brak logo

Z.P.C. Hildebrand

Opalenica

Opinie o Z.P.C. Hildebrand

anonim 2011-10-25 21:43:20
hej wszystkim
jak tam w tej firmie teraz jest - co wy tam jeszcze robicie .
powietrze sprzedajecie czy co ?
czy ta firma jeszcze istnieje ? czy powstało kilka innych pod inną nazwą z tym samym zarządem ?
wyrazy współczucia dla wszystkich pracujących tam jeszcze ?
mam jeszcze tylko jedno pytanko : jak tam z płacą - ilu miesięczne opóźnienia ?
pozdrawiam panie z pakowania i produkcji .
mini 2011-10-27 13:29:10

Jakość wyrobów daje wiele do życzenia. Nigdy jej nie było i nie będzie.
wercia 2011-11-07 19:39:52
witam was dziewczyny z biurowca .
czy pracuje tam jeszcze ktoś ze starej ekipy , czy poprostu nastąpiła tam całkowita zmiana ?
Jestem ciekawa kto w dziale handlowym pobija rekordy wytrzymałości!!!
Za to powinna należeć się ogromna nagroda !!!!!!
Dajcie znać kto tam jeszcze pracuje ?
Czy w ogóle jeszcze ta firma istnieje , bo ja słyszałam że pozamykano wszystkie sklepy !!!! Wyzyskują was jeszcze w soboty i niedziele - bo jak pamiętam to długie lata pracowałyśmy w sobotę i niedziele za darmo - i broń Boże nie było można się podpisać na liście obecności ??
tam taram tam 2011-11-08 21:36:26
Jedna wytrwała wojowniczka :) Jeszcze trochę a tam samo "powietrze" zostanie... hah
anonim 2011-11-14 18:47:23
czasem chce się za dużo dla siebie i po prostu nie wychodzi...najlepiej kosztem pracowników, którzy i tak nie mają nic do powiedzenia
anonim 2011-11-21 03:25:00
Hej! Pracowałam firmie Hildebrand 6 lat. Obecnie pracuje innej firmie. Nie ma co prównywać dzień do nocy. Hilebrand zawsze słynął złego traktowania ludzi i całkowitego wyzysku człowieka. [usunięte przez moderatora] Podsumowując to nie polecam firmy hildebrand. Jedynie co zazdzwięczam tej firmie to tyle że dużo się dzięki niej nauczyłam. Ale jeżeli chodzi o ogół to nie polecam bo wylądujesz tak jak większość pracowników czyli u psychiatry!
kami 2011-11-22 16:16:08
witam was kobietki
mam pytanie kto tam jeszcze pracuje ??
anonim 2011-11-22 18:51:02
hildebrand-jeszcze funkcjonuje ta firma????czy zbankrutowala??
tam taram tam 2011-11-22 20:30:21
Działa działa....
anonim 2011-11-23 16:06:39
Tam jest tyle spółek że aż trudno się połapać kto dla kogo co robi... "każdy orze jak może" - szkoda, że kosztem pracujących tam ludzi
nina 2012-01-04 19:27:23
Jeszcze kilka tygodni i [usunięte przez moderatora] zostanie sama - będzie wszystko robiła sama , bo przecież ona nikogo nie potrzebuje do pracy ., nie ma pracy !!, firma poprowadzi się sama.
Powodzenia
HANAMONTANA 2012-01-04 19:31:34
LUDZIE , LUDZIE !!! CYRK W OPALENICY !!!! NIE TRZEBA NIGDZIE DALEKO JECHAĆ !!!
!!!ZAPRASZAMY NA CYRK W HILDEBRANDZIE !!!
HANAMONTANA 2012-01-04 19:45:11
!!!!RĘCE OPADAJĄ !!!!
!!!NIE MA CO SIĘ SMUCIĆ - LEPIEJ OBRÓCIĆ TO W ŻART !!!
bhj 2012-01-04 20:01:49
a wypłaty macie na czas w tej nowej firmie ?
akuku 2012-01-04 20:08:41
kto tam jeszcze pracuje po nowym roku ?????
olka 2012-01-04 20:12:00
jak to kto
[usunięte przez moderatora] A ZA NIMI JESZCZE 3 OSOBY, NA PAKOWANIU JAKIEŚ 5 BABCINEK I NA PRODUKCJI ZE 3 BABCIE .
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH WYTRZYMAŁYCH PSYCHICZNIE - PODZIWIAM WAS
nati 2012-01-12 21:06:29
co tam się teraz dzieje???opiszcie proszę, bo kiedyś tam pracowałam i niestety uważam ten czas za zmarnowany.
dik 2012-02-22 16:18:18
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie płacą , zmienili nazwe na [usunięte przez moderatora] aby uniknac zaleglych platnosci ciekawe czy maja receptury na nowa firme ,,,,,,
miki 2012-02-27 18:20:05
dziwi mnie fakt że ani urząd celny ani żaden inny nie kontroluje tej "firmy''... tam idzie przekręt za przekrętami ... widać, że się umie dobrze mataczyć ale DO CZASU ;) bedzie za późno choć powiedziałabym że czasy świetności dla p. [usunięte przez moderatora] już dawno minęły i nie wrócą ( całe szczęście !!!! )
mizio 2012-05-21 13:49:39
I jak tam obecnie jest czy to coś działa jeszcze???Ja pamiętam czasy kiedy byli chłopaki z Mieszka i było spoko ale pózniej znana wszystkim \"Terorystka\" rozwaliła to wszystko w pył no i teraz wygląda jak wygląda czyli jedno wielkie dziadostwo... Gratulacje Pani [usunięte przez moderatora] tak trzymac niedługo zostanie Pani zamiatanie placu z [usunięte przez moderatora] hehe...Pozdrowienia dla pracujących za czasów dobrych pomysłów i kreatywności zespołu Mieszkowego..

