EWA19.08.2015 19:21
Cześc, czytam wasze opinie i włos staje na głowie. Pracuje od kilku ms w mako, jeszcze przez agencję ale wg. mnie jest naprawde wporządku. Skończyłam 2 kierunki i nie ma co sie wychylać. Pracuje tu bo mam spokój, zero mobingu, krzyków, exeli... taka presja to nie presja. Idzcie do korporacji, miejcie odpowiedzialnośc finansową , rozliczajcie fv na grube miliony... tam jest stres i tez jest tempo ale tam odpowiada sie przed zarzadem a nie liderem ktory tez jest człowiekiem. Dziewczyny sa rózne, natomiast 90 % z nich są naprawdę ok. Do pracy przychodze pracowac a nie gadac o pierdołach od teo jest czas na przerwie lub po pracy. Jeśli mowa o wynagrodzeniu jest adekwatne do pracy. Oczywiście grono kobietek komentuje system premiowania że " sie nalezy 25%" ale za co??? pacujesz to masz? wolisz siedzieć w domu to nie masz. W umie jest zapisane "premia do 25%" a dziewczyny czytają jakby było napisane premia stała 25%. Na wszystko trzeba zapracować, nadmienię, ze większośc kobiet ma średnie wykształcenie, dzieci, kredyty.... jak nie pasuje idzcie szukajcie lepszej pracy..... popracujcie w biedronce, w call center i porownajcie. Zreszta pracujęc w systemie zmianowym zawsze można sobie dorobić kwestia organizacji czasu- jesli jest taka szansa. podsumowanie- praca nie jest dla każdego, bo nie kazdy sie adaje, natomiast naprawdę nie jest źle. Jesli ktos narzeka całe zycie to nawet jakby mu dac 10 000 netto tez będzie narzekać.... kobiety sa specyficznej. Wiecej luzu...to tylko praca. pozdrawiam :)