Wykonczona01.07.2015 09:35
Hej dziewczyny. A ja dalej pracuje. Wakacje na studiach, szukalam innej pracy ale nie znalazlam niestety. Moj stan psychiczny? Ja juz nie mam psychiki, tylko zryty baniak. Od ostatnich kilku miesiecy zmienilo sie tyle, ze mam wiecej obowiazkow, czasami mam wrazenie ze jestem kierownikiem, mnostwo razy uslyszalam ze niedokladnie posprzatalam sklep z wieczora, zalozylam fulllllll lewych kart no bo panie niechca zakladac, a dystrybucja musi byc przeciez. Widzisz meile, ze weekendy to jest czas, w ktorych kierownik musi byc w najbardziej ruchliwych godzinach, patrzysz na grafik i pol etatowiec ma wpier.dzielony caly weekend po 8h a kierownik weekend wolny hahaha. Grafik? Jaki grafik? Mozna by bylo napisac: kierownik tego i tego dnia na 9, reszta wolna. Bo innych zmian sz.p. kierownik nie bierze :). Grafik na lipiec? Jaki grafik? :) ja- pol etatowiec nie mam zycia w lipcu. Napierdzielam tyle nadgodzin, ze szoook!!! Musialam blagac o jeden weekend wolny. Jest wyprzedaz a my same pracujemy wieczorami. Przymierzalnia nawalona pod sam sufit, odkurzanie, kurze, lustra, stoly, wieszaki, ludzi w.c.h.u.j. masakraaaa!!!! Przychodzi baba ze zwrotem, zaniza ci pa, a regionalna napieprza emaile ze nie ma sprzedazy dodatkowej bo pa niskie. Oczywiscie z dnia na dzien info o metkowaniu, chore zebrania, kierowniczka ani sni ruszyc przymierzalnie, wychodzi z pracy zostawiajac przymierzalnie pod sufit. Przychodzisz do pracy i caly dzien stres, bo zalozenia z kosmosu, budzet masakra. Ciuchy masakrycznie brzydkie, zla jakosc a ceny powyzej 100zl. No i jak tu cos wcisnac? No jak? Regionalna byla na wizycie, chodzisz z usmiechem az twarz boli, zaczepiasz klientke mimo tego ze nie mowi po polsku pokazujesz jej cos no bo regionalna patrzy i powie, ze nie umiesz obslugiwac skoro nie chciala twojej pomocy. Ogolnie mam juz o 50% wiecej siwych wlosow, mnostwo stresu i codziennir obowiazkowo tabletki uspokajajce. Ale to juz norma. Pozdrowienia dla szanownej kasi w. I wam drogie dziewczyny camaieu, mam numer do dobrego psychoterapeuty jakby ktoras chciala prosze pisac.