Pracownia Strojów Ludowych i Haftu Stanisława Łukaszczyk

Poronin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 16 ocen.

Pracownia Strojów Ludowych i Haftu Stanisława Łukaszczyk
2 16

Opinie o Pracownia Strojów Ludowych i Haftu Stanisława Łukaszczyk

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pracownia Strojów Ludowych i Haftu Stanisława Łukaszczyk

Administrator

Możecie opisać nową sytuację Pracownia Strojów Ludowych i Haftu Stanisława Łukaszczyk? Przyda się to wielu osobom zainteresowanym pracą tam.

wiola

najwyzszy poziom usług to podstawa tej Firmy muszę polecić kazdemy kto poszukuje wysokiej jakości ,profesjonalizm i rzetelność to Jakość Pracowni Strojów Ludowych Pani Stanisławy Łukaszczyk

ANia Patrzyńska
@wiola 09.11.2016 18:23

Ale wstyd! Pani Stanisława córce daje inny nick teraz wiola, aby był chociaż jeden pozytywny komentarz. Nie prawda? To zadzwońcie ludzie do komisariat policji, przekonacie się jak ja, gdy dzielnicowy na ulicę Tatrzańską w Poroninie stwierdził krótko ZNOWU ONA .........

Czesław

Pani Stasia jest bardzo rzetelną i uczciwa osobą? Pobiera zaliczki w 100% wartości usługi, po czym mocno przeciąga terminy wykonania. Wreszcie po wielu monitach przysyła część zamówienia. Na pytania: co z resztą? odpowiada : " o Jezu zapomniałam, jutro wysyłam. Potem zaczyna się upominanie przez kilka tygodni, i tak od lutego do maja nie otrzymałem ani towaru, ani zwrotu pieniędzy. Ciągle powtarza, że idzie na pocztę zapytać dlaczego nie doszło, a przecież wie doskonale że nie wysłała. Pani Stasia jest po prostu zwykłą oszustką. Przestrzegam wszystkich przed wpłatą jakiejkolwiek zaliczki. Jeżeli już chcesz u niej coś wykonać, to płać przy odbiorze usługi

Ania Patrzyńska
@Pani Stasia 26.04.2017 17:30

Pani Stanisławo, kiedy moja Mama paczkę od Pani dostanie? Na Święty Nigdy?!

KRIS Waranski Sp,zoo

najlepsze stroje ludowe tylko u Pani Stanisławy Łukaszczyk , kupując masz pewność ze usługa będzie wykonana pięknie i starannie ,, POLECAM KAŻDEMU WYKONANIE SUPER

Ania Patrzyńska
@KRIS Waranski Sp,zoo 18.03.2018 09:22

Ta Pani OSZUKUJE i nawet swojego nazwiska nie potrafi napisać poprawnie, no bo jak się Pani pisze Pani Stanisławo: Łukaszczyk, tak jak Pani pisze Łukszczyk?! A Mamusia moja w małej wsi Bujaków na Podbeskidziu dalej czeka na dawno opłaconą, ale nie przesłaną przez Panią białą, bluzkę haftowaną. Dutki przygarnąć umie Pani szybko, a potem wywiązać się, o - to już zapomnij, klientko! Potrafi tylko Pani używać imienia Pana Naszego nadaremno, straszyć, że spotkamy się w sądzie. O i na to liczę, opublikuję przebieg na Podhale.24pl i na stronie Poronin. Niech inni wiedzą, bo chyba jeszcze ktoś z Nowego Sącza z ośrodka im. Ady Sari na Pani fałszywym obliczu się nie poznał....

Ania Patrzyńska

Dzień dobry! Pragnę podzielić się z Państwem opinią i prosić o pomoc: Mamuś moja uzgodniła z Panią Stanisławą Ł. zakup bluzki białej haftowanej do stroju, pieniądze przesłała bez targowania się, bo miał być strój Mamusi godny na uroczystości rocznicowe na Cmentarzu na Monte Cassino, gdzie Mamusi Ojciec, a mój Dziadek spoczywa. Minął miesiąc, minął drugi, Ta Pani zwodzi moją Mamę, że wysłana bluzka, potem, że adres pomylony, że wyślę drugą. Termin kolejny minął i cisza zapadła. Mama ma smutek w oczach i boleść wielką, bo się ta Pani na Imię Pana Naszego zaklinała i słowa rzuca na wiatr. Ja studiuję w Krakowie już lat kilka, powoli kończę i wiem, że gdyby nie starania mojej Mamy o moje utrzymanie w Krakowie, to byłoby mi bardzo ciężko spełniać się w lekarskim powołaniu. Chcę pracować na Olczy, więc będę się widywać z Zakopiańczykami i tymi, których Pan postawi mi na lekarskiej drodze wykonując swoją pracę tak, jak Mama uczyła: staraj się jak możesz, by nikt przez Ciebie nie płakał. Pomóżcie przekonać Panią Stanisławę, że tak się nie godzi i trza słowa dotrzymywać a nie ludzi zwodzić tyle czasu. Mama już nie ma za dużo czasu, miała to - być może - Jej pożegnalna wizyta na grobie Taty. Są na Podhalu ludzie szanujący człowieka, czas i zdrowie, pomóżcie mi proszę, bo załzawione oczy mojej Mamusi - to mój smutek na Święta Wielkanocne. Za życzliwą pomoc i czas poświęcony na czytanie tego wpisu z serca dziękuję i ciepło pozdrawiam, Ania Patrzyńska, córka Pani z B. z Podbeskidzia.

