Dino

Lubsko

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 28 ocen.

Dino
3 28 6 1

Opinie o Dino

Zofia

Dzień dobry, widzę, że dodawane opinie na wątku dotyczącym sklepu Dino są w szczególności od klientów sklepu. Mnie zaś przede wszystkim interesuje to, jakim pracodawcą jest firma Dino. Czy warto jest tam aplikować? Na ich stronie głównej w zakładce kariera jest wiele ofert pracy rozpoczynając od stanowisk magazynowych, w marketach czy też pracy w terenie - http://marketdino.es-candidate.com/

Mila43

Lubsko / DZIAL MIESNY PANI NISKA BLADYNKA DALEJ SZKODA GADAC. PODESZLAM DO STOISKA CHCAC COS KUPIC OCZYWISCIE TA BABKA WIDZIALA MNIE ZAMIAST PRZYSTANAC I SIE ZAPYTAC CO PODAC CZY COKOLWIEK. POSZLA SE NA MAGAZYN WRCOCILA PO JAKIKS CZASIE TO AKURTA STOJAC TAM ZNIECHECILA MNIE SAMYM WIDOKIEM. NIE POWINNA WOGOLE TAM BYC A CO DOPIERO PRACOWAC ZERO KOMUKATYWNOSCI!! UPRZJMOSCI -10 NOZ MASAKRA!! Az mnie trzepie jak ja widze zw jest na dziale..

weronika
@Mila43 24.04.2018 20:52

kupic mozesz przy kasie idioto, a jak się nie podoba to zakupy zacznij robic w innym sklepie, jest ich wiele w lubsku pzdr

Klientaga

Co niektore ekspedientki są niemiłe na pytania odpowiadają opryskliwie najlepiej niech od razu wywiesza kartkę zamknięte.Wielu moich znajomych wypowiada się niepochlebnie o obsłudze sklepu. Nie tędy droga ja mam blisko do dino ale nie lubię tam robić zakupów. Może przydałoby się jakieś szkolenie z savoir vivre.( Dino koło policji)

wojtek
@Klientaga 17.03.2018 09:23

jak nie lubisz robic tam zakupów to nie rób. a tak serio to gdybys pracowal/pracowala z klientami którzy dzien w dzien zadaja te same pytania po kilkadziesiat razy tez mialabys/mialbys dosyc, praca fizyczna i ciezka, do tego kontakt z klientami którzy nie zawsze sa wyrozumiali, wiem po kolezanka tam pracuje i opowiadała jak jest

Oburzona.

Dino kolo Policji - dzial miesny Pani bladynka niska noz masakra mam wrazenie jak by tam byla za kare z przymusu!obojetnie obsluguje!az sie noz w kieszeni otwiera.. nie mila obsluga. Po co tam pracuej??nic juz nigsy u niej nie kupie!NIGDY!

Weronika
@Oburzona. 27.02.2018 12:43

jeden bezwartosciowy klient mniej :)

Administrator

Możecie opisać teraźniejszą sytuację dino? Przyda się to wielu osobom zainteresowanym pracą tam.

Zainteresowana

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

pudzian

Pracę. Trzeba szanowac,a nie wymyslac historyjki wyssane z palca,pracowalam tam i bylo mi dobrze,pozdrawiam jeszcze raz mój kochany zespół...

Adam

kazdy ma prawo do wypowiedzi pani Aldona napisała , że kierownik nie ma prawa nikogo poniżać ..... a nie że słyszała coś .Dziś są takie czasy , że pracownikowi można więcej niż kierownikowi .... no niestety

Aldona

mino wszystko kierownik nie ma prawa nikogo wyzywac czy poniżać. Takie stanowisko zobowiązuje do czegoś.

byly pracownik
@Aldona 14.06.2017 06:05

A skąd ta pewnosc ze wyzywa,tego nie pojmuje,ktos puscil plotke,a wy ludzi oczerniacie,wescie sie ogarnijcie,i nie wjezdzajcie na ambicje nikomu skoro nie uslyszeliscie na wlasne uszy,to bardzo wporzo babka wedlug mnie,i tak jak juz pisalam wczesniej duzo mi pomogla,i nigdy nie uslyszalam by kogos wyzywala

Alan

jezeli ktoś dostal śmierdzace mieso to czemu nie odmiósł do sklepu nie poprosił kierownika . Nie rozumiem przecież napewno oddali by pieniazki

??
@Alan 06.06.2017 10:04

Ja nie rozumiem dlaczego ktokolwiek dostał walonce mięso może sanepid powinien odwiedzić ten przybytek, bo takie coś nie powinno mieć miejsca w ogóle.

