FlexiPower Group Sp. K.

• Petrykozy
  • Kolonia Wola Zaradzyńska
  • Chechło Pierwsze

3. Opinie o pracodawcach Pabianice
  5. Opinie o FlexiPower Group Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o FlexiPower Group Sp. K. Pabianice

Nie przegap nowości o FlexiPower Group Sp. z o.o. Sp. K.!

marian67052

17.07.2021 01:09

Współpracę z tą firmą oceniam na duży plus.Wszystko od pierwszego spotkania jak najbardziej w porządku, mają bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do klienta. Ekipa Monterska bardzo miła i fachowa zamontowała i posprzątała po sobie ,odpowiedzieli. mi na wszystkie moje zapytania,przedstawiciel handlowy Pan Michał Strzelczyk rzeczowy i pomocny Odpowiadał cierpliwie na wszystkie moje zapytania i niejasności odnośnie montażu,fotowoltaiki,jak i obiegu dokumentów po montażu,na tę chwilę gorąco polecam

10.01.2023 14:20

Witamy, bardzo nie ładnie umieszczać w ten sposób reklamę swoich usług - wystarczy wpisać w wyszukiwarkę numer, żeby zobaczyć, że nie jest to jedyny Pana/Pani wpis o tej samej tematyce. Zgłaszamy sprawę do administatorów.
    Wiesław

16.07.2021 20:31

Zanim przyjąłem ofertę założenia fotowoltaiki od firmy FlexiPower Power Group, odwiedziło mnie czterech przedstawicieli innych firm, którzy byli zainteresowani tylko szybką sprzedażą i montażem paneli słonecznych. Inaczej było z firmą FlexiPower Power. Jej przedstawiciel Pan Radosław Gorzeń, po przybyciu na spotkanie pierwsze co zrobiło to, obejrzał dach domu , a następnie wybrał najlepsze miejsce do umieszczenia falownika. Zainteresował się też internetem i najlepszym rozwiązaniem podłączenia do falownika, aby aplikacja działała prawidłowo. Odpowiedział rzeczowo na moje wątpliwości i pytania. Opowiedział też, jak będzie przebiegała instalacja i o fachowości pracowników montujących instalację fotowoltaiczną. Doradził ile będzie potrzeba paneli i jakiej mocy. U przedstawiciela było widać, jak dobrą i profesjonalną firmę reprezentuje Pan Radosław. Porównując oferty innych firm i ich przedstawicieli, zdecydowałem się na firmę FlexiPower Power Group. W lutym bieżącego roku została u mnie założona instalacja fotowoltaiczna. Jestem zadowolony z jej bezawaryjnego działania, ale też i i to bardzo z ceny, za którą zapłaciłem dużo mniejsze pieniądze, w porównaniu z proponowanymi wcześniej, przez przedstawicieli innych firm. Polecam firmę FlexiPower i jej solidnych pracowników.
    Sławek

08.12.2020 19:27

Pozytywnie oceniam firmę FLEXI POWER GROUP. Instalacja założona bardzo sprawnie i szybko. Specjalista ds. sprzedaży pan S. Guz w bardzo profesjonalny sposób przedstawił warunki instalacji paneli,a także w jaki sposób dopełnić wszelkich formalności .

11.01.2021 12:58

Dziękujemy za opinię i życzymy dobrych uzysków!
    Robert Konstantynów Łódzki

31.01.2020 10:29

Współpracę z FlexiPower Group oddział Pabianicki (najpierw Wola Zaradzyńska, a później Kudrowice) przy montażu fotowoltaiki 6,2 kWp oceniam jak najbardziej pozytywnie zarówno ze względu na współpracę ze Specjalistą ds. sprzedaży P. Robertem jak i ekipą montażową. Nauczony doświadczeniem z montażu przez inną znaną firmę fotowoltaiki u Córki, gdzie z powodu braku sprzętu i bumu na instalacje termin montażu zawalono o kilka miesięcy, upewniłem się przy podpisywaniu umowy co do realnego terminu i dostępu do elementów instalacji i wszystko zostało dotrzymane. Kontakt nawiązałem pod koniec września na początku listopada instalacja była uruchomiona, a w grudniu już miałem 5000 na koncie od "mój prąd". Przedstawiono mi 2 warianty instalacji przedstawiając zalety i wady obu rozwiązań. Wybrałem wariant wg. mnie o lepszym stosunku ceny do jakości i lepszej dostępności elementów tj. panele Boviet 310 Wp i falownik Solax. Wszystko działa perfekcyjnie choć na początku były problemy z uruchomieniem monitoringu online, jednakże wynikały one ze słabego zasięgu mojego routera Wi-Fi, dzięki serwisantowi (P. Konrad) problem został zdiagnozowany i za pomocą przedłużacza USB i przeniesieniu bliżej dongla Wi-Fi, rozwiązany. Ekipa montująca pracowała czysto i starannie widać było wprawę i dobrą współpracę. Nie wiem jak inne oddziały, ale Pabianicki mogę ze spokojnym sumieniem polecić.