Stanisława Łukszczyk
@Ania Patrzyńska 24.03.2018 18:33

przecież pani żadna pani mamusia nie zamawiała żadnego stroju , proszę pamiętać że nie jest pani anonimowa złożyłam sprawę w stosowniej instytucji by panią znależć po nr IP

krystian

kupiłem stroje dla zespołu i jestem bardzo zadowolony zadnych problemów polecam w 100% watro kupic najwyzsza jakość

Aniqa Patrzyńska
@krystian 17.12.2017 10:36

Raz zapłacone i na wieki wieków czekanie na odzyskanie swoich pieniędzy. Nigdy więcej!!

KONARSKI ALICJA KANADA

kupujac stroje w Pracowni Strojów Ludowych i Haftu to gwarancja rzetelnie wykonanej usługi polecam kazdemu kto poszukuje dobrych strojów

Ania Patrzyńska
@KONARSKI ALICJA KANADA 17.03.2018 12:14

Ostrzegam!!

Agata Wrońska

nie spodziewałam się ,że wykonane zamówienie będzie aż tak piękne jestem zachwycona a jakieś fąchy pana poszkodowanego dziwią i zaskakują, korzystam regularnie z usług Pani Stanisławy polecam jak najbardziej solidna i rzetelna firma

Poszkodowany

Ta pani nie płaci faktur. Komornik nie może ściągnąć pieniędzy - bo kobita nic niema - sprawy umorzone. Aż dziwne, że jeszcze pod swoim nazwiskiem prowadzi firmę. UWAGA UWAGA

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Mariola

Uwaga dla Kupujących !! Jeżel kupujesz i nie reklamujesz to OK!! - ale spróbuj zareklamować to sie przekonasz tak jak ja, że to "boksowanie z koniem" . Zamówiłam towar i po otrzymaniu na nastepny dzień odesłałam i zgodnie z prawem handlowym jak to bywa w każdym dobrym sklepie internetowym - mam PRAWO w określonym czasie odesłać towar bez uzasadnienia..... no tak może być wszędzie ale nie w tym sklepie .. :( . I po 3 miesiącach bezskutecznego oczekiwania na zwrot kasy sprawa oparła się się w Kancelarii Prawnej .... i pieniądze przyszły tego samego dnia. Nie wspomnę juz o postawie tej Pani... pełnej pretensji a wręcz agresji do mnie: czego to ja chcę??.... o co mi chodzi.... ??? ... przecież pieniądze zostały wysłane a, że nie doszły do mnie to co to kogo obchodzi..... aż po oddaniu sprawy Kancelarii pieniądze przyszły natychmiast .... i żadnego słowa przepraszam.... :( Tak prawdziwy handlowiec nie robi - prawo handlowe dot. kazdego i temu sklepowi nie wróżę dobrej przyszłości bo "raz Cygan przez wieś przejdzie". Nikomu nie polecam tego sklepu... no chyba, że ma czas i chce spróbować swoich sił w kupieniu a potem zareklamowaniu kupionego towaru.

ksiegowa w pracowni strojów ludowych
@Mariola 16.02.2017 19:56

pani Halino co Pani wypisuje otrzymałą Pani pieniadze i jeszcze ma pani czelnośćc obmawiać Pania Stanisławę zabawiłą się pani jej kosztem jak wynikło z Pani rozmowy jest to częste postepowanie 1- zadna kancelaria nie wzięłą tej sprawy 2- dostałą pani pieniadze i jeszcze upominała sie dajej chciałą pani wyłudzic nastepna kwote dopiero po informacje ze oddaje sprawę na policję zaprzestałą wysyłąnia pism do niej , nie ma pani nawet odwagi podac swojego prawdziwego imienia w tej rubryce . nie polecam nikomu takiego klienta !!!!!!!!!!!!

klient

Nie wiem kto pisze te pozytywne komentarze, ale ja byłem zmuszony pozwać tą Panią do sądu. Obecnie sprawa jest u komornika. Kupujcie u niej to może uda mi się odzyskać to co jest mi winna!

kowalska iwona

z takim zaangażowaniem i i profesjonalizmem spotkałam sie po raz pierwszy warto tu zamawiać stroje , polecam tylko tam w pracowni Pani Stanisławy Łukaszczyk w Poroninie

Centrum

Pracownia Strojów Ludowych i Haftu Stanisława Łukaszczyk jest nierzetelną firmą, która nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań. Nie dostarcza strojów na czas, nierzetelnie wykonuje poprawki lub wg nie dostarcza strojów. Dodatkowo nie rozlicza się z krawcowymi.

WOJCIECH KULIG
@Jozek 25.11.2016 20:01

panie Józefie co pan próbował wyłudzić od Pani Stanisławy Łukaszczyk ?? z taką zajadłością i cynizmem daleko pan nie dojdzie , a może pan coś kupi? stać pana na taki wydatek ? Pani Stanisława szyje stroje bardzo długo a jeden nieszczęśliwy jej nie zaszkodzi JA POTWIERDZAM ZE JEST TO NAJLEPSZA FIRMA SZYJĄCA STROJE LUDOWE KUPIŁEM STROJE DLA DUŻEGO ZESPOŁU I JESTEŚMY ZADOWOLENI ,POLECAM POLECAM`!!!!!!!!

Zostaw opinię o Pracownia Strojów Ludowych i Haftu Stanisława Łukaszczyk - Poronin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pracownia Strojów Ludowych i Haftu Stanisława Łukaszczyk