Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności
Katowice - EST 2
Rzeszów - Est-Polska

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o EST-Polska

Opinie o EST-Polska Rzeszów

30.03.2021 11:20

Bardzo dziękujemy za szczerą opinię. Pozdrawiamy.
    ReviewUserIconStaszek

02.09.2020 22:47

musiałem zostać w kraju, ze względu na sprawy rodzinne, ale firmę polecam - można popracować i można zarobić
    ReviewUserIconJurqa

19.07.2020 12:52

Trzeba się ozapiedaalc ale pieniądze są konkretne i na czas

ReviewUserIconOn

30.01.2026 11:57

Hej.Czy ktos pracowal na produkcji miesnej na Korsyce.? Niby po 30 kg trzeba przerzucac.

ReviewUserIconKacper

16.01.2025 18:41

Pracowałem z ów agencją, przez ponad 7 miesięcy, nie mam żadnych zastrzeżeń. Brak problemów z wypłatami wszystko na czas bez zbędnych problemów. Koordynatorzy, mili pomocni, oraz zaangażowani. Polecam serdecznie. Dziękuję za współpracę! Pozdrawiam.

ReviewUserIconpoziom rozmowy

03.12.2024 13:09

Moi drodzy jak oceniacie poziom prowadzenia rozmowy z kandydatką?

ReviewUserIconBogdan

10.02.2024 19:56

Dzień dobry Jakie stawki proponujecie dla zbrojarza??
    ReviewUserIconNo name

26.01.2024 21:32

Na stanowiskach administracyjnych proponują minimalną krajową, a po spotkaniu f2f nawet nie oddzwaniają z decyzją ????????
    ReviewUserIconMichał

02.01.2024 21:45

Witam jestem zainteresowany wyjazdem w 5 stycznia jako pomocnik Murarza na Korsykę,mam doświadczenie na budowie 5 letnie więc podawanie cz rozrabianie materiału jest mi znane,tylko zastanawia mnie jak wygląda sprawa okresu pobytu i transportu,czyli ile tygodni trzeba przepracować aby móc wrócić do Polski na urlop,i cz powrót jest na koszt firmy?

02.01.2024 23:20

Dzień Dobry, Panie Michale, bardzo dobrze że Pan napisał. Zapraszam Pana do kontaktu telefonicznego w godzinach pracy. Koledzy udzielą wszelkich informacji. Najlepiej proszę zadzwonić bezpośrednio pod numer +48 607 046 516. Powodzenia

17.10.2023 11:14

Czy urlop w EST-Polska jest płatny 100%?

17.10.2023 14:32

Tak, oczywiście - urlopy w EST-Polska są płatne 100%.
    ReviewUserIconArkadiusz Zwolinski

04.10.2021 13:13

Bardzo polecam, wszystko zgodnie z umowa, pieniadze na czas, pełne wsparcie ze strony agencji i co wazne wspolpracuja z wspanialymi uczciwymi i powaznie podchodzacymi do tematu przedsiębiorcami. Jeszcze raz gorąco polecam.

04.10.2021 20:01

Panie Arku - serdecznie dziękujemy. Dokładamy wszelkich starań abyście Państwo byli zadowoleni.

30.12.2019 10:19

Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w siedzibie firmy EST-Polska?

30.12.2019 11:57

Najczęściej rozmowy kwalifikacyjne są prowadzone w biurze obsługi klienta na ulicy Piłsudskiego 31, chociaż zdarzą sie również inne rozwiazania

18.09.2019 17:26

Czy EST-Polska na ściśle ustalone godziny pracy?
    ReviewUserIconEST-Polska

18.09.2019 18:49

Zazwyczaj pracujemy w godzinach 8.00 - 16.00, ale w pilnych sprawach … możemy być elastyczni :-)

31.12.2018 23:12

23.12.2018 16:12

Życzenia radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
    odpoczynku w rodzinnym gronie
    oraz pasma sukcesów i spełnienia najskrytszych marzeń
    w nadchodzącym Nowym Roku -
    dla wszystkich kontrahentów i  pracowników

składa
    Zarząd Est -Polska sp. z o.o.

