Norgpol

Instytut

Oferta

Cglass

TłoTło

5. Opinie o Norgpol Sp. z o.o.

Opinie o Norgpol Warszawa

Nie przegap nowości o Norgpol Sp. z o.o.!

C

06.08.2026 22:23

Pierdzielenie głupot, pracowałem na Hali C, każda sobota płacona była setkami, tak jak być powinno. Co prawda pracowałem dwa lata temu ale nawet za wcześniejszego Dariusza w czasach kopertowych było wszystko okej Logiczne jest to że za sobotę mogło wychodzić różnie zależnie czy miesiąc ma 20 czy np 23 dni czy stałej wypłacie stąd te różnice…. Matematyka nie kłamie, a jak ktoś nie potrafi sam policzyć ile powinien dostać to tylko współczuć….

07.08.2026 15:23

czyli chodzi po prostu o to, że stawka godzinowa jest zależna od ilości godzin w miesiącu🤔przy 23 dniach pracujących wyjdzie mniej na godzinę...i stawka za nadgodziny w sobote jest liczona od stawki godzinowej w danym miesiącu? No to by było dość logiczne

04.08.2026 20:40

Ryki z Ryk

05.08.2026 21:28

Co ty za głupoty piszesz... aż słów brakuje na takich podejrzanych gości co piszą takie niedorzeczne rzeczy... konkurencja? Nierób co myślał, że będzie nic nie robił i dostawał pensje? Jak cie oszukali to zgłoś to, a nie na forum piszesz jakieś kłamstwa... pracuje w tej firmie i widzę jacy ludzie się przewijają... nie dają nic od siebie tylko oczekują, że będą brać, ściemniać na pracy i narzekać jakie mają ciężkie życie i pracodawca taki i taki... Ogarnijcie się jeden z drugim...

06.08.2026 15:07

czyli wygląda to inaczej niż wcześniej napisane? Bo zakładam, że soboty czy nadgodziny liczone są jednak osobno

Przychody i zysk Norgpol

13,6 mln
    2020
    2021
    2022

Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.

Ciao bella

17.07.2026 14:08

Mi się dobrze tu pracuje:)
    Anc

29.07.2026 19:23

Dlatego większość opinii jest generowana albo przez boty serwisu lub 1-2 zawistnych, zakompleksionych byłych pracowników co ustawiają powiadomienia mailowe jak pojawi się nowa opinia, żeby móc generować ciągle i nieustannie swój hejt...
    Marysia

03.08.2026 18:02

Rozumiem, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami - jak w takim razie wygląda tu praca z twojej perspektywy? Dobrze by było poznać też drugą stronę 🤔
    Pracownik aktualny

08.05.2026 22:43

Firma rodzinna, a w praktyce między nimi jest ogromny wewnetrzny konflikt ktory przenoszony jest na pracowników. Firmą zarządza kilka osób, pomiędzy którymi praktycznie nie istnieje komunikacja. Każdy wydaje własne polecenia i oczekuje realizacji swoich decyzji, bez jakichkolwiek konsultacji między sobą. Powoduje to ogromny chaos organizacyjny, sprzeczne zadania i ciągłe napięcie. Zamiast zdrowej atmosfery panuje stres, presja i brak profesjonalizmu w zarządzaniu ludźmi.(usunięte przez administratora)Brakuje podstawowego szacunku i kultury wobec pracowników często można odczuć prostackie i aroganckie podejście przełożonych. W firmie celowo buduje się podziały między ludźmi. Zamiast współpracy tworzone są „obozy” i atmosfera wzajemnego donoszenia oraz skłócania pracowników. Nie istnieje żaden sensowny system wdrożenia ani szkoleń. Nowy pracownik od pierwszych dni zostaje pozostawiony sam sobie i bierze odpowiedzialność za obowiązki, które normalnie powinny być rozdzielone między kilka stanowisk. Wiele procesów nie jest w ogóle opisanych, a błędy wynikające z chaosu organizacyjnego są później zrzucane na pracowników. (usunięte przez administratora) Rotacja pracowników jest ogromna, co najlepiej pokazuje, jak wygląda praca w tej firmie od środka. Brakuje struktur, jasno określonych zasad i realnego zarządzania. Wymagania bywają całkowicie oderwane od rzeczywistości, a chroniczne braki kadrowe sprawiają, że jedna osoba wykonuje obowiązki kilku stanowisk jednocześnie. (usunięte przez administratora) To miejsce może być bardzo obciążające psychicznie i zdecydowanie nie przypomina profesjonalnie zarządzanej organizacji.

