Eurowafel

• Smolice
  • Przeciszów
  • Jankowice

3. Opinie o pracodawcach Zator
  5. Opinie o Eurowafel Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Eurowafel Zator

Nie przegap nowości o Eurowafel Sp. z o.o. sp.k.!

Melon

15.05.2026 10:57

Byłem na rozmowie i w su,mie to spoko. Wsxystko mi wytłumaczyli, jak wyglada praca i co bym robil. Maja jakas matryce to dzieki niej mozna miec lepsza kasa. Zastanawiam sie nad przyjeciem oferty, jak min nie bedzie pasowac, to tu napisze czemu i wgl. Narazie jestem dobrze nastawiony

Cichy

06.05.2026 17:58

Zasady pracy przejrzyste, jasne zasady, mają benefity dla pracowników, dużo inwestują na kożyść dla pracowników,
    Gosia

02.03.2025 17:34

Jak chcesz zarabiać więcej , to można zrobić operatora i wtedy stawkę masz większa . Wszystko kwestia nastawienia i chęci do pracy.

ReviewModeratorIcon
    Kinga

16.06.2025 15:10

Było około miesiąc temu wstawiane ogłoszenie, wymagali roku doświadczenia na produkcji. O ile dokładnie większa jest stawka w porównaniu do normalnego pracownika ?
    ReviewModeratorIcon
    Łucja

05.06.2025 15:24

Hej, szukają na produkcję i tak się zastanawiam, da się tu wyciągnąć coś więcej niż minimalna? Są jakieś premie albo nadgodziny?

Mocny

16.06.2025 14:58

Na luzie. Jak tylko masz ochote się rozwijać i pokazujesz im, że będa z Ciebie ludzie. Mają matryce kompetencji i jak się idzie wedlug niej, to śmiało można podwyższać zarobki. Premie też są, jako ostatnio słyszałem, że wprowadzili. Nadgodziny są chyba dla chentnych, ale to lepiej na rekrutacji zapytać
    Veritas

02.06.2025 21:50

Asystent AI

Otwarta rekrutacja na Brand Managera, praca hybrydowa na pełny etat na umowę o pracę lub B2B. Wynagrodzenie niestety nie jest podane. Najważniejsze oczekiwanie to naprawdę wysokie doświadczenie w marketingu FMCG, zarządzaniu marką oraz wdrażaniu nowych produktów na rynek. Z benefitów wyróżnia się prywatna opieka medyczna. Czy dla tak wyśrubowanych wymagań firma proponuje atrakcyjny pakiet wynagrodzenia? Ktoś może powiedzieć, czy wymagania nie są trochę przesadzone jak na jedno stanowisko?
    #BrandManager
    Krawiec

05.06.2025 15:09

Właśnie zaaplikowałem na to stanowisko i nie widzę, nigdzie wyśrubowanych wymagań. Jeżeli Cię przerażają te 3 wymagania, które wskazałeś to raczej nie jesteś Brandem xdd
    Santiago

08.03.2025 09:55

Ale wy zabawni jesteście z tymi tekstami o wyjściu na najniższa z nadgodzinami… A w praktyce ile średnio w miesiącu udaje się ich wyrobić?
    Santiago

03.04.2025 17:46

Ile tak naprawdę można zarobić na produkcji ?
    Ela

03.03.2025 12:50

W każdej firmie są jakieś kwasy , jakby się ludziom złe robiło to by tam nie pracowali .
    Tomasz

18.02.2025 15:05

Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Ja byłem zrekrutowany przez Panią Ewelinie z działu HR. Pełna pomoc w kazdej sprawie nawet w dniu wolnym.
    Tomasz

18.02.2025 14:59

Nie wiem skąd tyle negatywnych opini. Ja zostałem zrekrutowany przez Panią Ewelinie wszystko bardzo profesjonalnie. Stały kontakt i pomoc w kazdej sprawie.Nawet w dniu wolnym.

