dino

Lubsko

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 28 ocen.

Opinie o dino

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie dino

Klientaga

Co niektore ekspedientki są niemiłe na pytania odpowiadają opryskliwie najlepiej niech od razu wywiesza kartkę zamknięte.Wielu moich znajomych wypowiada się niepochlebnie o obsłudze sklepu. Nie tędy droga ja mam blisko do dino ale nie lubię tam robić zakupów. Może przydałoby się jakieś szkolenie z savoir vivre.( Dino koło policji)

wojtek
@Klientaga 17.03.2018 09:23

jak nie lubisz robic tam zakupów to nie rób. a tak serio to gdybys pracowal/pracowala z klientami którzy dzien w dzien zadaja te same pytania po kilkadziesiat razy tez mialabys/mialbys dosyc, praca fizyczna i ciezka, do tego kontakt z klientami którzy nie zawsze sa wyrozumiali, wiem po kolezanka tam pracuje i opowiadała jak jest

Oburzona.

Dino kolo Policji - dzial miesny Pani bladynka niska noz masakra mam wrazenie jak by tam byla za kare z przymusu!obojetnie obsluguje!az sie noz w kieszeni otwiera.. nie mila obsluga. Po co tam pracuej??nic juz nigsy u niej nie kupie!NIGDY!

Weronika
@Oburzona. 27.02.2018 12:43

jeden bezwartosciowy klient mniej :)

Administrator

Możecie opisać teraźniejszą sytuację dino? Przyda się to wielu osobom zainteresowanym pracą tam.

Zainteresowana

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

pudzian

Pracę. Trzeba szanowac,a nie wymyslac historyjki wyssane z palca,pracowalam tam i bylo mi dobrze,pozdrawiam jeszcze raz mój kochany zespół...

Adam

kazdy ma prawo do wypowiedzi pani Aldona napisała , że kierownik nie ma prawa nikogo poniżać ..... a nie że słyszała coś .Dziś są takie czasy , że pracownikowi można więcej niż kierownikowi .... no niestety

Aldona

mino wszystko kierownik nie ma prawa nikogo wyzywac czy poniżać. Takie stanowisko zobowiązuje do czegoś.

byly pracownik
@Aldona 14.06.2017 06:05

A skąd ta pewnosc ze wyzywa,tego nie pojmuje,ktos puscil plotke,a wy ludzi oczerniacie,wescie sie ogarnijcie,i nie wjezdzajcie na ambicje nikomu skoro nie uslyszeliscie na wlasne uszy,to bardzo wporzo babka wedlug mnie,i tak jak juz pisalam wczesniej duzo mi pomogla,i nigdy nie uslyszalam by kogos wyzywala

Alan

jezeli ktoś dostal śmierdzace mieso to czemu nie odmiósł do sklepu nie poprosił kierownika . Nie rozumiem przecież napewno oddali by pieniazki

??
@Alan 06.06.2017 10:04

Ja nie rozumiem dlaczego ktokolwiek dostał walonce mięso może sanepid powinien odwiedzić ten przybytek, bo takie coś nie powinno mieć miejsca w ogóle.

Jacek

Ja też dostałem stare mięso w dino na przemysłowej wstydu nie mają żeby takie coś ludziom sprzedawać !!!!

nik

jak ci nie pasuje to na chuj tam chodzisz! mi nie pasuje że na mięsnym stoi tak stara zjebana baba która wciska ludziom stare jebiące mięso że rzygać się chce, i nie tylko ja dostałam tam padlinę ale i moje znajome więcej nic tam nie kupię. Słyszałam że nikt tam robić nie chce bo kierowniczka to idiotka która nawet do miotły się nie nadaje i źle traktuję ludzi jako klientka sama słyszałam jak się pani wyraża o pracownikach (idioci) Brawo Dla pani dino przemysłowa

byly pracownik
@Zmijka 11.06.2017 12:45

Brawo brawo brawo,w koncu ktos napisał prawdę,pracowalam tam i naprawdę kierowniczka zapierdzieka ostro,Szacunek dla tej kobiety,naprawde ciesze sie ze poznalam tak mądra dobrą i pracowitą kobietę,jeszcze raz dziekuje za to czego nauczyła mnie pani gdy pracowałam w tym sklepie,pewnie niebawem pojawi sie komentarz od życzliwej osoby ze jestem taka siaka owaka lub ze jestem lizusem itp,ale szczerze nie obchodzi mnie to,pozdrawiam Panią serdecznie no i dziewczynki również :-) :-) trzymajcie się i nie dajcie sie hejterom,oni byli sa i bed

