HS Konstrukcje Stalowe

Rumia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 22 ocen.

Opinie o HS Konstrukcje Stalowe

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HS Konstrukcje Stalowe

Obserwator

Właśnie Hebel kręci się na Hutniczej 34 tam go szukajcie jest częstym gościem w Spółce Apex u Synalka , Czy prędzej go znajdziecie tym szybciej może dostaniecie kasę bo za chwile bie będzie nic

parówka
@Obserwator 22.02.2018 10:47

dzięki za info pokręcimy się wokół hutniczej i pł dąbka chcę poznac jego synka

Zenek

Witam, dzięki uprzejmości taxi uber udało mi się namierzyć aktualna lokalizację Pana Prezesa za pół godziny ma dojść do spotkania . Szczegóły wkrótce

mlody

Witam poszukuje jakiegoś numeru kontaktowego do firmy.

Łukasz
@mlody 20.02.2018 08:32

Firma już nie istnieje.

Wikary

Idę do kościoła na 9 30

Krismi

Prezesie Hebel !!!jestes w stanie policzyć ile osób oszukałeś ile osób wprowadziłeś w błąd ,ile osób przez ciebie nie miało co włożyć do garka ?chyba nie bo Ty jesteś zwykłym oszustem i lejwoda . Kurde oszuście jak Ty z tym potrafisz żyć ,Powiedz Nam wszystkim po tych Twoich wszystkich manipulacjach i oszustwach gdzie teraz kręcisz lody bo chcieli byśmy podjechać po Nasze zaległe wypłaty . Uważać na R.Hebel zły i nie uczciwy człowiek !!!!!!! To bardzo delikatnie piwiedziane

banan

Szkoda gadać , jest tu firma która ma gorsze noty chyba nie ,, niema tu pozytywnych opinii na tema t tych śmiesznych spółek stworzonych przez prezasa hebla ,,, omijajcie tą patologię z daleka takzę i podwykonawcy ostatniego transferu pieniedzy już nie dostaniecie ,,, historia lubi sie powtarzać , zwłaszcza w spółkach prezesa hebla ,, ilu nie zostało wypłacone przez ostatnią firmę ,,hit-as sp zoo ,, średnio kazdy po 2 ,,, 3 tyś euro ?

robol

Czytam wypowiedzi prezesa hebla , zastanawiam sie ,czy pan jest normalny , robole którzy pracowali na pana sielsko bogato ułożone życie za granicą i w Polsce nie wierzą co prezes dzis o nich wypisuje , zero szacunku dla ludzi pracy którzy harują na tak hamsko bogatych ludzi jak pan , dziś Polska przechodzi przebudowę mam nadzieję że znajdzie się kiedyś sprawiedliwa ręka sądu ,,

Prezes
@robol 04.02.2018 13:34

Wzruszyła Mnie twoja wypowiedź ... podaj numer konta to przeleje Ci zaległe wynagrodzenie

Damian
@Prezes 06.02.2018 11:39

Prezes. Masz mój numer konta od paru lat i sie nic nie zmienił. A na pieniadze czekam od sierpnia. Jak i wielu z nas .dowiem się gdzie jest biuro hit as

Piotr

Nie mogłem spać w nocy jak przeczytałem nie które wpisu na temat tej firmy skąd w was ludzie tyle złości ?

Damian
@Piotr 07.02.2018 07:27

Ja też nie mogłem spać. Kiedy w święta zostałem na lodzie .bez pieniędzy. Teraz już już wiesz skąd ta złość u ludzi.

Oszukany

Hebel to oszust i naciągacz uważajcie na niego i jego otoczkę

bla bla bla

bla bla bla

bla bla bla

bla bla bla

bla bla bla

bla bla bla

NA TEMAT

Ryszard .H oszust i (usunięte przez administratora) uważajcie na niego

Jestem the best tak to Ja

Nasza dalsza konwersacja nie ma najmniejszego sensu merytorycznego, albowiem egzystujesz w zbyt płytkim brodziku intelektualnym, a Twoja elokwencja, nie jest adekwatna do mojej erudycji - co koliduje z moimi imperatywami.