Jacek

Ja też dostałem stare mięso w dino na przemysłowej wstydu nie mają żeby takie coś ludziom sprzedawać !!!!

nik

jak ci nie pasuje to na chuj tam chodzisz! mi nie pasuje że na mięsnym stoi tak stara zjebana baba która wciska ludziom stare jebiące mięso że rzygać się chce, i nie tylko ja dostałam tam padlinę ale i moje znajome więcej nic tam nie kupię. Słyszałam że nikt tam robić nie chce bo kierowniczka to idiotka która nawet do miotły się nie nadaje i źle traktuję ludzi jako klientka sama słyszałam jak się pani wyraża o pracownikach (idioci) Brawo Dla pani dino przemysłowa

były pracownik
@nik 04.06.2017 19:25

Ta opinia,to nie opinia tylko zwykla obraza,więc prosze byc pewny że odpowiednie służby sie tym zajmą,bo nie wiem czy wiesz ale obraza kogos tez jest karalnea,do smarowania kogos to pierwsi,a do roboty to lewe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rece macie

Zmijka
@nik 04.06.2017 19:25

Nie rozumiem dlaczego sypiesz epitetami w kierunku zalogi sklepu?jak mozna obrazac kogos bo sie cos slyszalo?kierownikiem sklepu jest kompetenta osoba ktora [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na sklepie niejednokrotnie wiecej niz co poniektorzy pracownicy!!!Gdybym byla na jej miejscu i po pol roku tlumaczen jak ma wygladac praca na sklepie co niektorzy tego nie rozumieli to tez bym sie zastanawiala czy nie otaczaja mnie idioci!!!

byly pracownik
@Zmijka 11.06.2017 12:45

Brawo brawo brawo,w koncu ktos napisał prawdę,pracowalam tam i naprawdę kierowniczka zapierdzieka ostro,Szacunek dla tej kobiety,naprawde ciesze sie ze poznalam tak mądra dobrą i pracowitą kobietę,jeszcze raz dziekuje za to czego nauczyła mnie pani gdy pracowałam w tym sklepie,pewnie niebawem pojawi sie komentarz od życzliwej osoby ze jestem taka siaka owaka lub ze jestem lizusem itp,ale szczerze nie obchodzi mnie to,pozdrawiam Panią serdecznie no i dziewczynki również :-) :-) trzymajcie się i nie dajcie sie hejterom,oni byli sa i bed

:)

Ogólnie spoko, mi tylko jedna osoba nie pasuje w tym Dino na Przemysłowej. Zachowuje się jakby za karę siedziała. Damę zgrywa , i wielką łachę robi, że musi wstać i coś podać. A lekki ruch by jej sie przydał bo przywarła do fotela i 4 litery rosną jak na drożdżach. Ogólnie reszta spoko. Normalne fajne dziewczyny.

Natalia

Co tu pisać...ja pasuje. Zakupów tu robić nie będę...niemiła obsługa. Gburowata. I to na tyleż

jan
@Natalia 19.03.2017 15:17

?

kkk

Lubie ten sklep,wszystko na swojim miejscu,obsluga miła i blisko mam,ogolnie ok,pozdrawiam

marcin.Z

Jest tam fajna kobiecina,ta to ma klasę,ucieszona lata po sklepie zawsze jak ją widzę,to przyciąga klientów,blondynka lub fioletowa juz sie pogubilem,ale jest wporzo,zawsze pomoże i zawsze poleca różne produkty,fajnaaaa jesssst,i sklep jest dobrze prowadzony ,pozdrawiam panią uroczą. W fiolecie na glowie jest megaaaa,i fajnie ze sa ceny na swojim miejscu

bloki

Sklep jak ta lala. Ceny dokladne towar rowniutko etykietkami do przodu. Podloga czysciutka az kole w oczy z bieli. No dziewczyny szacun. Szacun ogromny. I chleb jest swiezy. Nareszcie.

Damian

A ja myślę że te wszystkie negatywne opinie pisze była pracownica dino:-) obudziła się Panna, że już kariery nie zrobi to postanowiła nasrać innym!

