Mastermedia spółka jawna
2 151 302 5 1

Opinie o Mastermedia spółka jawna

Filtruj opinie po kryteriach:

Czarek
 Opinia

Najłatwiej jest oskarżać ale pewnie każdy mógłby sobie zarzucić wiele!!!

Pomocna?
TakNie3
Niewygodny Wózkowy
 Opinia

Wysogotowo: Największym problemem firmy jest BHP'owiec, który rozpowszechnia dane osobowe pracowników. Nowo zatrudniający się pracownicy, uważajcie na nie wygodne pytania na szkoleniu i nie dajcie się ciągnąć za język ! bo wszystko co mu powiecie obiegnie całą firmę.

Pomocna?
TakNie
zarząd
 Opinia

Od 1 kwietnia planujemy 25% podwyżki dla wszystkich pracowników.

Pomocna?
Tak6Nie2
Ela
 Opinia
@zarząd 04.03.2019 18:59

Świetna strategia, tylko pogratulować!!! Czyżby magazyn w Holandii aż tak dobrze się miał???????.......

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Egocentryk
 Opinia
@zarząd 04.03.2019 18:59

Chyba w hrywnach.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Chciałem dobrze
 Opinia
@Egocentryk 05.03.2019 22:53

W kiełbasie :)

Pomocna?
Tak5Nie1
Ela
 Opinia

Człowieku, jesteś wielki!!!!! Już Cię lubię!!!! Proponuję i sugeruję wszystkim tu zaglądającym aby zaczeli szukać sobie pracy, i to szybko bo ta firma to padaczka......

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hehehe
 Opinia
@Ela 06.03.2019 21:50

Najgorsza praca jaka mialam - siedziba LUBLIN i ludzie tam są okropni!!!!! Uciekajcie stamtad i wezcie ze mnie przykład:) zwialam czym predzej

Pomocna?
Tak8Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ela
 Opinia
@Hehehe 07.03.2019 15:38

Widzę, że jest nas wiecej niż myślałam.... Że taka "firma" jeszcze istnieje......

Pomocna?
Tak5Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pongwin
 Opinia

Posiłki regeneracyjne po całym dniu w zimnym w postaci zapiekanki z virtu albo zupki profii haha maskara, to jest aż śmieszne.Oni to robią chyba tak na odczep się. Regeneracja ? No co? Przecież dostajecie ... szkoda słów..

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edek
 Opinia
@Pongwin 08.03.2019 13:04

Z oferty nie sprzedaje sie to na regeracyjne walą haha

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jestem tu
 Opinia
@zarząd 04.03.2019 18:59

Chyba normy ;)

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bożena
 Opinia
@zarząd 04.03.2019 18:59

Dla wszystkich? No chyba nie.. nazywać premie za wyrabianie chorej normy gdzie tylko (usunięte przez administratora) z przypisywanymi "kwitami" potrafią zrobić nazywać podwyżka to lekka przeginka panie/pani z zarządu, a resztę straszy się zwyczajnie, bo wyrabiają 70-80 "kartonopozycji" gdzie 1/4 produktów naliczana jest jako "0" to po pierwsze. Po drugie stara norma wynosiła 100, teraz 140. Fajna premia, dla osłów. Nie pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie
Lopan
 Opinia

W lublinie przymiezaja sie do zalozenia zwiazkow zawodowych i dobrze bo juz miarka sie przebiera co wyprawia kierownictwo bez pojecia.

Pomocna?
Tak13Nie
Anna
 Opinia
@Lopan 13.01.2019 14:25

Kierownictwo? To są ludzie z jakiejś łapanki, bez żadnego pojęcia o kierowaniu i bez żadnych kwalifikacji. Popieram pomysł i podpisuję się pod nim obiema rękami.

Pomocna?
Tak16Nie
Kaśka
 Opinia
@Anna 13.01.2019 22:23

Osobiście uważam, że związki zawodowe przydałyby sie w Wysygotowie. Robie tu od roku i to co widzialam to przechodzi ludzkie pojecie. Kierownictwo jest nie do zniesienia i gdyby nie to ze nie musze ich słuchać to już dawno bym stad zwiala a tak jest znośnie. Jezeli bedzie zebranie pracownikow ale bez kierownictwa czy zakladamy zwiazki zaw. to podpisuje sie od razu. W poprzedniej pracy mialam taka sama sytuacje i to podzialalo na "górę"

Pomocna?
Tak11Nie
Lopan
 Opinia
@Anna 13.01.2019 22:23

Przydałoby się tymi godzinami pracy i straszeniem zainteresować inspekcje pracy .

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikt
 Opinia
@Lopan 30.01.2019 13:40

To bardzo dobry pomysł ????

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikt
 Opinia
@Nikt 31.01.2019 21:20

To bardzo dobry pomysł!!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kocham wszystkich :)
 Opinia
@Lopan 13.01.2019 14:25

Przymieza się ubrania..... Do założenia związków zawodowych potrzebna jest zgoda zarządu firmy. Przymiezajcie dalej.....

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie wazne
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Anna 13.01.2019 22:23

Święte słowa. Kierownictwo nawet nie ma odwagi powiedzieć prosto w oczy swoim pracownika że kończą z nimi współprace tylko zakrywają się nowym menadżerem

Pomocna?
Tak1Nie
Commando
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Kocham wszystkich :) 01.02.2019 17:53

Na inspekcje pracy do powiadomienia tez potrzeba zgody głabie kochasz wszystkich przygłupow chyba takich samych.