11.01.2025 23:38

Eurowafel

06.02.2025 09:14

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Chcielibyśmy poinformować, że w ostatnim czasie wdrożyliśmy zmiany w naszym dziale HR, w związku z czym mogło dojść do nieporozumienia. Z przykrością przyznajemy, że mogłeś/mogłaś trafić na niewłaściwą osobę, co wpłynęło na Twoje wrażenia z procesu rekrutacyjnego. Zależy nam, aby każdy kandydat miał jak najlepsze doświadczenie podczas współpracy z naszą firmą, dlatego cenimy sobie wszelkie opinie, które pomagają nam się rozwijać. Jeżeli jesteś otwarty/a na dalszy kontakt, chętnie zrekompensujemy te niedogodności i omówimy Twoją kandydaturę ponownie. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli współpracować w bardziej sprzyjających okolicznościach. Dział HR
    Joanna

29.04.2024 13:03

Chłopak zainteresowany jest ofertą dla magazyniera – operatora wózków widłowych. W ogłoszeniu podano że, firma wymaga minimum wykształcenia zawodowego. Niestety chłopak ma tylko wykształcenie podstawowe, natomiast wieloletnie doświadczenie w zawodzie magazyniera. Mimo braku spełniania tego warunku ma szansę żeby przejść pozytywnie rekrutację? Może spróbujcie bezpośrednio porozmawiać z firmą na temat zamontowania jakiś klimatyzatorów i będzie po problemie z upałami.

26.06.2024 13:57

nie może być klimatyzatorów bo są rozgrzane piece do ponad 300 stopni one nie mogą być zimne bo by wafle nie wychodziły, pot gwarantowany

07.07.2023 21:14

Iwka

18.04.2024 17:17

Przyjęłam się miesiąc temu do tej firmy , kierowniczka najlepsza,pyta się czy są problemy , pomaga i uczy ,koleżanki pomocne ,pomagają i doradzą i są superowe ,to że praca szybką nikt za leżenie nie płaci . Polecam .
    Gosia

14.04.2024 17:20

W jakim systemie zmianowym pracuje się na produkcji w tej firmie?

22.01.2024 12:04

Nadal pracujecie w weekendy? Latem o tym był wątek. Że niby na rozmowie gadka o robocie od poniedziałku do piątku, a później rzekome zmuszanie do przychodzenia w soboty. Tylko, jak niby mogliby kogokolwiek do tego zmusić, nie wystarczyłoby powiedzieć, że za tą kwotę nie umawialiśmy się na pracę w weekendy? No, chyba, że jest ona ekstra płatna?
    Gaba

18.06.2023 14:27

Teraz ktoś wysyłał papiery na pracownika produkcji? Bo jest oferta na stronie. Ten rozwój faktycznie jest możliwy, o którym piszą, wiadomo na jakie stanowiska można awansować, zwłaszcza mając doświadczenie (pracowałam jako brygadzistka)?

07.07.2023 21:16

Średnio rozwój jest możliwy, awansów nie ma, robisz za najniższą krajową od poniedziałku do soboty czasami niedzieli w cieple +35 stopni

08.07.2023 13:29

Robi się po 8 godzin, często przy nagrzanych piecach które mają po 300 stopni, każdy cię potrzebuję w 3 różnych miejscach, trzeba być szybkim i to 8 godzin ciągłej pracy, nie ma czegoś takiego że sobie usiądziesz, mało kto sobie pomaga a co do pracy w weekend to samej mi było mówione że praca tylko w tygodniu a później ciągle zmuszanie do pracy w weekend

01.06.2023 15:33

Aplikowaliście na stanowisko Technik utrzymania ruchu w Eurowafel i zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami ze spotkania z przedstawicielem przedsiębiorstwa. Przekazane przez Was informacje mogą okazać się cenne dla innych użytkowników.

14.04.2023 18:52

Czy są jakieś przyjęcia na produkcje?jak wyglada tam praca i zarobki i dogadanie się z brygadzistami i kierownictwem?

