Mastermedia spółka jawna

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 148 ocen.

Mastermedia spółka jawna
2 148 6 1

Opinie o Mastermedia spółka jawna

:D

Ja pracowałam 3 miechy w tej firmie i to co przeżyłam to koszmar. MOBBING!!!!!

szukająca
@:D 07.09.2016 18:10

Gdzie pracowałaś? Lublin?

:D
@szukająca 21.09.2018 15:51

tak

Kuń
@:D 07.09.2016 18:10

Może opowiesz coś więcej na ten temat? Ja też pracowałem w Lublinie, jeśli chodzi o atmosferę to była totalna masakra.

:D
@Kuń 12.11.2018 09:47

a ty pracowałeś w biurze czy na magazynie? ja w biurze i był wrzask kierowniczki, zwracanie uwagi przy innych a nie na osobności, obgadywanie za plecami, idiotyczne żarty ze strony współpracowników, brak szacunku do kobiety ze strony faceta.

Jolanta
@:D 23.11.2018 12:02

Jeśli rzeczywiście takie sytuacje się zdarzały, to czy rozmawiałaś z kimś na ten temat? Oczywiście takie zachowania są niedopuszczalne, jednak należy na nie reagować. Wspominasz też o żartach współpracowników, może nie miały być one złośliwe, lecz miały na celu rozładowanie napięcia. Jak uważasz?

Kuń
@:D 23.11.2018 12:02

Ja pracowałem w biurze, obgadywanie i śmiechy z innych były na porządku dziennym. Niektóre panienki tam pracujące to się nadają do wiejskiego sklepu, a nie do takiej firmy i kontaktu z klientem. Krzywe spojrzenia, bo nowy pracownik chce coś robić i się uczyć, a nie siedzieć na tyłku potulnie. Wybujała samoocena, bo jedna z drugą dostały awans. Masakra.

:D
@Kuń 26.11.2018 10:43

To samo przeżyłam i uciekłam pod koniec okresu próbnego na L4 bo juz wytrzymać psychicznie nie mogłam. A ja jestem za fajna by pracować z patologicznymi ludźmi

Kuń
@:D 26.11.2018 23:04

(usunięte przez administratora) Opowiesz mi coś więcej na mailu?

Sasza to rogacz

Ja się pytam czy Ukraińcy też muszą mieć zaświadczenie o nie karalnosci?????????????? ¿???? ¿?? ¿???????????? Przecież widać że każdy był karany za to że żyje! ¡¡!!!!!!! Pokażcie dokumenty!! ¡. Traktujecie ich inaczej¿??? To nie jest dyskryminacja???? Może pozew???

rescue
@Sasza to rogacz 06.10.2018 07:33

Polakow sprawdzaja , Ukrainców nie ,bo niema takiej możliwości.

:D
@Sasza to rogacz 06.10.2018 07:33

Zaświadczenie o niekaralności jest wymagane w pracy w służbach mundurowych i w okreslonych przypadkach w KP

anonim

(usunięte przez administratora)

Polityk

Zawsze możecie się zwolnić, myślę, że szybko znajdziecie nową pracę, mając doświadczenie. A ta firma niech zdycha, więcej Ukraińców i ludzi po znajomości. Brexit zarżnie takie firmy dodatkowo.

Korzeniowski
@Polityk 30.10.2018 23:40

Za pół roku Niemcy otwierają oficjalnie rynek dla UK no i tak jak mówisz brexit. Ale generalnie firma jest już tak zarobiona.... - wyobraż sobie niewyobrażalne. Dobrze ze cos zaczeli dawac od siebie-pozytyw.