03.08.2026 14:04

jakie wymagania względem pracowników stawiane są w firmie? Mowa w Twojej opinii o zmuszaniu do czynności niezgodnych z prawem, to poważny zarzut, dlatego jestem ciekawy jakie w ogóle czynności masz na myśli
    Lubelski zawiadaka

04.03.2026 11:22

Niestety praca w tej firmie jest bardzo rozczarowującym doświadczeniem. Firma określa się jako „rodzinna”, jednak w praktyce jedyną rzeczą, która rzeczywiście przypomina tam rodzinę, jest przenoszenie wewnętrznych problemów i konfliktów zarządu na pracowników. Zamiast zdrowej atmosfery panuje napięcie, chaos organizacyjny i brak profesjonalizmu w zarządzaniu. W firmie pojawiają się problemy z (usunięte przez administratora)wypłacaniem prowizji oraz różnego rodzaju potrącenia czy kary finansowe, które trudno uznać za uzasadnione. Pracownicy nie czują się doceniani, a uczciwość czy zwracanie uwagi na nieprawidłowości bywa traktowane jak problem, a nie wartość. Relacje w pracy są dalekie od standardów, jakich można oczekiwać w normalnym środowisku zawodowym. Zamiast współpracy i wzajemnego szacunku często dominuje presja, wykorzystywanie pracowników oraz przerzucanie odpowiedzialności za błędy zarządzania na osoby najniżej w strukturze. Niestety w obecnym kształcie trudno traktować to miejsce jako stabilne i uczciwe środowisko pracy. Potencjalnym pracownikom radzę bardzo dokładnie przemyśleć decyzję o zatrudnieniu i wcześniej dobrze zapoznać się z realiami panującymi w firmie.
    Marysia

09.05.2026 08:57

Możesz napisać za co mogą wlepić takie kary finansowe? I co to za potrącenia? Dobrze by było też wiedzieć ile się spóźnieją z tą prowizją i jak to w ogóle tłumaczą ;/
    Nadia

07.07.2026 20:30

To z prowizją raz na 3 albo 4 miesiące brzmi jak temat, który mocno miesza w wypłacie. Jak długo trzeba było zwykle prosić, zanim faktycznie coś przelewali?

10.03.2026 15:00

Daniel

11.03.2026 11:48

To czemu inspekcja pracy powinna się tym zająć, zamiast już się tym zajmować? Oni działają na podstawie zgłoszeń, no i trzeba mieć pewność, że faktycznie dochodzi do naruszeń...
    Mam to za sobą

11.05.2026 15:20

Inspekcja pracy bardziej chroni pracodawców niż pracowników , byłem u nich i na własne oczy mi urzędnik mówił co można a co nie można że nadgodziny udowodnione e-mailem i listami z podpisami to dla niego żaden dowód i tak dalej ... Dlatego jest to co jest i płacenie pod stołem Szkoda gadać na ten temat. Omijać szerokim łukiem

11.02.2026 21:09

Nadia

23.03.2026 12:20

jak w takim razie wygląda system premiowy? Szary pracownik ma szansę na jakiekolwiek realne dodatki do podstawy?
    Chomik1

24.03.2026 17:54

Nie ma w tej firmie żadnych dodatków. Nigdy nie było mi dane otrzymać ani premii, ani żadnego dodatku. Chciałem kiedyś dofinansowanie do okularów. Usłyszałem jedynie od szefa ,że po to pracuje i zarabiam żeby te pieniądze przeznaczyć na co mi się podoba.
    Zbigniew