11.12.2018 18:46

Duży projekt w Rzeszowie: Bulwary Park: praca może niełatwa - ale popatrzcie co za widoki w wolnej chwili.

11.12.2018 19:05

"Konstruktywna krytyka jest podstawą rozwoju" ..... cytując klasyka, ale skąd tu taka negatywna opinia i to kobiety - skoro EST jest firmą budowlaną i nie zatrudnia kobiet. Jeżeli ktoś ma naprawdę rzeczowe uwagi, to zapraszamy do kontaktu bezpośrednio - utworzyliśmy w tym celu specjalny adres: [email protected] Wszyscy pracujemy na wspólny sukces i jesteśmy nastawieni na pomoc i rozwiązywanie problemów
    ReviewUserIconAnna

29.10.2018 10:39

firma bardzo nierzetelna warunki pracy nieludzkie slabe zarobki, opieszalosc, (usunięte przez administratora)

11.12.2018 18:40

08.08.2018 10:42

Byłem, mogę polecić z czystym sumieniem :)
    ReviewUserIconzzzz....

03.08.2018 23:01

Witam. Jedzie ktoś w niedługim czasie do Francji z tej firmy???
    ReviewUserIconJulita

03.11.2017 10:45

Obecnie w Rzeszowie nadal można znaleźć zatrudnienie w EST-Polska, trzeba jednak mieć konkretne umiejętności. Firma poszukuje pracowników budowlanych i spawaczy. Czy zdarzają się również rekrutacje, w których równie duże szanse mają kobiety?

03.11.2017 11:28

Tak, oczywiście, mamy również różne oferty pracy dla kobiet. Najlepiej proszę zadzwonić - mamy aktualnie stronę www w przebudowie- wiec najwygodniej będzie porozmawiać. Zapraszamy.
    ReviewUserIconjaro

06.07.2017 07:30

Ja też pracowałem przez wakacje. Pieniądze dostałem, tak jak było ustalone. Wszystko ok. Mogę polecić. w tym roku też jadę na 2, 3 miesiące.
    ReviewUserIconGrad

04.07.2017 12:01

Pracowałem dzięki nim we Francji i wszystko było w należytym porządku. Kasa , praca itd
    ReviewUserIconPracownik

22.06.2017 01:02

Wszystko ok. Nikt kasy za darmo nie daje. Trzeba sie na zapier..czać ale kasa jest i wszystko gra. Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w EST-Polska?

Kontakt - EST-Polska

Plac Kilińskiego 2 35-005 Rzeszów

Branże: Praca tymczasowa

ReviewUserIconPrzeciwnik

14.04.2017 10:17

Niedawno wrocilem i napisze tak
    ReviewUserIconSylwester

23.01.2017 16:01

Witam, Pracuje z tą firmą, i tak jak wszędzie są klienci, budowy gdzie jest ok, a są gdzie jest masakra. Myślę że najlepszy sposób to poprosić przed wyjazdem numer do kogoś kto już jest na miejscu żeby wam naprawdę powiedział jak jest.
    ReviewUserIconKAMIL

19.06.2017 14:35

TAK BYLO ZE MNA JHEDNA BODPWA ok DROGA SLABA.ALE KASE ZAWSZE DOSTAALEM.CZASEMJEST KIKLA DNI OBSUWY ALE ZAWSZE DISTAJE TO CO MI SIE NALEZY
    ReviewUserIconByły pracownik

23.01.2017 14:59

Firma dobra. Pracowałem przez wakacje. Pieniądze otrzymałem, tak jak było ustalone. Wszystko ok, jak się uda to zgłoszę się znow przed wakacjami, żeby pojehac na 2,3 miesiące. Mogę polecić.
    ReviewUserIconYoyo

14.12.2016 10:53

Witam, nie wiem dla czego tyle gadania. Firma jest spoko, normalnie pracujesz - normalnie zarabiasz. Pozdrawiam

