Agencja Pracy Refinanse
6 30 6 1

Opinie o Agencja Pracy Refinanse

Szczypior

W końcu robota gdzie normalnie płacą pieniądze i człowiek nie czuję się oszukany i jako agencja mogą być Lubię atmosferę w Agencja Pracy Refinanse za: Obsługa pracownika

Urszula
@Szczypior 25.10.2018 13:04

@Szczypior, długo już współpracujesz z Agencją Pracy Refinanse? Jestem ciekawa, jak długo (mniej więcej oczywiście) czeka się od momentu kontaktu z firmą do podjęcia pracy u nowego pracodawcy. Jak to wyglądało w Twoim przypadku?

mikolaj76

Wyciagneli mnie z nie lada problemu, polecam serdecznie, skuteczni jak nikt!

Urszula
@mikolaj76 23.10.2018 16:50

@mikolaj76, rozumiem, że pracowałeś za pośrednictwem Agencji Pracy Refinanse. Czy możesz opisać, jak przebiegała Wasza współpraca i co powinny wziąć pod uwagę osoby, które również chciałyby taką współpracę z tą firmą podjąć?

Urszula

@Nowy, jasne, rozumiem, dziękuję za info. Daj znać później, jak będzie rozwijać się sytuacja! Póki co pozdrawiam i trzymam kciuki, żeby wszystko było OK! Czy wśród użytkowników forum znajdą się osoby, które także podjęły niedawno współpracę z Agencją Pracy Refinanse z Bydgoszczy? Jak ją oceniacie?

Nowy

Narazie spoko jest tak jak mówili. Nawet krążą dość pozytywne opinie na ich temat Zobaczymy jak przyjdzie kasa czy jest tak samo faktycznie.

Urszula

@Irek, piszesz, że Agencja Pracy Refinanse to dobry pracodawca. Byłeś lub w jakiś sposób jesteś związany z pracą w tej firmie? Jeśli tak, to podziel się swoją nieco bardziej rozbudowaną opinią na temat tego pracodawcy! @Nowy, i jak oceniasz współpracę z Agencją Pracy Refinanse? Napisz coś na ten temat! Czekamy z niecierpliwością na wieści z Twojej strony.

Nowy

Od poniedzialku ide do pracy jak mnie wkurzą to na pewno napisze bo mam juz dosyć bajeròw...

Urszula

@Zuza, jakie stanowisko Cię interesuje? Kontaktowałaś się już z firmą? @:), jesteś obecnym pracownikiem Agencja Pracy Refinanse lub współpracujesz z tą agencją? Co możesz powiedzieć o oferowanych przez nią warunkach?

Zuza

Może ktoś podpowie czy agencja ma aktualnie oferty pracy?

:)
@Zuza 21.06.2018 09:30

cały czas mają jakieś oferty, najlepiej do nich zadzwonić. Ja ich znalazłam też na FB.

Urszula

Większość opinii na wątku jest pozytywna - to zawsze cieszy. Ja jeszcze mam pytanie czy Agencja Pracy Refinanse zapewni umowę o pracę? Można liczyć na dodatkowe benefity? Wiecie może na jakie stanowiska najbardziej opłaca się aplikować?

Kaaaaty
@Urszula 29.04.2018 18:11

Kilkadziesiąt osób pracuje w moim zakładzie z tej agencji i trochę ich wy pytałam jak to wygląda bo sama byłam bardzo ciekawa Hi hi I nic specjalnego się nie dowiedziałam :) Z tego co wiem to nie zwalniają i o dziwo skarg też nie było :)

superaski pracownik
@Urszula 29.04.2018 18:11

Z tego co wiem to umowy ruzne zalezy od zakładu bo to zakład ustala warunki - tak mi tłumaczyli- faktycznie opinie są pozytywne dajom zaliczki od wynagrodzenia i to mnie zaskoszylo . Całkiem fajny sprawa. BARDZO FAJNE PANIE W SEKRETARIACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonymous
@Kaaaaty 25.05.2018 16:49

Katy jestes fajna !!! Wiesz o co hodzi :) :)

super pracownik
@Kaaaaty 25.05.2018 16:49

soryyyyyy " chodzi" mioalo byc :)

Mariusz S

Nie będę i chwalić za to że poważnie traktują ludzi bo tak powinny zachowywać się wszystkie agencje pracy .Na pewno nie powiem na ich temat nic złego.

Karol

Agencja Pracy Refinanse ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Podpowiedzcie czy dobrze sie z nimi pracuje? Na co trzeba zwracać uwagę?

