Flexspecialisten

Certyfikaty

3. Opinie o pracodawcach Oss
  5. Opinie o Flexspecialisten

Opinie o Flexspecialisten Oss

WebsiteIconWork Force Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Flexspecialisten!

24.01.2020 13:11

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w Flexspecialisten?
    Michał

24.01.2020 19:06

Nie wiem o jakie rozdzielenie Ci chodzi ale wszystko jest opisane na salarisie. Masz wyszczególnione pozycje za co Ci potrącają.
    PikaPika

30.10.2019 10:25

Koordynatorzy w tej firmie to porażka, ciężko cokolwiek załatwić czy nawet się dodzwonić. Właśnie z winy osób zarządzających Flexem pracowałam po 4 godzinny dziennie bo ZAPOMNIELI powiedzieć, że obiecali mi 40 godzin tygodniowo. O ile mi domek trafił się w miarę dobry ( nie wspominając oczwysićie o braku klucza, przez co caly miesiąc mieliśmy owarte drzwi), to koleżanka trafiła do lokacji, gdzie co tydzień były głośne imprezy, (usunięte przez administratora). Koordynatorzy rzecz jasna mieli to zgłaszane. Nie polecam pracy w tej Agencji.
    TymczasowyPracownik

24.06.2019 20:53

(usunięte przez administratora) Niemili koordynatorzy. Łatwiej napełnić durszlak wodą niż coś z nimi załatwić. 4 Tygodnie z dziewczyną dzwoniliśmy do koordynatorów w sprawie niepoliczonych godzin i sprawa się i tak nie rozwiązała. Pfff mało tego... Jak zadzwoniliśmy w 3 tygodniu bodajże to ja usłyszałem od koordynatora że oni o niczym takim nie wiedzą, a dziewczyna jak dzwoniła 2 dni pod rząd i mówiła ze wczoraj też dzwoniła to usłyszała od koordynatorki że nikt z nią nie rozmawiał w takiej sprawie... (usunięte przez administratora)(Osobiście o wiele mocniejsze słowa cisnęły nam się na usta, ale odpuściliśmy sobie komentarze w ich stronę). Busy którymi jeździliśmy do pracy były w opłakanym stanie(Nie było żadnego w 100% sprawnego busa) Każdy bus miał swoją unikalną usterkę. Jeden miał non stop włączone ogrzewanie(całkowity brak możliwości wyłączenia nawiewu gorącego powietrza przy 30 stopniowych upałach sprawiał że podróż była katorgą). Ogólnie nie polecam pracy dla tej agencji. (Jedyna rzecz która mi się podobała to miałem przyjemność poznać fajnych ludzi)
    Marian

23.06.2019 14:31

Witam pracowałem w intertoys i jedno co mogę powiedzieć praca fajna ale agencja porażka pomijając fakt iż przed wyjazdem mieliśmy obiecane (usunięte przez administratora) miesięcznie na co mam e-maile a otrzymywaliśmy ,(usunięte przez administratora)zł solarisy to fakt braku porozumienia z(usunięte przez administratora)która zajmowała się wypłatami skutkował pobieraniem co tydzień ,52% podatku co dało 120euro tygodniowo zarobku żenada i porażka mrówki na lokacji aż tak nie bolały jak brak reakcji agencji na nieprawidlowosci w wypłatach co spowodowało mój powrót do Polski
    AsiaA

03.01.2019 20:28

Pracowałam w Oss przez Flexspecialisten wszystko można się dogadać. Mi nie podobała się praca przy wyrobach mięsnych po rozmowie od razu poszukano innej pracy. Jeśli trzymasz się ustaleń których zawarłeś na rozmowie o prace to wszystko jest w porządku. Wszelkie niezgldnosci najlepiej od razu zgłaszać a wszystko będzie w porzadku. Polecam :)

Kontakt - Flexspecialisten

Oss

Work Force Sp. z o.o.
    Bartek

17.10.2018 09:46

Najgorsza agencja jaka może być na rynku pracy . Koordynatorzy to banda (usunięte przez administratora) którzy nie wiedza co się dzieje. W moim przypadku nie było godzin stawka uległa zmianie a w Polsce gwarantowali mi wyższa . Za wszystko odciągają solarisy przychodzą kosmiczne nawet nie wiesz za co ci ukradli (usunięte przez administratora) . I w sumie to pluje na ta agencje.Jezeli chcesz się denerwować codziennie to polecam pojechać i samemu zobaczyć a jak chcesz sb zaoszczędzić tego to zostań w Polsce albo szukaj sprawdzonego biura .

02.07.2018 11:02

Kuba

05.07.2018 02:31

Hej mam wyjechać niedługo, agencja flexspecialist, napisz coś więcej, ponieważ mam duże obawy. Kiedy byłeś w pracy, jak długo, gdzie mieszkałeś?
    jorgi

08.04.2018 08:30

kasa wpadnie , ale reszta to istna ....
    flow

22.04.2016 11:51

ojjj @lukas, nie do końca. To na pewno zależy od stanowiska :)
    Michał R.

17.11.2015 19:50

Witam, z tego co czytam, to same dzieci chcą zdobywać świat w holandii. A czy Adrianie wiesz o czymś takim jak wiekówka w holandii i maksymalna stawka jaką możesz dostać?? Myślę, że większość z was nie wie, czego tak naprawdę oczekuje. Po pierwsze primo - TO NIE JEST POLSKA! Ja już przez telefon dostałem informację o poszewce. Kary? A co wy myślicie, że będą się z wami szczypać??????? Przyjeżdzają cebulaki, płacą kary a potem marudzą, płaczą i psują opinie. Właśnie jestem na etapie rekrutacji przez Flexspecialisten, jadę jako monter okien do Baarlo. Obiecuję, że jesli się dostanę to wam tu napiszę co i jak NAPRAWDĘ się dzieje. Aha, nazywam się Michał i mam 23 lata, ostatnie dwa lata przepracowałem w Niemczech. Pozdro

Zostaw merytoryczną opinię o Flexspecialisten