klutka06.02.2015 11:15
Plusy:
+ jest na czym pracować, szefowa dba o salon i produkty się w nim znajdujące
+ szefowa bardzo miła
+ jak przyjeżdża szefowa nie wtrąca się do wszystkiego, jeśli poddaje się zabiegom to góra raz na tydzień, nie patrzy nikomu na ręce
Minusy:
- to co oferuje na rozmowie kwalifikacyjnej nijak się ma do rzeczywistości
- na początku pracowałam kilka dni za darmo, bo trzeba się na początku obyć z salonem i jak nie pracujesz na klientce to nie zarabiasz :D
- obiecany cały etat okazał się ledwie pól etatem
- stawka 8 zł netto (zabiegi na klientkach, zrobienie im czegoś do picia, dbanie o porządek, sprzątanie salonu i miła rozmowa z klientem)
- jak nie ma ludzi w salonie łazisz z ulotkami promującymi salon po centrum handlowym
- grafik masz ustalany z miesiąca na miesiąc i UWAGA z dnia na dzień możesz dostać telefon informujący Cię, że jutro masz nie przychodzić do pracy (urlop bezpłatny)
- jeśli przychodzisz do pracy na 9 tą i okazuje się, że jest mało zapisów możesz zostać zwolniona do domu nawet o godzinie 14stej (płatne masz tylko za te godziny od 9 do 14stej) w efekcie z wyliczonej stawki na miesiąc dajmy na to 1200 dostajesz np. 600
- premiowanie od obrotu na daną osobę, ale że grafik ustalany jest niesprawiedliwie jedne dziewczyny mają 190 godzin drugie 80 godz, te co mają 80 godz nie są w stanie wypracować premii
- jeśli coś się rozbije płacisz ze swojej kieszeni
- uważajcie na donosicielki,, musicie strasznie uważać co mówicie w pracy