Mietek

Jacy Wy jesteście żenujący... wszyscy komentują , narzekają a gdy przychodzi co do czego podkulają ogon i siedzą cicho...Pracy na około mnóstwo.. zarobki niemal identyczne... Po co tam siedzicie gamonie? Każdy jest kowalem swojego losu a Wy pozwalacie by tym kowalem byl kierownik Ryszard i Filip ktorych tak ciagle obgadujecie...Chcecie to macie :)

Szapo ba :-)
@Mietek 02.11.2018 11:39

Wszyscy komentują i narzekają, bo we firmie prawie wszyscy tu zaglądają. "Góra" tu wchodzi i czyta a i tak nikt nic z tym nie robi, odnaszac wrazenie ze sprawdza czy nikt nikogo nie obraża i to wulgarnie. Proszą tylko żeby nie obrażać nikogo. Nie ma żadnego "gdy przychodzi co do czego..." nie ma zebrań lub są ale bardzo rzadko, spotkań z ludźmi ktorzy chca cos zmienic i ktorym na tej pracy/firmie zalezy (przedstawiciele zmian lub ludzie ktorzy chca byc na bieżąco we firmie), integracje są raz na rok na których i tak sa wszyscy Ukraińcy, biuro i cale kierownictwo. Każdy jest kowalem swojego losu - Ryszard i Filip to kierownicy, mysleliscie kiedys jak byscie postepowali bedac na ich miejscu? Bo ja tak i powiem Wam, ze w 90% zachowywalbym sie tak samo i podejmowalbym pewne decyzje tak samo. Wyrzucic kogos z kilkunastoma L4 w ciagu 2,5 roku pracy a do tego malo wydajnego - Tak Uciac komus premie przez straty na kilka tys zł - Tak Sprawdzac kamery, szukac rozwiazania dlaczego pracownik jest mało wydajny - Tak Karać lub wyrzucic kogos za brak wydajności - Tak W 90% zgadzam sie z decyzjami kierownictwa ktore jest momentami surowe, ale w 100% konsekwentne i gdyby każdy trzymał sie dyscypliny i choc raz po kazdym zebraniu zastanowil sie dlaczego tak a nie inaczej to ta firma juz w zeszlym roku osiagnelaby to co ma dopiero w tym. Lubie te prace ale wg mnie najwieksza sciema jaka przeczytalem to "Możliwości rozwoju w strukturach logistyki i preferowanie przy awansie przede wszystkim naszych pracowników" prosto z ogłoszenia na magazyniera. Lubie tu przychodzic, lubie robic to co robie najlepiej jak potrafie i szybciej, trzymajac sie dyscypliny ale troche glupio sie czuje pracujac na 120% kiedy inni nie daja z siebie nawet 60% w najlepszych dniach. Firma nie stawia na mozliwosci rozwoju bo po prostu nie szuka - bierze ludzi z zewnątrz, nawet nie zagladajac w raporty wydajnosci czy teczke z CV sprawdzic czy moze pracuje ktos u nas juz taki, ktos kogo szukamy a do tego ma pożądane doswiadczenie i wykształcenie. Każdy kierownik oprocz dwoch jest z zewnątrz, zamiast wziąć kogos z magazynu- kogos kto byl na wszystkich dzialach i wie jak firma funkcjonuje od samych podstaw(rozkladania oraz kompletacji towaru, przyjęcia przez proces repaletyzacji aż po załadunek) nawet na probe na okres probny 3miesiace ale wszyscy by widzieli ze firma jest fair i stara sie, ze sie da, wkladajac swoja sile i energie i przede wszystkim myśląc nad tym co sie robi mozna do czegoś dojść. Nie każdy jest negatywnie nastawiony do kierownictwa np ja, ale pewnych rzeczy po prostu ludzie nie rozumieją a do tego troche ich to kole w oczy kiedy widza ze ktos z duzo mniejszym stażem, bez doswiadczenia i wykształcenia ma lepiej, jest lepiej traktowany, ma wiecej do powiedzenia a do tego więcej zarabia. Z całym szacunkiem dla firmy, która rosnie w oczach, dzieki uczciwej pracy, dyscyplinie i samozaparciu przy nadgodzinach Magazynier

Snajper z Majdanu.

