Wszyscy jesteśmy żałośni05.10.2015 18:51
Jako że nazbierało się znowu dużo negatywnych komentarze spieszę specjalnie dla was z odpowiedziami.Po pierwsze Zdzichu jest planistą i nie można mieć pretensji do niego że plan który układa jest często nie do zrealizowania główny powód to uszkodzone narzędzia o których nie wie oraz brak materiału to nie należy do jego obowiązków po drugie nie wypisujcie Głupot typu żeby Marysie przesunąć na produkcję tam gdzie kiedyś pracowała bo stanowisko to miała bardzo dawno temu obiecane przez Pana T.L dyrektora więc nie widzę w tym nic złego przecież większość którzy tu piszą tak samo dostali tutaj pracę.Co do zdjęć robionych rzekomo przez Zdzicha to jeżeli jest to prawdą żeby pokazać niektórych nierobów to okej byle nie Krzywdzic uczciwych pracowników ale przestrzegam jednocześnie bo wariatów tu Zdzichu nie brakuje.Mam tylko nadzieję że nie ma tu chęci jak piszecie zastąpienie Pana Kolnego jego osobom.Social na święta jest uzależniony od dochodów ewentualnie Amerykanie mogą coś dorzucić extra do koperty jest czas można zgłosić do dyrektora by w tym roku nie było tych paczek tylko pieniądze w kwocie około 150 200 zloty bo tyle wydano na nie .Co do Pana Penkali to jego sprawa jak mu tak pasuje to nie widze problemu każdy jest kowalem swego losu.A i jeszcze jedno Marysia nie zwierzaj się koleżankom na zakładzie ze swojego życia bo pocztą pantoflową informacje idą dalej i ludzie potem peplają o twoim prywatnym życiu PRZESTROGA DLA WSZYSTKICH NA ZAKLADZIE OD GÓRY DO DOŁU TUTAJ NIE SZUKAJCIE KOLEGÓW ANI PRZYJACIÓŁ BO PRZYCHODZA DO PRACY WITAJĄ SIĘ UŚMIECHAJĄ A PO CHWILI DO INNYCH MÓWIĄ JACY TO ZJODZIEJE NIEROBY I KOMBINATORZY ATMOSFERA PEŁNA OBŁUDY I ZAKŁAMANIA Niestety