actio Personaldienstleistungen GmbH

Hannover

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 116 ocen.

Opinie o actio Personaldienstleistungen GmbH

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie actio Personaldienstleistungen GmbH

Romek

Nie polecam!

Administrator

Po przeprowadzonym dochodzeniu, stwierdzam ze ACTIO to SUPER firma!!!!! Rozwija sie tez w innych Landach. GODNA POLECENIA!

Andreas

Super Firma!

maja

Co ja pisze za glupoty! To ja jestem oszustka... chcialam sie zemscic, ale dotarlo do mnie, ze to nie tedy droga... Firma jest uczciwa!

justyna

nie polecam firme!

justyna
@justyna 23.01.2018 15:43

tak polecam firme!

maja

ta firma to czysta masakra, wredna justynka oszukuje kazdego!

DOBRA FIRMA!
@maja 18.01.2018 13:29

DOBRA FIRMA!

DOBRA FIRMA!
@maja 18.01.2018 13:29

DOBRA FIRMA!

Zainteresowany

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Chciałbym skorzystać z ich oferty, liczę na kilka wskazówek.

Znakomita spostrzegawczość
@Zainteresowany 25.01.2018 16:22

Witam. Mam już kilkuletnie doświadczenie w pracy na rynku hanowerskim i właśnie actio mogę polecić najbardziej. Jeśli poszukujesz pracy, żeby stworzyć sobie lepsze możliwości życia, a nie po socjal, to actio jest właśnie dla Ciebie. Jeśli chcesz kombinować, to idź gdzieś indziej, bo skończysz z szybkim Kündigung. Wypłacają każde € co do centa (zdarzają się pomyłki, ale będę bronił ich księgowości, bo po stwierdzeniu błędu od razu robią korektę, a nie ściemniają, że to zewnętrzna firma ich rozlicza, itp.). Pomagają w sprawach formalnych, z rzeczami które leżą daleko poza obowiązkami pracodawcy. No i wbrew temu co by chcieli przeciwnicy, actio rozwija się i rośnie w siłę. Otworzyli nawet nową filię i na potęgę zatrudniają w nowym miejscu. Bardzo korzystne warunki (kolega pracuje jako operator). Jakie dokładnie szczegóły Cię interesują? Powodzenia!

Pozytywnie!

Firma dba o pracownikow. Pomaga zalatwiac sprawy urzedowe, itp. Polecam :)

Grigfin

Napisałbym dużo więcej, ale nie mam teraz czasu, więc po prostu POLECAM!

Ex-pracownik ZADOWOLONY

Pracowałem dla tej agencji kilka miesięcy i jestem zadowolony. Mogę szczerze polecić.

Pracujący

Firma uczciwa. Wypłata na czas. Za mieszkanie odliczone tak jak było mówione. POLECAM AGENCJĘ ACTIO!!!!!

Dawid

Nie Polecam!!!! Pracowałem tam 2 miesiące. Z wypłatami masakra mówią że za mieszkanie 160€ co miesiąc a brali 300 € (usunięte przez administratora) Odradzam tą Agencje. Nie Polecam!!!

Sebastian
@Dawid 31.12.2017 18:42

Jedni polecają, drudzy nie. Ważne, że w ogóle wypłacają, bo inne agencje całkowicie oszukują. Ja tam polecam. U mnie wszystko dobrze wypłacone.

Mariusz

Witam pracowałem tam. Mówili że stawka 8 € na godzinę a wychodziło o koło 7. Masakra. Warunki mieszkania fajne tylko oszukują z godzinami Nie Polecam

Sławek
@Mariusz 31.12.2017 18:37

Stawka się u mną zgadzała.

POLECAM

Pozytywnie na 100%

Roland

W starym roku warto sobie conieco przemyśleć :) Actio to dobra firma i warto tam pracować. Szampańskiego Sylwestra!

Szukający pracy

Ktoś może coś konkretniej napisać? Jaka stawka, czy normalnie wypłacają?

Szukający pracy
@Abc 23.12.2017 13:27

No właśnie poszedłem i wszystko jest w porządku. Póki co jestem zadowolony.

Pracownik aktualny, zadowolony
@Szukający pracy 23.12.2017 04:58

Normalnie wypłacają. Spoko firma :)

Abc

Żartowałem. Jeśli do pracy, to tylko do actio!

Abc

Aż Wstyd czytać jak firma się broni i wstawia opinie :D

Młodzież nie pracuje

Świąteczne daj, urlopowe daj, na wakacje od lekarza daj, bilet kup, za mieszkanie zapłać, no i nie dzwoń, bo śpię zamiast iść do pracy. WDZIĘCZNOŚCI TROCHĘ OKAŻ I OD SIEBIE COŚ DAJ!

