Bardzo dziwne miejce08.08.2023 21:55
Na terenie obiektu nie można czuć się bezpiecznie. Pomimo tego że bilet kosztuje 95 zł., to nie gwarantuje to wysokiej jakości obsługi klienta. Właściciel nie bierze odpowiedzialności za to, co tam się dzieje.
Zaobserwowane nieprawidłowości:
- niektóre szafki nie działają,
- buty zostawia się na klatce schodowej przed wejściem na recepcję i nikt ich nie pilnuje (każdy z ulicy może wejść i sobie je zabrać)
- w sytuacji kradzieży nie otrzymałem żadnej pomocy ze strony właścicieli obiektu, jedynie to na własną prośbę otrzymałem spodenki od pani z obsługi, żeby nie być nagim,
- dostęp do kamery przy recepcji jest tylko na wniosek policji,
-miejsce jest mocno zaniedbane, brudne,
- pan manager bardzo nieuprzejmy: "czego pan chce, przecież to nie my ukradliśmy panu rzeczy", "to co, mam obciążyć pracowników, którzy byli na zmianie?", "nie czytał pan regulaminu?", "może pan zgłosić na policję",
- jedyny plus, który sprawiał, że tam bywałem, to bardzo przyjemne seanse saunowe.
Nie życzę nikomu takich doświadczeń, ale kto choć raz był okradziony, to wie, co przeżywa osoba okradziona, na dodatek bez ubrań i kluczy do auta. Szkoda, że Termy Krakowskie tego nie wiedzą.