Pomocna?
TakNie
Gandalf
 Opinia

Firma masakra szuka sobie januszy do pracy co będą pracować na dziesięć zmian , premia nie do wyrobienia wielkie kłamstwo , jakieś kary zabieranie pieniędzy !!!(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak10Nie
Zuzia
 Opinia
@Gandalf 16.04.2019 12:17

Zgadzam się w stu procentach!!!!!

Pomocna?
Tak7Nie
Zło konieczne
 Opinia
@Gandalf 16.04.2019 12:17

To może im powiedzmy? Jak mają coś zrobić z tymi gadami jak nie wiedzą (chyba) co ci durnie wyprawiają

Pomocna?
TakNie
Rafał
 Opinia
@Gandalf 16.04.2019 12:17

Szkoda słów, dopuki się kierownictwo nie zmieni to odradzam:)

Pomocna?
Tak1Nie
1
bogaty
 Opinia

Do roboty lenie. Mogę was wyciskać jak cytrynę białe murzyny. Na wasze miejsca jest rzesza nowych śmiecie.

Pomocna?
Tak4Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ostatni Sprawiedliwy
 Opinia
@bogaty 20.02.2019 22:44

Zaprawde powiadam ci "bogaty "biały murzynie" z tej patoli wiecej nie wyciśniesz! A śmieciami, ludzi do uczciwej, normalnej i rzetelnej pracy nie znajdziesz! I daj Boze zebym cie "bogaty murzynie" spotkał w sektorze!!!AMEN

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gruby
 Opinia
@bogaty 20.02.2019 22:44

Haha no no... Mastermedia jest jedyna firma w Polsce która niema kłopotu ze znalezeniem pracowników.

Pomocna?
Tak1Nie
jo
 Opinia
@bogaty 20.02.2019 22:44

Filipek to Ty?? Z metra cięty Panie kierowniku? Od czasu jak się pojawiłeś to się wszystko zaczęło sypać niech kierownik R.H wróci i trzyma rękę na tym to może będzie lepiej pozdrawia były "biały murzyn"

Pomocna?
Tak2Nie
Joker
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Ludzie nieprzejmujcie się. Róbcie tyle co możecie i do domu. A co do władzy. Im wyżej siedzisz tym bardziej się pocisz. Wszystkiego najlepszego chłopaki trzymajcie się.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ostatni Sprawiedliwy
 Opinia

Wchodzę sobie tu :( a wpisu "BRAK"?! Mocno ktoś się postarał żeby ten wpis usunąć! To tylko pokazuje jaka jest skala problemu w tej firmie o. Wysogotowo. "Niech was ręka boska kara" za te czyny!

Pomocna?
Tak8Nie
Ela
 Opinia

Powiem tak - przyszedł czas na was kiełbasiarze. Tak czy siak, czy to będzie twardy czy miękki brexit, wasze dni są policzone. Będę trzymać moooocno za to kciuki, hahahaha ;)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysztof W
 Opinia

Ta firma to jedno wielkie G.. ludzie są fałszywi ( choć nie wszyscy ale jest to garstka mówię o pracownikach na magazynie oczywiście bo biuro to ... inna historia nie wnikam ) jak i kierownicy zmianowi choć myślałem ze jest inaczej ale tez się rozczarowałem panie J... co innego się mówi pracownikowi co innego na zebraniu pracowałem tam ok 3 lat pierwsze 1,5r było ok docenianie pracownika niezła kasa z...a atmosfera aż się chciało pracować szedłem do pracy z uśmiechem ale jak przyszła Ukraina to się zaczęło firma się zmieniła z dnia na dzień niestety na gorsze dla polaczka skończyły się dobre czasy lepsza była Ukraina i tak jest nadal bo tańsza choć nie którzy nie mieli pojęcia i nie maja do teraz co robią he he ale tego firma nie widzi liczy się tylko wysyłka tylko to się liczy w tej firmie kosztem wszystkiego a zwłaszcza pracownika jesteś dla nich zerem jeśli zatrudniasz się w tej firmie zapomnij o rodzinie o jakiś planach bo firma cię potrzebuje piątek świątek niedziele i bóg wie co jeszcze... rozliczanie co do minuty ludzie dajcie se spokój szkoda zdrowia nerwów i rodziny nie warto ... godziny pracy proszę jeśli dobrze pamiętam tak to się często zmienia ze człowiek nie ogarnia już tego z dnia na dzień 6-14 , 9-17, 14-22, 16-24, i jeszcze środy wolne za soboty jak niema w środę pracy to masz dzień wolny zazwyczaj dowiadujesz się z dnia na dzień tam nawet nie wiedzą czy ci zapłacą za sobotę aha niedziela na 24 do 8 rana i na nockę na 22:00 wypoczęty oczywiście tak jak im pasuje to Ty masz się dostosować nie Firma Dużo ludzi pisze ja się podpisze bo nie ma nic do ukrycia napisałem prawdę jak było i jak jest

Pomocna?
Tak25Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Na rano
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Krzysztof W 16.02.2019 22:35

