actio Personaldienstleistungen GmbH
4 183 6 1

Opinie o actio Personaldienstleistungen GmbH

Stokrotka

Najgorsza agencja z którą miałam przyjemność pracować, nie dajcie się nabrać na darmowe mieszkanie i tak odliczaja w podatku. Odejmują z wypłaty różne rzeczy i sami nie wiedzą co!!

actio Personaldienstleistungen GmbH
pracodawca
@Stokrotka 11.01.2019 12:29

Wszytskie potrącenia są wcześniej uzgodnione z pracownikiem. W sytuacji kiedy wszelkie koszty zakwaterowania (utrzymania przez pracodawcę lokalu mieszkalnego) decyduje się pokryć - kosztem własnego majątku - pracodawca, to wartość tychże świadczeń należy, w świetle przepisów podatkowych, uznać za przychód. Świadczenie to stanowi trwałe przysporzenie majątkowe po stronie pracownika i MUSI w swietle prawa zostac opodatkowane. Przysporzenie może polegać na zwiększeniu majątku (aktywów) bądź uniknięciu jego pomniejszenia (zaoszczędzenie wydatków). Bezplatne zakwaterowanie = zaoszczedzenie wydatkow. W zwiazku z tym osoby, ktore korzystaja z bezplatnego zakwaterowania sa zoobowiazane (z racji tego, ze jest to korzysc majatkowa dla pracownika) do uiszczenia podatu dochodowego od wszystkich otrzymanych przychodow w tym od oszczedzonych wydatkow jakie pracownik musialby poniesc na poczet zakwaterowania.

actio #DoIT#DoIT#DoIT#DoIT #1

Einfach nur BullShit was hier steht. actio hat neider und hater, weil actio einfach besser ist als die anderen die hier ihren Frust ablassen. Neid muss man sich schwer erarbeiten. Wir arbeiten nicht ohne Grund seit 10 Jahern erfolgreich mit bis zu 700 Mitarbeitern auf dem Arbeitsmarkt in Hannover. Wir arbeiten eng zusammen mit allen Behörden - stehen mit diesen im dauerhaften austausch und stehen allen gestzlichen Verpflichtungen verantwortungsvoll gegenüber. Der der zu actio kommt, bleibt oder auch mal geht - der weiß was actio für ihn tut. #1 actio

Missi
@actio #DoIT#DoIT#DoIT#DoIT #1 19.09.2018 18:48

Du Huan!

xoxox

Kto jedzie do pracy Hanower 10.012 ?

Szukasz pracy?

Gość

Firma super pracowlem tam jakiś czas i powiem szczerze będę znów u nich zalatwial prace szczerze polecam Moje sugestie dla actio Personaldienstleistungen GmbH: Zadnych firma jest super Lubię atmosferę w actio Personaldienstleistungen GmbH za: Wszystkie osoby które tam pracują pełen profesjonalizm super

Krzychu

Ja powiem krótko - POLECAM! Nawet jak człowiek nawali, daja szanse. Mozna pogadać jak z normalnymi ludzmi. Dzieki!

actio

Witamy wszystkich Pracownikow, przyszlych Pracownikow oraz bylych Pracownikow. Niestety wiekszosc negatywnych komentarzy to pomownienia, ktore sa bardzo krzywdzace. Dlatego chcialam wyjasnic kilka kwestii: Wyplaty: Za pelen przepracowany miesac na stanowisku pomocnika magazynowego wahaja sie (na pierwszej klasie podatkowej) od 1100€ nawet do 1900€ netto (w zaleznosci od wypracowanego bonusu). Wyplaty sa zawsze na czas! Odkad firma istnieje nie zdarzylo sie, aby wyplaty zostaly przelane z jakimkolwiek opoznieniem. Mieszkania: sa wyremontowane i wyposazone, wiekszosc z dostepem do internetu. Cena jasno okreslona przed rozpoczeciem pracy. Wszystkie osoby, ktore obecnie korzystaja z naszego zakwaterowanie nie maja zadnych obiekcji co do warunkow i kwoty. Oferujemy prace docelowo na stale z mozliwoscia przejecia bezposrednio przez zaklad. Tylko w roku 2018 z naszej firmy zostalo przejetych ok. 130 pracownikow, rowniez osoby nie znajace jezyka niemieckiego dostaly umowy bezposrednio u niemieckiego pracodawcy! Do kazdego pracownika podchodzimy indywidulanie, nigdy zadna z osob pracujacych w biurze nie wyrazila sie do pracownika w sposob, ktore sa cytowane tutaj w komentarzach. Prosze pamietac o tym, ze komentarze moga byc wystawianie przez jedna osobe (IP) wielokrotnie. Kazdorazowo taka osoba moze zmieniac swoj nick. Jesli zas chodzi o wystawienie oceny (gwiazdki) mozna to zrobic tylko i wylacznie jednorazowo z danego IP. Takze nasza ocena mowi sama za siebie! ???? Stosowanie tak agresywnej metody przez konkurecje jest niedopuszczalne. Mamy nadzieje, ze nie dacie sie Panstwo zwiesc tym oszczerstwom wypisywanym przez jedna i to sama osobe. W razie jakichkolwiek pytan i watpliwosci prosimy o kontakt bezposrednio z naszym biurem pod numerem telefonu: 0049 511 67 66 95 60 lub przez Facebook actio Personal.

Klamstwo chamstwo
@actio 29.09.2018 23:01

A pozytywne opinie wystawiane sa przez sama firme te zarobki to na czysto po odciagnieciu wszystkich kosztow napewno nie prosze nie zwiesc sie tym pozytywnym opinia ktore wystawiaja panie z biura pozatym co jeszcze dobrego o sobie napiszecie nie polecam chyba ze ktos chce i szuka na miesiac pracy te 130 osob rowniez sie nie zgadzam z Ta informacja klamstwo kto chce niech sie przekona znam was juz dlugo i mam kontakt z ludzimi z tej firmy wszystko klamstwo pewnie szukacie nowych pracownikow

ZdenerwowanyPRACOWNIK
@Klamstwo chamstwo 01.10.2018 13:08

Na prawde?!? To ja nie wiedzialem, ze jestem sama firma! Jest olbrzymie grono osob cieszacych sie ze wspolpracy z Actio, ale nie wpisuja tu opinii, albo sporadycznie. Mozna sobie odwiedzic twarzoksiazke, zeby zobaczyc pozytywne komentarze, albo poczytac dokladniej tutaj. Zarzucasz komus klamstwo, a wszystkie warunki wspolpracy sa spisane czarno na bialym. Czytac nie potrafisz? Ekipa z biura dwoi sie i troi, zeby wszystko dzialalo, zeby kazdy mogl dostac co miesiac pieniadze. Poza tym widze, ze nareszcie podjeto oficjalne dzialania tu na portalu, bo to juz krew zalewala, ze jakies cwoki sra.a ludziom pod nogi. Ta firma placi mi pieniadze dzieki ktorym moge zaplacic rachunki i cos zjesc. Chcesz zaszkodzic firmie, to znaczy ze chcesz zaszkodzic wszystkim jej pracownikom. Masz dla mnie lepsza propozycje pracy? To dawaj tu oferte do rozwazenia, a jak nie to zamknij durny dziob i sie zastanow nad konsekwencjami TWOICH KLAMSTW! FIRMA ACTIO DZIALA I PUNKTUALNIE PLACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

actio Personaldienstleistungen GmbH
pracodawca
@ZdenerwowanyPRACOWNIK 20.11.2018 19:53

Witam. Firma actio zastrzega sobie prawo do publikowania opinii i odpowiedzi na zamieszczone na jej profilu opinie innych użytkowników. Czy mam tu rozumieć, że użytkownik "Klamstwo (usunięte przez administratora) chcialby ograniczyć nam prawo do wolności wypowiedzi i/lub obrony? Czasem zadaję sobie pytanie- skąd tyle żółci w człowieku? Zarobki to temat, który zawsze budził (i pewnie będzie budził) kontrowersje- należy wziąć pod uwagę odpowiednie faktory i słuchać rozmówcy podczas wyjaśniania zapisów umowy, a nie bujać w obłokach... kwestia wynagrodzeń dla Pracowników była i jest dla actio priorytetem numer 1. Absolutnie tak, zdarzają się pomyłki i błędy, ale są one korygowane. Actio może poszczycić się tym, iż wypłaca pełne wynagrodzenia nawet gdy inne firmy w danym przedsiębiorstwie rozbijają swoim pracownikom wypłaty na raty. TO SĄ FAKTY. Zdajemy sobie sprawę, że każdy ma jakieś zobowiązania finansowe- pracownicy w biurze również. Przepraszam bardzo, może to zabrzmieć nieuprzejmie, ale użytkownik "Klamstwo (usunięte przez administratora) nie ma tu nic do zgadzania się albo nie zgadzania co do liczb, które podajemy. To my lepiej wiemy ile osób zatrudniamy i ile osób wspieramy w transferze do firm :) czy to się komuś podoba, czy nie. Zachęcamy do zadawania pytań- będziemy się starać odpowiadać wyczerpująco i na bieżąco. Taki jest chyba zamysł istnienia tego serwisu- aby pomóc osobom poszukującym pracy wybrać odpowiedniego pracodawcę :) Actio życzy Wszystkim miłego dnia!

Maciej
@ZdenerwowanyPRACOWNIK 20.11.2018 19:53

Ładnie Panie z biura sobie słodzą. Jedyna firma,która zajmuje się pisaniem jacy są wspaniali na gowork.

Maciej
@actio Personaldienstleistungen GmbH 21.11.2018 06:16

Żebyście tak odpisywali na wezwania do zapłaty :)))))

actio Personaldienstleistungen GmbH
pracodawca
@Maciej 21.11.2018 08:07

Na wezwania do zapłaty odpowiadamy płatnością ;)

actio Personaldienstleistungen GmbH
pracodawca
@Maciej 21.11.2018 08:03

@Maciej'u Actio to nie zupa pomidorowa, ale ma swoich zwolennikow. A może wszystkie opinie piszą Panie z biura? Tak, żeby gorąca atmosfera była... Ciekawe co teraz sobie odpiszę z innego konta... Cieszę się, że rozpoczynasz dzień myśląc o ACTIO! Miłego!

anonim

(usunięte przez administratora)

actio Personaldienstleistungen GmbH
pracodawca

Witam. Firma actio od wielu lat działa legalnie i prężnie. Wszelkie konieczne do prowadzenia takowej działalności certyfikaty są aktualne. Pani Justyna Flöck posiada stosowne uprawnienia i bogate doświadczenie oraz odpowiednich ludzi wokół siebie aby dopełniać wszelkich obowiązków wynikających z przepisów prawnych. Actio wzorowo współpracuje ze wszystkimi związanymi z branżą instytucjami Państwowymi, czego owocem są aprobaty ze strony Urzędów Państwowych prowadzących systematyczne kontrole w firmie. Wobec powyższego należy wyraźnie podkreślić, że wszelkie działania lub zaniechania mające na celu zdyskredytowanie wizerunku firmy w oczach aktualnych lub/i potencjalnych współpracowników będą skrupulatnie kierowane do kancelarii prawnej, a następnie na drogę postępowania administracyjnego. Podjęto działania mające na celu wyciągnięcie konsekwencji z całą mocą prawa wobec osób i podmiotów prawnych rzucających oszczerstwa w stronę actio i jej pracowników. W TYM KARY FINANSOWE. Podkreślam, iż bezpodstawne nazywanie kogoś oszustem jest naruszeniem dóbr osobistych i stanowi naruszenie co najmniej art. 24 §1 Kodeksu Cywilnego. Bardzo chętnie podejmiemy działania mające na celu wyjaśnienie sprawy czy to polubownie czy też na drodze postępowania sądowego.

Pracownik

Az mi glupio jak czytam te komentarze bo jestem pracownikiem actio.... pracuje dopiero 4 miesiac ... ale jest serio ok. Dopiero teraz pierwszy raz wszedlem na ta strone bo pol Hannoveru juz sie smieje z tych wszystkich komentarzy tutaj... ze nic tylko piwo otworzyc i ma sie ciekawa lekture na dobra godzine. To prawda... wlasnie skonczylem czytac... i MASAKRA... nasmialem sie to prawda... ale pracuje tu i az sie nie chce wierzyc ... dlatego pisze (normalnie nigdy sie nie udzielam sie ´w internetach`), ale ludzie SERIO... tu jest normalna praca, normalne warunki - WSZYSTKO OK. No i charakter pracy.... BAJKA! Magazyn odziezowy, luz i przyjemna atmosfera z jaka nie spotkalem sie nigdzie indziej ( a pracowalem w kilku miejscach i w Holandii i w Niemczech)... a w mine to sie wladowalem jak przyjechalem tu do Hannoveru rok temu na wakacje i zaczelem prace na oponach przez inna firme ... to byla ciezka praca.... teraz zdalem mature - przyjechalem - zaczelem prace w actio - nie zdalem matury:/ nie mialem problemu, zeby dostac od zaraz wolne pozalatwiac wszytskie sprawy i wrocic. Teraz rok przerwy jednak ... takze jestem przekonany , ze wspolpraca bedzie sie ukladala dalej tak samo dobrze :)

...
@Pracownik 19.09.2018 18:58

Poczekaj aż cię odmelduja bez powodu i dostaniesz wypowiedzenie. Jeszcze parę miesięcy a jak się źle poczujesz to wogole będziesz najgorszy.

actio Personaldienstleistungen GmbH
pracodawca
@... 19.09.2018 19:41

Miło się robi, gdy ktoś uzna za właściwe napisać szczerze, coś sensownego, co może się komuś przydać. DZIĘKUJEMY!

BEZ POWODU... HAHAHA!!! JanZim
@... 19.09.2018 19:41

Bez powodu, czy bez podania przyczyn? Powod najczesciej jakis jest - jaki byl Twoj? Chu..chu..YOGRAJCA? Pracowita osoba zawsze ma zajecie!!! A jak nie odmelduja, to co? A dlaczemu ma sie zle poczuc? Teraz wszyscy w napieciu czekaja na odmeldowania... uuuuuuuuuu................. poczuc zle to sie mozna od czytania miernej jakosci komentarzy....... w niemczech jest bardzo dobra opieka lekarska a ACTIO PLACI WSZYSTKIE SKLADKI NA RZECZ PRACOWNIKOW!!!!! Mozna sobie zaplanowac wizyte kontrolna u lekarza, dopasowujac ja sobie tak, zeby nie opuszczac godzin w pracy. NO CHYBA, ZE KTOS CHCE NACIAGAC STRINGI PRZEZ GLOWE... to mu raczej nie wyjdzie. Mozna profilaktycznie chodzic do lekarza, dbac o siebie i nie chorowac. Wszystkim zycze zdrowia - nawet TOBIE! Zasady sa proste i kazdy kto potrafi wykonac czynnosc nazywana MYSLENIEM bedzie mogl spokojnie zarabiac pieniadze. Super sprawa, WYPLATA NA CZAS, jest nawet z czego odlozyc, KASA CHORYCH OPLACONA, jak trzeba isc do lekarza to sie idzie i w gruncie rzeczy nic sie nie doplaca, a czas oczekiwania na specjaliste jest radosnie krotki (ustawodawca gwarantuje, ze nie bedzie sie czekalo dluzej niz 4 tygodnie), SKLADKA EMERYTALNA OPLACONA, wszystkie formalnosci zalatwia biuro, ja sobie ide do pracy od ... do ... i planuje emeryturke w Bieszczadach... HAHAHA! Jeszcze duzo innych ciekawych rzeczy oferuje actio, ale to pooooozoooooostaaaaaawiaaaaammmmm......... a tak w ogole to ktos kogos tu na sile????????????????????????????????????????? HAHAHA!!!

Piotr

????????????❤️????????????????????????????‍♀️????????????????????????????

actio Personaldienstleistungen GmbH
pracodawca
@Piotr 20.11.2018 12:37

Dziękujemy za miły akcent :)

Biała lady

Witam wszystkich. Pracowałam dla Actio dwa razy w 2017 roku. 1 raz aż prawie 4 miesiące. Praca miała być na bardzo długo i z dnia na dzień zostałam zwolniona bez podania przyczyny. Na moje miejsce przyjęto inna osobę. W pracy byłam osoba która radziła sobie bardzo dobrze ale najwidoczniej nie praca się liczy. Powiedzieli ze zwalniają bo roboty brak co było ściema. Po miesiącu Actio zadzwoniło że ma pracę i jeśli chce to mam wpaść podpisać umowę. Pracy nie miałam to co zrobić. Pojechałam. Oczywiście praca była na tydzień. Żenada. W trakcie pracy w każdym miesiącu były problemy z wyplatami. Jedni dostali o (usunięte przez administratora) EUR za mało inni o 400 jeszcze inni o połowę.(usunięte przez administratora) Dziwię się teraz tylko tym którzy tam nadal pracują.

actio Personaldienstleistungen GmbH
pracodawca
@Biała lady 13.10.2018 10:01

Witam. Przepraszam, że tak późno ustosunkowujemy się do powyższej opinii... no i dziękujemy za to, że mimo wszystko współpracowaliśmy przez te kilka miesięcy. Przykro nam, że inaczej wyobrażała sobie Pani swoją karierę w firmie i mamy nadzieję, że mimo wszystko znajdzie Pani satysfakcjonujące zajęcie zarówno co do ilości godzin, wynagrodzenia jak i innych szczegółów współpracy. Przede wszystkim w obecnej sytuacji gospodarczej na świecie, a także w branży E-COMMERCE (którą bardzo mocno wspieramy dzięki naszym szanownym pracownikom) trudno jest prognozować jak się zachowa rynek... Tym niemniej wystarczy się chwilę zastanowić, żeby dojść do wniosku, że w interesie actio jest utrzymanie zatrudnienia jak największej ilości pracowników. Wewnętrzne procesy w firmie stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa. Osoby postronne nie mają wiedzy na jakich zasadach odbywa się współpraca actio z poszczególnymi firmami, wobec tego bezpodstawnie zostało wysuniete stwierdzenie, iż "...najwidoczniej nie praca się liczy." Pracownicy w biurze actio przekazują informacje zgodnie ze stanem swojej najlepszej wiedzy i wiadomości otrzymanych ze szczebla menedżerskiego danej firmy. Tak więc może zaistnieć sytuacja, iż osobie wydaje się, że jest dużo pracy, a w rzeczywistości jest nieco inaczej... ponadto zarządzanie kilkoma tysiącami pracowników i zapewnienie każdemu z nich odpowiedniej ilości pracy, to też nielada wyzwanie. Rynek pracy w Hanowerze jest bardzo chłonny, na prawdę dużo się dzieje. Jesteśmy przekonani, że każdy może znaleźć odpowiednie dla siebie zajęcie, a my będziemy zaszczyceni mogąc wspierać osoby, które chcą pracować. Dziękujemy za okazane nam zaufanie, a wszelkie opinie motywują nas do dalszej, jeszcze bardziej intensywnej realizacji zadanych nam projektów!

Kkkk

Znowu wszystkie opinie actio usuwa zostawia tylko te na swoja korzysc masakra ta firma nie polecam oszukuja na wyplatach

ADMIN
@Kkkk 20.10.2018 10:22

INFORMACJA: Na forum zabrania się zamieszczania treści niezgodnych z prawem, wulgarnych, zniesławiających lub nieetycznych. Usługodawca ostrzega, że publikacja tego rodzaju komentarzy skutkuje podjęciem prawnych kroków przeciwko użytkownikom. Tego rodzaju komentarze są kategorycznie archiwizowane i przekazywane do prokuratury.

andreas
@Kkkk 20.10.2018 10:22

Prawda! (usunięte przez administratora)!

Gosicinnie
@andreas 08.11.2018 16:02

co to za bzdurna "opinia"!!! to nie dziki zachod tylko zachod i z tego co wiem to nie jest jakas nowa firma krzak na chwile i sie zwija do meksyku tylko juz pare lat dzialaja i jakos urzedy nie zamknely.......... to chyba jest okej NIE? tu przynajmniej jest gdzie isc pogadac bo raz to za darmo zapiep...... i jak bylo trzeba na pakowanie to szef byl a jak placic to nie ma komu i telefony nie dzialaja a tu jest biuro.

Gosicinnie
@ADMIN 20.10.2018 13:04

dobrze! usuwac usuwac usuwac bo tylko nerwuja i kary dawac niech placa za fauszywe slowa!!!!!111

actio Personaldienstleistungen GmbH
pracodawca
@Kkkk 20.10.2018 10:22

Jak widać nie wszystkie :) No i to wspaniałe, że ISTNIEJĄ POZYTYWNE OPINIE O ACTIO. Skąd tyle złości? Jeżeli są wątpliwości co do poprawności wyliczeń wynagrodzenia, to proszę zgłosić się do księgowości- telefonicznie umówić spotkanie i przedstawić swoje stanowisko. Actio wielokrotnie przedstawiało wyjaśnienia co do zasadności wyliczeń i od 98% do 100% sytuacji okazywało się, że są one poprawne. Wyjaśnienia na stopie Pracownik-actio jak również komisje rad zakładowych-actio i Urzędy Państwowe-actio. Jak widać actio nadal prężnie funkcjonuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

actio Personaldienstleistungen GmbH
pracodawca

Witam. Proszę o nie powielanie wpisów na zasadzie "kopiuj-wklej", gdyż jest to powszechnie uznawane jako spam. Ponieważ opinia zawiera treści niezgodne z regulaminem została zmoderowana. Samo zgłoszenie kwestii do sądu nie uprawnia do stwierdzania o winie. Wobec wszelkich naruszeń dóbr osobistych zostaną wyciągnięte konsekwencje. Dziękuję.

actio

Witamy wszystkich Pracownikow, przyszlych Pracownikow oraz bylych Pracownikow. Niestety wiekszosc negatywnych komentarzy to pomownienia, ktore sa bardzo krzywdzace. Dlatego chcialam wyjasnic kilka kwestii: Wyplaty: Za pelen przepracowany miesac na stanowisku pomocnika magazynowego wahaja sie (na pierwszej klasie podatkowej) od 1100€ nawet do 1900€ netto (w zaleznosci od wypracowanego bonusu). Wyplaty sa zawsze na czas! Odkad firma istnieje nie zdarzylo sie, aby wyplaty zostaly przelane z jakimkolwiek opoznieniem. Mieszkania: sa wyremontowane i wyposazone, wiekszosc z dostepem do internetu. Cena jasno okreslona przed rozpoczeciem pracy. Wszystkie osoby, ktore obecnie korzystaja z naszego zakwaterowanie nie maja zadnych obiekcji co do warunkow i kwoty. Oferujemy prace docelowo na stale z mozliwoscia przejecia bezposrednio przez zaklad. Tylko w roku 2018 z naszej firmy zostalo przejetych ok. 130 pracownikow, rowniez osoby nie znajace jezyka niemieckiego dostaly umowy bezposrednio u niemieckiego pracodawcy! Do kazdego pracownika podchodzimy indywidulanie, nigdy zadna z osob pracujacych w biurze nie wyrazila sie do pracownika w sposob, ktore sa cytowane tutaj w komentarzach. Prosze pamietac o tym, ze komentarze moga byc wystawianie przez jedna osobe (IP) wielokrotnie. Kazdorazowo taka osoba moze zmieniac swoj nick. Jesli zas chodzi o wystawienie oceny (gwiazdki) mozna to zrobic tylko i wylacznie jednorazowo z danego IP. Takze nasza ocena mowi sama za siebie! ???? Stosowanie tak agresywnej metody przez konkurecje jest niedopuszczalne. Mamy nadzieje, ze nie dacie sie Panstwo zwiesc tym oszczerstwom wypisywanym przez jedna i to sama osobe. W razie jakichkolwiek pytan i watpliwosci prosimy o kontakt bezposrednio z naszym biurem pod numerem telefonu: 0049 511 67 66 95 60 lub przez Facebook actio Personal.

Braaaaaawo za konkrety!
@actio 21.09.2018 11:31

BRAVO ACTIO!

Anna

Lubię atmosferę w actio Personaldienstleistungen GmbH za: Dobre, pokojowe i przyjazne stosunki w gronie kolegialnym.

Gosicinnie
@Anna 11.11.2018 08:50

ja tez!

Uwaga na actio

Katastrofa i nieporozumienie

Gosicinnie
@Uwaga na actio 07.11.2018 19:36

a wez cos wiecej napisz o co chodzi bo nie wiadomo z tfojej opinji ! to powinno byc usuwane bo nie da sie czytac normalnie!!!1 ja mam dobra opinjie bo pieniadze za robote na czas sa i do emerytury wplacaja a nie jak niektozy! isc do roboty na czarno to nawet nie zaplaca i nie dogadasz sie a tu mozna po POLSKU!

Gosicinnie

Mi sie wyplata zgadza. Robota jest, kredyt w POLSCE prawie splacony. Jeszcze tylko pare tygodni i do domu!

OWW

Wszytsko jest ok, praca super, duzo godzin, zakwaterowanie bezplatne. Bez zadnych problemow, a doswiadczenie z agencjami pracy mam spore. Jedna z tych normalnych firm.

ADMIN

INFORMACJA: Na forum zabrania się zamieszczania treści niezgodnych z prawem, wulgarnych, zniesławiających lub nieetycznych. Usługodawca ostrzega, że publikacja tego rodzaju komentarzy skutkuje podjęciem prawnych kroków przeciwko użytkownikom. Tego rodzaju komentarze są kategorycznie archiwizowane i przekazywane do prokuratury.

Też to lubię

Lubię też actio i wiele innych

Liker

MY KOCHAMY ACTIO

Czytajcie fakty

oczytajcie prawde bardzo nie 20.09.2018 15:39 Slyszalem na temat Actio rozmaite opinie, ale te gorsze przewazaly. 1.Chcac tam pracowac musisz byc zdrowy jak KON. Potrafia Cie zwolnic nawet jak masz pare dni zwolnienia. Znajomy dostarczyl zwolnienie (3 dni) , a w drugim dniu zwolnienia przedzwonili mu, ze jest zwolniony, bo sie nie wyrabia. 2.Tlumacza Ci, ze jest redukcja etatow, a na twoje miejsce przyjmuja nowa osobe. Czesto sie zdaza, ze Ty jestes dzis zwolniona(na) , a ma drugi dzien juz ktos pracuje na twoim miejscu. To znaczy, ze zanim ty dostaniesz wypowiedzenie (zwolnienie) oni juz maja kogos przyjetego na twoje miejsce. Nie wiem , moze oni maja PLACONE OD NOWO ZATRUDNIONYCH OSOB ??? 3.Zdarza sie, ze zwalniaja po przepracowaniu paru miesiecy, a po miesiacu dzwonia i proponuja ponowne zatrudnienie ale na warunkach jak bys sie do nich zatrudnial po raz pierwszy. 4.O zwolnieniu z pracy paru znajomych dowiedzialo sie w poniedzialek, gdy okazalo sie, ze nie dziala ich przepustka na bramie do zakladu pracy (Arwato -Lehrte). W czasie wyjasniania informowano ich, ze Actio juz w czwartek poinformowalo firme o "zamianie" pracownikow, zapominajac poinformowac zwalnianych. 5.OBSLUGA w biurze (Hannover) jak za czasow Komuny w Polsce. Przoduje w tym farbowana na blond duza pani w za malych ciuszkach. Bardzo czesto wtraca swoje uszczypliwe, wrecz aroganckie uwagi... Daja ci odczuc ze jestes malo wartosciowym intruzem i z wielkiej laski moga ci cos zaoferowac, za co masz im byc wdzieczny. Ale i tam mozna spotkac milych i uczynnych pracownikow. Niestety, bardzo krotko tam pracuja... 6. Actio nie lubi pracownikow po 45-tym roku zycia. Przyjmuja ich, ale bardzo szybko sie ich pozbywaja :( PODSUMOWANIE Firmy Actio NIE POLECAM. Ps. Ciekaw jestej jak dlugo ten post sie utrzyma. Kiedy go skasuja :)

Liker

MY KOCHAMY ACTIO

...

Większość Polaków w hannowerze i nie tylko twierdzi że actio to (usunięte przez administratora) Jak ktoś się źle poczuje to zwalniaja. Robią kolosalne błędy przy wypłatach oczywiście na niekorzyść pracowników. Firma dno.

PL
@... 22.09.2018 17:16

Wiekszosc Polakow w Hannoverze to pracuje w actio i jest zadowolona

Gwiazdki

Ludzie patrzcie na gwiazdki, a nie na glupie komentarze... Ocenic mozna tylko raz z jednego IP, a komentarze mozna pisac dowloli. Jakby bylo tak zle jak hejterzy tu w dzien w dzien pisza komentarze to gwiazdke by mili jedna. Jakims trafem sa 4 ! Bo Ci co sa zadowloleni to daja 5 gwiazdek i tyle.... nie komentuja. Takze ocena jest adekwatna , a nie kometarze. Pozdro!

Waldemar
@Gwiazdki 20.09.2018 18:41

Co ty z tymi Gwiazdkami masz kobieto? Nadgodziny robisz haha

Wyzyskiwacze oszusci Uwaga

oczytajcie prawde bardzo nie 20.09.2018 15:39 Slyszalem na temat Actio rozmaite opinie, ale te gorsze przewazaly. 1.Chcac tam pracowac musisz byc zdrowy jak KON. Potrafia Cie zwolnic nawet jak masz pare dni zwolnienia. Znajomy dostarczyl zwolnienie (3 dni) , a w drugim dniu zwolnienia przedzwonili mu, ze jest zwolniony, bo sie nie wyrabia. 2.Tlumacza Ci, ze jest redukcja etatow, a na twoje miejsce przyjmuja nowa osobe. Czesto sie zdaza, ze Ty jestes dzis zwolniona(na) , a ma drugi dzien juz ktos pracuje na twoim miejscu. To znaczy, ze zanim ty dostaniesz wypowiedzenie (zwolnienie) oni juz maja kogos przyjetego na twoje miejsce. Nie wiem , moze oni maja PLACONE OD NOWO ZATRUDNIONYCH OSOB ??? 3.Zdarza sie, ze zwalniaja po przepracowaniu paru miesiecy, a po miesiacu dzwonia i proponuja ponowne zatrudnienie ale na warunkach jak bys sie do nich zatrudnial po raz pierwszy. 4.O zwolnieniu z pracy paru znajomych dowiedzialo sie w poniedzialek, gdy okazalo sie, ze nie dziala ich przepustka na bramie do zakladu pracy (Arwato -Lehrte). W czasie wyjasniania informowano ich, ze Actio juz w czwartek poinformowalo firme o "zamianie" pracownikow, zapominajac poinformowac zwalnianych. 5.OBSLUGA w biurze (Hannover) jak za czasow Komuny w Polsce. Przoduje w tym farbowana na blond duza pani w za malych ciuszkach. Bardzo czesto wtraca swoje uszczypliwe, wrecz aroganckie uwagi... Daja ci odczuc ze jestes malo wartosciowym intruzem i z wielkiej laski moga ci cos zaoferowac, za co masz im byc wdzieczny. Ale i tam mozna spotkac milych i uczynnych pracownikow. Niestety, bardzo krotko tam pracuja... 6. Actio nie lubi pracownikow po 45-tym roku zycia. Przyjmuja ich, ale bardzo szybko sie ich pozbywaja :( PODSUMOWANIE Firmy Actio NIE POLECAM. Ps. Ciekaw jestej jak dlugo ten post sie utrzyma. Kiedy go skasuja :)

Face Actio new bla blaa

Pracownicy biura się bronią, cóż nie mają wyjścia. Dziwne, jedna osoba a tyle niegatywnych komentarzy od tak długiego czasu, musi być wkurzona. Hehe żenada. UWAGA na oszustow

1234blabla

ja nie mialem problemow

human
@1234blabla 06.09.2018 12:00

Ja tez nie

actio

Witamy wszystkich Pracownikow, przyszlych Pracownikow oraz bylych Pracownikow. Niestety wiekszosc negatywnych komentarzy to pomownienia, ktore sa bardzo krzywdzace. Dlatego chcialam wyjasnic kilka kwestii: Wyplaty: Za pelen przepracowany miesac na stanowisku pomocnika magazynowego wahaja sie (na pierwszej klasie podatkowej) od 1100€ nawet do 1900€ netto (w zaleznosci od wypracowanego bonusu). Wyplaty sa zawsze na czas! Odkad firma istnieje nie zdarzylo sie, aby wyplaty zostaly przelane z jakimkolwiek opoznieniem. Mieszkania: sa wyremontowane i wyposazone, wiekszosc z dostepem do internetu. Cena jasno okreslona przed rozpoczeciem pracy. Wszystkie osoby, ktore obecnie korzystaja z naszego zakwaterowanie nie maja zadnych obiekcji co do warunkow i kwoty. Oferujemy prace docelowo na stale z mozliwoscia przejecia bezposrednio przez zaklad. Tylko w roku 2018 z naszej firmy zostalo przejetych ok. 130 pracownikow, rowniez osoby nie znajace jezyka niemieckiego dostaly umowy bezposrednio u niemieckiego pracodawcy! Do kazdego pracownika podchodzimy indywidulanie, nigdy zadna z osob pracujacych w biurze nie wyrazila sie do pracownika w sposob, ktore sa cytowane tutaj w komentarzach. Prosze pamietac o tym, ze komentarze moga byc wystawianie przez jedna osobe (IP) wielokrotnie. Kazdorazowo taka osoba moze zmieniac swoj nick. Jesli zas chodzi o wystawienie oceny (gwiazdki) mozna to zrobic tylko i wylacznie jednorazowo z danego IP. Takze nasza ocena mowi sama za siebie! ???? Stosowanie tak agresywnej metody przez konkurecje jest niedopuszczalne. Mamy nadzieje, ze nie dacie sie Panstwo zwiesc tym oszczerstwom wypisywanym przez jedna i to sama osobe. W razie jakichkolwiek pytan i watpliwosci prosimy o kontakt bezposrednio z naszym biurem pod numerem telefonu: 0049 511 67 66 95 60 lub przez Facebook actio Personal.

Poczytajcie prawde bardzo nie

Slyszalem na temat Actio rozmaite opinie, ale te gorsze przewazaly. 1.Chcac tam pracowac musisz byc zdrowy jak KON. Potrafia Cie zwolnic nawet jak masz pare dni zwolnienia. Znajomy dostarczyl zwolnienie (3 dni) , a w drugim dniu zwolnienia przedzwonili mu, ze jest zwolniony, bo sie nie wyrabia. 2.Tlumacza Ci, ze jest redukcja etatow, a na twoje miejsce przyjmuja nowa osobe. Czesto sie zdaza, ze Ty jestes dzis zwolniona(na) , a ma drugi dzien juz ktos pracuje na twoim miejscu. To znaczy, ze zanim ty dostaniesz wypowiedzenie (zwolnienie) oni juz maja kogos przyjetego na twoje miejsce. Nie wiem , moze oni maja PLACONE OD NOWO ZATRUDNIONYCH OSOB ??? 3.Zdarza sie, ze zwalniaja po przepracowaniu paru miesiecy, a po miesiacu dzwonia i proponuja ponowne zatrudnienie ale na warunkach jak bys sie do nich zatrudnial po raz pierwszy. 4.O zwolnieniu z pracy paru znajomych dowiedzialo sie w poniedzialek, gdy okazalo sie, ze nie dziala ich przepustka na bramie do zakladu pracy (Arwato -Lehrte). W czasie wyjasniania informowano ich, ze Actio juz w czwartek poinformowalo firme o "zamianie" pracownikow, zapominajac poinformowac zwalnianych. 5.OBSLUGA w biurze (Hannover) jak za czasow Komuny w Polsce. Przoduje w tym farbowana na blond duza pani w za malych ciuszkach. Bardzo czesto wtraca swoje uszczypliwe, wrecz aroganckie uwagi... Daja ci odczuc ze jestes malo wartosciowym intruzem i z wielkiej laski moga ci cos zaoferowac, za co masz im byc wdzieczny. Ale i tam mozna spotkac milych i uczynnych pracownikow. Niestety, bardzo krotko tam pracuja... 6. Actio nie lubi pracownikow po 45-tym roku zycia. Przyjmuja ich, ale bardzo szybko sie ich pozbywaja :( PODSUMOWANIE Firmy Actio NIE POLECAM. Ps. Ciekaw jestej jak dlugo ten post sie utrzyma. Kiedy go skasuja :)

Prawda

Bardzo mi przykro slyszec takie klamstwa. Ja osobiscie juz dlugo pracuje dla actio i jestem zadowolona. nie moge potwierdzic ani jednej z tych nieprawdziwych, zazdrosnych komentarzy. Slychac juz po pismie, ze jest to ktos, kto jest bardzo zazdrosny i nie ma co robic, bo ma za duzo czasu pisac takie glupoty. Tacy ludzie niestety zawsze sie znajda. Trudno trzeba ich ignorowac. kazda rozsadna osoba powinna sama sie przekonac i doswiadczyc.

WidacZapach
@Prawda 20.09.2018 08:19

Słychać po piśmie... Widać że pracujesz dla actio, prawdopodobnie w biurze ???? Oczywiście jak ktoś chce doświadczyć jak to jest być oszukiwanym przez parę buraków to polecamy actio Personal yes america, Just do it.

Zostaw opinię o actio Personaldienstleistungen GmbH - Hannover

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie actio Personaldienstleistungen GmbH