Dawid idiota

(usunięte przez administratora) nie zatrudniają, więc nie każdy może tam pracować...

Dawid

By nie chodzić po sądach (jak ja chodzę) TO LEPIEJ nawet nie zaczynać PRACY POPRZEZ actio.Większego okłamywania ludzi i pomiatania ludźmi jeszcze nie widziałem!!!

Dawid to Chuyyy
@Dawid 22.12.2017 13:40

Yebaaany darmozjadzie, kto za to płaci? Po Sądach się zachciało chodzić? Do roboty!!!

Ich

Te okrutne kłamstwa bokiem ci wyjdą! Jak tak można kłamać. Kiedyś każdy dostanie to na co zasługuje! WESOŁYCH ŚWIAT!

YES
@Ich 22.12.2017 18:05

Tacy kłamcy nigdy nie będą szczęśliwi - nie zadowoleni z siebie, z życia i ze wszystkich w okol siebie i próbują innych tez unieszczęśliwić! Ale każdy robi to co umie najlepiej! ACTIO - jest wyjątkowo dobrą firmą! Która stara się o swoich pracowników! By happy!!!

Mateusz

NAWET NIE MYŚLCIE PRACOWAĆ dla tej bezlitosnej "firmy" to co przeżyłem i jak mnie potraktowali i OSZUKALI,NAWET OKRADLI to nie mieści się nawet w głowie..i nie tylko mnie...gdybym napisał prawdę to i tak nikt nie uwierzy...ale mam swoje lata i sporo przeżyłem..ale to co oni wyprawiają niby zgodnie z prawem,to przekracza wszelkie granice...ODRADZAM STANOWCZO!!!!!!!!!

123
@Mateusz 22.12.2017 13:39

Niebywałe... A napiszesz coś więcej? Czy po prostu pierdo.isz?

masakra

Jednym slowem MASAKRA! Obiecali prace, a gdy pojechalem do Niemiec, okazalo sie, ze pracy wcale nie ma!!!!

Argument
@masakra 22.12.2017 13:42

Nie rozśmieszaj mnie człowieku, jak nie masz nic mądrego do napisania, to lepiej nic nie pisz, bo się ośmieszasz takimi "argumentami".

Fantastycznie!

Wspaniałe warunki pracy. Miodnie :)

JA
@Fantastycznie! 23.12.2017 00:52

Tak jest!

Wyjątkowo fajna FIRMA ????

????

:D

Jeśli ktoś źle pisze o Actio, to znaczy, że kłamie! Hahaha!!! Jeśli ktoś źle pisze o Actio, to znaczy, że kłamie! Hahaha!!! Jeśli ktoś źle pisze o Actio, to znaczy, że kłamie! Hahaha!!! Jeśli ktoś źle pisze o Actio, to znaczy, że kłamie! Hahaha!!! Jeśli ktoś źle pisze o Actio, to znaczy, że kłamie! Hahaha!!! Jeśli ktoś źle pisze o Actio, to znaczy, że kłamie! Hahaha!!! Jeśli ktoś źle pisze o Actio, to znaczy, że kłamie! Hahaha!!! Jeśli ktoś źle pisze o Actio, to znaczy, że kłamie! Hahaha!!! Jeśli ktoś źle pisze o Actio, to znaczy, że kłamie! Hahaha!!! Jeśli ktoś źle pisze o Actio, to znaczy, że kłamie! Hahaha!!! Jeśli ktoś źle pisze o Actio, to znaczy, że kłamie! Hahaha!!! Jeśli ktoś źle pisze o Actio, to znaczy, że kłamie! Hahaha!!!

TEŻ POLECAM!

:)

MASAKRYCZNIE POLECAM!

MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM! MASAKRYCZNIE POLECAM!

Kamila (POLECAM ACTIO)

Witam, jestem byla pracownica Actio i bardzo sobie chwale wspolprace z firma, gdyz pomogla mi na poczatku mojego pobytu w Niemczech. Aktualnie pracuje w moim zawodzie pedagogicznym i moge sie dalej rozwijac. Po przeczytaniu ksiazki M. Grzesiaka "Psychologia hejtu" wnioskuje, ze na tej stronie jest jeden Pan, ktory chyba zarabia na hejtowaniu, a jest mi to znane z Polski, ze w ten sposob mozna osiagac dodatkowe przychody (jak ktos nie potrafi inaczej...). Mam w glowie juz portret psychologiczny tego Pana i proponuje, aby wniosl troche kreacji w swoch bledach oraz stylu wypowiedzi, gdyz jest szybko rozpoznawalny... Wszystkim zycze pozytywnosci i zyczliwosci wzgledem kazdego czlowieka. Hejt moze powodowac choroby i zly nastroj. Z powazaniem,

Maxers
@Kamila (POLECAM ACTIO) 14.11.2017 23:49

moglbym prosic o jakies informacje na @?