Zgadzam sie ale ty pewnie tam z okolic Poznania. W Lublinie jest to samo (usunięte przez administratora)Pozdrawiam

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzystof W
 Opinia
@Na rano 18.02.2019 10:16

Tak z Poznania z tego ... ludzie jest dużo innej pracy i to lepszej ja mam i nie narzekam są jeszcze pracodawcy którzy potrafią docenić pracownika i przede wszystkim normalne godziny pracy pozdrawiam tych zdesperowanych

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ukrainiec
 Opinia
@Krzystof W 22.02.2019 21:53

Po pierwsze trzeba zrozumiec "firme" Nastawiona jest tylko i wylacznie na zysk, niewazne jakim kosztem Czy kosztem ludzi którzy maja robic w nienormalnych godzinach lub wyciskac jak najwiecej, ludzi ktorzy znajda inna prace tak jak mowisz gdzie pracodawca potrafi docenic pracownika do tego firma bylaby szczesliwa gdyby znalazla 50 zolnierzy ktorzy zawsze przyjda w sobote i w niedziele charytatywnie a do tego nie beda chcieli wolnego bo nie chca siedziec w domu (Bo zona karze robic nadgodziny pod grozba rozwodu, niewazne ze nie ma z nich pieniedzy) We firmie juz nie potrzeba takich co chca zarobic i takich co mysla System juz od dawna mysli za ludzi Tylko *PIK PIK* i jedzie dalej ukrainiec jeden z drugim, jak podchodzi do półki do pika wszystko co tam jest az trafi na to co ma wydac bez czytania ze skanera Wazne jest ile kartonow zrobil a jak paleta wyglada to juz nie wazne Jakosciowo jest masakra ale kazdy zmianowy ma to gleboko gdzies, przecież ukrainiec jest dobry -> patrz ile zrobil kartonów Widzisz? Jest LEPSZY? Na WZ papierowych trzeba bylo myslec, ukladac, wertowac kartki i uwazac co sie wydaje zeby nie pomylic przy ilosciach a tutaj? prosty i sprawny system dla niemyslacych, niemyjacych sie i nie majacych pojecia o jakosci ludzi zwlaszcza ze wschodu firma sie rozwinęła i zarobila swoje na pracy polakow ktorzy duzo dali od siebie a juz sa niepotrzebni czysta prawda i w tym roku prognozuje najwiecej wypowiedzen bo polak juz jest niepotrzebny do tej pracy Od tego roku firma jest ukrainska i ukrainiec bedzie towar przyjmowal, rozkladal, wydawal, mixowal i ladowal na tiry To jest przyszlosc ->ludzie nastawieni na 8h zwyklej bezmozgiej roboty niewazne w jakich godzinach ani za jakie pieniadze To jest ten wlasnie wspomniany "bialy murzyn" Bialy murzyn w 21 wieku to ukrainiec Gratuluje kierownictwu i centrali ktora nie widzi co sie dzieje w wysogotowie bo sama ukraincow nie ma a widzi tylko statystyki sie zgadzaja Tir za tirem wyjechal? Wyjechal! Ok, nastepny!!!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polak
 Opinia
@Krzysztof W 16.02.2019 22:35

Ależ to było rasistowskie!!! Bardzo nieładnie, bo jak w drugą stronę to i owszem, czemu nie, niech polaczek robi zagramanicą.... na takie coś to szkoda nerwów, bo to walka z wiatrakami...... żenada....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polak
 Opinia
@ukrainiec 23.02.2019 12:06

Weź się lepiej za robotę bo za chwilę to nawet szczur będzie od Ciebie sprytniejszy....... o ile już nie jest....... hahaha

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kocham wszystkich :)
 Opinia

Pragnę poinformować iż zgłoszenie wraz z nagraniem potwierdzającym bezprawne '' zabieranie'' premii za zwolnienia lekarskie zostało wysłane do Państwowej Inspekcji Pracy. W nagraniu jest przedstawiony " cennik" za jeden dzień choroby. Pracownicy pozdrawiaja Filipa :) PS. Po ile masz palety?

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Konrad Baleron
 Opinia
@Kocham wszystkich :) 01.02.2019 15:57

"Bezprawne zabieranie premii uznaniowej" w nagraniu.... Ktos z was jest ładnym oszołomem :))) Po pierwsze bez zgody nie można nikogo nagrać , po drugie to premia uznaniowa wiec niema czegoś takiego jak "bezprawne zabranie"... Pracodawca nie musi się w ŻADEN sposób tłumaczyć z nieprzyznania takiej premii...Ktoś chyba nie popracuje zbyt długo skoro takie bzdury przesyła do PiP u...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikt
 Opinia
@Konrad Baleron 02.02.2019 01:22

Chyba nie masz racji. W dzisiejszych czasach można nagrywać rozmowę i nie jest to zabronione. Poza tym wszyscy wiemy jak w tej firmie premia uznaniowa wygląda, że jest ona częścią twoich obiecanych dochodów.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Konrad Baleron
 Opinia
@Nikt 02.02.2019 12:34

Wpisz w google kiedy można nagrywać i co za to grozi a pózniej sie wymądrzaj..

