dodaję poprawkę to kilkadziesiąt tysięcy złotych ...
stolarz
09.12.2016 19:57
Barazza Design Sp. z o.o Opole zamówiła meble na wymiar pod swoje produkty które wykonałem,
nabywczyni zapłaciła za wszystko dla Spółki która od pół roku nie chce mojej Firmie zapłacić pomimo ponagleń a to kilkadziesiąt zł. Jest to wytwór do oszukiwania podwykonawców którzy się nabiorą szczególnie zarząd który zamawia meble już z myślą o braku zapłaty.Nie polecam ,zgłaszam do
prokuratury o wyłudzenie i przywłaszczenie cudzego mienia. UWAGA NA OSZUSTÓW.
Jacek
27.01.2015 19:32
Polecam poważnej rozwadze podjęcie jakichkolwiek rozmów dotyczących zatrudnienia w firmie Barazza Design Sp. z o.o. 47-300 Krapkowice, ul. Sądowa 20, Show room Barazza Domexpo Opole, KRS: 0000517516, NIP: 1990111695, REGON: 161597622
Zostałem jawnie wprowadzony w błąd przez w/w firmę. Po dwóch rozmowach kwalifikacyjnych (w tym z zarządem firmy) otrzymałem propozycję zatrudnienia jako przedstawiciel handlowy na umowę-zlecenie w okresie pierwszych 3 miesięcy. W grudniu 2014 miało też miejsce szkolenie i uzgodnienie warunków finansowych. W dniu 5 stycznia 2015 otrzymałem informację, że umowa, która miała obowiązywać od 1 stycznia będzie obowiązywała od 12 stycznia i zostanie do mnie wysłana kurierem wraz ze sprzętem (laptop i telefon komórkowy). W dniach 13/14 stycznia próbowałem się dowiedzieć co dzieje się z przesyłką... Głos w telefonie poinformował mnie, że pani dyrektor Violetta już nie pracuje, przebywa na L-4 i on jako jej następca nic nie wie!!! Potrzebował kilku dni do zastanowienia nad sytuacją. Oczywiście żadnego kontaktu ze strony pana Perczaka; poprosił mnie tylko o wysłanie całej korespondencji z jego poprzedniczką na firmową pocztę email. Gdy zadzwoniłem po raz kolejny nadal nic nie wiedział... Ręce mi opadły!!! Ja odrzuciłem w międzyczasie (w grudniu i styczniu) kilka propozycji rozmów rekrutacyjnych mając na uwadze zatrudnienie w Barazza Design Sp. z o.o.
Podaję ten przykład ku przestrodze naiwnych!!!