Pracę ,którą powinno wykonywać 60 osób, wykonuje 20 pracowników.Siedzą w robocie po 12 godzin i się leszczyńskie kmioty cieszą , ze zarobią 700 euro. Chapacze i konfidenci, bez życia prywatnego.
Ha hi hu
07.08.2015 12:54
Wiecie Co dostaliśmy na Święta ! W ramach socjalnego ! Ciuchy robocze co normalnie się należą! Bo kasy lub bonów zero Firma Unitec jest firma niemiecką i okna są sprzedawane w euro za nie małe pieniądze a nam płacą marne złotówki ! A nadgodziny płacą od podstawy jak masz za dużo to ucinają z premi bo narażasz zakład na straty marne 5zł brutto Nowym ludzia obiecują jakieś pieniądze i awans które są nie realne ! Prezes firmy ludzia którzy odchodzą nie potrafi zaproponować nic tylko głupoty gada jakieś idiotyczne wydruki robi ile zarabialismy a teraz ile zarabiamy tylko nie wie ze kazda zmiana plac powinna być uzasadniona i podparta wypowiedzeniem o place. Wiec jesli trafisz do firmy domagaj się wszystkiego na piśmie ! I powodzenia !!!
Zostaw merytoryczną opinię o Unitec
Nie przegap nowości o Unitec!
Unitec
Leszno
Poniżej zobaczysz opinie obecnych oraz byłych pracowników o firmie Unitec. Zobaczysz tutaj też opini...