Robi się nieciekawie. Niestety ilość wschodnich polmozgow wzrosła na niebezpieczny pułap. Nie mówię dlatego że jestem rasista czy coś, oni naprawdę są na poziomie inteligencji małpki kapucynki. Jeżeli firma ma mieć jakieś standardy to napewno nie z nimi. Nie ma czegoś takiego ze firma dobrze prosperuje jeżeli trzeba za nich myśleć. Te debile nawet nie potrafią umyć rąk po oddaniu kału. Spójrzcie na ich twarze, widać odrazu że stary im do wanny wchodził i przybijali im zabawki do podłogi. To że promieniowanie alfa spowodowało że zamiast mózgów maja dwie piłeczki które się odbijają wte i wewte nie tłumaczy zachowania rodem z średniowiecza. Tyle na ich temat. Jezeli chodzi o kierownictwo to nie mam uwag. A co do karinki to zal mi jej z powodu obustronnych pleców i prostokątnej twarzy spowodowanej karmieniem z procy. Kabluj dalej a skończysz na obciąganiu kabli. Peace.

Cała zmiana
@Snajper z Majdanu. 06.10.2018 07:00

100%prawda.!!!!! Zarabiają ponad 3000 zł netto a jeszcze i źle!!!! (usunięte przez administratora) jesteś inteligentnym człowiekiem, zrób coś z tym!!!!!!!!! A ty (usunięte przez administratora) alias Bestia przestan że stoperem siedzieć i wyliczać minuty. (usunięte przez administratora) jak (usunięte przez administratora) a ty się czepiasz o pierdoly. Pamiętaj że karma wraca i szyby do bmw są drogie. Pozdro

Inteligentny Ryszard
@Cała zmiana 06.10.2018 07:14

No ale czemu tak mówisz! Jak kolega nie wie ze trzeba umyć ręce to mu powiedz! Tu potrzebny jest zespół a nie indywidualności! Tu ma być Liga Mistrzów zapomnieliście?!

Bob

Oddział Poznań był dobrym miejscem do pracy jeszcze z rok temu. Wtedy jeszcze wszyscy mieli jakieś takie iluzoryczne przekonanie, że pracują RAZEM, jako zespół, a nie zmiana albo osobny dział. Zarobki były bardzo konkurencyjne. Wszyscy, co pracowali od początku, bardzo dobrze się znali, nowych szybko się poznawało i dodawało do zespołu. Był skład, który mimo jakichś problemów czuł, że robi coś dla firmy. Święta 2017/1018 to chyba ostatni taki okres, w którym dało się to zauważyć. Ludzie robili po 10-12 godzin dziennie (Ci najlepsi i więcej, ale na 'lewych listach'), ale po pierwsze mieli za to płacone, a po drugie widzieli tego efekty w tym, jak dobrze idzie praca. Teraz, wraz z napływem pracowników z Ukrainy chyba wszyscy zauważyli, że przestało być ważne to, jak radzi sobie firma. Jeśli pracownik (tutaj mówię o magazynierach), który pracuje od początku działalności, zna niemal wszystkie jej aspekty i nie ma problemu z wykonywaniem wszystkich mu zleconych zadań zarabia tyle, co pracownik z Ukrainy, który nie rozumie więcej niż "chwyć i dołóż w półkę" to nie ma się co dziwić, że ludzie mają dość. Bo zabieranie premii za jakikolwiek błąd w każdej dziedzinie poza rozkładaniem towaru to przecież od dłuższego czasu norma. Wprowadzenie czwartej zmiany i wrzucenie w nią wszystkich tych, których nie chcieli inni Kierownicy Zmian u siebie (kto to zatwierdził?) spowodowało jeszcze większy chaos i niezadowolenie wśród ludzi chodzących na zmiany. Operatorów wózków też ostatnio porozstawiali na jakieś dziwne zmiany, mimo, że nie mają w umowach osobnych stanowisk. Troszkę kpina. Do złej atmosfery zmian dorzucił na pewno swoje trzy grosze Filip, który wraz z pojawieniem się (po znajomości) w firmie starał się wprowadzić jakieś sztywne zasady, bez których ta Firma całkiem dobrze sobie radziła, a przez jego niewyparzoną gębę wszystko sprowadzało się do niepotrzebnych napięć, zgrzytów i nieporozumień. No bo co z tego, że przeprosił, skoro już komuś naubliżał? Przy aktualnym rynku pracy polecam Filipowi powstrzymać swoje dyktatorskie zapędy, albo zamknąć się w biurze, bo niemal każdego, który się zwalnia można podpiąć w większej lub mniejszej części pod jego zachowanie. Kiedyś wszystko wszyscy zwalali na Ryszarda, ale teraz widać, że on ma związane ręce przez Lublin, a Ty Filipie robisz aktualnie za frontmana, który wiecznie będzie obrywać. Firma też coś musi zrobić, bo niektórzy tylko czekają na kopertę i rzucą wypowiedzenie, a spójrzmy prawdzie w oczy - Ukraina nas nie zastąpi. Nie mówiąc o nadchodzących świętach, w które pewnie większość starych pracowników nie będzie się nadmiernie wysilać, żeby potem dostać wolne wtedy, kiedy oni nie będą chcieli. No i 3100 podstawy + 1000 premii nie robi już na nikim wrażenia w tym biznesie. Pukając w prawo, albo w lewo w tym samym budynku można dostać to samo. No i kto widział tak duży stosunek premii uznaniowej do wynagrodzenia podstawowego? Sam (usunięte przez administratora) mówił na spotkaniu przy okazji podwyżek, że to nie jest korporacja, a dowalili podwyżkę w premię uznaniową, co absolutnie temu przeczy. Premia to nie są pewne pieniądze, a ludzie takich szukają.

