Gold-Trans Buczniewski Artur

Łomianki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 14 ocen.

Gold-Trans Buczniewski Artur
2 14 6 1

Opinie o Gold-Trans Buczniewski Artur

Zadowolony

Firma jak najbardziej ok! (usunięte przez administratora) Moje sugestie dla Gold-Trans Buczniewski Artur: Stawiaj na polskich kierowców a nie rumuńskich ukraicow Lubię atmosferę w Gold-Trans Buczniewski Artur za: Normalne relacje

Anonim

Firma nie może istnieć, Artur nie płaci wynagrodzenia oszukuje Ukraińców.Nie mogę powiedzieć prawdy w oczach, nie mężczyzną. Pastet, nie dotrzymuje słowa. Zamknij tę firmi. Moje sugestie dla Gold-Trans Buczniewski Artur: Nie Nie powinno istnieć Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie powinno istnieć

Biuro
@Anonim 02.11.2018 18:26

Witam, w związku z wzrostem pojawiających się opinii Gold Trans Rent A Car Artur Buczniewski zaprasza do otwartego dialogu i do bezpośredniego kontaktu w przypadku posiadania informacji rzetelnych, prawdziwych i mających wpływ na prawidłowe funkcjonowanie firmy. Anonimowy i zbyt ogólny charakter Państwa opinii stawia pod znakiem zapytania wiarygodność informacji i nie pozwala nam odnieść się do nich w sposób konstruktywny. Przypominamy, że osoby posiadające informacje istotne dla firmy są proszone o ich przesłanie na adres e-mail: goldtrans.ab@wp.pl Dziękujemy za wszystkie Państwa wpisy, także te krytyczne jednak chcemy podkreślić , nie opóźniamy się z wypłatami- zawsze są terminowo, auta które mamy są własnością firmy, która jest wypłacalna, a każdy nasz pracownik posiada kartę paliwową. W związku z tym Pracodawca zwraca uwagę, że treść niektórych publikowanych na forum przez Państwa wpisów może naruszać dobra osobiste Pracodawcy oraz pracowników. Pracodawca wzywa do zaniechania tego typu działań. W sytuacji stwierdzenia kolejnych naruszeń Pracodawca zastrzega sobie prawo do podjęcia niezbędnych kroków prawnych w celu ochrony swoich praw i zgłoszenie tego wykroczenia organom ścigania. Z poważaniem, Gold Trans Rent A Car Artur Buczniewski

Wieslaw

Katastrofa Dłużnik i (usunięte przez administratora) Moje sugestie dla Gold-Trans Buczniewski Artur: Omijać nie zawierać umow

Szukasz pracy?

Realista

Bzdury wypisujecie.Firma jak najbardziej wypłacalna.bynajmiej z mojego punktu widzenia,i nie sadze aby było inaczej

Zenek

Gdyby firma miała coś płacić to pewnie by zapłaciła. Może ktoś ma złe wyliczenia i stąd takie nieporozumienie?

anonymous

Kłamca i oszust

Renata

UWAGA !!!!!!!!!!!!! Najbardziej KŁAMLIWA firma jaka spotkałam. Właściciel kłamie w żywe oczy , przekręca fakty , nie płaci za wynajęte samochody !!!!!! Mąż pracował tam i sam ze swoich pieniędzy musiał lac paliwo. Właściciel mówił ze odda nigdy nie oddał. Jak pojechaliśmy po pieniądze to nie przyjechał na spotkanie.

Na jutro pozostało jeszcze 22

Firma porażka oprócz Gold trans mają inne spółki również zadłużone, sprawy w sądzie,prokuratura za plecami. najgorsze w tym jest fakt iż Buczkowski i Kochanowska kłamią do granic możliwości Dłużnicy. Firma robi co się żywnie podoba

Eldorado
@Na jutro pozostało jeszcze 22 16.09.2018 08:06

Masz racje !!! Wiem coś o tym. Nie znam nazw innych firm ale słyszałem ze w każdej coś jest na rzeczy. Gold to chyba najstarsza firma.

anonymous

Firma solidna właściciel trochę ma za dużo na głowie ale Palci pensje co tydzień regularnie wypaca

szofer
@anonymous 28.04.2018 15:07

Ha ha ha .... sam pan sobie panie Arturze ten tekst wpisał ?? Katastrofa

oszukany
@anonymous 28.04.2018 15:07

jaka solidna ?????? jak placi co tydzien ???? chyba weglem .... bo napewno nie pieniedzmi... wlascicel ma duzo na glowie ? ciekawe czego ... chyba dlugow

XXXL
@anonymous 28.04.2018 15:07

Mi tam płaci robie ponad rok A ci co piszą to chyba ci co kradli i odeszli z powodu zmuszenia do odejścia. Jak wam się chłopy nie podoba to szukajcie gdzie indziej roboty nigdzie nie jest super,a 16 lat latam nie z jednego pieca chleb jadłem .

