Ala02.12.2020 14:15
Ze 100% pewnością odradzam pracę w tej firmie, co prawda: nie pracowałam w niej, ale brałam udział w procesis rekrutacyjnym.
Na plus:
1. Rekruterka była super, mega miła, mega profesjonalna, jedna z najlepszych z jakimi się spotkałam.
Na minus:
1. Pani Manager była nieprpfesjonalna od samego początku, zaczynając od spóźnienia na spotkanie.
2. Pani Menager nie pokusiła się o włączenie kamerki ani nawet próbę wyjaśnienia czemu jest ona wyłączona.
3. Podważana była moja każda propozycja.
4. Ton głosu owej Pani był nie do zniesienia, co może pokazać fakt, że pierwszy raz decyduje się na dodanie negatywnej opinii o jakimkolwiek procesie rekrutacyjnym.
5. Pytania leciały jak strzały z karabinu.
6. Na pytanie od innej osoby odnośnie mojego guru, powiedziałam imię i nazwisko i nie dane było mi ciągnąć rozmowy dalej, bo Pani Manager stwierdziła "że ona może powiedzieć, bo ona tą Panią zna".
7. Następnie zaczęło się przepytywanie z niemal życiorysu odnośnie wskazanej przeze mnie osoby. Nie tego dotyczyła ta rekrutacja.
8. Jako osoba spokojna, zostałam wyprowadzona z równowagi po 15 minutach rozmowy!
9. Pani Manager nie pamiętała również o wyłączeniu mikrofonu w trakcie rozmowy z innymi osobami na spotkaniu, co owocowało tym, że nie słyszałam pytań.
10. Miałam na "już" zaproponować posty na ich fb. Skoro moje przemyślane propozycje były negatywnie oceniane, to po co pytać mnie o kolejne?
11. Na pytanie o to czy mam problem gdzieś zadzwonić, powiedziałam, że nie i że zdarzało mi się szukać sponsorów np. Pytanie zostało postawione jeszcze raz. Widocznie Pani Manager nie uznała odpowiedzi za merytoryczną.
Wszystkim osobom chcącym podjąć tam pracę: Z CAŁEGO SERCA ODRADZAM!!