04.02.2020 10:48

Panie Robercie, bardzo dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiamy!

JACEK 10-05-2025

08.05.2025 09:34

Polecam tą firmę,wykonuje instalacje fotowoltaiki fachowo w uzgodnionym terminie z komponentów zgodnie z umową. Firma stosuje bardzo korzystne warunkim finansowe. Bardzo miła współpraca z Panem Baranowskim,to bardzo miły i kompetentny przedstawiciel firmy.Rozmowa z tym Panem to prawdziwa przyjemność.Na wyróżnienie zasługuje również sympatyczna ekipa monterska realizująca montaż w ciągu jednego dnia.Jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem polecam firmę FlexiPower Group.

08.05.2025 12:31

Panie Jacku, dziękujemy za opinię.

Paweł

23.10.2024 05:26

Pochlebne opinie o firmie flexipawer to piszą pewnie tylko pracownicy tej firmy i to jeszcze pod przymusem.Ja nie mogę się doprosić od 2 tygodni wymiany dwóch srubunkow na pompce podającej ponieważ ciekną.Ludzie z daleka od tej firmy szkoda zdrowia i waszego czasu

12.10.2024 13:29

Serwis działa jak najbardziej na wysokim poziomie. Awaria zgłoszona wczoraj została usunięta w mniej niż 24h!

14.10.2024 08:22

Panie Marku, jesteśmy wdzięczni za dodanie opinii. Serdecznie pozdrawiamy i pozostajemy do dyspozycji.
    Jola

11.10.2024 19:18

Wiele osób pisze tylko negatywne komentarze... Chyba konkurencja zazdrości... Serwisy zamontowanych w moim domu instalacji firma Flexipower wykonywała zawsze zgodnie z ustalonym terminem

14.10.2024 08:21

Pani Jolu, bardzo dziękujemy za opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby serwisy były wykonywane w możliwie najkrótszym czasie. Pozdrawiamy!
    Gabriel

11.10.2024 19:15

Mimo wielu negatywnych opinii ja mam same dobre doświadczenia zarówno podczas montażu kolektorów słonecznych jak i serwisów - wszystko wykonywane zgodnie z ustaleniami

14.10.2024 08:20

Dzień dobry Panie Gabrielu, dziękujemy za opinię i pozostajemy do dyspozycji.
    Paweł

02.10.2024 07:15

Jestem klientem tej firmy montowali mi pompę ciepła,jestem zadowolony z montażu i na tym moje zadowolenie się kończy ponieważ doprosić się przeglądu to graniczy z cudem.3 miesiące czekałem dzwoniłem to koszmar .Zastanawiam się jak przyjdzie zima i nastąpi awaria.Czy do wiosny zdążą naprawić?

14.10.2024 08:19

Dzień dobry Panie Pawle. Czy przesłał Pan zgłoszenie na adres mailowy: [email protected]? Jeśli tak, proszę o kontakt telefoniczny pod numer: 795-004-426. Po otrzymaniu niezbędnych informacji, zweryfikujemy aktualny status zgłoszenia. Z góry bardzo dziękujemy.
    Dawid

30.09.2024 09:32

Firma widmo zero zainteresowania po zgłoszeniu usterki zero kontaktu nie polecam nikomu tej firmy

30.09.2024 12:34

Dzień dobry Panie Dawidzie, działamy na polskim rynku od ponad 17 lat, więc ciężko nas nazwać "firmą widmo". Czy przesłał Pan zgłoszenie na adres mailowy: [email protected]? Jeśli tak, proszę o kontakt telefoniczny pod numer: 795-004-426. Po otrzymaniu niezbędnych informacji, zweryfikujemy aktualny status zgłoszenia. Z góry bardzo dziękujemy.
    BBP

10.06.2024 10:09

Wiadomo jak to w pracy - bywają lepsze i gorsze chwile. Ogólnie praca za fajne pieniądze, wypłata zawsze na czas i wspaniali współpracownicy.
    Kazik

18.05.2024 09:41

Ludzie, dwa miesiące czekam na serwis fotowoltaiki. Oczywiście przyjęcie zgłoszenia było, i nawet sympatycznie ale na tym przyjemności się kończą. Zero informacji od serwisanta. Chyba zrobię naprawę przez inną firmę a fakturą obciążę FlexiPower Group.