WOWA

Dajcie spokój! Nie kazdy jest od razu bogaty! Pozytywny przyklad ukrainca ktory sie dorobil to (usunięte przez administratora)! Kiedys przyjechal tu na koniu niemial pieniedzy ale sie dorobil na sprzedazy konskiego nawozu! Wybudowal szope ,po paru latach doprowadzil kanalizacje, zaczal pracowac a z czasem dorobil sie eleganckiej Skody Felici ktora teraz niczym krol wozi chlopakow do pracy.Wy wogole wiecie w jakich eksluzywnych warunkach mieszka?To spojrzcie jak dziewczyny zalotnym okiem patrza na tego mlodego dzentelmena.Kazda by go chciala miec!Zreszta w calej okolicy niema takich imprez jak u niego a Wolodia jak odpali akordeon to niema (usunięte przez administratora)!Zazdroscicie im i tyle!

Putin

Ukraińskie szmaty!!!

Bruno

Masakra nie firma, fałszywi ludzie!!!!!

:)
@Bruno 06.03.2018 14:39

Popieram

Mihau
@Bruno 06.03.2018 14:39

Ja również popieram, w biurze pełno nadętych panienek z przerostem ego, a nawet angielskiego nie znają, co w firmie zajmującej się handlem z zagranicą powinno być chyba podstawą...

?

Komu jest łyso że go Grzesiek puknął w kakaowe oko?

...

Firma typu Januszex, każdy po rodzinie, czy to w biurze, czy na magazynie. Nie wpływa to pozytywnie na jakość pracy ani stosunki między pracownikami. Fatalna atmosfera, panuje lizanie tyłków wszechobecne. Nie liczą się chęci ani kompetencje. Nie polecam.

Przemysław

@wasyl, czy składałeś CV na stanowisko asystenta? Może masz za sobą rozmowę kwalifikacyjną? Jeśli tak, zachęcam Cię do opisania jej przebiegu. Może ktoś z obecnych pracowników odpowie rzeczowo na pytania @szukająca?

Paweł

Praca jako planista ds zakupów. Na jakie realne pieniądze można liczyć na tym stanowisku?

Oooooo fuck jestem w szoku
@Paweł 09.09.2018 16:27

To w tej firmie ktoś coś planuje? (Zrobił wielkie oczy) ?!? Szok i niedowierzanie!!!!

szukająca

Jakieś informację jak wygląda praca w centrali w Lublinie? Ogólnie, atmosfera w Firmie? Zarobki? Warto aplikować?

wasyl

możecie coś powiedzieć na temat stanowiska asystent ds. danych podstawowych? jakie pieniądze? od rana do nocy i weekendy czy normalny system?