05.12.2016 16:21

Po mojemu to sprawa jest prosta. Jak się opierdalasz, pijesz, nie przychodzisz do roboty to dostajesz mniej kasy. No bo czemu miałbyś dostać to samo jak inni musz (usunięte przez administratora) za Ciebie?! Ja robie swoje i nie mam żadnych problemów z kasą. W terminie i tak jak było ustalone. Pracowałem dla nich w kilku miejscach (między innymi we Francji), wszystko legalnie i w porządku.
    ReviewUserIconjanek

05.12.2016 15:22

Praca jak wszędzie na budowie. Pracujesz, to można normalnie zarobić, udajesz albo pijesz to nie zarobisz. Jesteś w porządku, to wynagrodzenie jest dobre. Prosta sprawa. Polecam tą firmę, było dobrze

05.12.2016 15:20

Pracowałam w firmie EST przez 2 lata i jestem zadowolona. Spotykam się z wieloma negatywnymi opiniami na temat tej firmy, jednak uważam, że jeżeni ktoś pracuje uczciwie, a nie ściemnia, że pracuje i nie kombinuje, byle tylko dniówka zleciała i jakoś to będzie to wszystko jest w porządku, zarobki dobre i w terminie. Jak się komuś nie chce pracować to niech siedzi w domu i idzie na zasiłek. Uczciwi ludzie w tej firmie są doceniani. To tyle w temacie. Pozdrawiam wszystkich pracujących :)
    ReviewUserIconuapracownik

05.12.2016 15:10

Pracowałem na różnych obiektach z tej firmy i jestem bardzo zadowolony z tej pracy. Kasa przychodzi terminowo. Obsługa także jest ok. Polecam.
    ReviewUserIconbyły pracownik

02.12.2016 08:50

Pracowałem w EST we Francji 2 lata i wszystko było dobrze i kasa przyzwoita i mieszkanie dobre z płatnościami tez nie było problemu
    ReviewUserIconrobo 111

01.12.2016 14:52

ci, którzy pracują porządnie nie mają z tą firma problemów, bywają trudności jak to na budowach.Ale generalnie jest ok
    ReviewUserIconpolki

24.08.2016 12:00

Pewnie, że to nie jest ciężka praca @edop, a tak przynajmniej można liczyć na wynagrodzenie adekwatne do powierzanych obowiązków. A premie się zdarzają?

24.08.2016 10:16

Pracuje już trochę w tej firmie, praca na akord jest ciężka dla leniwych popijających lumpów którzy się szwendają po rusztowaniu i myślą że zawsze im się należny minimum 3000zł. Opóźnienia w wypłacie się zdarzają ale raz, dwa razy w roku, a jak ktoś chce pracować i zarabiać pieniądze to jest doceniony. Jak dla mnie firma Przyzwoita
    ReviewUserIconbodzio

10.04.2016 20:30

witam, pracowalem tam w tej firmie w 2015 roku....jak bylem za granica to wszystko bylo ok z wyplata a jak juz pojechalem na wroclaw to kokosow (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconsdf

23.02.2016 12:53

fajnie by było, podwyżki zawsze są przecież mile widziane :D ten pracownik budowlany, którego we wro szukają też miałby się dobrze, bo zatrudniają na umowę o pracę :)
    ReviewUserIconSzymon

05.01.2016 00:03

Witam! Mam 23 lata. Pracowałem w tej firmie na wakacjach. Nie było lekko, goscie, którzy pracowali ze mna wporzadku, głównych szefow nie widziałem, ale kase dostałem całą i wszystko grało. Wracam tam na nastepne wakacje od czerwca. Moge smiało polecic, jesli ktos uczciwie pracuje, nie widze zadnego problemu:):)Pozdro
    ReviewUserIconanonim

15.05.2015 07:08

ReviewUserIconMarek S.