Jestem the best tak to Ja

Zanim napiszesz kolejny wpis zastanów czemu lubisz pić mocz króliczy i wąchać bąki krowie?

Jestem the best

Pisać dalej naiwni robole.... o hebel mi nie wypłacił ... gdzie jest hebel .... ojejj jak go znajdę to mu pokarzę.... szukam go wszędzie.... śmieszą mnie te wpisy... zwalcie sobie konia bo żona wam pewnie nie daje bo nie macie pieniędzy bo hebel mi nie wypłacił .... KIEDY KONKRETY KIEDY SPAWY SĄDOWE PYTAM SIĘ KIEDY ???? CIOTY, PATOLOGIA SPOŁECZNA !!! PODAJ JEDEN Z DRUGIM NAZWISKO TAKIE CFANIAKI :D

nie wypłacony

Może ktoś podać mi prawidłowy adres do tej firmy widmo ,,hi tas ,, byłem na chodkiewicza , rozmawiałem z właścicielem budynku gdzie prezes wynajmował biuro ,, powiedział że pozabierał mebelki i też go nie wypłacił wisi tylko skrzynka pocztowa ...

Cioty Cioty
@nie wypłacony 01.02.2018 11:17

Po co Ci ten adres i tak nic z nim nie zrobisz . Jesteś ciotą która tylko umie pisać na internecie jak jesteś taki pokrzywdzony to napisz swoje imię i nazwisko! Cioty Cioty cioty

Cioty Cioty
@nie wypłacony 01.02.2018 11:17

Cioty !!!!

misiu

Hebel to narzędzie do heblowania hebluj sęki pajacu .

Damian
@misiu 26.01.2018 14:31

Wpisów ... ty też pałacu do szkoły . Pewnie pracujesz jeszcze u prezesa hebla .on lubi osoby które nie potrafią pisać ani czytać. Szczególnie umowy

Dziub dziub
@misiu 26.01.2018 14:31

Hebel to twój były prezes który Cie wydymał na siano i kto jest pajacem . NAIWNIAKU heheh

Oszukany

Heblowie !!!!!!!Przestańcie dymać ludzi na kasę , czy wam jeszcze nikt za te numery mordy nie obił? Że tacy ludzie jeszcze istnieją w 21 wieku .

rzecznik CBA

Ale mam bake z tych rzałosnych wpisuw. Te wpisy to wam chyba drzieci pisą. Z takom iloszcziom bleduw.

anonim

(usunięte przez administratora)

nauczyciel

Prawidłowo pisze się w języku Angelskim ,,,,,is the best ,,,,,widzę że prezentujesz poziom prezesa hebla,,czyli dno głąbie ,,i poucz się trochę języka, bo straszne błędy popełniasz .

twoja stara
@nauczyciel 19.01.2018 16:24

Zwal se konia nogami

hehe

Hehehe

RYSZARD HEBEL JEST THE BEST

RYSZARD HEBEL JEST THE BEST

damian
@RYSZARD HEBEL JEST THE BEST 18.01.2018 13:26

Prawidłowo pisze się ,,,,is the best ,,,,, osiołku do szkoły

DEBEŚCIAK RYSZARDHEBEL OSZUST

Ryszard Hebel jest to debeściak to prawda możecie uczyć się od tego typa jak wysadza się ludzi i pracowników w powietrze - NIE PŁACI WYPŁAT NIE PRACUJCIE U TEGO TYPA UWAZAJCIE NA NIEGO

nauczyciel
@DEBEŚCIAK RYSZARDHEBEL OSZUST 19.01.2018 09:58

Prawidłowo pisze się w języku angelskim ,,,,, is the best ,,,,,,widzę że prezentujesz poziom prezesa hebla ,, czyli dno głąbie ,, i poucz się troszkę języka, bo straszne błędy popełniasz

Maniek 234

Nie ma co się bać masz racje Mateuszu . Zanim zaczniecie gdziekolwiek pracować to sprawdzajcie właścicieli Spółek bo kto jest uczciwy jak ma długów jak pas startowy . Jest bardzo prosty sposób aby uniknąć problemów kosztuje to tylko 11 pln i wiecie wszystko o danym człowieku . Zatem sprawdzajcie aby uniknąć problemów

Ryszard Hebel to złodziej
@Paweł Mrągowski 30.12.2017 21:49

Rysiek czy tobie na starość trochę nie odpierdala?

