green office eccologic Łomazy

Łomazy

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 31 ocen.

green office eccologic Łomazy
1 31

Opinie o green office eccologic Łomazy

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie green office eccologic Łomazy

Administrator

Jak aktualnie kształtuje się sytuacja green office eccologic Łomazy na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, związane m.in. z warunkami zatrudnienia mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób pochodzących z Łomazy i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

   
ENZO

i dzięki forum już wiem że nie zapytam tam o pracę.właśnie zobaczyłem ogłoszenie na kierowcę.dzięki ludziska.

   
Miro

Czy firma potrzebuje aktualnie ludzi?

   
biuro
@Miro 31.01.2018 19:56

tak

   
kkk

a jak z pracą w tej firmie w biurze? Jak zarobki i jakie traktowanie pracownika?

   
imprezowicz
@yoko 05.12.2017 20:23

Imprezy biuro ma ale płacimy za siebie nikt nikomu nie broni żeby we własnym zakresie coś organizować

   
:)

Dziwne że wszystkie komentarze są w stylu Tyszewskiego!!!

   
###
@naoczny świadek 10.11.2017 08:49

sto to pracowało w czasach swietnosci teraz to wiezniowie robia tłok jakby nie oni to po hali wiatr by chulał

   
berk

jak ktos ma lewe ręce to nigdzie nie zarobi. Robota jak robota a kasa zawsze dziesiontego na koncie, jak się nie podoba to do lisow do EDWODU dla mnie jest to normalny zakład

   
niezadowolony
@tym 24.11.2017 15:27

a mnie nie chcieli bez kwitu zatrudnić gnoje!!!

   
phantom-bp

Jak wygląda praca dla Kierowcy Kat. B i odbiorem śmieci w trasie? Zostawiłem CV pół roku temu, dzisiaj (04-07-2017) dzwoniła do mnie jakaś Pani i zapraszała do firmy. Ile można zarobić, jako kierowca dużo jest pracy fizycznej? i jak dalekie są trasy? Pozdrawiam.

   
Vivus

Jezeli chcecie miec dobra wyplate w tej pracy i byc na jakis sposob szanowanym to bierzcie przyklad z cyklopa

   
Pracownik

Szczerze mówiąc pracowałem tam 2 lata nigdy nie było takiej płacy co się wypracowało mobbing przez pseudo dyrektora jak i tego ślepego cyklopa wyzysk gnojenie ludzi chamstwo i nic po za tym sprzedawanie kolegów za 100 zł chora firma a szczególnie ten lizodup oczko wiem że to czytasz więc Cie teraz pozdrawiam

   
Wini

Stanowczo odradzam współprace z tą firmą dziadostwo niemiłosierne.Banda chamów ze wsi.

   
Zordon

Pozdro slepaku dla Ciebie czytasz to i zagonisz do kolejnej kvrwy mobbingowej dla darusia przekaz niech sie oglada za siebie i patrzy dobrze po lusterkach. Praca chujowizna lepiej nic nie robić niż tam robić. Jedynie to prezesowa dobrze sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

   
Kazik

Rok 2017 a w green office dalej nędzą i bieda .Na zachodzie Polski nawet ukraincy by tam nie chcieli pracować a no tak w łomazach też się pozwalniali.

   
maga
@Kazik 05.01.2017 22:46

Ukraińcy uciekli i ro jest prawda ale spokojnie teraz maja nowa sile robocza więźniowie przyjeżdżają z wlodawy i zablocia masakra.

   
Grzes

Teraz jeszcze weszła rozbiorka tonerow. Człowiek jest caly czarny od stop do glowy. Dostaje jedna maske na twarz w ciagu dnia ktora juz po 3 godzinach jest cala czarna. Poprosisz o nowa to sie kierownictwo z Ciebie smieje. Lepiej zima roznosic ulotki niz pracowac w tej chorej firmie. Zdecydowanie odradzam

   
kwas
@Grzes 23.12.2016 19:24

Traktują ludzi jak śmieci mobbing poniżanie wyzwiska to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zakład pracy weźmiesz dzień wolny a to sie nie podoba darusiowi dyrektorowi i juz 100zl z wyplaty mniej. LUDZIE Ogarnijcie sie nie idziecie do tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

   
fiflak

Trzymać się z dala od tej firmy

   
bodzio

Stanowczo odradzam prace w tej firmie ,lepiej pojsc gdziekolwiek indziej (market,tartak itp) Ciezka praca ,gowniane zarobki , oszukiwanie na wypłatach,praca na śmieciówkach, atmosfera w firmie była bardzo lekko mowiąc negatywna , Traktowanie pracowników jak śmieci .

   
nikt2

Skoro niby tak źle to ciekawe dlaczego wracają.....