Wawa tour
@XXXL 02.09.2018 19:17

Na cholere piszesz bzdury, buczniewski i p. Monika to kretacze i oszusci Mysla ze ludzi z ukrainy moga osZukiwać

XXXL
@XXXL 02.09.2018 19:17

A co tam niby można kraść ? A to co piszesz to są słowa Pana A.B Sam sobie pisze odpowiedzi i myśli ze ludzie to idioci. Nie wierzycie , popytajcie w okolicy , popytajcie w sklepach , zapytajcie na stacjach

UA
@anonymous 28.04.2018 15:07

UWAGA !!!! Nie płaca !!! Nie płaca !!! Nie płaca !!!

Michal M.

Hmmm no nic pani M i pan A to nic innego jak oszusci Prosze uważać

BŁOTO
@Michal M. 13.08.2018 18:25

A w jaki sposób oszukują?

Michal m.
@BŁOTO 16.08.2018 22:08

Brak płatności Kontakt sie urywa, nie odbieraja tel. Na umówione spotkanie uciekaja spod bramy

Andrzej o.
@Michal m. 17.08.2018 14:40

Potwierdzam dłużnik, nowobogacki Nie placi wynagrodzeń. Gdzie sie nie pojawilem i mowilem ze od Buczniewskiego to z góry mi dziekowali. Nie polecam dluznik i zlodziej

Lomiankowiec
@Michal M. 13.08.2018 18:25

Słuchajcie , tu było dużo innych postów ale ktoś je pousował. Pan Artur B to straszny kręt i kłamczuch. Nie płaci pieniędzy wogole , nie odbiera telefonów i ucieka z firmy jak się do niej pojedzie. To jest poprostu masakra. Dla mnie dno. Powinno się eliminować takich przewoźników i pseudobiznesmenow. Ostrzegam.

Olek

Idealnie nie jest w żadnej firmie. Zawsze jest wyjście i można zmienić firmę!!

Lomiankowiec
@Olek 05.07.2018 22:37

Ale pieniędzy odzyskać nie można

P9

Czy za kazdym razem jak ktos poprosi firma i portal gowork.pl usuwa komentarze ktore przedstawiaja realia firmy???powinniście nie nazywac sie serwis pracy tylko serwis dla wyzyskiwaczy. Mam screenshoty i zaden z komentarzy nie zlamal regulaminu tego pseudo portalu. Zwykla patologia ktora szerzy patologie a firmagl gold trans a. Buczniewski nadal nie placi i zyje.

Iza

Zachęcam Was do nowych komentarzy w temacie firmy Gold-Trans! Z wielką ochotą poznamy najświeższe wieści związane z rozwojem tego prawodawcy, nowe informacje będą w tym wątku bardzo przydatne dla wielu osób!

Iza

Wiadomo coś w temacie nowych przyjęć do pracy w firmie Gold-Trans? A może któryś z obecnych pracowników tej firmy wypowiedziałby się w temacie warunków pracy u tego pracodawcy? Świeże informacje będą tu bardzo przydatne dla wielu użytkowników forum! @Ojro, jeśli wiesz coś w temacie nowych rekrutacji w firmie Gold-Trans to zapraszam Cię do podzielenia się z nami nowymi informacjami!

Ojro

zmienił bazę dla swoich samochodów w Łomiankach przy trasie czy ktoś wie może gdzie teraz stacjonuje?bądź przebywa?

Iza

@anonymous, z Twojego komentarza wynika, iż jesteś pracownikiem firmy Gold-Trans, proszę napisz coś o obecnych postępach tej firmy, kwestie związane z warunkami pracy oraz dodatkami pracowniczymi również będą tu bardzo interesujące. Zapraszam również inne osoby związane z firmą Gold-Trans do dodawania tu nowych opinii, chętnie dowiemy się najnowszych informacji dotyczących pracy w tej firmie!

Administrator

Czy w ostatnim czasie zaszły jakieś zmiany w Gold-Trans Buczniewski Artur?

Administrator

Przestaliście być na tym forum aktywni. Od ostatniego Waszego zamieszczonego postu minęło już prawie 2 dni. Może jednak zdecyduje się ktoś na opisanie aktualnej sytuacji firmy Gold Trans Artur Buczniewski? Czy coś przez ten długi okres się zmieniło? Poszukiwane są nowe osoby do pracy?

UA

Maskra

Zostaw opinię o Gold-Trans Buczniewski Artur - Łomianki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gold-Trans Buczniewski Artur