Byłem widziałem29.09.2015 16:30
Drodzy rodacy
Nie dajcie sie nabrac na prace z Transline, na poczatku miły telefon- rozmowa- test- szybki wyjazd i spotkanie z rzeczywistością. Praca moze i przyjemna, ale 2,3 razy w tygodniu. Nie jak obiecywano 5 dni po 8 godzin dziennie plus weekendy dodatkowo płatne. Przepracowałem 8 miesięcy i dobrze, że znalazłem inna prace na własna rękę, bo szybko wracał bym do domu. Z 14 osób z mojej grupy, została tylko dwójka. Kontakt z firma w celu wyjaśnienia wszystkich trudności bardzo ograniczony!!! Oszuści - umowę jaką dostaniecie to można do kosza wsadzić, inna podpiszecie na miejscu, że niby zmiany i tak trzeba..., oby coś było z niej zrozumiałe 4 strony i szybko przeczytaj i podpisz, bo trzeba na magazyn iść. Jesli zdecydujecie sie na wyjazd z firmą Transline Group to zrozumiecie dlaczego nas polaków chcą do takiej pracy, Brytyjczyk nigdy by za takie pieniądze i w takich warunkach nie pracował. Tam nie da sie zarobić, a napewno nie z tą firmą. Odradzam całkowicie. Jeśli chcecie dowiedzieć sie czegoś jeszcze to mój numer 769346902, jestem w Polsce na urlopie do 30.09, napewno podpowiem