Bonifacy
@wasyl 06.09.2018 17:38

Praca polega na sprawnym dostarczaniu papieru toaletowego do ubikacji.Czyszczenie jak i dezyfekcja rowniez naleza do Twoich obowiazkow.Plusy praca w cieplym i w milym towarzystwie.Minusy czesto smrod jest nie do wytrzymania.

wasyl
@Bonifacy 07.09.2018 07:00

jak tacy ludzie tam pracują to firma wysokich lotów

Plecak Hakera

No coz , nikt pod bronia was tu nie trzyma. Zastanawiam sie tylko dlaczego jestescie az takimi ofermami zyciowymi i nie potraficie wszystkiego powiedziec w firmie a piszecie tu na forum " opinie" . Mam nadzieje ze selekcja pracownikow bedzie bardziej zaostrzona i wszystkich was " inteligentow" pozwalniamy. Czas pokaze kto jest kompetentny.

Czlowiek Biegunka
@Plecak Hakera 25.08.2018 21:37

O kurde... PPPPPPPP....

Żal.pl
@Plecak Hakera 25.08.2018 21:37

Taka prawda że nie można się odezwać bo jak coś powiesz to mają cię głęboko w .... Fundamentem jest teraz Ukraina i nikt nie zaprzeczy...masz robić nie odzywać się i będzie dobrze a nowy grafik śmiech na sali...

blairwitchproject

mastermedia?...porazka, mowic na zebraniach to co mowimy?, no chyba wolne zarty, po co, po to, zeby za chwile wyleciec pod byle pretekstem, wiem to z autopsji....Jezeli jestes nastawiony na zapierd...., niszczenie psychiczne , a dume schowasz w kieszen i dasz soba pomiatac, to zapraszam do mastermedia wysogotowo

Beka

Ta firma to jedna patologia hahaha. Chcesz się dowiedzieć czegoś na miejscu to nic nie wiedzą, dzwonisz do Lublina to już w ogóle - sami debile. Ale tak jest jak pół firmy to rodzina, haha. Filipek wielki logistyk, a jąka się jak ma coś mówić. Nie ma się co dziwić jak szwagier koordynatorka. A Karina od ukraińców? Większego kapusia nie ma. Albo ten cały Mikołaj kierowniczek dochodzeniowy, problem o wszystko a typ palety nie umie złożyć. Po 2 tyg. miałem dość firmy, wytrzymałem miesiąc.

Smieszek

Ja dostalem 1.8

xxx

Czy to prawda, że oferują na start "3 900 złotych brutto", tak jak to opisują na swojej stronie? http://mastermediauk.com/magazynier-wysogotowo/ . A jeśli nie to jakie są realne stawki bez tych premii, bo z życia wiem że często to ściema.

Naucz się czytać
@xxx 20.08.2018 18:54

Wszystko masz opisane we wcześniejszych postach

Arek
@xxx 20.08.2018 18:54

Nikt Ci nie da tyle co kierownik Ryszard obieca :)

Smieszek
@xxx 20.08.2018 18:54

Ja dostalem 1.8

Sąsiad

Cześć, ile u was można zarobić obecnie na pełnej stawce? Chodzi o magazyn Wysogotowo. Nie piszcie że (usunięte przez administratora) że dziwne 4 zmiany itd. To już doczytałem. Jakie są wypłaty? Dzięki za info, pozdrawiam.

Moniuszko
@Sąsiad 18.08.2018 07:55

Podstawa 2600/3100 premia 600/1000 brutto zalezy jak sie dogadasz.