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia

Pracuj peel

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:D
 Opinia
@Nick 14.02.2019 16:57

Znowu ten (usunięte przez administratora)sie oglasza?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikt
 Opinia

Coś się cicho zrobiło, ciekawe dlaczeo? Czyżby wszyscy byli zadowoleni????

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ŁukaszeK
 Opinia
@Nikt 09.02.2019 21:35

Nie, cos ty Kazdy rozsyla swoje cv na potege, byleby jak najdalej od tej firmy a "gora" i tak juz tu nie zagląda, chyba lepiej pogadac w robocie c'nie?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikt
 Opinia
@ŁukaszeK 11.02.2019 20:18

To prawda, masz całkowitą rację!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikt
 Opinia

Coś się cicho zrobiło, ciekawe dlaczeo? Czyżby wszyscy byli zadowoleni????

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikt
 Opinia

Coś się cicho zrobiło, ciekawe dlaczeo? Czyżby wszyscy byli zadowoleni????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
 Opinia

Jeżeli myślisz o zatrudnieniu w biurze w Lublinie to zastanów się dwa razy. W dzisiejszych czasach to ty możesz wybierać pracodawcę bo brakuje ludzi do pracy, zwłaszcza wykwalifikowanych. Jest wiele ogłoszeń o pracę w Lublinie w firmach gdzie docenią cię jako osobę i pracownika. W tej firmie tylko się zmarnujesz. To co podają w ogłoszeniu o przyjaznej i rodzinnej atmosferze to kłamstwo. Może o rodzinnej atmosferze nie do końca takie kłamstwo bo tam na stanowiskach kierowniczych sama rodzinka pracuje bez żadnych kwalifikacji. Poza tym jaki to atut rodzinna atmosfera? Do pracy przychodzi się do zespołu ludzi aby razem pracować i nawzajem sobie pomagać - praca zespołowa. Rodzinna atmosfera jest w domu. Firma jest bardzo źle zorganizowana i zarządzana. Totalny chaos. Na razie jadą na rozpędzie bo ich filozofia to "jakoś tam będzie, kiełbasa w Anglii i tak się będzie sprzedawać". A tu niedługo Brexit. Jakikolwiek by nie był to i tak ucierpią z braku przygotowania i strategii. Rozpęd też zacznie powoli wyhamowywać aż padną. Jeśli więc szukasz pracy poszukaj innej. Szkoda czasu.

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:D
 Opinia
@Janusz 26.01.2019 00:00

Racja. Rodzinna atmosfera to jedno wielkie kłamstwo. Patologia na porzadku dziennym

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Master
 Opinia
@Janusz 26.01.2019 00:00

Podpisuję się pod tym rękami i nogami, atmosfera jest fatalna. Kopanie dołków pod ludźmi, zero jakiegokolwiek przygotowania merytorycznego ze strony kierowniczki jednego z działów, a na koniec rozwiązanie umowy z jakichś niejasnych powodów. Kręcenie i kłamanie na porządku dziennym. Praca idealna dla mentalnych Karyn, które nie potrafią nic innego tylko komentować to, jakie ktoś wybrał sobie płytki do łazienki albo kłócić się o skuteczność metod leczniczych szarlatana Jerzego Zięby. Nie polecam tej firmy nikomu normalnemu.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikt
 Opinia
@Master 28.01.2019 15:37

Master, Doskonale wiem o kim mówisz. Ta od siedmiu boleści kierowniczka jest osobą pozbawioną kręgosłupa moralnego. Biada ludziom, których ona jest przełożoną. Ale ja wierzę, że karma wróci....trzeba tylko trochę poczekać Pewna pisarka, Alyson Noël tłumaczy, że: „Karma działa następująco: Akcja – reakcja. Zbierzesz to, co posiałeś. Wyjmiesz to, co włożyłeś. Otrzymasz w zamian to, co dałeś”

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kadetem teraz
 Opinia
@Master 28.01.2019 15:37

Święta prawda

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Master
 Opinia
@Nikt 28.01.2019 22:24

Ja to się szczerze zastanawiam jak ww. dostała awans na kierownika wiadomego działu, po prostu zero kompetencji do reprezentowania firmy przed klientami i brak umiejętności budowania autorytetu, plus zerowe umiejętności przekazywania wiedzy i doświadczenia. Masakra.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nikt
 Opinia

ogłoszenie o pracę z dzisiaj: "Stabilne zatrudnienie, pracę do której przychodzi się chętnie, bo jesteśmy fajną ekipą, Możliwość rozwoju zawodowego – preferowanie przy awansie przede wszystkim naszych pracowników" Stabilne zatrudnienie?? Możliwość rozwoju zawodowego?? ....... Jakiś ŻART!!! Jedyne czego możesz się spodziewać od tej beznadziejnej firmy to MOBBING!!! Ja bym omijał tą firmę szerooookim łukiem.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia
@nikt 14.01.2019 12:06

Zgadzam się, nie warto nawet podejmować pracy na okres próbny, bo po kilku tygodniach kierownik działu powie, że jakiś mityczny szef "narzucił kogoś z góry na Twoje miejsce", albo gdzie najpierw kierownik działu powiedział, że nie jestem już potrzebny, bo sobie doskonale poradzą beze mnie. Czyli kolesiostwo pełną gębą Zero szacunku do ludzi, którzy chcą coś robić i się rozwijać.