25.02.2023 15:53

Władek

04.03.2023 21:15

Hahaha ile złości w jednym człowieku - śmiesznie to co piszesz . Pani Irena jest wymagająca i to jej najlepsza jakość jako Kierownika produkcji - jestem wdzięczy Pani Irenie za pare lat współpracy ta osoba mnie dużo nauczyła - w pracy potrafi być kierownikiem oraz koleżanka , jest pomocna i zawsze pomoże jak czegoś nie umiesz czy nie wiesz jak coś zrobić i jak widzi ze chcesz się nauczyć to zawsze ci pomoże i nauczę , pracując z Ireną miałem zawsze chęć nauczyć się więcej ze byś ona zawsze mogła na mnie liczyć - chciało mi się przy niej uczyć się i rozwiać się to jest świetny kierownik bardzo profesjonalny i bardzo pracowita osoba nie raz sama założy 30 kg folie na floupack i jak stałem na piecu i nie miałem możliwości jej pomoc i widziałem jak ona to róbi to było mi wstyd ze nie mogę jej pomoc . Renata tez jest osoba która lubi tą prace i pracuje uczciwie stara się i lubi ze byś był porządek !! I ja jak pracowałem czasami gadałem do swoich koleg z Ukrainy stanowczym głosem bo są tacy które prszysli tam się op.. przepraszam i naszej do was się nie dociera ! I jest mi wstyd za takich ludzi jak ty Kasandra dla tego Polacy maja taka opinie o Ukraińcach bo jak się prszychodzi do pracy to nie dla tego ze byś naciągnąć albo nabić godziny a pracować !!! Ja nie dawałem rady pracować po 12 bo 08 już byłem zmęczony bo oddawałem się na maksa !!!
    Katarzyna

12.03.2023 02:53

Czego wymaga właściwie? Zwłaszcza mam na myśli nowe osoby. Dobrze byłoby przeczytać, czy podchodzi do nich z wyrozumiałością. Jest w ogóle jakiś okres na wdrożenie w tej firmie czy rzucają na głęboką wodę?
    Ninka

09.10.2022 21:17

Witam.Chciałabym rozpocząć prace na produkcji?czy to jest praca na 3 zmiany?jak początkowo wyglądają zarobki,i jak wyglada praca z ludźmi tam,także z brygadzistami i kierownictwem?
    Gosc

10.10.2022 12:12

Praca na 3 zmiany najniższa krajowa plus jakiś dodatek za nocki co do atmosfery niewiem kiedyś też tam chciałam pracowac
    Gosc

26.10.2022 07:25

Około 18zl do jednej nocki wychodzi. Nie chciałam bo za duży hałas strasznie goraco wszystko tam robia szybko może to kwestia wprawy i po przemysleniu to trasa nie warta pieniądzey

09.09.2022 08:07

Witam czy ktoś może napisać jak wygląda rozmowa o pracę czy od razu wiadomo czy się jest przyjętym? I czy pracuje się w sobotę? Czy są 3 zmiany?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurowafel?

Kontakt - Eurowafel Sp. z o.o. sp.k.

Władysława Grabskiego 23 32-640 Zator

REGON:12153041900000

Branża główna: Piekarnictwo i cukiernictwo

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon

26.04.2016 13:18

Pracuje w tej firmie od dawna i wiem co sie dzieje. Prawda jest taka że owszem trzeba sie napracować, ale gdzie jest inaczej? Wszędzie trzeba pracować. Owszem zarobki za taką prace powinny być większe no ale cóż. Nie ma najgorzej. W firmie przewija sie bardzo dużo osób które porobią dzień lub dwa. Również często zmieniają się brygadzistki. Zaczeło się to wszystko od zmiany kierowniczki. Wcześniej było inaczej, no ale cóż, Każdy chce zarobić jak najwięcej więc nie dziwmy się że potrzebują tam ludzi sprytnych i szybkich. Szkoda tylko że Ci którzy pracują dłużej muszą robić za nowe osoby które nie wyrabiają normy a jest ona wymagana i do konsekwencji pociagani są starzy pracownicy i to im zabiera sie premie za nieróbstwo innych. Ale jeśli ktoś potrzebuje pracy to sie wdroży i da rade ;)