RYSZARD HEBEL JEST THE BEST
@Ryszard Hebel to złodziej 08.01.2018 21:13

Odpierdala to twojej starej jak się z sąsiadem dyma jak Cie w domu niema bo jesteś w delegacji za 8 E

HS Konstrukcje Stalowe sp. z o.o.

Szanowni Państwo, To świetna decyzja, my ze swojej strony zgłosiliśmy już sprawę do odpowiedniej instytucji i czekamy na ich działanie. Administrator również został poinformowany i mamy nadzieję, że w krótkim czasie będzie reakcja GoWork. Chcemy wierzyć, że brak reakcji administratora wynika z dużej ilości zgłoszeń, a nie z braku profesjonalizmu i odpowiedniej kontroli portalu. Z poważaniem HS Konstrukcje Stalowe sp. z o.o.

maniek
@HS Konstrukcje Stalowe sp. z o.o. 27.09.2017 12:20

panie prezesie non stop straszysz ludzi policją ,, radzę tobie wypłac wszystkich ludzi których oszukałeś ,, a nie będzie powodu by dalej żle pisać o tobie ,,, ja już sprawę oddałem więc nie długo w sądzie się zobaczymy

Rob
@HS Konstrukcje Stalowe sp. z o.o. 27.09.2017 12:20

"Po drugie policja lub prokuratura najpierw na Pańskie zgłoszenie występuje do GoWork o ujawnienie danych urządzeń, z których wpisy zostały dokonane. Następnie odnajduje je i dopiero może z nakazem zidentyfikować to urządzenie. Wiem, co piszę, bo już rozpoczęliśmy tą procedurę." Po pierwsze primo, musiało by zaistnieć podejrzenie popełnienia przestępstwa. Secundo, co bardzo ważne w tej sytuacji- przeglądając historię działalności "hebell" z całą zasadnością można stwierdzić nieuczciwość pracodawcy. Radca prawny Rob Stev.

Oceniacz

Może trzeba rozmawiać spokojnie a nie wzajemnie się straszyć!

Oszukany

Byliśmy na Wileńskiej tam pozostał tylko szyld i smród po Hs .Rozmawialismy z Właścicielami od 1,5 roku tej firmy ram nie ma . Jeśli zwany Prezesem Pan R Hebel ma tel to niech odbiera tel a nie ucieka Kiedy zostaną uregulowane faktury czy ty myślisz ze my Ci to odpuścimy Kiedy zapłacisz faktury !!!! Byłes i jesteś zwykłym ..............

Ryszard Hebel to złodziej
@Oszukany 27.11.2017 17:27

Z tego co mi wiadomo każda firma RYSZARD HEBEL TO (usunięte przez administratora) kończyła tak samo- bankrut i dymanie ludzi którzy na ostatecznych rozliczeniach.

Ryszard Hebel to złodziej

Ryszard Hebel to (usunięte przez administratora) Nie polecam.

Mateusz

Pamiętajcie żeby walczyć z oszustem i patologia to trzeba ja zwalczać po przez nagłaśnianie jej . Milczenie będzie skutkowało dalszym rozwojem jej i krzywdzeniem ludzi .Kazdy kto milczy a wie ze został oszukany w jaki kolwiek sposób powinien to nagłośnić publicznie . Jest już pare osób i My w tej sprawie działamy .

