Bmb

• Długie
  • Abramowice Prywatne
  • Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o Bmb Sp. z o.o.

Opinie o Bmb Lublin

Nie przegap nowości o Bmb Sp. z o.o.!

24.02.2021 11:41

Jaki dress code obowiązuje w Bmb Sp. z o.o.?
    dino

23.03.2021 05:17

Żaden ????
    Op1

04.04.2017 16:38

BMB to firma "kogucik" ostatnio zwolnił chłopaka który był bity przez pracowników po alkoholu, ale co zrobić jak niektóre osoby mają się za lepsze po mimo zerowych kwalifikacji. Na czas afery z udziałem inspekcji pracy nadgodziny zawieszone do odwołania. Jest tam kilka osób co potrafią pracować sumiennie i dokładnie ale głównie dominują "alkocholicy" gdzie w czasie dłuższego dnia "12H" nie obejdzie się bez wódki czy kosmicznej ilości piwa. Zależy pod jakim kierownikiem przyjdzie komu pracować, niektórzy samozwańczy kierownicy patrz koledzy właściciela mają się za władzę. Ogólnie rzecz biorąc da się kupić dobry produkt ale oczywiście kosztem ludzi a zyskiem kolosalnym dla właściciela. Płaca śmieszna + mobbing i wyzysk.

06.06.2020 05:21

Pamietajcie prezesowi wszystko wolno bo to jego. Daja zly przyklad ale jak sma to mowi niepasuje to na twoje miejsce jest 10 pod brama

05.02.2021 09:37

Nie nie wolno prezesowi wszystko ponieważ mimo zd to właściciel to jest to prezes i tez pracuje i tak samo go obowiązuje etyka pracownika jak zwykłych pracowników. Pic to sobie moze w domu

05.02.2021 09:34

Niestety nie polecam tej firmy. Prezes jest gołosłowny traktuje ludzi jak wielkie (usunięte przez administratora) ma ich za nic. Płaci grosze dodatkowo płaci ludziom nadgodziny na czarno. Ostatnio pracowaliśmy na 1/2 etatu a kazal pracowac normalnie po 8 g albo zwolnic sie . Zwykły (usunięte przez administratora) państwo i skarbówkę tylko kazdy boi sie to zgłosić.....wódka to jest jego priorytet tylko szkoda ze zawsze jak jest inspekcja to sie zapowiada i nic na niego nie maja..... ogolnie mobbing plus wyzysk i wszystko tanim kosztem aby grubasisko sie nachapało

03.01.2021 14:48

abdulazab

03.01.2021 14:55

Tak jest. Chałupe kupił to ma na co wydawać a my robimy za grosze(usunięte przez administratora)
    ZABUDOWY89

03.01.2021 14:53

PREZES BERCIK CHODZI CIĄGLE PIJANY W KLAPKACH PO PLACU I MA ZA NIC PRACOWNIKÓW. KIEROWNIKA DZIEDZICA TRAKTUJE JAK (usunięte przez administratora) WIELKIE MOBING W PRACY I (usunięte przez administratora)

06.06.2020 05:28

Niejest kolorowo bo pozabieral pol etatu,kokosow nam nieplaci ale i tak duzo ludzin tu pracuje bo wcale tu niejest az tak zle. Wszyscy niepotrafimy sie cenic i znalesc lepszej pracy. Ale wszedzie dobrze gdzie nas niema.
    Wujek,

03.01.2021 14:51

a Ty to co przyjaciel Marka ??
    Stary spawacz

18.12.2020 10:31

Dawajcie chłopaki do Auto-Nadwozia w Wojcieszynie. Robota pewna kasa stała i z tego co czytam poniżej na pewno lepsza. Ogólne warunki tez spoko, premie i 2 tygodnie urlopu w wakacje, praktycznie żadnych nadgodzin i 30min przerwy. Przydadzą nam się kumaci kumple z branży. 10k od Lublina

22.09.2020 05:59

Powiem tak ktoś chce może tu przyjść, kokosow sie nienazarabia ale lepszy rydz niż nic :) pokażesz ze się starasz i ze cos umiesz będą cie doić aż ci się praca znudzi,będziesz chciał podwyżkę to ci powiedzą ze dobrze masz nienarzekaj są ludzie co mają gorzej ajak to ci nieodpowiada to się zwolnij. Brak szacunku do pracowników szczególnie tych co trochę tu pracują. Najlepiej by było jak byś wszystko potrafił, robił za 3 i pracowal za prawie najnizsza. Chcesz się denerwować to możesz przyjsc a jeśli szukasz spokonej pracy bez nerwów to sobie daruj.