Pomocna?
Tak19Nie
Chue chue
 Opinia
@nikt 14.01.2019 12:06

to jest akurat prawda że tam jest jeden wielki (usunięte przez administratora) Brak szacunku do drugiego człowieka, wrzask przełożonego na pracownika, jest taki (usunięte przez administratora) który o każdym mówi że jest ''niedorobiony". Totalna (usunięte przez administratora) w tym Lublinie. Zmarnowany czas na okresie próbnym i całe szczęście że mnie tam nie ma.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:D
 Opinia
@nikt 14.01.2019 12:06

Jezeli mnostwo ludzi pisze ze tam jest nieciekawie jesli chodzi o atmosfere, to musi byc jakies ziarno prawdy w tym.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Max Kolonko
 Opinia
@nikt 14.01.2019 12:06

Fajna ekipa na magazynie oraz ludzie z łapanki kierujący tym bajzlem .Lata mijają a prowizorka jak była tak jest.

Pomocna?
Tak11Nie
kadetem teraz
 Opinia
@nikt 14.01.2019 12:06

Jedna wielka wazelina w tej firmie wchodzisz głęboko i jesteś ok inaczej jesteś nikim Ukraina jest lepiej traktowana niż my polaczki

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janusz
 Opinia
@kadetem teraz 28.01.2019 23:39

Zalecałbym merytoryczne komentarze, a nie rasizm. To tylko świadczy o niskim poziomie osoby komentującej, wiec raczej pasuje do tej firmy. Niedobrze się robi jak się to czyta. Ciekawostką jest, że głównym rynkiem tej firmy jest Wielka Brytania wiec te polaczki to tam obcy. Jednak nikt w Anglii nie wyraża się tak o polaczkach jak polaczki w Polsce o Ukraińcach. No bo przecież Polak jest the best, to jakby tak można było. Zastanów się co sobą i swoją wypowiedzią reprezentujesz. Dla mnie jest to reprezentacja polskiego ZERA.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie wazne
 Opinia
@nikt 14.01.2019 12:06

(usunięte przez administratora) Czlowiek dostal wolne i wiedzial ze na nastepny dzien po dniu wolnym bedzie mial jeden z gorszych dni pracy(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Nikt
 Opinia

Mam nadzieję, że ktoś im się w końcu dobierze do czterech liter zrobią z tą firmą porządek i albo zmienią stosunek do ludzi albo zniknie z rynku pracy. Będę trzymać mocno kciuki za to

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:D
 Opinia

Ja pracowałam 3 miechy w tej firmie i to co przeżyłam to koszmar. MOBBING!!!!!

Pomocna?
Tak51Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szukająca
 Opinia
@:D 07.09.2016 18:10

Gdzie pracowałaś? Lublin?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:D
 Opinia
@szukająca 21.09.2018 15:51

tak

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kuń
 Opinia
@:D 07.09.2016 18:10

Może opowiesz coś więcej na ten temat? Ja też pracowałem w Lublinie, jeśli chodzi o atmosferę to była totalna masakra.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:D
 Opinia
@Kuń 12.11.2018 09:47

a ty pracowałeś w biurze czy na magazynie? ja w biurze i był wrzask kierowniczki, zwracanie uwagi przy innych a nie na osobności, obgadywanie za plecami, idiotyczne żarty ze strony współpracowników, brak szacunku do kobiety ze strony faceta.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jolanta
 Opinia
@:D 23.11.2018 12:02

Jeśli rzeczywiście takie sytuacje się zdarzały, to czy rozmawiałaś z kimś na ten temat? Oczywiście takie zachowania są niedopuszczalne, jednak należy na nie reagować. Wspominasz też o żartach współpracowników, może nie miały być one złośliwe, lecz miały na celu rozładowanie napięcia. Jak uważasz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kuń
 Opinia
@:D 23.11.2018 12:02

Ja pracowałem w biurze, obgadywanie i śmiechy z innych były na porządku dziennym. Niektóre panienki tam pracujące to się nadają do wiejskiego sklepu, a nie do takiej firmy i kontaktu z klientem. Krzywe spojrzenia, bo nowy pracownik chce coś robić i się uczyć, a nie siedzieć na tyłku potulnie. Wybujała samoocena, bo jedna z drugą dostały awans. Masakra.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:D
 Opinia
@Kuń 26.11.2018 10:43

To samo przeżyłam i uciekłam pod koniec okresu próbnego na L4 bo juz wytrzymać psychicznie nie mogłam. A ja jestem za fajna by pracować z patologicznymi ludźmi

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kuń
 Opinia
@:D 26.11.2018 23:04

(usunięte przez administratora) Opowiesz mi coś więcej na mailu?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Jolanta 25.11.2018 07:15

Jolanta, chyba sama nie wierzysz w to co mówisz. Myślę, że doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, że to "reagowanie" nie przyniesie żadnych !!! efektów. Poza tym myślę, że ktoś potrafi odróżnić dobry żart od tego złośliwego. A swoją drogą to musisz być bardzo oddanym pracownikiem firmy Mastermedia skoro piszesz komentarze o 7 rano w niedzielę......