:)

Ogólnie spoko, mi tylko jedna osoba nie pasuje w tym Dino na Przemysłowej. Zachowuje się jakby za karę siedziała. Damę zgrywa , i wielką łachę robi, że musi wstać i coś podać. A lekki ruch by jej sie przydał bo przywarła do fotela i 4 litery rosną jak na drożdżach. Ogólnie reszta spoko. Normalne fajne dziewczyny.

Natalia

Co tu pisać...ja pasuje. Zakupów tu robić nie będę...niemiła obsługa. Gburowata. I to na tyleż

kkk

Lubie ten sklep,wszystko na swojim miejscu,obsluga miła i blisko mam,ogolnie ok,pozdrawiam

marcin.Z

Jest tam fajna kobiecina,ta to ma klasę,ucieszona lata po sklepie zawsze jak ją widzę,to przyciąga klientów,blondynka lub fioletowa juz sie pogubilem,ale jest wporzo,zawsze pomoże i zawsze poleca różne produkty,fajnaaaa jesssst,i sklep jest dobrze prowadzony ,pozdrawiam panią uroczą. W fiolecie na glowie jest megaaaa,i fajnie ze sa ceny na swojim miejscu

bloki

Sklep jak ta lala. Ceny dokladne towar rowniutko etykietkami do przodu. Podloga czysciutka az kole w oczy z bieli. No dziewczyny szacun. Szacun ogromny. I chleb jest swiezy. Nareszcie.

Damian

A ja myślę że te wszystkie negatywne opinie pisze była pracownica dino:-) obudziła się Panna, że już kariery nie zrobi to postanowiła nasrać innym!

Klientka 2
@Damian 14.01.2017 19:27

Też myślę a raczej wiem ze pisze to laska która tam krótko robiła nie dawała se rady i się tera wyrzywa Anka nierobie ogarnij się zacznij bajki pisać

Kulturka

Na osiedlu wszyscy śmieją że jest beka z akcji "Panie Prezesie gdzie jest stara ekipa" zciekawosci poczytalam o co chodzi i jak się człowiek wczytaj to zrozumieć można tylko jedno że "starej ekipie" się wydaje że bez nich ten sklep nie może istnieć. Wcale się nie dziwię że tyle osób się tam zmieniało,skoro ktoś o nich się wypowiada że to "muły" i nikt nie pracuje że po sklepie się wloką Co to za język ? Kto tak mówi dzisiaj do pracowników? Nie dziwię się sama bym sobie na to nie pozwoliła. Jedno jest pewne beka jest tylko mieć nadzieję że tej chamówy już nie ma! Hahahaha "Panie Prezesie dobrze że starej ekipy już nie ma" Zresztą obok jest Horex jak ktoś nie chce do Dino to ma wybór, ja Idę do Dino przynajmniej chleb teraz można popołudniu kupić bo wcześniej to tylko mając szczęście.

wydarzenie

o matko, ale afera wielka tragedia! Ludzie wezcie sobie na wstrzymanie.

zaufana osoba

Do wszystkich którzy to czytają: 1. Ze starej załogi odeszły 4 osoby a 6 dalej pracuje, więc nie było to zadne grupowe odejscie. 2. Te króre odeszły zrobiły to na własne zyczenie, nikt ich nie zwolnił. 3. sklep jak pracował tak pracuje, a klienci jak byli tak są. 4. Większość poprzednich komentarzy pisze jedna i ta sama osoba. więc daruj sobie niezyczliwa osobo i przestan obsmarowywac sklep i koleżanki na każdym kroku.

zaufana osoba

Do wszystkich którzy to czytają: 1. Ze starej załogi odeszły 4 osoby a 6 dalej pracuje, więc nie było to zadne grupowe odejscie. 2. Te króre odeszły zrobiły to na własne zyczenie, nikt ich nie zwolnił. 3. sklep jak pracował tak pracuje, a klienci jak byli tak są. 4. Większość poprzednich komentarzy pisze jedna i ta sama osoba. więc daruj sobie niezyczliwa osobo i przestan obsmarowywac sklep i koleżanki na każdym kroku.

klient

sobota. 10 po 7 idę na zakupy sklep nieczynny. Panie stoja na dworze. Jakaś porażka może wogole zamknijcie ten sklep...