ps dała Pani ciała trzeba było iść torem zawodowców a nie jak zwykle pazerności w Pani stylu...
bbbb 2012-11-11 21:51:40
pracowałam w tej firmie prawie 6 lat, do czerwca 1999 roku, różnie bywało -no zarobki faktycznie furrory nie robiły,,,ale ogólnie kochałam tą firme ,ludzie z którymi pracowałam na zmianie byli spoko ,mile wspominam lata pracy u pani hildebran [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .
miniminikoci32 2013-04-30 22:21:18
To jest kobieta o stalowych nerwach?kto to pisze?
to trąca psychiatrykiem.
Nikt raczej nie pożałuje firmy p [usunięte przez moderatora] ani jej rodzinki.....
co to wyżej głowę nosiła niż chmury na niebie......
jedyny porządny i ludzki to był właściciel i założyciel, ale go nie ma.
kTO ZŁO DAJE,DO TEGO ZDWOJONE WRACA.......ALE TO PRAWDA NIESTETY.
MR 2014-01-22 18:20:27
MOZE POTRZEBNA JEST TAM INSPEKCJA PRACY ?????????????????????????????????????????????
PROPONUJE ODWIEDZINY
wazny 2014-01-22 21:14:12
,,z wysoka gada z niska sra,,
siusiu 2014-01-22 21:18:12
Nie trzeba tam pracowac' zeby wiedziec co to za kobieta.
minia 2014-02-13 19:43:46
Hejka. Mam pytanko czy w tej firmie nadal pracuje sie bez zadnej umowy , czy moze cos sie zmienilo pozatym ze zmienila sie nazwa firmy ?
olunia 2014-02-13 19:45:33
Kto tam jeszcze pracuje?
dani 2014-04-22 23:39:54
Miałam przyjemność kosztować wyrobów cukierniczych w małym sklepiku we Wrocławiu. Czekoladki były przepyszne. Proszę o informację czy ktoś jeszcze je produkuje?
żmija 2014-08-27 07:42:14
ile tam można zarobić, bo szukam pracy ?
dajcie znać
Aga 2014-09-01 23:21:45
jesli szukasz to nie tam ...ja pracowaam we Wrocawiu w sklepie i owszem nie miealysmy nadzoru ale kasa to jakies nie porozumienuie !!!! na szczescie czekoladek moglam pojesc ;) i to przykre ze taka firme stworzyli a tak o to nie dbali ;P
kukułka bułeczka 2015-01-30 19:28:30
widzę że mamy to samo podejście do sprawy mandarynko, ale martwi mnie że od września się żadna nowa opinia, nie wiem w takim razie czy ktokolwiek tam jeszcze pracuje. macie może jakieś źródło gdzie można poczytać o firmie, jej bieżącej kondycji i czy przypadkiem nie prowadzi nowych rekrutacji obecnie?
MUCHOMOREK 2015-02-03 19:20:16
stawka godzinowa 5,50
a dla pracujących powyżej 15 lat 6 zł
i to nie jest śmieszne
muchomorek 2015-02-03 19:22:40
czas chyba przyjrzeć się tej firmie w firmie
MARCIN 2015-02-03 19:26:52
tam się nie dowiesz co to awans - tam jesteś wciąż śmieciem
ZBIN 2015-02-03 19:30:32
POTWIERDZAM , PRACOWAŁEM TAM KILKA LAT. PONIŻANIE TO FRAJDA PANI A.....
FAŁSZYWA KOBIETA. BRAK SŁÓW
MINIA 2015-02-03 19:34:32
Hejka. Mam pytanko czy w tej firmie nadal pracuje sie bez zadnej umowy , czy moze cos sie zmienilo pozatym ze zmienila sie nazwa firmy ?
SKAŁA 2015-02-03 19:38:37
DOMYŚL SIĘ , POPYTAJ LUDZI KTÓRZY TAM PRACUJĄ. PO CO MAJĄ KŁAMAĆ