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szkoda gadać
 Opinia

Haha ale nas załatwili już niema 1200 tylko 800 żenada za rok będzie 500 a potem nasrane pozdrawiam naiwnych

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rozsądek
 Opinia
@Szkoda gadać 20.12.2018 23:09

Taki kraj , dostałeś 1200 tylko nasz kochany kraj zabrał Ci podatek od tego, czyli do nich raczej musimy się żalić. A poza To jest prezent na dobra sprawę byś móg nic nie dostać.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rozsądek
 Opinia
@Szkoda gadać 20.12.2018 23:09

Taki kraj , dostałeś 1200 tylko nasz kochany kraj zabrał Ci podatek od tego, czyli do nich raczej musimy się żalić. A poza tym to jest prezent na dobra sprawę byś mógł nic nie dostać.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czeczen
 Opinia
@Szkoda gadać 20.12.2018 23:09

Zalatwili to nas nowym grafikiem Nocka od 24-8 rano haha nie sadzicie ze firma przegina i to mocno?!?!???!?!?? Czaicie to? Praca 6 dni w tygodniu, czyli zrobisz 48h a masz zaplacone tak jak normalnie Bo bedziesz mial wydane nadgodziny Duzo ludzi sie zwolni i mysle ze to bedzie czesc starych pracownikow ktorzy powoli traca cierpliwosc do firmy ktora sie mocno zmienila od czasu kiedy starzy pracownicy dopiero zaczynali, zadnych zmian na lepsze Tylko na gorsze - albo gorszy grafik albo kilka nowych pomysly za ktore utna premie PARANOJA I to jest firma ktora stawia na szacunek i atmosfere????? Juz dawno przestala taka byc Jest nastawiona tylko i wylacznie na duzy zarobek przy jak najmniejszych kosztach Ale to sie odbija na ludziach ktorych gwarantuje ze zacznie ubywac Szkoda bo do zeszlego roku firma byla nawet przyzwoita/znosna a teraz???? POLAK PRZESTAL BYC PODSTAWĄ POLSKIEJ FIRMY Pozdrawiam nowych/przyszlych pracownikow ktorzy dopiero dadza sie zgnoic i dopiero zobacza jacy sa naiwni

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polityk
 Opinia

Zawsze możecie się zwolnić, myślę, że szybko znajdziecie nową pracę, mając doświadczenie. A ta firma niech zdycha, więcej Ukraińców i ludzi po znajomości. Brexit zarżnie takie firmy dodatkowo.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Korzeniowski
 Opinia
@Polityk 30.10.2018 23:40

Za pół roku Niemcy otwierają oficjalnie rynek dla UK no i tak jak mówisz brexit. Ale generalnie firma jest już tak zarobiona.... - wyobraż sobie niewyobrażalne. Dobrze ze cos zaczeli dawac od siebie-pozytyw.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mietek
 Opinia

Jacy Wy jesteście żenujący... wszyscy komentują , narzekają a gdy przychodzi co do czego podkulają ogon i siedzą cicho...Pracy na około mnóstwo.. zarobki niemal identyczne... Po co tam siedzicie gamonie? Każdy jest kowalem swojego losu a Wy pozwalacie by tym kowalem byl kierownik Ryszard i Filip ktorych tak ciagle obgadujecie...Chcecie to macie :)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szapo ba :-)
 Opinia
@Mietek 02.11.2018 11:39

Wszyscy komentują i narzekają, bo we firmie prawie wszyscy tu zaglądają. "Góra" tu wchodzi i czyta a i tak nikt nic z tym nie robi, odnaszac wrazenie ze sprawdza czy nikt nikogo nie obraża i to wulgarnie. Proszą tylko żeby nie obrażać nikogo. Nie ma żadnego "gdy przychodzi co do czego..." nie ma zebrań lub są ale bardzo rzadko, spotkań z ludźmi ktorzy chca cos zmienic i ktorym na tej pracy/firmie zalezy (przedstawiciele zmian lub ludzie ktorzy chca byc na bieżąco we firmie), integracje są raz na rok na których i tak sa wszyscy Ukraińcy, biuro i cale kierownictwo. Każdy jest kowalem swojego losu - Ryszard i Filip to kierownicy, mysleliscie kiedys jak byscie postepowali bedac na ich miejscu? Bo ja tak i powiem Wam, ze w 90% zachowywalbym sie tak samo i podejmowalbym pewne decyzje tak samo. Wyrzucic kogos z kilkunastoma L4 w ciagu 2,5 roku pracy a do tego malo wydajnego - Tak Uciac komus premie przez straty na kilka tys zł - Tak Sprawdzac kamery, szukac rozwiazania dlaczego pracownik jest mało wydajny - Tak Karać lub wyrzucic kogos za brak wydajności - Tak W 90% zgadzam sie z decyzjami kierownictwa ktore jest momentami surowe, ale w 100% konsekwentne i gdyby każdy trzymał sie dyscypliny i choc raz po kazdym zebraniu zastanowil sie dlaczego tak a nie inaczej to ta firma juz w zeszlym roku osiagnelaby to co ma dopiero w tym. Lubie te prace ale wg mnie najwieksza sciema jaka przeczytalem to "Możliwości rozwoju w strukturach logistyki i preferowanie przy awansie przede wszystkim naszych pracowników" prosto z ogłoszenia na magazyniera. Lubie tu przychodzic, lubie robic to co robie najlepiej jak potrafie i szybciej, trzymajac sie dyscypliny ale troche glupio sie czuje pracujac na 120% kiedy inni nie daja z siebie nawet 60% w najlepszych dniach. Firma nie stawia na mozliwosci rozwoju bo po prostu nie szuka - bierze ludzi z zewnątrz, nawet nie zagladajac w raporty wydajnosci czy teczke z CV sprawdzic czy moze pracuje ktos u nas juz taki, ktos kogo szukamy a do tego ma pożądane doswiadczenie i wykształcenie. Każdy kierownik oprocz dwoch jest z zewnątrz, zamiast wziąć kogos z magazynu- kogos kto byl na wszystkich dzialach i wie jak firma funkcjonuje od samych podstaw(rozkladania oraz kompletacji towaru, przyjęcia przez proces repaletyzacji aż po załadunek) nawet na probe na okres probny 3miesiace ale wszyscy by widzieli ze firma jest fair i stara sie, ze sie da, wkladajac swoja sile i energie i przede wszystkim myśląc nad tym co sie robi mozna do czegoś dojść. Nie każdy jest negatywnie nastawiony do kierownictwa np ja, ale pewnych rzeczy po prostu ludzie nie rozumieją a do tego troche ich to kole w oczy kiedy widza ze ktos z duzo mniejszym stażem, bez doswiadczenia i wykształcenia ma lepiej, jest lepiej traktowany, ma wiecej do powiedzenia a do tego więcej zarabia. Z całym szacunkiem dla firmy, która rosnie w oczach, dzieki uczciwej pracy, dyscyplinie i samozaparciu przy nadgodzinach Magazynier

