HS Konstrukcje Stalowe

Rumia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 25 ocen.

HS Konstrukcje Stalowe
225

Opinie o HS Konstrukcje Stalowe

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HS Konstrukcje Stalowe

prezes

pieniedzy już nie ma ,, i nie będzie ,, panowie zostaliscie wydymynii możecie mi naskoczyć ,

Rumun

Mi tez podpisał Hebel na kartce ze zalega mi 3000 tys euro i ze odda i co Rysiu kiedy będzie kasa ile mam czekać !!!! Hit As. Czy Hs

Były pracownik HS i Hit As

Materiał RusztowaniowySpółki HS znajduje się w spółce Apex u Arkadiusza Hebla jeździ samochodem Ford on tez należał do HS Rusztowania Ramowe Stawia Robert Hebel w Trójmieście jeździ zielonym busem on tez należał do HS Ja pracowałem u Hebla w Hs i Hit As zostałem oszukany nie wypłacił mi za prace w Hit As Sprawa jest w Sądzie

Do Arkadiusza Hebla

Wybieraj obcje tylko pisz prawdę czekam

Do Arkadiusza Hebla

Popiszemy o Naszych Ojcach

Do Arkadiusza Hebla

Popiszemy o naszych Matkach ?

Do Pana Arkadiusz Hebla

Popiszemy trosze o naszych dzieciach ?

Do Arkadiusza Hebel

Hebel masz czas do godz 10 tej na usunięcie wszystkich wpisów którymi obrażasz ludzi .Jezeli wpisy nie zostaną usunięte zaczniemy działać tak jak Ty. Państwo Konrad w raz z cała rodzina dowiedzą się prawdy o Was a odnośnie dzieci to zobaczysz jak to jest jak się pisze. Nie ważne czy ma 6 lat czy 12 czy 16 lubisz pisać o dzieciach to ja teraz zacznę pisać prawdę o Twoich . Wszystkie dokumenty które pozostawiles w celu spalenia nie zostały spalone jest tam wezwań do zapłaty na jakieś 750 tys na twoje imię Arkadiuszu Hebel .Masz czas do 10 tej a potem zobaczysz . działaj i nie odpisuj już bo będziesz płakał

Anna
@Do Arkadiusza Hebel 18.05.2018 05:35

Popieram ten wpis w 100 %

prezes

hebel ,, zatrudnie monterów rusztowań ,pod firmę feig

Maniek

Najpierw zatroszcz się o synka Dawidka narkomana i damskiego boksera, patola od urodzenia

Sienkiewicz
@Maniek 17.05.2018 20:31

Co ty powiesz Dawid jest Narkomanem. A kim Ty jesteś Hebel ?

Maniek

Hebel to ze Bożena kopnęła cię w (usunięte przez administratora) i dobrze zrobiła . Ty chyba Chcesz mieć problemy co ? Podaj imie Twojej córki podjedziemy jutro i zostawimy w sekretariacie w szkole twój kartonik z listami od komorników Tylko podaj jej imię I Dziada bankruta tez jest pare listow Nie zwlekaj pisz dalej tylko jutro nie płacz 9

Sienkiewicz
@Sienkiewicz psychol 17.05.2018 21:25

Hebel jak na razie to u Was w rodzinie maja żółte papiery u nas jest ok Hebel zanim cokolwiek napiszesz zastanów się bo będziesz plakał

Sienkiewicz

Hebel żal mi Ciebie :( Naprawdę zaboli

Do Arkadiusza Hebel

Hebel za to ze jesteście bankrutami i macie milionowe długi nie możecie obwiniać osób trzecich i ich zniesławić ale chyba życie Ciebie jeszcze,nie nauczyło ale nauczy tak jak pisałem będziesz płakał.