Klientka 2
@Damian 14.01.2017 19:27

Też myślę a raczej wiem ze pisze to laska która tam krótko robiła nie dawała se rady i się tera wyrzywa Anka nierobie ogarnij się zacznij bajki pisać

Kulturka

Na osiedlu wszyscy śmieją że jest beka z akcji "Panie Prezesie gdzie jest stara ekipa" zciekawosci poczytalam o co chodzi i jak się człowiek wczytaj to zrozumieć można tylko jedno że "starej ekipie" się wydaje że bez nich ten sklep nie może istnieć. Wcale się nie dziwię że tyle osób się tam zmieniało,skoro ktoś o nich się wypowiada że to "muły" i nikt nie pracuje że po sklepie się wloką Co to za język ? Kto tak mówi dzisiaj do pracowników? Nie dziwię się sama bym sobie na to nie pozwoliła. Jedno jest pewne beka jest tylko mieć nadzieję że tej chamówy już nie ma! Hahahaha "Panie Prezesie dobrze że starej ekipy już nie ma" Zresztą obok jest Horex jak ktoś nie chce do Dino to ma wybór, ja Idę do Dino przynajmniej chleb teraz można popołudniu kupić bo wcześniej to tylko mając szczęście.

wydarzenie

o matko, ale afera wielka tragedia! Ludzie wezcie sobie na wstrzymanie.

zaufana osoba

Do wszystkich którzy to czytają: 1. Ze starej załogi odeszły 4 osoby a 6 dalej pracuje, więc nie było to zadne grupowe odejscie. 2. Te króre odeszły zrobiły to na własne zyczenie, nikt ich nie zwolnił. 3. sklep jak pracował tak pracuje, a klienci jak byli tak są. 4. Większość poprzednich komentarzy pisze jedna i ta sama osoba. więc daruj sobie niezyczliwa osobo i przestan obsmarowywac sklep i koleżanki na każdym kroku.

zaufana osoba

Do wszystkich którzy to czytają: 1. Ze starej załogi odeszły 4 osoby a 6 dalej pracuje, więc nie było to zadne grupowe odejscie. 2. Te króre odeszły zrobiły to na własne zyczenie, nikt ich nie zwolnił. 3. sklep jak pracował tak pracuje, a klienci jak byli tak są. 4. Większość poprzednich komentarzy pisze jedna i ta sama osoba. więc daruj sobie niezyczliwa osobo i przestan obsmarowywac sklep i koleżanki na każdym kroku.

klient

sobota. 10 po 7 idę na zakupy sklep nieczynny. Panie stoja na dworze. Jakaś porażka może wogole zamknijcie ten sklep...

luz
@klient 14.01.2017 07:11

O prosze ogloszenie parafialne,zadzwon na policje ze sklep nieczynny,różne awarie sie zdarzaja nie pomyslales o tym drogi kliencie hahh

Ania
@klient 14.01.2017 07:11

Tylko smarujecie a nie pracujecie

pati
@Ania 14.01.2017 09:57

Święta racja Ania:)

Ania
@luz 14.01.2017 09:44

No fakt racja,różne rzeczy sie zdarzaja,a ludzie zawistny szukaja dziury w calym

Sebo

Chodze do tego sklepu prawie co dzien i rzeczywiscie moze nie jest to to co było ale widac ze dziewczyny sie staraja. jest kilka nowyc pan ktore nie potrafia sie jeszcze odnalezc, ale spokojnie nie wszyscy odeszli. wczoraj widziałem kilka pan ze starego składu i mimo tego całego zamieszania dziewczyny daja rade. no sklep wymaga jeszcze pracy ale nie jest zle. widze bo jestem tam prawie kazdeo dnia. zwłaszcz ze jest tam taka jedna pani..mhm... wysoka szczupła brunetka... zawsze usmiechnięta i skora do pomocy. Jak reszta pan bedzie tak podchodzic do klienta to napewno bedzie dobrze. A dla pani ekspedientki gorące pozdrowienia od stałego klienta. pozdrawiam

Natalia
@Sebo 12.01.2017 13:14

Także tam bywalam co dzień i widzę że nowe Panie są bardzo zagubione. No ciekawe kiedy będzie lepiej jak im się- widać po prostu nie chce. Brak zaangażowania i jakoś nie widzę pomocy wielkiej podczas poszukiwania towaru. A Pan/Pani ;) "Sebo" skoro prowadzą hormony to nie zauważy niczego prócz wskazanej kobiety. Tak czy inaczej większość osób z którymi rozmawiałam rezygnuje z zakupów w tym sklepie z powodu odejścia starszej obslugi Pań,dzięki którym sklep miał swoją renomę.