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szkoda gadać
 Opinia
@Szapo ba :-) 14.11.2018 14:52

Głębiej już nie wejdziesz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sasza to rogacz
 Opinia

Ja się pytam czy Ukraińcy też muszą mieć zaświadczenie o nie karalnosci?????????????? ¿???? ¿?? ¿???????????? Przecież widać że każdy był karany za to że żyje! ¡¡!!!!!!! Pokażcie dokumenty!! ¡. Traktujecie ich inaczej¿??? To nie jest dyskryminacja???? Może pozew???

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rescue
 Opinia
@Sasza to rogacz 06.10.2018 07:33

Polakow sprawdzaja , Ukrainców nie ,bo niema takiej możliwości.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:D
 Opinia
@Sasza to rogacz 06.10.2018 07:33

Zaświadczenie o niekaralności jest wymagane w pracy w służbach mundurowych i w okreslonych przypadkach w KP

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Snajper z Majdanu.
 Opinia

Robi się nieciekawie. Niestety ilość wschodnich polmozgow wzrosła na niebezpieczny pułap. Nie mówię dlatego że jestem rasista czy coś, oni naprawdę są na poziomie inteligencji małpki kapucynki. Jeżeli firma ma mieć jakieś standardy to napewno nie z nimi. Nie ma czegoś takiego ze firma dobrze prosperuje jeżeli trzeba za nich myśleć. Te debile nawet nie potrafią umyć rąk po oddaniu kału. Spójrzcie na ich twarze, widać odrazu że stary im do wanny wchodził i przybijali im zabawki do podłogi. To że promieniowanie alfa spowodowało że zamiast mózgów maja dwie piłeczki które się odbijają wte i wewte nie tłumaczy zachowania rodem z średniowiecza. Tyle na ich temat. Jezeli chodzi o kierownictwo to nie mam uwag. A co do karinki to zal mi jej z powodu obustronnych pleców i prostokątnej twarzy spowodowanej karmieniem z procy. Kabluj dalej a skończysz na obciąganiu kabli. Peace.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cała zmiana
 Opinia
@Snajper z Majdanu. 06.10.2018 07:00

100%prawda.!!!!! Zarabiają ponad 3000 zł netto a jeszcze i źle!!!! (usunięte przez administratora) jesteś inteligentnym człowiekiem, zrób coś z tym!!!!!!!!! A ty (usunięte przez administratora) alias Bestia przestan że stoperem siedzieć i wyliczać minuty. (usunięte przez administratora) jak (usunięte przez administratora) a ty się czepiasz o pierdoly. Pamiętaj że karma wraca i szyby do bmw są drogie. Pozdro

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Inteligentny Ryszard
 Opinia
@Cała zmiana 06.10.2018 07:14

No ale czemu tak mówisz! Jak kolega nie wie ze trzeba umyć ręce to mu powiedz! Tu potrzebny jest zespół a nie indywidualności! Tu ma być Liga Mistrzów zapomnieliście?!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bob
 Opinia