Ania
@luz 14.01.2017 09:44

No fakt racja,różne rzeczy sie zdarzaja,a ludzie zawistny szukaja dziury w calym

Sebo

Chodze do tego sklepu prawie co dzien i rzeczywiscie moze nie jest to to co było ale widac ze dziewczyny sie staraja. jest kilka nowyc pan ktore nie potrafia sie jeszcze odnalezc, ale spokojnie nie wszyscy odeszli. wczoraj widziałem kilka pan ze starego składu i mimo tego całego zamieszania dziewczyny daja rade. no sklep wymaga jeszcze pracy ale nie jest zle. widze bo jestem tam prawie kazdeo dnia. zwłaszcz ze jest tam taka jedna pani..mhm... wysoka szczupła brunetka... zawsze usmiechnięta i skora do pomocy. Jak reszta pan bedzie tak podchodzic do klienta to napewno bedzie dobrze. A dla pani ekspedientki gorące pozdrowienia od stałego klienta. pozdrawiam

Natalia
@Sebo 12.01.2017 13:14

Także tam bywalam co dzień i widzę że nowe Panie są bardzo zagubione. No ciekawe kiedy będzie lepiej jak im się- widać po prostu nie chce. Brak zaangażowania i jakoś nie widzę pomocy wielkiej podczas poszukiwania towaru. A Pan/Pani ;) "Sebo" skoro prowadzą hormony to nie zauważy niczego prócz wskazanej kobiety. Tak czy inaczej większość osób z którymi rozmawiałam rezygnuje z zakupów w tym sklepie z powodu odejścia starszej obslugi Pań,dzięki którym sklep miał swoją renomę.

Wąchacz smrodu

Byłam dzisiaj w Dino i wiecie co rzeczywiście przestało śmierdzieć leniem na sklepie! Panie Prezesie, Dyrektorze,Kierowniku gdzie stara ekipa????

A to po co komu

Kliencik. A kiedy to nie było towaru na półkach? Od roku zakupy tam robie i jakoś wszystko było co miało być. A ty wyjmij glowe z odbytu "kogos" i przetrzyj oczka. Ignorancja przewyzszasz najwyzszy szczyt. Pic na wodę. W ryj widać, że ktoś śmierdzącą nogą w wiadrze pomyj miesza, by sw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz wybronic. To jest kija warte teraz w sumie bo za jakiś czas wszyscy zobaczą. I co wtedy powiesz? Jak można być tak durnym? Bo cóż jeszcze można dodać? Ręce opadają...poza tym-każdą firmę obowiązują rozliczenia,tygodniowe,miesięczne,roczne. Inwentaryzacje i częste kontrole różnych komórek,a w tych czasach wiele tego. Firma,góra dostaje wyniki. To co nie widzi? Jak było i jak jest? Na pewno widzi i się dziwię że jeszcze tamtych Pań w pracy nie ma. Że ktoś "naszczeka"w poście opiniujacym...to...co...? Wyniki same za siebie pokażą. Duzo klientow wlacznie ze mna daje sobie spokoj z zakupami tam. A że ktoś ma odwagę powiedzieć nie na bez prawna postawę kierownika nad sklepami... to zazdroscicie,zawiść? Ha? Ja podziwiam. A reszta Pan...to po prostu pionki bez kręgosłupa - nadające się do prostego przemiału.Zżuc jak się da i wypluć po chwili. Popatrzcie w lusterka w domu...na swe oblicza "emanujace inteligencja" i sprobujcie,jezeli wam sie to uda oczywiscie (choc osobiscie w to watpie) wyciagnac obiektywne wnioski... Ale...jak to mówią...jedni są... hmmm...alfa,a resztę tylko po czasie pupa boli

Kliencik

A my się cieszymy,bo może w końcu na półkach towar będzie! Prośbą tylko by starsza Pani z mięsnego trochę milsza była,a tak to jest Gucio!