07.11.2025 16:23

Omijać szerokim łukiem. Płacą mniej niż powinni. Dostajesz na umowie stawkę godzinową? To nie ważne bo jak przyjdzie do wypłaty to i tak dostaniesz tyle ile im sie podoba i wyjdzie że robiłeś 2-3 dni za darmo. Robią łaskę żeby płacić pracownikowi najniższą krajową, "szef" sam nawet nie ma pojęcia ile ona wynosi. Strata czasu i pieniędzy.
    Karol

08.11.2025 09:42

Potwierdzam, statusu studenta/ucznia nie uznają, pieniądze zostawiają sobie. Oczywiście płatność gotówką
    Miki

04.10.2024 20:22

Pracowałem w tej firmie w Rykach. Szef (usunięte przez administratora) zwalnia szybko pracowników i zatrudnia następnych na krótki czas. Naprawdę nie polecam ,bo nie warto tu pracować

07.10.2019 13:10

Czy w NORGPOL S.C. są szkolenia zewnętrzne?
    Picasso

10.05.2020 11:55

Niestety to wszystko prawda
    Szczęśliwy Mam to za sobą

09.09.2024 09:07

Może i są na 133 miejscu ale co z tego przy tym przemiale ludzi jaki tam jest to nic nie znaczy. Druga kwestia to to że większość takich "certyfikatów" to tylko kasa i tyle
    Krecik1234

13.05.2024 18:32

Powiem jedno,brak szacunku do pracownika. Wszyscy w tej firmie są " (usunięte przez administratora) itd" Gdy zachorujesz to najlepiej brać urlop niż L4 bo pracodawca niestety nie chce za bardzo płacić. Najlepiej to robić za darmo , nie brać wolnego a i tak cię nie docenią co świadczy o ilości ludzi pracujących i super pracowników którzy się zwolnili. Nie polecam!

23.09.2023 11:41

Cos od dawna nie było opinii, dlaczego? widzę, że wisi oferta dla wózkowego, a ze mam doświadczenie to się wstępnie interesuje, bo pracy w Ursynowie szukam. Dałby ktoś znać jakie są zarobki na tym stanowisku przy Baletowej? I ogólnie jak się pracuje w magazynie, jacy są pozostali współpracownicy?
    Lilu

26.09.2023 11:23

Wynagrodzenie 3800 umowa zlecenie i praca 8.5 godziny.

Kontakt - Norgpol Sp. z o.o.

Baletowa 104 02-867 Warszawa

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    Zainteresowany

06.12.2021 12:24

Jaka jest stawka na stanowisku konstruktora ???

28.05.2021 11:23

Jaka jest atmosfera i warunki pracy w nowym oddziale produkującym szyby w Rykach?

22.10.2020 10:06

Norgpol Sp. z o.o.

04.11.2020 10:49

Dziękujemy serdecznie za opinię. Zrozumiałe jest, że wykonywanie obowiązków swoich przełożonych jest podstawą do spełnienia warunków umowy. Jednak proszę zauważyć, że w Przedsiębiorswie Norgpol wielokrotnie miała miejsce sytuacja, w której pracownik,którzy rozpoczynał pracę na niższym stanowisku szybko awansował, a jego warunki pracy zmieniały się na plus. Jako były pracownik wie Pan również, że duża część kadry pracuje w Przedsiębiorstwie Norgpol od wielu lat i mam na myśli tutaj przedział od 5-10 lat. Dobrego dnia i samych sukcesów na polu zawodowym
    Miszcz

13.01.2020 15:16

Czy jest tu mowa o firmie, która znajduje się w Rykach?
    Zainteresowany

17.05.2018 18:49

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?
    kat

18.05.2018 10:59

tak konstruktora

01.03.2018 09:14

Witam, Jestem pracownikiem w firmie od 2 lat, jestem zadowolony z pracy, są nie ograniczone możliwości co do zarobków - bo system premiowania jest jasny .To od nas zależy. Delegacje również to indywidualna sprawa ,kiedy i gdzie. Pensja na czas ,rozliczenie prowizji na czas. Kamery?, a gzie teraz ich nie ma .Jak masz coś do ukrycia to Ci przeszkadzają :) . Czytałem poprzednie opinie i moim zdaniem ,piszą to osoby które myślały ,że za leżenie lub brak kompetencji będą brały pieniądze. Takie jest moje zdanie.
    BBB