04.06.2024 11:29

Szanowny użytkowniku, w sprawie obsługi serwisowej prosimy o kontakt bezpośrednio z działem serwisu: [email protected] lub [email protected] oraz podanie danych teleadresowych, niezbędnych do kontaktu i weryfikacji etapu serwisu. Z góry dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy.
    Aaa

27.04.2024 07:30

Myślę o zatrudnieniu jako elektryk / automatyk. Nie ma wskazanych wprost ewentualnych zarobków, ale wiem z opisu, że oprócz podstawy występują premie wynikowe. Do tego widnieje dopisek o opcji na rozwój i awans. o jakim zakresie podwyżek może być przy nim mowa?

03.06.2024 12:08

Dzień dobry. Prosimy o przesłanie CV. Na rozmowie rekrutacyjnej, odpowiemy na wszystkie Pana pytania. Zastrzegamy, że kontaktujemy się wyłącznie w wybranymi kandydatami. Pozdrawiamy!

14.12.2023 14:27

Odnośnie tego zapytania, które teraz padło na forum od klienta względem produktu to takich rzeczy nie zgłasza się telefonicznie do koordynatora serwisu? Tak przynajmniej kiedyś wyczytałem w poprzednim wątku. Ja natomiast ciekaw byłem tej oferty, która ze dwa tygodnie temu wygasła. Myślę o specjaliście ds. sprzedaży. Czego wynikiem były te niedawne nabory? i w jaki sposób prowadzone są same rozmowy? to czysta formalność?

03.06.2024 12:07

Dzień dobry. Prosimy o przesłanie CV, w odpowiedzi na ogłoszenie. Na rozmowie rekrutacyjnej, odpowiemy na wszystkie Pana pytania. Zastrzegamy, że kontaktujemy się wyłącznie w wybranymi kandydatami. Pozdrawiamy!

16.10.2023 13:21

Dzień dobry, czy opisze mi ktoś prace koordynatora? Jaki wychodzi w praktycznym ujęciu zakres zadań? Może przykładowy dzień z pracy? mam doświadczenie z innej firmy, zastanawiam się nad zmianą miejsca zatrudnienia, lecz miałoby to miejsce dopiero od nowego roku. czy oferta będzie wtedy dostępna?

16.10.2023 13:56

Dzień dobry, odpowiadając na Pana pytania, zakres pracy Koordynatora Serwisu obejmuje: -zarządzanie zespołem serwisantów w terenie, -planowanie codziennej pracy pracownikom, -koordynacja i wdrożenie planu działania w zależności od aktualnych priorytetów, -nadzór i rozliczenie nad wykonywaniem prac, -przestrzeganie wyznaczonych terminów realizacji, -dbanie o prawidłowy przepływ informacji, -motywowanie podległego zespołu, -bieżące raportowanie postępu prac, -prowadzenie dokumentacji, -obsługa telefoniczna zgłoszeń. Oferta pracy będzie aktualna do znalezienia odpowiedniego kandydata bądź kandydatki - trudno jest nam oszacować, czy po nowym roku będzie to oferta aktualna. Zachęcamy do kontaktu telefonicznego lub wysłania CV poprzez portal ogłoszeniowy. Pozdrawiamy, zespół FlexiPower Group.

30.09.2023 06:24

Nie pytał nikt ostatnio o pracę koordynatora? To dlatego, że standardy są raczej jak wszędzie? Co z finansami? Również nie zostały wprost wskazane w opisie oferty a dobrze byłoby moc znać widełki, może je wiec ktoś przybliżyć? Jakiego rozwoju z opisu można się spodziewać w trakcie pracy?

