INTER CARS (MTD)

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o INTER CARS (MTD)

Opinie o INTER CARS (MTD) Rzeszów Spółdzielcza 26

WebsiteIconInter Cars S.A.

Nie przegap nowości o INTER CARS (MTD)!

Jogi

23.06.2021 18:12

Praca spoko, zarobki przyzwoite, fajni ludzie więc i atmosfera jest fajna, polecam.
    były pracownik

20.05.2024 06:51

hahah dobre sobie , disco polo pewnie koleś lubi i głupie teksty kolesi pracujących tam . Głupizna i bieganie. (usunięte przez administratora) i brak pożądku na magazynie. wiekszość (usunięte przez administratora)pracujących to wiocha...., nie polecam. cieżka praca za minimum i chetnych nie maja a kto nowy przychodzi to dostaje najgorsza robote . Banda FRAJERÓW biegajacych ze skanerami

Siosio

06.03.2026 22:00

Super praca klimat i ludzie fajne są. Czasami jest małe zamieszanie na magazynie ale ogólnie dobrze. Polecam
    #Magazynier

03.03.2025 13:52

Praca jak każda inna. Zarobki? Nowi pracownicy, którzy nic nie robią, szwędają się jak tylko mogą, zarabiają więcej niż Ci starzy i doświadczeni. Starzy pracownicy odchodzą bo jeśli młody zarobi o 1tys więcej niż szybki i doświadczony to chyba coś jest nie tak. Kierownik broni swojego stołka i nie ma zamiaru chyba narażać się i wstawiać za starymi. Porażka

były pracownik

20.05.2024 06:47

Pracowałem na magazynie na ul. Rzecha, cos okropnego , nogi sobie pokaleczyłem leżacymi na podłodze tłumikami, brak miejsca na pułkach , ogólny nie ład i nikt na to nie reaguje. Wyzysk za 27,70 brutto , ciezka robota , dzwiganie i noszenie ciężkich części, wyładowywanie recznie opon pełnego tira praktycznie 2 razy w tyg, Kierownik Robert osoba która powinna sobie zrobic urlop, dziwny typ, znerwicowany, zabiegany, ogólnie głupizna na magazynie. Brak chetnych do pracy , nowi przychodzą i odchodzą bo warunki są beznadziejne. jedna przerwa pół godzinna. Nie polecam , jest tyle duzo lepszych firm za 27.70 wiec wart przemysleć decyzje.

Zdzich

11.05.2024 14:18

Ludzie przychodzą i odchodzą, czasem nawet po godzinie, nie mają chętnych, robota ciężka bez oddechu wytchnienia, dźwignie, nie polecam
    Bogdan

11.05.2024 14:16

(usunięte przez administratora) bieganina, dźwignie, niskie zarobki, start 27.70 brutto, nie polecam

Kontakt - INTER CARS (MTD)

Spółdzielcza 26 35-322 Rzeszów

Inter Cars S.A.
    Robert z Rzeszowa.

11.05.2024 13:48

Pracowałem tam 3 dni na magazynie w tym kieracie i nie wyobrażam sobie dłużej. Chętnych nie mają, a jak ktoś nowy przychodzi to wciskają z niego ostatni pot, nie szanaja ludzi-np wyładowanie całego tira opon samemu czas ok 5 godz . Segregacja tłumików i spore dźwignie ciężkich pudel plastikowych pełnych części. 27.70 zl na godz. Brutto to jakaś kpina. Kierownik Robert znerwicowany, rzuca się o byle co, jedna przerwa i szybki powrót do roboty. Zgraja buraków od pługa ze wsi, disco polo na fulla gra i prostackie odzywki i teksty kolesi tam pracujących. Nie polecam nikomu tam pracy. Wszystko wygląda od ulicy ładnie ale środek to banda. Firma okropna....
    Szymon

06.02.2024 13:44

Byłem magazynierem w tej firmie zarobki są jak na ilość pracy niskie, po ponad 6 miesiącach nie dostałem stałej umowy, ciągłe pretensje i zawiść ogolnie zła atmosfera pracy i podejście do pracownika.
    Szymon

06.02.2024 13:32

Praca tragiczna, ludzie zawistni, wynagrodzenia małe, duża norma pracy, ciągłe odwlekanie umowy na stałe kosztem umowy zlecenie nie pozdrawiam i nie polecam
    jaaaaaaaa

12.09.2016 10:42

może wypowiedzieć się osoba nie z magazynu, posiadająca pracę biurową, dziewczyny z kasy bądź ktoś od sprzedaży ??? chcę złożyć tam CV , a naczytałam się złych opinii tylko były one od magazynierów.
    rudy rydz

15.03.2015 20:02

Fajnie się pracuje ale .... Obiecanki cacanki rudemu radość

Zostaw merytoryczną opinię o INTER CARS (MTD)