SUPER
@Kamila (POLECAM ACTIO) 14.11.2017 23:49

Pozdrawiam!

DOBRE WARUNKI I FAJNA PRACA

Co tu wiele pisac. Wszystko OK!!!

Normalny pracownik i czlowiek

Agencja kaze placic sobie za wszystko i oszukuje na czym popadnie, swoisty (usunięte przez administratora) zero warunkow socjalnych, poprostu koszmar, uwazajcie na ksiegowa! Znam oczywiscie ludzi ktorzy pracowali po rok i byli szczesliwi z tej pracy. Szczerze odradzam agencje jak i pracodawce!

Niemiec
@Nick 06.11.2017 20:44

Hej wlasnie czytam opinie i sie Na ta firme nie zdecyduje bo biegle umiem nkemiecki ale placenie za zakwaterowanie z dolu to normalne w agencji a nie ewenement :) z reszta agencje zarabiaja na zakwaterowaniu :) pozdrawiam

Nie-miec
@Niemiec 15.12.2017 10:20

Ja tam umiem niemiecki i sie na ta firme zdecyduje. Przekonaly mnie zarowno te bardzo zle jak i bardzo dobre opinie. Dziekuje wszystkim.

Obóz pracy

Byłem w miejscowości enigerloh przez ta beznadziejna firmę, warunki były straszne, Trzymajcie się jak najdalej od tej firmy!

VIP VIP VIP VIP
@Obóz pracy 02.12.2017 15:06

To Ty chyba przez inna firme byles, bo Actio daje warunki jak dla VIP!

Rafal

Podjęłem prace, natomiast w kwaterze panwoly nie ludzkie warunki, syf i alkoholicy i za łóżko musiałem płacić 300€ w pokoju cztery osobowym. Myśle ze to świadczy o firmie, przemyślcie zanim się zdecydujecie...

W&D
@gosia 09.12.2017 17:02

Placa jak wszedzie, stawka ustawowa - ale my akurat bylismy w sezonie i duzo nadgodzin mielismy wiec na koniec dobrze wyszlo (bylismy tylko na 2 miesiace ). Mieszkalismy w pokoju w mieszkaniu 3 pokojowym - 5 osob w sumie na mieszkanie. Pokoj dobrze wyposazony, kuchnia tak samo. Zadnych podejrzanych typow na miejscu. W magazynie rozne przypadki sie zdarzaja, no ale jak wszedzie chyba. W przyszlym roku jak bedzie taka mozliwosc jedziemy ponownie!

K&B
@gosia 09.12.2017 17:02

Jest MASAKRA!

anonymous

bla, bla, bla ... wszystko co negatywne to jest jedno wielkie klamstwo!!! U nas sa bardzo dobre warunki tak samo pracy jak i mieszkania! Wszystko inne jest klamstwem!

Wariat

Witam nie polecam tej firmy pracowalem prawie 2 lata i wiecznie trzeba bylo sprawdzac paski z wyplaty jak to pani ksiegowa sie tlumaczyla to muwila ze ona rozlicza osoby 2dwoma systemami smiech na sali a w pewnej firmie jak pracowalem to trzeba bylo robic nadgodziny obowiazkowo co to ma wogule byc (usunięte przez administratora) a o urlopie to zapomnijcie

Kama

Witam napiszcie więcej informacji o tej pracy. Jakie zarobki , godziny pracy.

Jolka

Nie polecam!

Pracownik

Pracowalem dlugo w Arvato. I praca jak dla mnie spoko. Za takie pieniadze wydawac sie moze ze lepszej nie znajdziesz. Jesli chodzi o sama firme Actio, to przykro mi to pisac, ale to nie jest firma, ktora bym polecil. Jesli przyjezdzasz bez jezyka to owszem, bo od czegos.trzeba zaczac. Jednak po takim czasie jaki ja pracowalem powiem tak: klopoty z godzinami, niejasne Abrechnungi (nieczytelne), przymusowe bezplatne urlopy to sama prawdsa! I niesustajace problemy z systemem, co stalo sie miedzy nami pracownikami juz odrebnym, legendarnym i samowolnym bytem, osoby w biurze moim zdaniem nie do konca kompetentne, ale mile. Jednak nie polecam zalatwiac niczego zloscia, bo wtedy to juz kase odbierzesz tylko w sadzie. Co juz zdarzało sie nie raz w tej firmie. Podsumowując napisze tak: na poczatek jak nie masz innej opcji no to jakos idzie przezyc, niestety ja odczulem to tak, ze przecież jestem tu tylko Polakiem, ktoremu niby staraja sie pomoc, ale jak upomnisz sie o swoje to zaraz sprowadza cie do poziomu nieroba, alkoholika polusa, co mu sie robic nie chce. A czlowiek naprawdę liczy tylko na to ze bedzie traktowany przez Polakow na obczyznie jak rodak, a nie wrog. Polak Polakowi wilkiem szkoda :(

Nikodem

Niedawno zaczalem prace w actio i do tej pory wszystko jest w porzadku. Wyglada, ze tak juz zostanie, wiec jestem zadowolony.