06.08.2020 12:32

Czy pracodawca Bmb Sp. z o.o. organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

10.08.2020 16:51

Muszisz pojsc do szkoly podniesc kompetencje :) tu zostaniesz nauczony ( przeszkolony) przez innych pracownikow i musi ci to wystarczyc kwitow na to niedostaniesz

07.10.2019 10:59

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Bmb Sp. z o.o.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
    daF

15.05.2020 19:53

nie . pracownicy pracuja a prezes spija jacka danielsa w gabineciku i sie z nas smieje

06.06.2020 05:22

Stac go za nasze
    dfhffd

30.04.2020 19:13

ciekawe czy ta firma przeżyje kryzys z koronowirusem będą mieli zamówienia? bo narazie słabo

06.06.2020 05:17

Narazie tyle dobrze ze jest jako taka praca i placa na czas. Moze kiedys powroci do normalnosci placowej

06.06.2020 05:19

Niebroniac firmy zawsze mozesz dac przyklad jako 1-szy i pojsc do sadu, duzo ludzi pojdzie za toba bo kazdy czeka az ktos inny zrobi 1-szy krok

27.04.2020 12:28

Napiszesz coś o warunkach zatrudnienia?

08.05.2020 20:14

Przed wirusem bylo bodajże miesiac zlecenia pozniej umowa o prace, co do płacy podobno na początku 2600 brutto ale w miarę szybko podnosili jesli sie starasz. Reszte o pracy poczutaj komentarzach starszych
    nick name

24.03.2018 16:22

Nadgodziny po 12h to jakaś przesada soboty miały być dla chętnych co się okazuje że trzeba robić jak lubisz być ukraińcem to powodzenia

16.02.2020 17:09

Niema nadgodzin po 12h bo wychodzilo by ze pracujesz 20godz dziennie. Praca 8 12 8 12 8 wiec nadgodziny 2 razy wtygodniu po 4godz wiec 8 nadgodzin w tygodniu. Chyba ze bardzo chcesz to mozesz pracowac po 20godz dziennie ale napeno nikt do tego cie niezmusza. Soboty sa wolne tez nikt cie pracy w sobote niezmusza

07.04.2020 08:20

15zl za godz przy dluzszym stazu pracy. Ale ztego co wiem mozesz przelozyc nadgodziny na urlop
    Fiat ducato

27.06.2018 07:23

Nie polecam pracy wtej pseudo firmie. Towarzystwo narabane od rana, dzień zaczyna się od butelki wódki później przepychanki wyzwiska ogólnie rzecz biorąc jedna wielka melina a efektów pracy brak.

16.02.2020 17:06

Ublizasz wszystkim pracownikom aniepowinienes, sa tacy co popijaja ale to mniejszosc i nie na kazdym dziale

Kontakt - Bmb Sp. z o.o.

Frezerów 11a 20-209 Lublin

Branża główna: Transport drogowy
    Edward

16.07.2018 16:35

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat możliwości rozwoju w firmie? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia? @Fiat ducato, sytuacje o których mówisz nie powinny mieć miejsca w żadnej pracy. Czy zgłaszałeś swoje uwagi do szefostwa jeśli czułeś się nieusatysfakcjonowany atmosferą panująca w pracy?

16.02.2020 17:03

Mozesz nauczyc sie montowac webasto,poduszki, agregat chlodniczy, winde, sypalke i ciagle robisz inne auto i to tez ma znaczenie. Szkolen po za firma niema, anapewno nie dla zwyklych pracownikow.
    Denis

24.06.2019 11:18

Mam na swoim Renault Master zabudowę BMB, tak się stało że podnoszenie dachu nie działa po 8 miesiącach eksploatacji. Zadzwoniłem do BMB zapisać się na naprawę 18.06.2019, i dostałem informacje że mogę podjechać w piątek (21.06), w piątek zadzwoniłem żeby jeszcze raz potwierdzić ale Pan po tej stronie powiedział że większość osób z firmy ma dziś urlop i firma jest zamknięta. W końcu w poniedziałek auto wjechało do serwisu, ale niestety nie było osób do naprawy podnoszenia dachu, i po rozmowie telefonicznej stało wiadomo że będzie to możliwie dopiero w czwartek (27.06). Więc kto ma auto w leasingu, policzcie ile stracicie na kłamaniu i nie kompetencyjności tej firmy! NIE POLECAM!

15.02.2020 20:52

Kwestia tego kto sklada dana zabudowe sa ekipy co niemaja pojecia i odwalaja chale i nie dociera do nich ze zle robia ale sa takie ze zrobia wszystko bez tak jak trzeba i sa niedoceniani.