Radek
@Mateusz 20.12.2017 06:09

Patologia to Ty męska dziwko

okradnięty

Panie hebel gdzie pan jest z moimi pieniedzmi,, już nie długo spotkamy sie złodzieju w sądzie niema ani pieniędzy ani firmy,, żenada

anonymous
@okradnięty 27.12.2017 23:46

Możemy się spotka teraz jak chcesz, z nickem okradnięty to możesz pod Tesco w Gdyni wózki odprowadzać. Frajer !

anonymous

Witam, czytam te wpisy i nie wierzę Ja wraz z 6 osobami do dnia dzisiejszego współpracuje z firmą HS. Po co to wszystko piszecie? Banda nie robów, którzy chcieli brać pieniądze za darmo. Jak sobie przypomnę niektóre pijackie mordy które Rysiek z Wojtkiem trzymali to powinni na was dostawać dofinasowanie. Trzeba było rzetelnie pracować to byście dostali swoje pieniądze. Narobić dzieci i ustawić się w kolejce po 500 + a nie chodzić do kafejek internetowych, aby zrobić wpis. Żenada a zaraz frajerstwo, które trzeba tępić !!! A Sylwester to pod chmurką z szampanem za 4.99 zł z Biedry . Nara fagasy

Parówka

HS HEBEL I SIENKIEWICZ oddawać pieniądze !

maniek 23

Witam ,, pracowałem w marktl u prezesa hebla , po zakończeniu kontraktu nie ma ani pieniędzy ani firmy ,, prezes nie odbiera telefonu ,, jestem zmuszony powiadomić sąd pracy i wytoczyć proces ,, nie wiedziałem żę jest to taki oszust i kłamca ,, to jakiś koszmar a święta za dzwiami,,,

oszukany

Firma totalny bankrut do dzisiaj nie otrzymałem swoich pieniędzy za usługi . Prezes zwykły oszust i naciągacz , z biurem nie ma już kontaktu zlikwidowali numer tel byłem na Hutniczej 34 spółka się wyniosła nie wiadomo gdzie ,wysyłam monity o zapłatę korespondencja wraca .Pani która właściciel lokalu twierdzi już dawno się wynieśli z Hutniczej ale nie wie dokładnie gdzie . Proszę o pomoc w celu namierzenia tej Firmy

Hs
@oszukany 27.11.2017 14:33

Mail do firmy bez zmiany, telefon do prezesa również bez zmiany .

Grupa znicz
@Buhahaha 27.11.2017 16:50

Nie zezowata Lena wkroczyła do akcji strach się bac

...

...

Mariola

Co za nuda, ci robisz Wojtek ?

Dość

Powiadamiam Policję Wystarczy

Andrzej

Wojtek spisz ? Bo nie wiem czy jak coś napiszę to mi odpiszesz ?

Żywicki.M

Od dzisiaj macie ze mną do czynienia Pamiętasz mnie i co zrobiliście mojemu Tacie .

Lekarz prowadzący

Może Pan przestać kontynuować badania . Zostało stwierdzone Proszę stawić się po zaświadczenie Otrzyma Pan skierowanie po odbiór żółtych papierów

Wojciech. S.
@Lekarz prowadzacy 26.09.2017 10:08

Ludzie mojego pokroju nie stoją w kolejkach

Ryszard H
@Wojciech. S. 26.09.2017 10:21

Ja tez nie stoję

Andrzej

To dobry pomysł, żeby zacząć pisać o Wojciechu i jego aferach. Może rodzinnych też ? Rodzice, tesciowie, brat, szwagier, żona, syn, życie pozamałżeńskie ? Od ktorej zacząć ?

Andrzej

Napisz coś Panie Wojtku !!! No dawaj co teraz wymyślisz ?

Andrzej

Się domyślasz kto to, a pamiętasz Mariusza Wiśniewskiego którego oszukałeś ? Nie martw się Ciebie też szuka kilka osób w trójmieście bo z tego co wszystkim wiadomo chyba jesteś mu coś winien ? Bo napiszę tutaj na forum ? Chcesz tego ?

Andrzej
@Andrzej 25.09.2017 21:33

Oooo chcesz wyciągać stare brudy, poczekaj do jutra Panie Hebel !!!

Jarek

Daj spokój, idź już spać albo dawaj na czat www.wp.pl kanał Luzino buhahah

Andrzej

I co teraz mi odpiszesz ?