Dzidzi

Ja pracuje w tym dino.Pani Kierownik poszła do pracy tam gdzie mieszka bo musiała dojeżdżać, jedna wyjechała do Niemiec bo u nas dużo osób wyjeżdża,druda za granicę do męża bo on tam pracuje i jedna 'lizuska' poszła do tej pracy co kierowniczka,a tak to wszyscy są.te które wyjechały i tak ciągle na zwolnieniu lekarskim były.Rejonowa kierowniczce często zwracała uwagę ale ona i tak sobie nic z tego nie robiła.Tyle osób u nas pracowało ze imion nie pamiętam a przecież oni zwalniamy się przez kierowniczke a raczej jej lizuske a nie rejonowa

Paranoja
@Krystyna 10.01.2017 10:53

Panie Prezesie dyrektorze kierowniku! Jak żyć no jak żyć

Dzidzi

Ja pracuje w tym dino.Pani Kierownik poszła do pracy tam gdzie mieszka bo musiała dojeżdżać, jedna wyjechała do Niemiec bo u nas dużo osób wyjeżdża,druda za granicę do męża bo on tam pracuje i jedna 'lizuska' poszła do tej pracy co kierowniczka,a tak to wszyscy są.te które wyjechały i tak ciągle na zwolnieniu lekarskim były.Rejonowa kierowniczce często zwracała uwagę ale ona i tak sobie nic z tego nie robiła.Tyle osób u nas pracowało ze imion nie pamiętam a przecież oni zwalniamy się przez kierowniczke a raczej jej lizuske a nie rejonowa

bracknika
@Klient 09.01.2017 15:08

Dzidzi to jest pani, która została zwolniona z pracy ponieważ jedyną jej umiejętnością było włażenie rejonowej "tam, gdzie słońce nie dochodzi". Odeszły osoby które potrafiły odróżnić kto się nadaje do pracy a kto potrafi tylko "lizać" i rejonowa szybciutko przyjęła ją na powrót do pracy. Po co, to chyba oczywiste... Temat w sumie jest zamknięty, dziewczyny które są coś warte i nie dają się wziąć na słodkie słówka bądź zastraszanie rejonowej już z pracy odeszły. Życzę im powodzenia, ale również życzę powodzenia nowej załodze, przynajmniej jej części.

Jan

Właśnie wróciłem z tego marketu i poraszka jakas, jeżeli to prawda że kierownik rejonu do tego doprowadził to niech puknie się głowę takiej to sam bym w du.e nakopal. Takich ludzi powinno się wywalić na zbity ryj, a te panie co odeszły napewno sobie poradzą trzymam kciuki.

klientka

Widzę że wszystkie wpisy są bez echa, takie cuda to tylko w polskiej firmie. Byłam na zakupach i aż przykro się robi patrząc na ten sklep i atmosferę jaka teraz tam panuje. Tym panią które odeszły z tego sklepu życzę wszystkiego dobrego, czapka z głowy i wielki ukłon w ich stronę. Powinny dalej walczyć o to żeby ten ktoś kto jest za to odpowiedzialny odpowiedział za to, bo to jest podłość doprowadzić do takiej sytuacji żeby tyle osób odeszło.

Mariola

Czytałam te wpisy i nie bardzo wiedziałam o co chodzi, poszłam do sklepu sprawdzić i co widzę masakra jakaś, gdzie są tamte panie? Co się z nimi stało? Teraz to katastrofa jest, nic się dowiedzieć nie można pytając jakas panią o cenę poczułam się jak intruz pokazała palcem gdzie jest czytnik burknela coś pod nosem i poszła. Masakra poprostu

pracownik
@Mariola 03.01.2017 16:34

Tak to bylam ja,pokazalam czytnik ponieważ stala pani obok niego,a ja nie wszystkie ceny znam na pamięć wiec katwiej bylo pani sprawdzic na czytniku,pozdrawiam szanowna pani MARIOLU

Zostaw opinię o dino - Lubsko

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie dino