16.02.2020 16:57

Brudno jest, niby sprzataczka sprzata ale (usunięte przez administratora) jak byl tak jest, na hali pozadki wtedy gdy zbliza sie indpekcja, audyt,itp. Ciezko zrobic jeden dzien gospodarczy bo przeciez terminy zlecen sa najwazniejsze. Wiele razy jak bralismy sie za pozadki to afera zaraz byla ze zamiast konczyc auto ktore ma wyjechac to mys przatamy bo niem ajam sie przejsc kolo pily do aluminium bo nastwiane zbednego zlomu.
    Norbert

20.06.2019 17:54

Tak dawno nikt nie zamieścił opinii na forum czy dlatego, że dobrze wam się pracuje?

15.02.2020 20:54

Czutaj ze zrozumieniem co pisalem a wszystkiego sie dowiesz i bedziesz mial na kazdy temat wiedze.

16.02.2020 16:50

Tu przyznam ci racje ztym wlazeniem w (usunięte przez administratora) jak to mowia trzeba umiec sie ustawic :)
    manolo

17.10.2018 16:05

chce zamowic izoterme na iveco -kto poleci ta firme

15.02.2020 20:55

Bron Boze na Iveco

28.11.2018 06:43

Placa co jakis czas sie zmienia na lepsze dla pracownika ale nie zmnienia to faktu ze wciaz zarabiamy zamalo za prace ktora wykonujemy. Nadgodziny z gory sa usalone kiedy i ile 8-12-8-12-8, platne na umowie zlecenie, ktos niemoze zostac to nic sie niedzieje, ewentualnie mniejsza premia go czeka ktora i tak jest mala. "ghfkgfk" rozumiem ze podjeles prace na kataforezie? niewiem z kim ustalales warunki pracy ale i tam soboty nie sa przymusowe, zloz podanie o przeniesienie na zabudowy i bedzie git tam soboty sa dla CHETNYCH. Podsumowujac tragedii niema ale zarobki sa zbyt niskie za wykonywana prace

15.02.2020 20:32

Akurat w innej:) a baran to cie zrobil

15.02.2020 20:37

Z mojego punktun widzenia niema tragedii ale rada dla chcacych tu pracowac, niepokazuj za duzo ze sie naczyms zansz i to zrobisz bo bedziesz robil wszystko azarabial tyle samo. Placa na czas i wekend wolny.
    Monter na poziomie zero

16.01.2020 19:27

W firmie nie ma podziałów na stanowiska pracy jak jesteś elektryk masz monter jak spawacz to monter bez sensu nie masz wykazu ze pracowałeś w swoim wyuczonym zawodzie (usunięte przez administratora) na hali zapylenie głośno od pił tnących aluminium nie wspomnę o zapachach kleju i żywicy warunki są okropne na produkcji zarobki tego nie odzwierciadlają. . Kierownik z LLa najmądrzejszy na świecie a jak chcesz się poradzić to umywa ręce i dba tylko o swoje (usunięte przez administratora) .. Osobiście nie polecam bo tracisz zdrowie a nie zarabiasz chyba ze Lubisz cobie wypić to Ci robota spasuje. ..

15.02.2020 20:29

Kolego o ktorym kierowniku z lla piszesz bo jest ich dwoch jeden z zabudow adrugi z lla od autobusow wiec pisz tak zeby inni wiedzieli okogo chodzi. A domyslam sie ze chodzi o tego z zabudow :) zapach zywicy jest, zapach kleju niespotkalem sie chyba ze kleja material na furgonach to budaprenem czuc. Wodka jest dla ludzi nikt tego niezgaszal zadnej inspekcji niebylo wiec niema oczym mowic.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bmb?

19.11.2018 20:21

Nikt nikogo niezmusza do pracy, o warunkach jestes informowany na rozmowie przed podjeciem pracy na danej hali. Jesli cos nieodpowiada mozesz szukac dalej. Z gory ustalony grafik 8-12-8-12-8 soboty nieobowiazkowe osobno platne(ustalone wczesniej). Praca i placa omawiana jest na 1-szej rozmowie z delikfentem zainteresowanym praca, najczesciej na miejscu bo odrazu w 95% przypadkow jest oprowadzany po firmie. Alkohol jest dla ludzi. Bezpodstawanie w leb niedostaniesz nawet na ulicy. Ajesli jestes swiadkiem picia czy bicia to zawsze mozesz to zglosic. Pobic zadnych niebylo i niema.

15.02.2020 20:16

Skoro wiesz o baobao to zglos to na policje. Jakos jak byla inspekcja wtej sprawie nikt nic nie mowi.

15.02.2020 20:20

Piszesz ze nie raz byly pobicia to oprocz tego baobao jakie inne masz na mysli.
    Gaba

16.01.2020 23:00

Czy ktoś może był na rozmowie w firmie i napisze czego można się spodziewać ?