NAZWA INNA - NIE BEZ POWODU -)
?? 2015-02-03 19:41:53
ILE OSÓB TAM JESZCZE PRACUJE ?
MARADONNA 2015-02-03 19:44:17
DAJCIE PANI A.... 5,50 I NIECH ŻYJE ZA TO.
WERA 2015-02-03 19:48:00
SKĄD TA PANI CZERPIE TE STAWKI ? CZY WY LUDZIE JUŻ KOMPLETNIE NIE MACIE ZA GROSZ GODNOŚĆI ?
MOŻE NIECH DA 3ZŁ ALBO MOŻE 2 ZŁ ?
MARCIN 2015-02-03 19:50:46
OLEJCIE JĄ WSZYSCY , JAK CHCESZ PRACOWAĆ TO ZNAJDZIESZ PRACĘ . A PANI A.... NIECH SAMA TAM PRACUJE NAJLEPIEJ ZA 4 ZŁ.
KAMILLA 2015-02-20 20:39:22
CZY NADAL MACIE PODMIENIANE UMOWY TAK JAK KIEDYŚ CZY W OGÓLE ICH NIE MACIE ?
KIEDYŚ BYNAJMNIEJ PANI A.... PODMIENIAŁA UMOWY NA KTÓRYCH ZMIENIAŁA DATY ŻEBY TYLKO NIE DAĆ UMOWY NA STAŁE.
POZDROWIENIA . DAJCIE ZNAĆ KTO TAM JESZCZE PRACUJE.
KRZYSZTOF N 2015-02-20 21:06:36
POZDROWIENIA DLA MARCINA Z MAGAZYNU .
JA TEŻ TAM PRACOWAŁEM. TO PRAWDA - JA TEŻ MIAŁEM RAZ PODMIENIONĄ UMOWĘ.
TERAZ MAM PRACĘ BEZ STRESU, I LEPIEJ PŁATNĄ - NAPRAWDĘ NIE ŻAŁUJĘ ODEJŚCIA Z TEJ FIRMY. HILDEBRAND TO NIE KONIEC ŚWIATA.
PAULA 2015-02-20 21:10:20
ŻAŁOSNE .
JAK TAK MOŻNA POSTĘPOWAĆ Z LUDŹMI?
lenny 2015-04-13 10:02:57
Nie bardzo moge pojac, ze taka mala firma jak Hildebrand mialaby utrzymac ekipe z Mieszka...Chyba byli bardzo zdesperowani aby przechodzic.Albo cos tam w Mieszku wybuchlo:)
miki 2015-08-15 21:27:23
jaka jest aktualna stawka w firmie Hildebrand ( obecnie Aleksandra sp. z oo :-))
czy nadal 5,50 na godzinę ?
Niech się pani A. Hild.zastanowi czy to czasami nie za dużo ??
Ludziom się czasem w głowach poprzewraca od nadmiaru pieniędzy , niech się pani zastanowi czy im jeszcze nie obniżyć tej stawki - to zdecydowanie za dużo :-))
niki 2015-08-15 21:32:25
tam jak dzwonisz o pracę i się pytasz o stawkę na godzinę to ci nikt nie powie ile pani A. Hild płaci, bo nikt by tam nie poszedł .
A jak nie wiesz jaka jest stawka to pracujesz miesiąc i czekasz na wypłatę i dopiero myślisz na co ją wydać - można się zachłysnąć .
ojapierdziu 2015-09-15 17:19:41
A to w ogóle jeszcze działa? Przecież tam, gdzie były magazyny to zielsko na dwa metry rośnie, tam gdzie mieli cukiernię, od dawna jest kto inny..., w sklepach od dawna nie widziałem ich wyrobów, a na stronie internetowej prezentują ofertę na 2007 rok.
ja 2016-04-16 16:36:23
oczywiście, że istnieje- Aleksandra Sp z o.o. ....produkuje trochę ale co dalej będzie nie wiadomo- syndyk ogłosił upadłość Hildebrand sp j i czeka na sprzedaż . Ich wyroby kiedyś były przepyszne, teraz to sam tłuszcz utwardzony i cukier, a szkoda, trzeba było inaczej zarządzać Pani Olu...w Polsce nikt nie produkował tak dobrych wiśni i ziemniaczków marcepanowych.
3
23e44 2016-05-10 20:31:58
aha .. no to czyli jednak od tamtego czasu i tamtego postu to cos sie zmienmilo w takim razie @ja..
Zostaw swoją opinię o Z.P.C. Hildebrand - Opalenica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.P.C. Hildebrand