młoda06.10.2015 12:30
Case tech zaczęło wprowadzać w swoim zakładzie politykę szkoły podstawowej. Organizują niepotrzebne wyjazdy tzw.szkolenia. I albo jadą wszyscy,albo nikt. Co jest równoznaczne z wywieraniem presji na pracowniku. Dodam jeszcze,że wyjazdy sa organizowane w wolne weekendy, które są rzadkością. Pracownicy mają bardzo mało czasu dla rodziny. Więc case tech to zakład dla singli bez zobowiązań, najlepiej lubiących imprezy i dobrą zabawę. Pragnę jeszcze dodać,że operatorzy często muszą zostać w pracy dłużej bądź przyjechać wcześniej ze względu na ,,zebrania,,. Oczywiście nie dostają za to wynagrodzenia. No i ostatnia kwestia to właśnie wynagrodzenie. Płacą bardzo dobrze, niestety mają swoich ulubionych pracowników,których faworyzują. Nie wiem od czego zależy stawka, na pewno nie od umiejętności i starań operatora. To tyle. Pozdrawiam wszystkie mamy ,które same zostają z małym dzieckiem, ponieważ mąż jedzie na weekend integrować się z zespołem case tech. Bo zespół ważniejszy niż weekend z rodziną!