Wąchacz smrodu

Byłam dzisiaj w Dino i wiecie co rzeczywiście przestało śmierdzieć leniem na sklepie! Panie Prezesie, Dyrektorze,Kierowniku gdzie stara ekipa????

A to po co komu

Kliencik. A kiedy to nie było towaru na półkach? Od roku zakupy tam robie i jakoś wszystko było co miało być. A ty wyjmij glowe z odbytu "kogos" i przetrzyj oczka. Ignorancja przewyzszasz najwyzszy szczyt. Pic na wodę. W ryj widać, że ktoś śmierdzącą nogą w wiadrze pomyj miesza, by sw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz wybronic. To jest kija warte teraz w sumie bo za jakiś czas wszyscy zobaczą. I co wtedy powiesz? Jak można być tak durnym? Bo cóż jeszcze można dodać? Ręce opadają...poza tym-każdą firmę obowiązują rozliczenia,tygodniowe,miesięczne,roczne. Inwentaryzacje i częste kontrole różnych komórek,a w tych czasach wiele tego. Firma,góra dostaje wyniki. To co nie widzi? Jak było i jak jest? Na pewno widzi i się dziwię że jeszcze tamtych Pań w pracy nie ma. Że ktoś "naszczeka"w poście opiniujacym...to...co...? Wyniki same za siebie pokażą. Duzo klientow wlacznie ze mna daje sobie spokoj z zakupami tam. A że ktoś ma odwagę powiedzieć nie na bez prawna postawę kierownika nad sklepami... to zazdroscicie,zawiść? Ha? Ja podziwiam. A reszta Pan...to po prostu pionki bez kręgosłupa - nadające się do prostego przemiału.Zżuc jak się da i wypluć po chwili. Popatrzcie w lusterka w domu...na swe oblicza "emanujace inteligencja" i sprobujcie,jezeli wam sie to uda oczywiscie (choc osobiscie w to watpie) wyciagnac obiektywne wnioski... Ale...jak to mówią...jedni są... hmmm...alfa,a resztę tylko po czasie pupa boli

Kliencik

A my się cieszymy,bo może w końcu na półkach towar będzie! Prośbą tylko by starsza Pani z mięsnego trochę milsza była,a tak to jest Gucio!

Dzidzi

Ja pracuje w tym dino.Pani Kierownik poszła do pracy tam gdzie mieszka bo musiała dojeżdżać, jedna wyjechała do Niemiec bo u nas dużo osób wyjeżdża,druda za granicę do męża bo on tam pracuje i jedna 'lizuska' poszła do tej pracy co kierowniczka,a tak to wszyscy są.te które wyjechały i tak ciągle na zwolnieniu lekarskim były.Rejonowa kierowniczce często zwracała uwagę ale ona i tak sobie nic z tego nie robiła.Tyle osób u nas pracowało ze imion nie pamiętam a przecież oni zwalniamy się przez kierowniczke a raczej jej lizuske a nie rejonowa

Klient
@Dzidzi 09.01.2017 09:45

Jestem klientem tegoz to dino. Co wy tu piszecie...rece opadaja. Ten sklep dwie lub trzy dziewczyny trzymały. A Lizuske. No czytam i nie wierzę. A kto polecenia wydaje? Nie rejonowa kierowniczce? Ktore ma wykonac? A ze komus sie pracowac nie chce i ciagle zwolnienia przynosi? Bo czegos,jakiejs wydajnosci sie wymaga od niego? Bo ma "sraczke" na zawołanie bo w inny sposób wolnego mieć nie będzie? Co można zrobić z tym że ktoś L4 przynosi. A rejonowa pomimo próśb nic z tym nie robi? Gdzie ona wcześniej była? Stała pod sklepem innym w aucie z dwie godziny, żeby GPS załapał że w pracy była? Otwórzcie oczy, bo widać że ktoś w ogóle nie ma pojęcia o tym co pisze - bądź specjalnie miesza. A że sporo osób pracowało to z czyjej winy? Jak chodzi jakiś "muł" po sklepie który nie jest przydatny do niczego, a inne za niego pracują to co? Trzymać z sentymentu? Gdzie tak jest? Komuna i przymus pracy już dawno nie istnieje. A wymiana ludzi?Ponieważ się nie nadają. Poza tym poprzedni wpis/post zapewne sama rejonowa zrobiła. Chyba że któraś z pozostałych dziewczyn pomimo tego że wpierw popieraly to teraz są już pod kopytem? Żałosne, ok dziewczęta...klientela wam już znika a zycze wam powodzenia teraz...