26.06.2015 15:19

Ja tam nie narzekam na zarobki i warunki, ale zawsze się ktoś taki znajdzie.
    ReviewUserIconkaca łapa

18.03.2015 20:40

a jo robiolem i w zgozelcu i we wrocławiu i wim ze placili grosz za kilomery dla samochodu jak kto jezdzil swojem, mi zwrocili za bilety i zadnego nie bylo problemu. płacieli za roboty co my zrobili a co majo płacic za robione fuchi przez rodzinke. Jak psyjezdzal sef z tym pietruska cy marchewka juz nie wim to na rustowanie nigdy ni wysli pewno sie bali co by sie nie wybrudzic. tylko kierownicek jak psyjezdzał to gonil po podestach i wtedy sie dzialo jak na prawdziwyj budowie i rodzinki nie scedził no jak by cesciej bywal to i fuch by niektore nie robily. Nie nazekajcie na firme bo nie jest zła i nie placi tak jak tom ktos pise ze 1200 zl wiele zrobis tyle ci zaplaco - gupolu.
    ReviewUserIconbruno

07.03.2015 20:23

Czytając te wszystkie bzdurne opinie o wynagrodzeniu w EST to mi się w głowie kręci od tej fałszywej nieprawdy, ponieważ jeżeli chce ktoś pracowa i zależy mu na pracy to i zarobi godne pieniądze. Drodzy Panowie jeżeli chodzi o zarobki na budowie we Wrocławiu czy Zgorzelcu to ludzie zarabiają jak na Polskie warunki bardzo dobrze, czego nie można powiedziec o jakości tych robót. Takie bzdurne opinie to piszą tylko mięczaki nie znający trudu i jakości jak powinna wyglądac dobrze wykonana elewacja. Nie narzekajcie na Pana W. Prokurenta bo jest to gośc w porządku ale trzeba samemeu byc w porządku. Faktycznie z Panem W. coś złego się dzieje od czasu gdy w firmir pojawił się Janusz P., który słynie z dobrej zabawy zakrapianej alkoholem i tym że satysfakcje ma ze zwalniania ludzi z firmy co zaczęło sie już w EST-POLSKA. Pozdrowienia dla wszystkich realistów nie dla nierobów i kombinatorów.
    ReviewUserIconAndrzej

26.06.2015 15:11

Nic dziwnego, ze jestes bylym pracownikiem, jak siedzisz i narzekasz, zamiast wziać się do roboty. Jestem w tej firmie od paru miesięcym. Raz byla obsuwa z wypłatą, poza tym regularnie i tak jak ma byc. Wypłata jest dobra, ale duzo tu zapierd...Moge polecić szefa.
    ReviewUserIconbruno

07.03.2015 20:05

Pracuję w firmie Est-Polska już jakiś czas i mam porównanie co do pracodawców. Jak jest ktoś normalny i pracowity to na pewno zarobi to o czym się rozmawia w biurze. Od Pani Renaty WON bo jest na prawdę super babką i konkretną osobą a wy barany jak wyrwiecie się z domu z pod kontroli rodziny to zachowujecie się jak debile bez opamiętani począwszy od picia do handlowania materiałami budowlanymi. Firma jest ok. wynagrodzenie w terminie i nie słuchajcie tych bzdur co piszą powyżej. Najbardziej szkodliwą osobą w firmie od jakiegoś czasu jest zatrudniony przez Pana W. Pan Janusz P, który niestety ale bardzo złą robotę robi dla firmy i może byc różnie.Po za tym atmosfera w firmie bardzo dobra. Polecam. Polecam. Polecam.
    ReviewUserIconanonim

17.02.2015 18:51

ReviewUserIconwojcio

24.02.2015 10:36

To normalna firma.robie u nich w Polsce i jade od marca za granice.Normalnie.Legal.wszystko gra (usunięte prze administratora) Robilem juz w 4 agencjach ,wg mnie tu jest normalnie,git.Tyle ode mnie. (usunięte prze administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o EST-Polska

Nie przegap nowości o EST-Polska!