   
WOZKOWY
@nikt2 24.11.2016 13:52

żeby parę osób się postawiło i zrobili aferę na forum to dyrektor miał dylemat czy będzie dalej dyrektorem, ale jeden pracownik nic nie zrobi tylko gadają po za oczami i wyklinają , a przyjdzie co do czego to TAK TAK PANIE DYREKTORZE TAK TAK SUPER ŚWIETNIE TAK TAK. a POZA OCZAMI WYKLINANIE. Po co takie coś albo działa się grupowo i zdecydowanie albo tańczyć pod ich dyktando i cicho sza. Jeżeli chcecie coś zmienić w kilku, się zebrać przedstawić swoje za i przeciw ostro i tyle a wyklinać po za oczami to nic nie da NIC

   
green office dno

Ludzie ogarnijcie same negatywne komentarze o tym wysypisku aż tu nagle 3 komentarze pozytywne dzień po dniu czyżby zordon zaczął ogarniać internet lewym okiem ,nie dajcie się nabrać na te fejk komentarze w sumie to już prawie cala okolica wie co to za firma .

   
terminator

praca jest fizyczna wiec bywa ciężka ale da się zarobić . A co do pracy kierowców ciężarówek przy przyjmowaniu do pracy jest powiedziane jak ta praca będzie wyglądała i zarobki są dużo lepsze niż ktoś pisał w komentarzach wyżej .

   
emok

Dla mnie w porządku, zarobić też można jak się faktycznie pracuje.. A ostatnio i atmosfera się poprawiła.

   
jadwa

Faktycznie, praca nie jest lekka. Pracowałem tam półtora roku, i normalnie wspominam ten zakład. Da się zarobić jak ktoś chce pracować a nie przychodzi tylko na parę godzin aby być w pracy. Kierownik Tomek był spoko i nie wykluczone że jeszcze tam wrócę.

   
Arnold
@jadwa 18.10.2016 10:44

Ale kierownika Tomka już tam nie ma. Też już nie wytrzymał z tym dyrektorkiem i zezmenem o inteligencji buta.

   
Jaok

Ta robota to dno całe te śmieszne kierownictwo to banda chamów ze wsi ,nie ogarniam jak mozna tam pracować dłużej niż miesiąc .Praca dla desperatów.

   
Ktoś mało warzny

Nie prawda tam na smieciech zbijaja kokosy a ludzie tam sa traktowani jak najgorszy margines dyrektor z kierownikiem robia co chca za jaja I na latarnie takich patologia smrut brut I nedza za te kilka groszy tam juz zostali ci kylko co dozywocie podpisali zal mi was ale co tam ZDALA OD GRINA

   
robotnik

LUDZIE OMIJAJCIE TYCH WYZYSKIWACZY SZEROKIM ŁUKIEM,PRACA JEST PODOBNA JAK W SORTOWNI ŚMIERDZĄCYCH ŚMIECI ,BRÓD SMRÓD,ZAPYLENIE A TO WSZYSTKO ZA 10 ZŁ. BEZ ŚWIADCZEŃ SOCJALNYCH I STAŁEJ UMOWY O PRACĘ.CZŁOWIEK TAM JEST PONIŻANY I TRAKTOWANY JAK PRZYSŁOWIOWY ŚMIEĆ

   
monter

Wyzysk,mobbing i zapier... za 10zł. na godz.,traktowany jesteś tam jak ten śmieć który rozbierasz ,szkoda zdrowia.Wypłata nigdy się nie zgadza z twoimi godzinami pracy (zawsze mniej)

   
Daruś-Dyrektor

NIE POLECAM mobbing i wyzysk firma krzak

   
Adam85

Zdecydowanie odradzam wypłata to jakiś żart, nic się nie zgadza z własnymi obliczeniami wszechobecny mobbing, podpierdzielanie kolegów z pracy ,ciągły przemiał pracowników omijać z daleka tą pseudo firme.

   
xxx

Nie idziecie do tej pracy! To jest wyzysk pracownika przez dyrektora

   
pracownik

Nie polecam. Zatrudniony byłem przy rozbiórce sprzętu elektronicznego. Praca od 7 do 16. Smród, bród i ubóstwo. Żeby zarobić 10zł/h trzeba było rozebrać 500kg losowych śmieci przy czym jedni dostawali komputery co sie szybko robi a inni maszyny do szycia lub grzałki z drukarek laserowych których rozbiór to katorga. Dodatkowo doszedł rozbiór tonerów który powoduje zapylenie na całej hali. Wypłata nigdy się nie zgadzała z tym co człowiek sam sobie wyliczył. Zawsze była zaniżona. Ciągły mobbing. Coś się nie spodobało i bach stówke z wypłaty, włóż nieopatrznie rękę do kieszeni i jesteś podejrzewany o próbę kradzieży. Masowo rozwijające się podpie....nie kolegów (bo można zarobić stówke). Nakazy kilkudniowych wyjazdów na zbiórki sprzętu pod groźbą zwolnienia. Ludzie są traktowani tak jakby to był jedyny pracodawca w okolicy.

   
glb_01

OSZUŚCI i ZŁODZIEJE = green office ecologic >> ZDECYDOWANIE ODRADZAM WSZELKĄ WSPÓŁPRACĘ !!!

   
Kjub75

Nie polecam tego pracodawcy nikomu praca polega na odbieranie elektrośmieci.Praca zaczyna się w nocy z niedzieli na poniedziałek a powrót z reguły jest około północy w sobotę przez 5 m-cy taką miałem pracę.Zatrudniony byłem w charakterze kierowca z kategorią prawa jazdy C+E zarobki jakie tam osiągałem tj.2600.Pracodawca obciąża za jakieś przepały gdzie niema takiego prawa zwłaszcza że samochody nie są sprawne,flota pojazdów ciężarowych ma już swoje lata tj najmłodszy pojazd ma 14 lat a zwróćcie uwagę jak pisałem wyżej praca od niedzieli do soboty nie ma kiedy naprawić porządnie tych pojazdów.

   

Zostaw opinię o green office eccologic Łomazy - Łomazy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie green office eccologic Łomazy