28.08.2022 12:33

Sami jesteście sobie winni. Właśnie tak kończy się gonitwa i podnoszenie norm. Jedyna opcja to strajk i masowe zwolnienie wtedy może ktoś przejrzy na oczy. Polaczki sami sobie zgotowaliscie taki los ????
    Ktosiek

04.11.2016 13:49

Osoba o słabych nerwach, słaba psychicznie nie da sobie rady. Nerwówka ciągła, trzeba szybko pracować . Polecam osobom zwinnym, szybkim i o mocnych nerwach.

28.08.2022 12:30

Rozbawiła mnie twoja wypowiedź. Za taką stawkę to w ogóle nie opłaca się tam przychodzić bo narobisz się za trzech a pieniędzy i przyszłości żadnej.
    Basia

18.08.2022 07:27

Witam ma pytanie czy atmosfera jest ok? Czy nocki są więcej płacone?praca od pon do piątku?
    Basia

18.08.2022 10:10

Nie nie mam żadnych informacji o pracy nocnej poprostu tak mi się wydawało.
    Gg

19.08.2022 17:50

3 zmiany
    Marzena

10.03.2022 07:24

Kurcze z tego co widzę, jeszcze w tamtym roku podobno nie oferowali tutaj żadnych dodatków. :/ Słabo to motywujące tak szczerze. Do teraz kompletnie dalej nic w tej kwestii? To jak inaczej aktualnie motywują tutaj ludzi do pracy? Wie ktoś?
    Gg

10.07.2022 20:44

Nadal zadnych dodatkow nie ma
    Arbuz

05.04.2022 19:33

Witam! Jak wygląda praca na produkcji ? Ile wynosi wynagrodzenie ? Jak wygląda norma ?
    Infini

01.04.2022 16:55

Dzień dobry! Czy praca w Eurowafel jest praca na 3 zmiany? Czy ludzie są, jak w większości tego typu pracy ( produkcja) wulgarni, chamscy?

01.02.2022 11:43

Czy istnieje możliwość rozwoju w Eurowafel?

01.02.2022 14:40

Nie widzialam takiej mozliwosci.pracownicy z 6 i dluzszym stazem robia ciagle na tym samym stanowisku (pakowacz)to raczej rozwoju tam nie widac zadnego
    Miśka

09.03.2021 09:37

Normalna, spoko firma. Pracuje się tam calkiem dobrze. Wiadomo, że tzreba się przykładać, bo nikt nie będzie płacić za nic, ale nie jest źle.

04.12.2021 22:19

I tu wypowiedział się pracownik firmy prawdopodobnie wyższego szczebla

13.06.2021 10:32

Czym w Eurowafel zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?

19.10.2021 16:18

Nie ma dodatkow zadnych
    Brr

19.02.2020 22:00

Jakie sa zarobki na godzine w tym roku? Ile zarabia nowo przyjeta osoba?

12.06.2021 16:48

12zl na godzinę netto, w 2021r.

19.10.2021 16:14

Po czasie dostaniesz wiecej do 15zl netto
    Ukraina

24.11.2020 18:40

Czy zatrudniasz Ukraińców? Na jakich warunkach? Czy mogę dostać od ciebie zaproszenie?
    Olek

07.07.2021 20:36

Potrzebujesz pracowników z Ukrainy?
    Zofia

06.07.2021 09:52

jak dla mnie praca całkiem ok... nie mogę narzekać...
    Xxx

14.01.2021 18:40

Odkąd zmieniło się kierownictwo , większego (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)to tam chyba nie było . Szczerze jestem dumny ze opuściłem ten konierzyn . Pracowników ma się za nic , a i zarobki na waciki .
    Okoń

14.01.2021 19:19

Jak skończyłeś tylko 4 klasy podstawówki to tak im dziękuj że cię przyjęli.
    pracownik Eurowafla

