A. Kozak10.10.2011 18:25
Chłopczyku? to że jesteś anonimowy i w sieci nie upoważnia Cię do ubliżania ok!?
Pomyłki? nie macie jakiegokolwiek systemu który w 100% udowadniałby kto jaki towar którego dnia wydawał
Zgrany zespół? to nie ja byłem prowodyrem wszelakich kłótni które towarzyszyły Naszej pracy każdego dnia, ubliżanie za plecami, a w oczy piękne słówka - byłem jednym z niewielu który potrafił powiedzieć "NIE": sprzeciwiłem się gdy chcieli mnie przenieść na drugą zmianę oraz gdy miałem trafić na armaturę.
Dotychczas pracowałem w 5 zakładach pracy, w 2 zanim trafiłem do Cermaxu, poźniej ponad rok spędziłem również na magazynie z którego sam się zwolniłem a teraz pracuję jako kompletator wsadu z obsługą suwnic i uważam i już do końca życia będę uważać iż Cermax II okazał się pomyłką i cieszę się że zostałem stamtąd zwolniony - tylko na tym zyskałem :)
Ludzie trochę wiary w siebie, praca w tym "magazynie" jest dla ludzi bez ambicji, a Ty kolego odpowiedz sobie na pytanie co ta pracy Ci daje, jakie Twoje umiejętności rozwija, czy sądzisz że po takim zapisie w CV będziesz kiedykolwiek miał szansę na rozwój i lepszą pracę - szczerze wątpię, ale oczywiście również życzę powodzenia