Jarek

Siedzę i czytam o się dziwie jak facet który posiada milionowe długi śpi spokojnie Wszystko zabrane mieszkania komornicy pozajmowali wszystkie konta chodzi po ulicy i się śmieje i nikt nic nie może mu zrobić Ale w końcu znalazł się sposób na takich cwaniaków on myslibze jak nasłał bandytów na Pana Skrzypika to ktoś sie go przestraszy Jest w błędzie nie pomyślał o tym ze ma więcej wrogów niż długów a trochę ma

Ryśiek

Oj Wojtku Wojtku czytam sobie te wpisy co wieczór siedząc przy dobrej Whisky która Ty to byś mógł tylko z koreczka powąchać taka jesteś żyła i sknera że za 10 zł dał byś się ... no wiesz co :) Pamiętam jak byliśmy wspólnikami opowiadałem Ci że byłem cały weekend w 5 gwiazdkowym hotelu z rodziną na półwyspie, jadłem najdroższe jedzenie podawane w restauracji a Ty spędzałeś weekend w dębkach sam jedząc zupkę chińską i ścinając trawę nożyczkami bo Ci żal było wydać 100 zł na podkaszarkę, a Ja tyle napiwku zostawiałem kelnerowi po dobrej kolacji. Zal mi Ciebie patrząc z perspektywy czasu. Ale wiesz co? Kiedyś pewna mądra wróżka wywróżyła mi żebym uważał na wspólnika i niczego sobie w owym czasie nie żałował i tak tez robiłem. Więc proszę nie mów mi że wróżki się mylą, Ja mam na dzień dzisiejszy piękne wspomnienia a Ty hmmm... samo sobie odpowiedz na to pytanie i przestań wypisywać bzdury na tym forum bo już mi się whisky kończy.

Twoja francuska
@Ryśiek 25.09.2017 20:17

Rysiek ty pijesz bo słyszałem co innego Słyszałem ze lubisz francuski Bachchcaaa

HS Konstrukcje Stalowe sp. z o.o.

Szanowni Państwo, firma HS Konstrukcje Stalowe sp. z o.o. dołoży wszelkich starań, aby osoby działające na szkodę firmy zostały ujawnione i poniosły odpowiedzialność karną. Dodatkowo mamy tutaj do czynienia z pomówieniami dotyczącymi prezesa firmy jak i członków jego rodziny. Zarzuty typu kradzież, oszustwa, wyprowadzanie pieniędzy, matactwa itp. to bardzo poważne zarzuty i mamy nadzieję, że osoba wypisująca te czyny ma potwierdzenia na te okoliczności ( wyroki sądowe). Wpisy te mają na celu zniszczenie firmy, a właściwie prezesa firmy. Nie jest to jedyne działanie, które ma to na celu. Mamy tutaj do czynienia z szerzej pojętą cyberprzemocą ( maile, smsy, wpisy na GoWork) . Mamy nadzieję, że w niedługim czasie sprawa zostanie wyjaśniona. Z poważaniem HS Konstrukcje Stalowe sp. z o.o.

HS Konstrukcje Stalowe
@Mariola 25.09.2017 16:12

Szanowny Panie, sprawy prosimy skierować do Sądu, wraz z dowodami. Nie będziemy oceniać Pańskiego zachowania, osąd zostawiamy odpowiednim instytucjom. Z poważaniem HS Konstrukcje Stalowe sp. z o.o.

Mariola
@HS Konstrukcje Stalowe 25.09.2017 16:27

W końcu wytrzezwieli

Damian

Pracowałem u Hebla a Holandi i takiej patoli nie widziałem pracownicy zamawiali Panie do towarzystwa dla tego idioty a on pił jeździł po kasynach Synalek okradał Geste z materiału rusztowanoowego a na końcu okradli Krzysztofa Kopczyńskiego czyli Pofar Oczywiście firmy już nie ma bo zbankrutowała . Ludzie histori o tym człowieku jest kilka tomów

Zostaw opinię o HS Konstrukcje Stalowe - Rumia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HS Konstrukcje Stalowe