Dawid. P. - polecam!

Generalnie roznie w zyciu bywa, ale koniec koncow trzeba napisac prawde, ze actio robi dobra robote.

Lidia

Absolutnie nie polecam,przestrzegam przed tą pseudo-firmą!Oszuści i partacze!Nawet jedna gwiazdka to za dużo, nieuczciwe praktyki wobec pracownikow!

Marlena
@Lidia 17.11.2017 15:37

dziwnym trafem Maja 4 na 6 Gwiazdek!!! ... bo gwiazdki mozna dac tylko raz z jednego IP , Komputera.... a opinie mozna milion razy... wiec to widac, ze opinie sa od jednej osoby... bo 4/6 gwiazdek to jest dobra ocena i ja sie podpinam. POLECAM! Serio!

Lidia
@Lidia 17.11.2017 15:37

Absolutnie polecam!

OK!

Dla mnie OK!

W PORZADKU!

Dokladnie, ACTIO jest w porzadku. Komu sie nie podoba, moze isc gdzie indziej i nie przeszkadzac.

Opiniowicz

Slyszalem, ze ex-pracownik wystawia hejtowskie komentarze. Jakis chory krolik. Praktycznie wszystkie negatywy i glupoty sa od niego. Dobrze, ze juz tam nie pracuje, bo nikt go nie lubil i niektorzy pracownicy przez niego odeszli, ale teraz gdy go nie ma, to wrocili. ACTIO JEST SPOKO :)

Ziom
@Ilonka 17.11.2017 07:20

a co jest zlego w tym, ze Popek pracowal przez firme ? Wow! To sie pewnie podjaralas jak go zobaczylas! hahaha! Ludzie... ludzie ludzie! Bo Ty to Pani pewnie z wyzszych sfer, co?? (a tyrasz na magazynie ?!) i jak sie chlopaki piwa napija po pracy w tramwaju to od razu alkoholicy... niezle masz! Czloowiek to czlowiek - szanse, trzeba dac kazdemu... co niektorym nieraz. Kazdy sie polapie na miejscu, swoj swego rozpozna... ale to prawda, ze na magazynie jest kilka Lasek, ktore uwazaja sie za lepsze... no, ale nic nie poradzimy. Kazdy niech robi swoje i sie nie wpier.... A jak juz tak zaczelas jechac po ludziach, to Ci powiem, ze w tym zbiorze idiotow jak napisalas - jestes na pierwszym miejscu!!!! Dla Ciebie to na pewno sa lepsze OKAZJE w HAnowerze, hahahaha! POZDRO!

Ilonek
@Ilonka 17.11.2017 07:20

Ilonka, to dawaj im tam pomoc w biurze. Widocznie tylko Ciebie tam brakuje i wszystko bedzie znalezione, i bedzie sie zgadzalo! A moze lepiej nie. Co do obelg, ktore kierujesz w strone wspolpracownikow... to swiadczy przede wszystkim o Tobie. Nikt Cie w tej firmie na sile nie trzyma, korzystaj z lepszych okazji w Hanowerze! Ja tam jestem zadowolony i popieram, ze ACTIO JEST SPOKO!

Mariola

Tez nie polecam!

.

Z

.

A

Hejt

Z tego co słyszałam ludzie zajmujące się rekrutacja chcą uciekać z tej firmy, sporo osób zostało wysłane na bezpłatne urlopy, nie polecam firmę! Widać ze jest sporo fejkow!

JFK
@Hejt 15.11.2017 19:09

Bzdury wypisujesz Hejt, ale dobrze, ze odwiedzasz profil firmy, ktorej nienawidzisz. Spij spokojnie.

Nowy

Jaki tu ruch.... Ja sie teraz zdecydowalem na wyjazd do Niemiec do pracy jako Operator wozka widlowego. Poki co moje wrazenie jest ok, mialem przyjemnosc rozmawiac z dwoma Paniami - wszytsko ok. Maja cierpliowsc dziewczyny ;) ale wszytsko mam czarno na bialym. Mam nadzieje, ze tak zostanie i, ze sama praca bedzie ok. Dam znac jeszcze pozniej jak wszytsko przebieglo. Pozdrawiam!

Fck actio
@Nowy 15.11.2017 12:19

Biuro się broni wystawiając fejkow, dlatego taki ruch ;)

Zostaw opinię o actio Personaldienstleistungen GmbH - Hannover

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie actio Personaldienstleistungen GmbH