Do Arkadiusza Hebel

W dniu wczorajszym o godz 22.30 w komedzie policji w Wejherowie zostało złożone doniesienie na policję odnośnie napadu jaki zlecił Pan Ryszard Hebel na Państwa Skrzypik w celu odzyskania niby jego pieniędzy . Wiedzę o tym zajściu posiada Wojciech Sienkiewicz

Do Arkadiusz Hebla

W dniu wczorajszym o godz 22.30 zostało złożone doniesienie na Arkadiusza Hebla w Komedzie w Wejherowie o ciagle zniesławianie Dawida ,Joanny Sienkiewicz o wypisywanie w internecie o tym iż Dawid Sienkiewicz to ćpun i handlarz narkotyków a jego matka to kobieta która pracuje w klubach nocnych i uprawia sex za pieniądze ,mam nadzieje że policja załatwi ta sprawę w ciągu 48 godzin a my składamy sprawę do sądu karnego o zniesławienie .

Twój wróg

Ja Cię spotkam na sprawie sądowej to Ci tak napluje w ryja (usunięte przez administratora) z Wileńskiej 66

E
@Twój wróg 17.05.2018 21:39

Dzisiaj będziesz Hebel płakał

m

o prezes ty bez wykształcenia żona jebnieta ,, cała rodzinka jedzie na psychotropach

maniek

Sienkiewicz limit na internet się nie skończył jeszcze ? Weź wszytkim przypomnij ile Hebel ma klas skończone ? Albo kiedy do niego Szkrzypik przyjdzie. Bo tylko piszesz z tej wiochy jak szczur z kanału

H

Tylko nie odpisuj bo się rozkręci palo

R

Załatwię ci to jutro :)

F

Hebel a jak ma ba imię Twoja córka :) Ciekawe co powiedzą w szkole jak dowiedzą się ze maja tatę psychola

T
@F 17.05.2018 18:22

I bankruta starego fiuta

Maniek

Nie brodata małpa ma zagrychę . Ich jest 10ciu z Guma na czele

S
@H 17.05.2018 18:07

Nie Mysiu Pysiu jebako srako popsuta motorówka

Maniek Przymorze

Kurde ale dowiedziałem się rzeczy o Heblu wiedziałem ze jest debesciak ale ze na Skrzypika nasłał chłopaków i chciał odzyskać kase szok a to ze ona ma żółte papiery żadna nowość ,Chwalił się w Holandi ze jak coś to na Gabryche a jemu nic nie zrobią bo ona ma żółte dobrze ze Piszecie o tej parówie wydymał kilkanaście osób powiem co trzeba na prokuraturze .Hebel nie odpisuj bo się rozkręci

U
@H 17.05.2018 18:05

Oj mylisz się mylisz pało:)

S

Hebel z Bożenka czy już z inna Krychą

H
@S 17.05.2018 18:13

Zazdroscisz? zajmij się swoją dziurą a nie wszystkimi dookoła ? Odloty się skończyły ? Oj biedactwo ale Ty już tylko marzyć możesz nawet pigułki nie działają. No cóż tylko zdjęcie Hebli i rączkowska

D

Hebel jestes pod mostem

H
@D 17.05.2018 18:10

Wolę być pod mostem niż podnóżkiem

Maniek z Przymorza

Grubo nie było mnie tu dzisiaj A tu ponad 150 wpisów niż wczoraj. Cieszy mnie to że ktoś ciśnie tej parówie Sienkiewiczowi bo patologie trzeba tępić. Ale się rzeczy dowiedziałem, nie którymi wpisami chętnie podzielę się z Prokuraturą. Wojtek nie odpisuj szkoda znowu się rozkręcić.

marian

Dobra przerwa

Gulczas

Hebel już Ci mówiłem DLa ciebie Pan gamoniu podstawówce

D
@Ortografia 17.05.2018 13:53

Kupiłem Arku tam dzięki Ty

m

proszę o prywatny adres heblaaaaa ku czy to trudne

B
@m 17.05.2018 15:09

Most Kwiatkowskiego ul Hutnicza 4 lampa po prawej stronie niedaleko rowu po lewej stronie reklama 15 metrów prosto i tam jest jego legowisko

W

Hebel co jest weź tabletkę i dawaj dalej Piszemy

H
@W 17.05.2018 14:59

Tak PANIE

Zostaw opinię o HS Konstrukcje Stalowe - Rumia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HS Konstrukcje Stalowe