Aaaadas
@Karol 21.02.2018 22:23

Ja pracuje w Hanplascie za ich pośrednictwem i nie słyszałem na ich temat jakiś złych opini a pracuje w Hanplascie od nich chyba gdzies ponad sto osob. Sałate też dają na czas

Pszczółka Maja

Mogliby zmienić adres bo parkowanie na dworcowej to jakiś koszmar! No i kawy nie dają jak przyjdziesz na rozmowę kwalifikacyjną. hehehe Śmieje się bo widzę większość opinii pozytywnych - Chociaż sama nie mam im nic do zarzucenia. Aaaaaa i jeszcze jedno. Trzeba iść po schodach jak się wchodzi do biura :)

Bogdan :)

Byłem bezdomny i nie mogłem znaleźć pracy bo nikt nie chciał potraktować mnie poważnie. Refinanse jako jedyni dali mi szanse. Załatwili prace, a po trzech dniach dali mi pieniądze na bilet miesięczny. Dzisiaj wynajmuje mieszkanie i mogę normalnie żyć. To wszystko zawdzięczam ludzkiemu podejściu do mojej osoby przez pracowników Agencji. Nic ode mnie nie chcą. Jedynie mam dobrze mówić na ich temat aja postanowiłem napisać tą opinie.

Adi
@Bogdan :) 25.08.2017 12:55

No i co ci to dało Bodziu? Popracowałeś 7 miesiecy i znowu wróciłeś na stare śmieci

Syrkaaaa

siódma wypłata i dostałam taką jak sie umawialismy. wszystko jasne i przejzyste więc jest ok. szkoda że mam umowe tymczasowa ale w sumie nie jest źle. Ty Zasmucona co się dziwisz ze po 13 dniach ciszy ktoś cię z pracy wyrzucił???? Jesteś śmieszna!!!

Szczotek

Narazie jest dobrze bo widać że poświęcają te dużo czasu na pracownika Ciekawe jak długo. Pewnie za jakiś czas im się znudzi...

Zasmucona :(

Ja nie potwierdzę pozytywnych opinii! Dostałam od nich fajną prace z której byłam naprawdę bardzo zadowolona i zwolnili mnie tylko dlatego że nie miałam przez 13 dni usprawiedliwionej nieobecności i nie odbierałam telefonu. Może i są pomocni i nie oszukują jak wiele innych agencji ale zrozumienie na wyjątkowe sytuacje też trzeba mieć.

Aaaaaa
@Zasmucona :( 03.10.2017 17:57

No takie juz sa prawa. A pani myslala ze beda pania trzymac bo pani nie raczyla zadzwonic

Łuki

Starają się hi hi.. Pierwsza Agencja pracy która dała mi paczkę na święta. I tak trzeba bo teraz jest sezon na pracownika

Marta

Po za tym, że czekałam na pracę ponad dwa tygodnie to mam dość pozytywne odczucia. Zaskoczyli mnie, że można dostać zaliczkę jak potrzebne pieniądze. Przesympatyczne i bardzo pomocne są Panie w sekretariacie, które gorąco pozdrawiam.

Zioło

Pracuje w Sichert dzięki Refinanse i praca jest super. Z przyjemnością wstaje rano do pracy. Pozdrawiam cały Sichert i Refinanse.

Syla

W końcu normalna Agencja Pracy która traktuje ludzi poważnie poczynając od rozmowy o prace i kończąc na samej pracy. Na razie wszyscy ich chwalą i mam nadzieję, że nie uderzy im woda sodowa do głowy. Pozdrawiam wszystkich

Radek

Płacą, nie ściemniają i można się z nimi dogadać. Jak pasują warunki pracy to śmiało można podpisać umowę. Cała reszta taka sama jak w innych agencjach.

Klaudiusz

No może być ale tyłka nie urywa. Nie ściemiają to fakt wiec raczej jest Ok. He he dlatego to pisze :)

Staszek

Niby są pomocni a mi zaliczki nie dali bo jak twierdzą pracuje tylko 10 dni. A jaka różnica ??!!!!Skoro wypracowałem to mogli by dać jak mam tak ważna sprawę. Po za tym praca jest Ok.

Monika

Są całkiem spoko. Starają się być bardzo pomocni. Jak jest potrzeba to dają zaliczki z wynagrodzenia z czym się wcześniej nie spotkałem. Na razie pracuje u nich 3 miesiąc i jest ok.

Konieczka M

Dziękuje za prace! Pozdrawiam Refinanse

Robert K.

Pracuje w Refinansach na produkcji jako tymczasowy od 6miesięcy i jestem na tyle zadowolony, że pierwszy raz w życiu piszę pozytywną opinie. Robie to dlatego, że uczciwie mnie potraktowali i zasłużyli na dobre słowo. Polecam Agencje Pracy Refinanse. Pozdrawiam serdecznie Refinanse!

Marta

Z przyjemnością napiszę pozytywną opinie, bo mi pomogli, a wcale nie musieli. Można na nich polegać. Polecam. :)

Raflik

Pierwsza agencja pracy która mnie nie rżnie na wypłacie. Z tego powodu polecam!

Zostaw opinię o Agencja Pracy Refinanse - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Refinanse