14.07.2017 21:32

AAA - jakim działem się zajmujesz?
    AAA

09.07.2017 20:42

Tak, jak najbardziej jestem zadowolony z tego kroku. Mam tutaj możliwość rozwoju oraz co najważniejsze przynajmniej dla mnie zarabiać na prawdę godziwe pieniądze. Odpowiada mi stanowisko gdzie otrzymuje dodatkowo prowizję od wyrobionej sprzedaży. Co do delegacji to wyjeżdżam średnio dwa razy w miesiącu sam lub z szefem do klientów na kilka dni w Polskę. Obecnie w delegacje zagraniczne nie wyjeżdżam ale może się to zmienić bo rozkręcamy mocno sprzedaż u klientów zagranicznych.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Norgpol?

AAA

15.06.2017 17:12

Pracuje tutaj od kilku miesięcy po tym jak odszedłem z korporacji. Po tym okresie mogę stwierdzić że było to dobre posunięcie. Jasne warunki zatrudnienia. Pierwszy miesiąc na umowę zlecenie, a potem już umowa o prace. Pensja zawsze na czas i lepsza niż w korpo. System prowizyjny przy obecnym rozwinięciu działów na luzie do wyrobienia. Z miejsca dostałem bazę klientów, a dodatkowo przysługiwały mi wszyscy nowi klienci. Pracy musze przyznać jest sporo bo wyjazdy w delegacje, wypełnianie CRM, ogarnianie sprzedaży, zestawienia na koniec miesiąca zabierają dużo czasu ale to chyba oczywiste obowiązki na stanowisku handlowca. Dużym plusem jest atmosfera w biurze, może przez to że jest młoda ekipa. Głównymi zarządzającymi są synowie właścicieli z którymi załatwia się wszystkie sprawy. Potrafią docenić ludzi, są osoby które mają nawet samochód firmowy na własność. Odnośnie kamer, owszem są. Nie zwracam na nie uwagi. Jest wiele osób w tym i ja, którzy palą i wychodzą przed budynek kilka razy dziennie. Nigdy nie było z tym problemu, przynajmniej odkąd tutaj pracuje.

11.01.2017 11:28

były cglass

29.01.2017 10:14

Niestety dział szkła jest tak pomyślany że tylko jedna osoba ma premię zarabiać a inni to tylko do (usunięte przez administratora)roboty. Jak ktoś odejdzie to (usunięte przez administratora)sobie wybiera tych lepszych a odpadki pozostawia dla innych, do podziału to jest norma.
    majka

09.07.2016 21:22

Zarobki na poziomie 2500zł są rzeczywiście dość dobrym rozwiązaniem, ale czy wypłata pojawia się w terminie? Dzięki
    aaaa

28.06.2016 07:51

Bardzo nam przykro, że Panu się nie udało u Nas wyrobić premii, którą obecnie regularnie wyrabia co miesiąc 80% handlowców. Życzę powodzenia w przyszłej pracy.

06.09.2015 22:15

zatrudniona

12.12.2015 13:38

Dzień Dobry, Od kilku lat pracuję w Norgpolu i jestem bardzo zadowolona ze współpracy z szefową i szefem, dostaję regularnie pensję. Wielokrotnie korzystałam z samochodów, sprzętu firmy i zawsze działały prawidłowo. Bardzo podoba mi się siedziba główna firmy Norgpol, jest to eleganckie, nowe i zawsze czyste biuro, a dojazd do niego jest dogodny z każdego kierunku ponieważ zlokalizowany jest w bliskim sąsiedztwie stacji kolejowej Warszawa Dawidy.

Zostaw merytoryczną opinię o Norgpol Sp. z o.o.