15.02.2020 20:10

Zabudowy i spawalnia praca 8 12 8 12 8 Kataforeza 2 zmiany Lakiernia 3 zmiany Placa ok 2000zl na reke + nadgodziny i po ok 3mies mozliwa premia jesli beda z ciebie zadowoleni. Ogolnie placa nie adekwatma do pracy.

17.01.2020 12:01

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Bmb Sp. z o.o.?

15.02.2020 20:01

Co masz na mysli pisząc jakie narzedzia? Jako monter dostaniesz wszystko co potrzebne do montazu zabudow szafke narzedziowa z kluczami plaskimi nasadkami srubokretami wiertarkami itp. Na spawali spawarke. Na proszku raczej nic. Na katagorezie tez nic. Na plandekach sprzet do zgrzewania i zakowania plandeki.
    ghfkgfk

25.11.2018 17:47

nie informują przed podjęciem pracy źe się pracuje w soboty a okazuje się ze soboty sa przymusowe przynajmniej 2 razy w miesiacu
    opinia

04.10.2016 19:34

a rama zabudowy ruda się jeszcze nie zrobiła? bo gdzie zobaczę samochód z Bmb to rama ruda
    przewoz75

05.09.2016 07:24

A ja miałem rozdartą plandekę, zadzwoniłem i od reki mi skleili i nawet kasy nie wzięli. Jest bardzo zadowolony z obsługi i zabudowa solidna a nie jak inne. POLECAM ;-)
    Raf

29.08.2016 10:48

Kupiłem nowe Ducato w zabudowie z BMB. Plandeka 10ep. Podnoszony dach. Dach sie popsuł po 8 miesiacach. Zaczął sie otwierac w czasie jazdy. Zabiłem bolce młotkiem, bo nie było innego wyjscia. Po powrocie z trasy pojechałem do nich. I tu żenada roku. Łaska, olewka nieprzyjemni ludzie, tragedia i obsługa massakra. Pan M Sugier - dyrektor sprzedazy mi powiedział, cytuje - "ze sie nie napierdala młotkiem" i że sie nie da inaczej itd. Pretensje ze sie ich produkt popsuł. A co miałem zrobić w Niemczech na autostradzie jak mi sie podnosil ten dach sam i nie mogłem zablokowac. Badziew robia i maja pretensje. Nie Polecam BMB.
    pomocny

16.03.2016 20:49

Praca jak praca, jeśli ktoś naprawdę potrzebuje jakiegoś miejsca zatrudnienia i nie ma wyjścia to niech idzie ale tylko na zabudowy, bo na lakierni czy spawalni nie polecam - zdrowie ma się jedno! na spawalni i zabudowach system pracy wygląda tak: 8x12x8x12x8 godzin pracy w tygodniu, nadgodziny (przymusowe)na czarno i za śmieszną stawkę jak za nadgodzinę w dodatku nigdzie nie opodatkowana itp. gdy nie wyrabiają się z ilością zleceń na czas (jest mała ilość osób na określony czas zlecenia) dochodzi praca w sobotę na czarno. Słaba organizacja pracy jak na taką wielkość firmy i bałagan totalny. Prezes nie dotrzymuje słowa. Wielu pracowników chce stamtąd odejść ale po prostu chyba się boją nowego miejsca pracy.
    marian

17.02.2015 10:57

Firma ta co prawda daje pracę kilku ludziom , ale na starość pozdychamy z głodu. Odprowadza za nas głodowe składki ZUSOWSKIE. Jak chcemy się postawić to nas straszy że zwolni , a w Lublinie pracy brak. Zmienia nazwy i dzieli tą jedną firmę na kilka właścicieli to żona to teściowa aby oszukać na podatkach urząd skarbowy. My pracownicy już parę razy prosiliśmy o normalne zatrudnienie , ale im więcej żre tym jest bardziej głodny. Kiedyś nawet szło się z nim dogadać , ale teraz to się zrobiło takie grube panisko. Ile on już narobił strat dla Państwa na podatkach to się nie mówi. Za co my kupimy leki i chlep na starość to nie chce mi się myśleć!
    oszukiwany

21.02.2017 13:25

pracuje już 12 miesięcy na umowę o dzieło, za tyle miesięcy wpłacono mi na Zus tylko 130 zł. oczywiście moja godzina to nie 13 zł tylko dużo dużo mniej. Co mam robić? właściciel powiedział ,że nie zmieni mi umowy, mogę nie pracować znajdzie na moje miejsce mnóstwo pracowników.

Zostaw merytoryczną opinię o Bmb Sp. z o.o.