Michu
@Moniuszko 18.08.2018 12:41

Ktos juz tutaj pisal... Praca dosyć interesująca jeśli ktoś sie interesuje logistyką. Praca bez szału i bez możliwości awansu - po prostu masz za***rdalać i tyle. Nauczysz sie i masz robic swoje i potem iść do domu. Weekendy wygladaja tak, ze nie są obowiązkowe, ale jeden w miesiącu TAK sobota 6-14 a niedziela 22-6. Nadgodziny czasami są wydawane a czasami płacone. Zależy od humoru i samopoczucia Szapo Ba :) System premiowy jest: 3100brutto + 1000brutto premii uznaniowej ktorej gwarantuje ze nie bedziesz miec całej(nie zrobisz normy, bedziesz miec reklamacje, wzaiales UŻ w pn albo w pt albo jak pojdziesz na L4 - za to akurat najczęściej cała premia). System szkoleń jest ale tylko dla biura, zwykly magazynier nie ma na co liczyć, masz byc "wielozadaniowy" czyli w razie potrzeby masz umiec pracowac na kilku stanowiskach i na kazdym robic tyle ile sie da bo kamery patrzą a system noe kłamie. Poza tym mozesz liczyć na... żartuje na nic nie możesz liczyć, chyba że na siebie. Pozdrawiam

Sąsiad
@Michu 18.08.2018 13:40

To 2900zł z całą premią i takie godziny rozbite? To już chyba 4 brygadówka lepsza...

Michu
@Sąsiad 18.08.2018 15:01

Zalezy jak na to patrzec...lubisz szarpac nadgodziny niechorujesz niemasz dzieci... to jest robota dla Ciebie..Inaczej bedziesz tu zarabiac mniej niz wszedzie.Podstawa jest najgorsza na rynku. W Biedronce jest wieksza podstawa niz tu.Ta premia plus nadgodziny trzyma wszystkich w firmie.Twoj wybor...

Sąsiad
@Michu 18.08.2018 20:54

Dzięki za info

Janek Wiśniewski-Padł

Ten co najlepiej wszystko wiedział i głośno zawsze dyskutował na zebraniach wyleciał za kradzież jakiegoś g.... za parę zł. Brawo Ty. My, magazynierzy nadajemy Ci szlachetny tytuł odbyciarza roku.

Je bać konfidentów
@Janek Wiśniewski-Padł 16.08.2018 16:24

Każdy niech patrzy na siebie i sobą się zajmie . Jeśli kradł to jego sprawa . Został przyłapany i wyleciał. Stało się, poniósł tego konsekwencje . Śmieszy mnie tylko to , że teraz macie z tego pożywkę ,internetowi heyterzy co w realu ryja nie potraficie odezwać!!! Je bał was pies;)

Pracownik
@Janek Wiśniewski-Padł 16.08.2018 16:24

To jak w koncu?Duzo krzyczal i jest odbyciarzem? Troche to nielogicznie chlopaczku :) Ty rozumiem nie krzyczysz ...Dlaczego? Bo jestes kozak w necie a p**** w swiecie !

Lenin
@Pracownik 17.08.2018 00:34

"kozak w necie a p**** w swiecie" - podpisane "Pracownik". Też widzę jesteś niezły. Rozumiem, że chodzi ci o to że sie koleś nie podpisał. Nikt się nie podpisuje, bo mały i duży też tu pewnie zagląda. W twojej firmie chciałbyś żeby kradli? Nie twoje nie bierz. Proste jak je...nie.

Wladyyymirrr
@Je bać konfidentów 16.08.2018 17:09

Da,tosz to treba na mijscu zjadac.

KORZENIOWSKI

W tej Firmie nawet jak dajesz z siebie wszystko że kręgosłup naparza cie regularnie a nogi wchodzą w tyłek to dla niektórych i tak za mało .....Pozdrawiam cała ekipę TV CAMERA i statystów z wyższego szczebla. Zapomnaiałem żę punkt widzenia zależy od miejsca SIEDZENIA (usunięte przez administratora) ALLEGRO ITP. Przecież gdyby nie wy ta firma na pewno nieda sobie rady.

Pipmuś
@KORZENIOWSKI 01.08.2018 19:02

To po co dajesz z siebie wszystko?

L-4

Uwaga na kapusia pseudo kordynatorka robi zdjęcia biegusiem do do kierownika tak się pnie na szczeble kariery

Szapo Ba
@L-4 20.07.2018 13:14

Wszyscy uwielbiają Karinke!!!! Czego od niej chcecie???!?!

