Przebieg rekrutacji
.O umówionej godzinie zjawiam się na spotkanie w klinice, pytania typowo sprawdzające wiedzę, rozmowa co się robiło we wcześniejszej pracy-.Rekrutujący chodź jest konkretny- nie interesują go świadectwa pracy, certyfikaty, szkolenia,dyplom ze studiów.Odpowiada na kilka moich pytań, podaje stawkę godzinową.Twierdzi, że mieli kilka spotkań teraz (15min temu, i wcześniej)zasugerował, że dziś mieli kilka kandydatek(z prywatnych przyczyn byłam tam w okolicy znacznie wcześniej i przez ponad godzinę nikt nie wchodził ani nie wychodził)Następnie mówi, że mam kwalifikacje do pracy u nich i wstępnie chce mnie przyjąć ,prosi aby w dzień X lub Y wziąć sobie w aktualnej pracy wolne i przyjść zapoznać się z personelem, rytmem pracy(dadzą znać w który z tych dni), a potem się ustali umowę itd -będą się kontaktować w sprawie terminu -po czym zero odzewu, telefon milczy, nikt nie oddzwania i nawet nie raczy odpisać na e-mail żeby poinformować, że jednak np został wybrany ktoś inny lub rekrutacja jest po prostu anulowana.To po co się z kimś umawiać?Profesjonaliści owszem w swoim fachu bez dwóch zdań i jako klientka nie bałabym się tam przyjść.Gabinet jest bardzo czysty, pracują na dobrym sprzęcie.Jednak jest niesmak.Nie chodzi tutaj o to, czy tą pracę bym nawet miała nie dostać-takie olanie jest bardzo lekceważące po prostu.Rozmowa miała miejsce prace miesięcy temu.Pozdrawiam.
Pytania
Różnice między zabiegami X a Y , jak działa to czy tamto, budowa skóry, wskazania, przeciwwskazania,zabiegi wykonywane w innej klinice, godziny pracy, stawka, wymagania, obowiązki.
Rezultat:
Nie dostałem pracy