09.10.2023 08:38

mlody

29.09.2023 20:20

Opisze moja historie z ta firma. Inwestycja gminna ,fotowoltaika założona z 6 miesięcznym poślizgiem,następnie walka o przycięcie wystających poza panele profili montażowych i zamontowanie zaślepek na profilach. Dwa lata pracy instalacji i zaczyna się problem. Dzwonie do gminy zgłosić awarię ta odsyła mnie do bezpośredniego kontaktu z serwisem. Lipiec telefon do serwisu czas oczekiwania ok 3 minut po 30 minutach jest połączenie, streszczam co się dzieje z instalacją zdalnie sprawdzają historię alarmów potwierdzają że coś jest nie tak wchodzą na ustawienia a tam wgrane brytyjskie normy zamiast polskich (podobno firmy energetyczne za coś takiego ukarzą właściciela instalacji ). Po zmianie oprogramowania przez trzy tygodnie instalacja pracuje dobrze ale całkiem inaczej jak przez te 2 lata. I teraz zaczyna się walka z wiatrakami czyli z serwisem , falownik albo pracuje albo nie telefon do serwisu opowiadanie co się dzieje (sprawdzimy oddzwonimy) mijają prawie 2 tygodnie posyłam e-malla z zdjęciem wyświetlacza falownika inny alarm na wyświetlaczu inny w historii,mija następny tydzień znowu dzwonię w trakcie rozmowy serwisant czy tylko osoba odbierająca telefon raczyła poszukać i otworzyła e-mala do serwisu który wysłałem zgodnie z zaleceniami firmy które mamy w instrukcjach otrzymanych przez firmę. Po ostrej wymianie zdań po paru dniach przyjeżdża serwisant myślałem będzie wymiana zepsutego falownika , ależ było moje wielkie zdziwienie monter podszedł do falownika z miernikiem i pomierzył wszystkie przewody ( falownik pracował poprawnie ale wyłączyliśmy go i po załączeniu nie podjął pracy tylko wyświetlił błąd że falownik jest zepsuty ). Spisał protokół falownik do wymiany i znowu informacja oddzwonimy pytanie z moje strony ile to potrwa około 14 dni, po 20 dniach znowu dzwonię ( standardowo 30 minut czekania dwa razy wyłączone połączenie mimo że byłem pierwszym oczekującym) Okazało się że po 10 dniach wysłano powiadomienie do producenta o uszkodzonym falowniku. I tak mija 2,5 miesiąca od pierwszego zgłoszenia awarii a ile jeszcze będę czekać tego nikt nie wie. Nawet zdobyłem się na telefon do dyrektora serwisu który stwierdził że jak zepsuje mi się telewizor to nie dostaję nowego od razu, racja ale do 14 dni dostaję naprawiony lub zwrot kasy. Przy uszkodzonym falowniku który pracuje 2 dni i dzień przerwy jestem w plecy co miesiąc 200 KWh .
    tomek

26.07.2023 14:05

Czy firma poszukuje podwykonawców ??

10.06.2023 10:42

Czy w FlexiPower Group Sp. z o.o. Sp. K. możliwa jest praca na podstawie B2B?

12.06.2023 08:19

Tak, oczywiście jest możliwa, w zależności od rodzaju zajmowanego stanowiska pracy.
    Bartosz

08.03.2023 17:49

Czy Firma Flexipower group poszukuje podwykonawców do montażu Fotowoltaiki?

26.01.2023 15:17

Czy w FlexiPower Group Sp. z o.o. Sp. K. możliwa jest praca na podstawie B2B?

27.01.2023 08:35

W zaleźności od stanowiska, oczywiście jest taka możliwość. Zapraszamy do kontaktu!
    Kama

16.11.2022 17:36

Obsada ludzi rekrutujących w tej firmie to jakaś (usunięte przez administratora) kto was pomyje obsadził na tych "stanowiskach" Kompetencje poniżej zera. Szkoda czasu.
    Potwierdzam

14.12.2022 13:49

Niestety zgodzę się z opinią wyżej. Forma jak rozmowa w procesie rekrutacji do tej ,,firmy" była przeprowadzona w skandaliczny sposób. Osoby rekrutujące wykazywały się brakiem kultury oraz profesjonalizmu w trakcie jej przeprowadzania. Sama rozmowa tylko potwierdziła opinie o tej firmie, które krążą ,,w środowisku".

14.12.2022 14:58

@POTWIERDZAM Prosimy o informacje na jakie stanowisko Pan/Pani aplikował/ła i w jakiej lokalizacji odbyła się rozmowa. Trudno nam się w jakikolwiek sposób odnieść do Pana/Pani opinii, nie mając żadnych, konkretnych informacji. Pozdrawiamy!
    Marzena

01.12.2022 11:01

Widziałam ogłoszenie na Projektanta instalacji OZE. Jestem ciekawa jakie są widełki płacowe? I jaki system premiowy w cyklu rocznym?

02.12.2022 09:50

Pani Marzeno, zapraszamy do kontaktu z nami. Z chęcią przekażemy Pani wszystkie informacje podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w FlexiPower Group Sp. K.?

Kontakt - FlexiPower Group Sp. z o.o. Sp. K.

Kudrowice 12 95-200 Pabianice

NIP:7312043980

Branża główna: Instalacje budowlane

Kamil Wichniarek

06.11.2022 15:40

Obawiałem się strasznie tej inwestycji, kilka lat wahałem się nad tym krokiem i ciężko było mi zaufać firmie wiadomo jak to jest każdy pilnuje swojego portfela... Firmę FlexiPower Group znalazłem przez przypadek w necie, postanowiłem zadzwonić na infolinie i tu miłe zaskoczenie nie czekałem w kolejce pół dnia, telefon odebrał konkretny człowiek, który odpowiedział mi na wszystkie pytania, był tak sympatyczny, że bardzo komfortowo czułem się w rozmowie. Załatwiłam wszystko przez telefon, odpowiedział mi na wszystkie nurtujące mnie pytania oraz bezproblemowo wycenił mi instalację i zawsze gdy chciałem o coś zapytać był dyspozycyjny dla mnie. Dla mnie jako osoby nie doświadczonej bardzo ważne było, aby przeprowadzała mnie jedna osoba, a nie kilka. Instalacja przebiegła też super, ekipa bardzo wesoła ???? Polecam naprawdę szczerze.

07.11.2022 08:42

Panie Kamilu, bardzo dziękujemy za dodanie opinii. Każda jest dla nas bardzo ważna. Staramy się, aby każdy nasz Klient był zadowolony, dlatego też do każdego Klienta podchodzimy indywidualnie. Serdecznie pozdrawiamy i pozostajemy do dyspozycji.

28.10.2022 11:09

Wojciech

27.10.2022 13:35

Polecam współpracę z tą firmą. Świetni fachowcy, oferta dobrana do klienta, szczegółowo przedstawiona. Pomoc na każdym etapie inwestycji - od doboru odpowiednich elementów instalacji, po pomoc w pozyskaniu dofinansowania. Instalacja działa wytwarzając czystą energię. Podsumowując atrakcyjna cenowo oferta i porządny zespół fachowców.
    Adrian L.

17.10.2022 17:47

Miałem przyjemność współpracować i mogę wystawić zasłużoną rekomendację, duże doświadczenie, zgrany zespół oraz wysoka kultura osobista. Termin został dotrzymany, instalacja została zamontowana i działa zgodnie z założeniami, Panowie posprzątali po sobie i udzielili paru cennych rad, raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam.
    M.T

12.10.2022 09:53

Solidna firma, miła atmosfera i dobre zarobki. Od lat pracuje i jestem bardzo zadowolona
    Alicja

05.05.2022 19:52

Uwaga - nie płacą podwykonawcom!!!! drugie SANITO!!!
    Mona

27.06.2022 17:25

W tej chwili ponad miesiąc, już po terminie płatności i cisza.
    Firma

11.10.2022 08:46

Więcej informacji. Wybieramy się na podwykonawców do tej firmy.
    Mariusz

06.10.2022 23:19

Współpracę oceniam jak najbardziej pozytywnie, instalacja została założona zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, wszystko działa jak należy, będę miło wspominał tą firmę, jak najbardziej polecam.

27.09.2022 11:47

Jestem bardzo zadowolony z pracy dla Flexi. Słowni ludzie i miła atmosfera. Płaca spoko i poczucie stabilności. Polecam jeśli szuka ktos pracy na długi czas.

26.09.2022 15:48

Dobrze wspominam pracę w firmie, Atmosfera przyjazna, pieniądze ok. Gdybym nie musiał zmienic miejsca zamieszkania to pewnie bym tam nadal pracował.

26.09.2022 12:14

Obecnie FlexiPower Group Sp. z o.o. Sp. K. do swojego zespołu szuka osoby do pracy jako Serwisant. Na GoWork.pl dodano ogłoszenie 24 sierpnia.
    serwisant

26.09.2022 15:44

gdzie mozna znaleźc link do oferty?
    Katarzyna

26.09.2022 14:12

Dobry i rzetelny pracodawca, miałam przyjemność współpracy i bardzo sobie cenię. Wypłata zawsze na czas, szefostwo także do dogadania. Bardzo miło oceniam firmę i jej pracowników
    m

14.09.2022 09:38

Niepoważna firma. Do zgłoszonej awarii zbiornika z wodą który jest na gwarancji i jest jeszcze własnością gminy serwis jedzie 9 dni!! także jest to super profesjonalne podejście firmy do klienta. Tylko pogratulować. Pani zaproponowała jedynie podłożenie wiadra żeby woda miała gdzie spływać w miejscu gdzie od zaworu do ściany jest odstęp ok.5 cm.

14.09.2022 12:19

Dzień dobry, Czas wymiany urządzenia na urządzenie zastępcze uwarunkowane jest okresem dostawy części zastępczych od producenta/dystrybutora urządzenia. Każdorazowo w wypadku opóźnienia w ww. dostawach informowany jest o tym Właściciel - w wypadku inwestycji realizowanych ze środków unijnych - jednostka terytorialna (URZĄD GMINY). W przypadku dalszych jakikolwiek uwag do sposobu rozstrzygnięcia złożonej reklamacji, prosimy o kontakt za pośrednictwem adresu e-mail: [email protected] Każda opinia przekazana zgodnie z powyższymi wytycznymi będzie rozpatrywana indywidualnie przez pracowników działu technicznego. Pozdrawiamy.

31.08.2022 11:01

Ceny prądu szaleją. Wychodząc naprzeciw potrzebom rynku nawiążemy współpracę z Firmami, które chcą zostać naszym autoryzowanym Partnerem w branży OZE. Oferujemy bardzo  atrakcyjne warunki współpracy ????
    Skontaktuj się bezpośrednio : tel. +48796792387

28.08.2022 18:54

Poszukujemy Magazyniera. Sprawdź naszą ofertę pracy na GoWork.
    Kamil

19.08.2022 11:50

Dobry pracodawca, spoko atmosfera i pieniądze godne. Złego słowa nie można powiedzieć.
    Waldek

28.06.2022 09:39

Serwis tej grupy to porażka czekam od 28 maja kiedy zgłosiłem usterkę dzisiaj mija miesiąc i nic się niedzieje .Dzwonię do serwisu a tam mnie olewają .Dziadowski serwis.
    wójt

28.06.2022 07:59

Podobnie w gminie woj śląskie gmina Lelów - montaż opóżniony o pół roku, usterka nie poprawiona od 2 miesięcy. Reklamacje mozna sobie zgłaszać. Klienta lekceważą albo zarządzanie w firmie jest na niskim poziomie. Prezes pewno to jakiś ciamajda.
    Klient Marcin

21.06.2022 12:31

W ramach projektu Montaż instalacji odnawialnych źródeł energii na terenie Gmin: Nowy Targ, Miasta Nowy Targ, Czorsztyn, Łapsze Niżne, Brzesko, Alwernia, Babice, Chrzanów, Libiąż oraz Trzebinia” FlexiPower Grup jest głównym wykonawcą. Od 09.05.2022 kiedy wystąpiła awaria do chwili obecnej 21.06.2022 firma FlexiPower Grup nie zdołała naprawić usterki. Można wielokrotnie dzwonić, a i tak mają klienta w odwłoku. To jest jakieś nieporozumienie z tą firmą. Kompletne dnoooo.

17.06.2022 11:51

Czy pracodawca FlexiPower Group Sp. z o.o. Sp. K. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
    Mona

17.06.2022 19:12

Trzeba bardzo długo prosić i dopomina się o wypłatę należnej prowizji. Tak firma motywuje współpracowników. Typowy wsiowy Januszex jako model biznesowy.
    bolo

10.06.2022 16:05

Szanowni państwo tak lekceważącej innego człowieka firmy dawno nie spotkałem. To co wyprawia sie w tej firmie wobec klienta to sie w głowie nie miesci. Na wyznaczenie terminu naprawy instalacji czekam juz ponad 50 godzin, na wyznaczenie terminu nie na naprawę. O tym że tracę pieniadze z kazdym dniem nie wspomne. Ten temat Pani przyjęła prychnieciem i tyle. Zobaczymy kiedy z łaski swojej ktoś się odezwie. Porazka!!!

Zostaw merytoryczną opinię o FlexiPower Group Sp. z o.o. Sp. K.