08.12.2015 11:40

Witam wszystkich zainteresowanych, od początku pracuje w firmie Eurowafel. Kompletnie nie rozumiem tego zamieszzania. Tak sobie mysle, ze te zlosliwe osoby to po prostu zwykle tchórze, którym nie chce się pracować. Praca w tej firmie to zwykla sprawa. praca na linii produkcyjnej jest tylko dla tych, którzy chcą i potrafią pracować, a nie gadac i narzekac. Osoby, które wypelniaja swoje obowiązki prawidłowo nie siedza teraz przed komputerem i nie pisza bzdur tylko pracują, a ci, którym się nie chce pracować to siedza w domu i niszcza opinie fajnej i bardzo prężnej firmie. Może lepiej zajmijcie się czyms pożytecznym w swoim zyciu, bo w ten sposób nigdy żaden pracodawca was nie potrzyma za długo. i jeszcze jedno, ja tam zadnych przekleństw i zlego traktowania nigdy nie widziałam. jak macie odwage, to czemu nie przyjdziecie do wlascicieli i nie zgłosicie rzekomego problemu? na pewno by was wysłuchali.
    Ronin

22.03.2016 18:45

a zarobki jakie sa, jezeli mozna sie dowiedziec ?
    Pracownik eurowafelu

25.09.2020 18:57

No najniższa krajowa tylko.

30.01.2020 19:42

Bustet

08.02.2020 19:20

Piszesz o pracy na magazynie czy gdzie??
    Bustet

12.02.2020 08:37

Nie jestem pracownikiem, ale widziałem ogłoszenie na PH do tej firmy ale nie wiem jak to wygląda"od kuchni"

22.01.2020 13:55

Czy Eurowafel zatrudnia studentów?
    Wafitek

27.01.2020 13:07

Tak.???? Oczywiście za pol ceny ????
    Wafitek

27.01.2020 13:09

Tak tak! :) Oczywiście za pol ceny ^^ :D

14.05.2019 14:49

Zatrudniłam się w Eurowaflu dosłownie na chwile , podziękowałam . To jest totalny kosmos nie do ogarnięcie , ludzie chodzą udają ze coś robią , trzeba się prosić o karton o woreczki do pakowania bo pan operator ma do odskoczenia kilka lini (żałosne ) nie ma kogo prosić , żałować żeby podmienił do skorzystania z toalety , bo na tak duża hale przypada jedne skoczek którego i tak nigdy nie widać na hali . Pozostaje tylko pampers :) taka moja opinia

14.05.2019 14:53

No dokładnie , a już nie wspomnę o dziale magazynu gdzie na 73 palet do wywiezienie przepada 1 magazynier który i tak nie ma czasu i te palety tak stoją i stoją aż w końcu pracownik wywiezie ....

21.08.2019 10:25

Od wywiezienia palet z hali produkcyjnej jest operator nie magazynier :)
    Szybka

17.07.2019 21:31

Nie polecam i zarobki jak na dziś małe????

12.09.2018 13:14

25.09.2018 18:02

Skoro zakład karny to co tam nadal robi? Może odsiadka? Żałosne. Wszędzie dobrze gdzie Cie nie am. Na starcie zarobki jak wszędzie a gdy sprytnie ogarniesz temat podwyżka i prremia w ręce. Nik za darmo pueniedzy nierozdaje a sa sciemniacze wiec i kwit 10siatego niski. Tyle. Pozdro!

14.05.2019 15:02

Tak nikt za darmo pieniedzy nie dostaje ale szanujmy się , za tak ciężka prace powinno się ciut więcej otrzymywać . Nie wspomnę o zabieraniu premii za choćby jeden dzień L4 .... wychodzi zna to ze jak choruje 5 dni prze moje widzimisie to kam zabrana cała premie pomimo ze resztę dni w miesiącu ciężko pracuje ? Jaka w tym sprawiedliwośc????????
    Wafel

04.08.2018 12:57

Jaka jest teraz stawka godzinowa na start ? I są 3 zmiany ? 6-14 itp ?

Zostaw merytoryczną opinię o Eurowafel Sp. z o.o. sp.k.