Oddział Poznań był dobrym miejscem do pracy jeszcze z rok temu. Wtedy jeszcze wszyscy mieli jakieś takie iluzoryczne przekonanie, że pracują RAZEM, jako zespół, a nie zmiana albo osobny dział. Zarobki były bardzo konkurencyjne. Wszyscy, co pracowali od początku, bardzo dobrze się znali, nowych szybko się poznawało i dodawało do zespołu. Był skład, który mimo jakichś problemów czuł, że robi coś dla firmy. Święta 2017/1018 to chyba ostatni taki okres, w którym dało się to zauważyć. Ludzie robili po 10-12 godzin dziennie (Ci najlepsi i więcej, ale na 'lewych listach'), ale po pierwsze mieli za to płacone, a po drugie widzieli tego efekty w tym, jak dobrze idzie praca. Teraz, wraz z napływem pracowników z Ukrainy chyba wszyscy zauważyli, że przestało być ważne to, jak radzi sobie firma. Jeśli pracownik (tutaj mówię o magazynierach), który pracuje od początku działalności, zna niemal wszystkie jej aspekty i nie ma problemu z wykonywaniem wszystkich mu zleconych zadań zarabia tyle, co pracownik z Ukrainy, który nie rozumie więcej niż "chwyć i dołóż w półkę" to nie ma się co dziwić, że ludzie mają dość. Bo zabieranie premii za jakikolwiek błąd w każdej dziedzinie poza rozkładaniem towaru to przecież od dłuższego czasu norma. Wprowadzenie czwartej zmiany i wrzucenie w nią wszystkich tych, których nie chcieli inni Kierownicy Zmian u siebie (kto to zatwierdził?) spowodowało jeszcze większy chaos i niezadowolenie wśród ludzi chodzących na zmiany. Operatorów wózków też ostatnio porozstawiali na jakieś dziwne zmiany, mimo, że nie mają w umowach osobnych stanowisk. Troszkę kpina. Do złej atmosfery zmian dorzucił na pewno swoje trzy grosze Filip, który wraz z pojawieniem się (po znajomości) w firmie starał się wprowadzić jakieś sztywne zasady, bez których ta Firma całkiem dobrze sobie radziła, a przez jego niewyparzoną gębę wszystko sprowadzało się do niepotrzebnych napięć, zgrzytów i nieporozumień. No bo co z tego, że przeprosił, skoro już komuś naubliżał? Przy aktualnym rynku pracy polecam Filipowi powstrzymać swoje dyktatorskie zapędy, albo zamknąć się w biurze, bo niemal każdego, który się zwalnia można podpiąć w większej lub mniejszej części pod jego zachowanie. Kiedyś wszystko wszyscy zwalali na Ryszarda, ale teraz widać, że on ma związane ręce przez Lublin, a Ty Filipie robisz aktualnie za frontmana, który wiecznie będzie obrywać. Firma też coś musi zrobić, bo niektórzy tylko czekają na kopertę i rzucą wypowiedzenie, a spójrzmy prawdzie w oczy - Ukraina nas nie zastąpi. Nie mówiąc o nadchodzących świętach, w które pewnie większość starych pracowników nie będzie się nadmiernie wysilać, żeby potem dostać wolne wtedy, kiedy oni nie będą chcieli. No i 3100 podstawy + 1000 premii nie robi już na nikim wrażenia w tym biznesie. Pukając w prawo, albo w lewo w tym samym budynku można dostać to samo. No i kto widział tak duży stosunek premii uznaniowej do wynagrodzenia podstawowego? Sam (usunięte przez administratora) mówił na spotkaniu przy okazji podwyżek, że to nie jest korporacja, a dowalili podwyżkę w premię uznaniową, co absolutnie temu przeczy. Premia to nie są pewne pieniądze, a ludzie takich szukają.

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
WOWA
 Opinia

Dajcie spokój! Nie kazdy jest od razu bogaty! Pozytywny przyklad ukrainca ktory sie dorobil to (usunięte przez administratora)! Kiedys przyjechal tu na koniu niemial pieniedzy ale sie dorobil na sprzedazy konskiego nawozu! Wybudowal szope ,po paru latach doprowadzil kanalizacje, zaczal pracowac a z czasem dorobil sie eleganckiej Skody Felici ktora teraz niczym krol wozi chlopakow do pracy.Wy wogole wiecie w jakich eksluzywnych warunkach mieszka?To spojrzcie jak dziewczyny zalotnym okiem patrza na tego mlodego dzentelmena.Kazda by go chciala miec!Zreszta w calej okolicy niema takich imprez jak u niego a Wolodia jak odpali akordeon to niema (usunięte przez administratora)!Zazdroscicie im i tyle!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Putin
 Opinia

Ukraińskie szmaty!!!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bruno
 Opinia

Masakra nie firma, fałszywi ludzie!!!!!

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:)
 Opinia
@Bruno 06.03.2018 14:39

Popieram

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mihau
 Opinia
@Bruno 06.03.2018 14:39

Ja również popieram, w biurze pełno nadętych panienek z przerostem ego, a nawet angielskiego nie znają, co w firmie zajmującej się handlem z zagranicą powinno być chyba podstawą...

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
?
 Opinia

Komu jest łyso że go Grzesiek puknął w kakaowe oko?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
...
 Opinia

Firma typu Januszex, każdy po rodzinie, czy to w biurze, czy na magazynie. Nie wpływa to pozytywnie na jakość pracy ani stosunki między pracownikami. Fatalna atmosfera, panuje lizanie tyłków wszechobecne. Nie liczą się chęci ani kompetencje. Nie polecam.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Przemysław
 Opinia

@wasyl, czy składałeś CV na stanowisko asystenta? Może masz za sobą rozmowę kwalifikacyjną? Jeśli tak, zachęcam Cię do opisania jej przebiegu. Może ktoś z obecnych pracowników odpowie rzeczowo na pytania @szukająca?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Mastermedia spółka jawna - Lublin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej