Opinie o Galilu sp.j. - Warynia Grela Agnieszka Łukasik w Warszawa

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Galilu sp.j. - Warynia Grela Agnieszka Łukasik. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w Galilu sp.j. - Warynia Grela Agnieszka Łukasik o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Pozostałe - sprzedaż detaliczna

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Galilu sp.j. - Warynia Grela Agnieszka Łukasik w Warszawa

baner wywiady
Veel Nowy wpis

Pracowalam w Galilu 2 lata i do napisania opini sklonila mnie lektura ogloszenia gdzie WIELE raz podkreslona jest super atmosfera, kolezenskosć, wrazliwosc bla bla bla. Niestety to bylo jedno z gorszych miejsc w jakich pracowalam pod wzgledem atmosfery. Wlascicielki faworyzowaly swoją pupilke ktora byla tak niewyobrazalnie wredną i „paskudną” osobą jaką w zyciu spotkalam. To ONA musiala byc gwiazdą za absolutnie wszelka cene, a pańcie udawały ze tego nie widzą. Manipulacje, podkopywanie, jednym slowem maaasakra. O wrażliwosci i dobrej atmosferze mozecie tam zapamniec. No i widze , ze zmienilo sie na gorsze bo ja mialam premi i mialam procent od sprzedazy, a teraz podobno juz nie ma.

Helena Nowy wpis
@Veel

Czyli czujesz sie doceniona mimo wszystko? piszesz, że robiłaś 2 lata, to od zawsze tak postrzegałaś te warunki pracy czy dopiero później skoro przyszła decyzja o rezygnacji? I tej premii ile mogło wpaść wtedy tak właściwie?

Helena Nowy wpis

Czyli komuś kiedyś rekrutacja na konsultantkę coś nie poszła? widziałam że parę miesięcy temu też kogoś szukali. czyli to oznacza rotacje czy mimo Wszystko więcej konsultantek tu pracuje? można spytać w razie czego ile? nie podali stawki więc może ktoś by się do niej odniósł? z tego co zauważyłam jedynym benefitem są zniżki firmowe, mniej więcej jak procentowo wychodzą? są jakieś limity? pracę ze względu na atmosferę jak oceniacie?

Loki

Brałam udział w rekrutacji na stanowisko konsultantki sprzedaży w tych ich perfumeriach. Pomimo tego, że w ogłoszeniu nie było ani słowa o doświadczeniu w sprzedaży to moja kandydatura została odrzucona z tego powodu. Prawdziwy powód to mój wiek (nie jestem studentką) oraz to że mam dzieci. Pani rekruterka swoją drogą średnio kompetentna (zapomniała na rozmowę mojego cv) kilka razy mnie się dopytywała czy ja dam radę w pracy na zmiany. Miałam wrażenie podczas rozmowy, że traktuje mnie z góry jakbym nie była godna przekraczać progu ich ą, ę neoperfumerii. Aaa same dziewczyny sprzedające u nich są młode, mega wyniosłe i trochę nieprzyjemną atmosferę tworzą. Zbyt nadmuchaną!

anonim Nowy wpis
Klient
@Loki

Osobisty kontakt potwierdza tą opinię

Zen

Zarobki 2000-2500 netto. Na Wilczej uważajcie na obsługę i postacie z krainy lodu. Koszykowa klimat i atmosfera super. Angielski dwa razy w tygodniu w ramach premii. Premii brak. Nie ma procentu od sprzedaży. Nie ma opieki medycznej. Godziny pracy 11-19. Soboty 11-15. Konsultantka musi sama sie uczyć. Brak szkoleń.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gli
@Zen

Niezbyt zachęcająco. Co to są postacie z krainy lodu?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czy rekrutacja na stanowisko Konsultant/ka Galilu w firmie Galilu sp.j. - Warynia Grela Agnieszka Łukasik odbywa się w pełni/również zdalnie? Ile jest etapów? Jak oceniasz każdy z nich?
logo firmy Aplikant Adwokacki do Kancelarii Adwokackiej
Kancelaria Prawna Pasternak Legal
Wyślij CV
logo firmy Nauczyciel wczesnoszkolny od zaraz
(496 opinii)
(2 opinie)
Aplikuj na wiele ofert
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Galilu sp.j. - Warynia Grela Agnieszka Łukasik - Warszawa

• Jak się pracuje w Galilu sp.j. - Warynia Grela Agnieszka Łukasik?

Zobacz opinie na temat firmy Galilu sp.j. - Warynia Grela Agnieszka Łukasik tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

Galilu sp.j. - Warynia Grela Agnieszka Łukasik
2/5 Na podstawie 2 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Mokotowska 26
    00-561 Warszawa
  • NIP: 5252350392 KRS: 0000245783
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)