Klient
@Klient 09.01.2017 11:32

Uuuu proszę państwa...sklepik ma się mu rozpadowi widać...gdzie poprzednie Panie? No sorry. Obecnie tu się już odechciewa przychodzić. Kobiety sobie nie radzą widzę. Przeterninowany towar,a po zapytaniu pani która gadala sobie w najlepsze między regalami z druga-to niech Pan nie kupuje.????co to kor...lanie na klienta, mięso śliskie...czy ktoś o to dba? Za poprzednia zaloga nie bylo takich rzeczy... Sanepid powinien teraz zajrzeć do tego sklepu. ludzie nie kupujcie tam. Dopoki tamte kobiety nie wroca to strach...jeżeli w ogóle będą chciały...a dlaczego w ogóle nagle tyle uciekło????Czy wy oczu nie macie? Jak to mozliwe po tak niedlugim czasie z inna zaloga? Mieszkam w blokach naprzeciw, ale ja pasuje...wolę iść do Biedrony na górę niż tu się zaopatrzyć. Bieda...

Krystyna
@Klient 09.01.2017 11:32

Hello. Właśnie wróciłam z tegoż to Dino. Chadzam tam rzadko,bo jest mi po prostu nie po drodze,ale wracając z Gubina wstąpilam na małe zakupy. No cóż...to był mój ostatni raz. I już wiem dlaczego. Przeczytałam poprzednie wpisy i wiadomo dlaczego taki bajzel jest. Abstrahując...mięsko ...chyba z zeszłego tygodnia,mrozone. W domu jak odtajalo dziwnie pachnie...na półkach nielad. Ceny nie pod produktami. Przy kasie zdziwienie. Gazet znaleźć nie mogłam. Jedna na drugiej. Pani z kasy chyba jakiś wyrok na niej odbywa bo obraz ona na cały świat. Ani dzień dobry,ni do widzenia...podłoga...no cóż. Cieszmy się że jesteśmy na tym etapie rozwoju ze obuwie posiadamy,bo kłopoty by można mieć. Kobiety tam wszystkie jakby za karę były...naburmuszone...niepomocne...co się tam stało???? Kiedyś aż miło wejść było a teraz...w ostateczności choć też po głębokim zastanowieniu. Kierowniku. Dyrektorze.Prezesie...zajmijcie się tym. Wasze pieniądze wam uciekają...a z poprzednich wpisów widzę że każdy już wie dlaczego...

Paranoja
@Krystyna 10.01.2017 10:53

Panie Prezesie dyrektorze kierowniku! Jak żyć no jak żyć

Dzidzi

Ja pracuje w tym dino.Pani Kierownik poszła do pracy tam gdzie mieszka bo musiała dojeżdżać, jedna wyjechała do Niemiec bo u nas dużo osób wyjeżdża,druda za granicę do męża bo on tam pracuje i jedna 'lizuska' poszła do tej pracy co kierowniczka,a tak to wszyscy są.te które wyjechały i tak ciągle na zwolnieniu lekarskim były.Rejonowa kierowniczce często zwracała uwagę ale ona i tak sobie nic z tego nie robiła.Tyle osób u nas pracowało ze imion nie pamiętam a przecież oni zwalniamy się przez kierowniczke a raczej jej lizuske a nie rejonowa

Klient
@Dzidzi 09.01.2017 09:44

Bzdura przez REJONOWĄ wiem bo jestem mężem jednej z pań które tam pracują

bracknika
@Klient 09.01.2017 15:08

Dzidzi to jest pani, która została zwolniona z pracy ponieważ jedyną jej umiejętnością było włażenie rejonowej "tam, gdzie słońce nie dochodzi". Odeszły osoby które potrafiły odróżnić kto się nadaje do pracy a kto potrafi tylko "lizać" i rejonowa szybciutko przyjęła ją na powrót do pracy. Po co, to chyba oczywiste... Temat w sumie jest zamknięty, dziewczyny które są coś warte i nie dają się wziąć na słodkie słówka bądź zastraszanie rejonowej już z pracy odeszły. Życzę im powodzenia, ale również życzę powodzenia nowej załodze, przynajmniej jej części.

Jan

Właśnie wróciłem z tego marketu i poraszka jakas, jeżeli to prawda że kierownik rejonu do tego doprowadził to niech puknie się głowę takiej to sam bym w du.e nakopal. Takich ludzi powinno się wywalić na zbity ryj, a te panie co odeszły napewno sobie poradzą trzymam kciuki.

Zostaw opinię o Dino - Lubsko

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino