Były pracownik25.01.2022 12:58
Omijajcie ten (usunięte przez administratora) szerokim łukiem... Mógłbym się rozwodzić godzinami i dzielić szczerą, podpartą dowodami, negatywną opinią, ale szkoda mi czasu. W skrócie - (usunięte przez administratora) żadnych dodatków socjalnych, wyzysk, zakazy rozmów podczas pracy, nadgodziny i soboty (usunięte przez administratora), pod stołem, a i tak (usunięte przez administratora) na pieniądze niejedną osobę, w tym mnie. Szef (Niemiec) nie ma szacunku do nikogo, szefowa siedzi tylko na internecie i zamawia sobie ciuchy i buty na firmę, a później pracownicy muszą pakować paczki, żeby odesłać to, co jej nie przypasowało i gonić za kurierem. Wszystko oparte na grubych wałkach i przekrętach, nieprofesjonalnie prowadzona firma, gdzie nie liczy się człowiek, tylko wycisnąć z każdego ile da radę. Niemalże nikt nie odchodzi stamtąd polubownie, zawsze w konflikcie, z resztą i sprawy w sądzie pracy szanownym pracodawcom nie obce, także jeśli ktoś jest zdesperowany, by po prostu mieć pracę, to tak, są wypłacalni, ale zarobisz grosze, a i godność musisz pozostawić przy wyjściu z domu do pracy. Nigdy niewiadomo kiedy przyjdzie niezrównoważona szefowa (która ma zaburzenia psychiczne, czym sama się chwaliła pracownikom) (usunięte przez administratora)