Sama Ukraina
@L-4 20.07.2018 13:14

Kapus i do tego jakie ma plecy hehe z tyłu i z przodu hehe

Grrrr
@Sama Ukraina 31.07.2018 00:29

Ale za to dobrze tyłkiem kręci !!!

Przemysław

@Adam, czy praca w weekendy jest obowiązkowa, czy dla chętnych? Jak obecnie wygląda kwestia nadgodzin? Czy w Mastermedia można liczyć na jakiś system premiowy? Istnieje system szkoleń podnoszących kwalifikacje? Odpowiedzi na te pytania mogą być ważne dla osób, które szukają pracy. Zachęcam Was do merytorycznych wpisów.

Szapo Ba
@Przemysław 24.07.2018 04:09

Praca dosyć interesująca jeśli ktoś sie interesuje logistyką. Praca bez szału i bez możliwości awansu - po prostu masz za***rdalać i tyle. Nauczysz sie i masz robic swoje i potem iść do domu. Weekendy wygladaja tak, ze nie są obowiązkowe, ale jeden w miesiącu TAK sobota 6-14 a niedziela 22-6. Nadgodziny czasami są wydawane a czasami płacone. Zależy od humoru i samopoczucia Szapo Ba :) System premiowy jest: 3100brutto + 1000brutto premii uznaniowej ktorej gwarantuje ze nie bedziesz miec całej(nie zrobisz normy, bedziesz miec reklamacje, wzaiales UŻ w pn albo w pt albo jak pojdziesz na L4 - za to akurat najczęściej cała premia). System szkoleń jest ale tylko dla biura, zwykly magazynier nie ma na co liczyć, masz byc "wielozadaniowy" czyli w razie potrzeby masz umiec pracowac na kilku stanowiskach i na kazdym robic tyle ile sie da bo kamery patrzą a system noe kłamie. Poza tym mozesz liczyć na... żartuje na nic nie możesz liczyć, chyba że na siebie. Pozdrawiam

DystansSieLiczy xD

https://youtu.be/NN3a5PupOe8 So true:)

You
@DystansSieLiczy xD 03.06.2018 04:33

Racja nas trzeba pchać nie ciągnąć! (usunięte przez administratora)

TEY
@DystansSieLiczy xD 03.06.2018 04:33

Super !!! Tak trzymać!!!

Dzidek

Witam. Byłem na rozmowie na WYSOGOTOWIE. Rzetelną osobę proszę o napisanie jak jest naprawde. Zarobki,premie, dodatki itp podaje maila przystojniak79@gmail.com

Adam
@Dzidek 28.05.2018 11:16

Daj sobie spokój z tą robotą,w chacie będziesz gośćiem w pracy non stop .Weekendów wolnych nie uświadczysz, za sobote dzień wolny,niedziela płatna 100pro.4 zmiany, lubisz mieszkać w pracy?, to z otwartymi ramionami Rysiu Ciebie przyjmie i obieca złote góry.XD

Życzliwy

W niedzielę na nocke ma wjechać PIP!!! SPRAWDZONE INFO !!!

Ciekawy
@Życzliwy 18.05.2018 13:41

Ale gdzie? Do Lublina?

Szapo ba
@Życzliwy 18.05.2018 13:41

Koperta gotowa

Ola

Ile płacą w marketingu? Jak jest w biurze?

Rychu

Cel jest i go nima. ????

Maciek z Klanu

Ta ścieżka kompletacji to jakaś kpina! Kto to wymyślil?! To niema nic wspólnego z logistyką! Mamy ogromny magazyn a ciągle skladujemy powietrze! A te gnomy które tym zarządzają idą w zaparte że tak jest dobrze ! To jak to możliwe że 90 procent załogi myśli inaczej? Spisek? Nie to po prostu są fakty ! Rychu idź na budowę cegły nosić !

Szapo ba
@Maciek z Klanu 20.02.2018 15:48

To wszystko zalezy od sily zgniatalnosci :)

Zostaw opinię o Mastermedia spółka jawna - Lublin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mastermedia spółka jawna