Właściciel to wariat który jeździ po ludziach równo.Nigdy nie płaci umówionej kwoty.Nie przestrzega prawa pracy.Szantażuje i terroryziuje,grozi.Oczekuje pracy za darmo.Np praca od 7 do 16 albo i dlużej a płacił za 8 ha.Za prace w soboty wogóle nie płacił.Zawsze za coś potrącał.Szkoda zdrowia. Jest niestety nietykalny.Ani sanepid ani sądy pracy mu nie zaszkodzą.Uważa się za wielkie panisko a jest skończonym ch.....Każe handlować przeterminowanym towarem i oczekuje zysków że hoho
Były-pracownik
28.10.2017 12:50
Wszystko, to prawda (nie wspomnę o latającej części załogi - wróble), która swojego czasu była jedynymi magazynierami w Arkadii. Ale WIADOMO JAK SKOŃCZYŁ WŁASCICIEL.
rydz23
31.05.2016 11:05
Nie polecam, szef choleryk, wydziera się, wyzywa, grozi i terroryzuje. O wypłacie w ustalonej kwocie nie ma co myśleć, zawsze za coś potrąci. Szkoda zdrowia a pieniądze żadne.
Zostaw merytoryczną opinię o Arkadia
Nie przegap nowości o Arkadia!
Arkadia
Chełm
Poniżej znajdziesz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Arkadia. Znajdziesz poniżej te...