Wayss Freytag Spółka Projektowa

Niemcy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 20 ocen.

Wayss Freytag Spółka Projektowa
3 20 6 1

Opinie o Wayss Freytag Spółka Projektowa

Młody 99

Część szukam opini o pracy w Niemcy

anonymous

Nie polecam tej bandy oszustów.Okradają ile mogą

Łukasz
@anonymous 14.05.2018 18:46

Napiszesz coś więcej ? Pytam bo oferują mi wyjazd i się zastanawiam

Łukasz
@anonymous 14.05.2018 18:46

Prawda jest taka że każdy może tu pisać co chce ale konkretów to ja tu żadnych nie widzę więc pytam .czy wypłata się zgadza ?czy jest na czas ? Jakie warunki mieszkania ?

Budowlaniec
@Łukasz 31.05.2018 21:57

Firma Wayss Freytag płaci dobrze, ale w ratach. 10tego wpływ na konto walutowe, różnie, raz połowa wypłaty, raz więcej. W środku miesiąca bywa wpływ na konto zlotowkowe, za to w ostatnim tygodniu miesiąca pracownik otrzymuje resztę wypłaty w kopercie (w euro). Kasa się zawsze zgadza. Za mieszkania się nie płaci, warunki są w miare okej, ale na luksus jak pokój jednoosobowy nie ma co liczyć. Zjazd do Polski na tydzień średnio co 6 tyg. Przejazd w obie strony darmowy firmowymi busami. W Niemczech praca w sb do 13.

Robo

Ostrzegam operatorów przed tą firmą i pracą we Frankfurcie nad menem robiłem tam 2msc. z tych dwóch miesięcy może z tydzień przerobiony na sprzęcie reszta na lopacie mają swoich przydupasow którzy z ledwoscia trójki mają a ty z jedynka na lopacie kasa niby się zgadza w kilku ratach oczywiście mieszkanie w zależności gdzie zostaniesz przydzielony ja miałem ta przyjemność mieszkać na mieście z karaluchami nie polecam

Igor

Praca w Niemczech jest dla osób chcących pracować i tu jest zasadniczy problem!!!!

anonymous

Powiem krótko (usunięte przez administratora)

Maja

Osoby interesujące się pracą w firmie Wayss Freytag, zachęcam do odwiedzin oficjalnej strony firmy w internecie: http://www.wayss-freytag.pl/index-3.html Ten pracodawca obecnie poszukuję do pracy za granicą wielu fachowców, każdy znajdzie na stronie wszelkie informacje związane z tematem rekrutacji. Was namawiam do podzielenia się z nami nowymi opiniami, co do tematu warunków pracy oraz kwestii wynagrodzeń. Nowe komentarze będą bardzo pomocne dla wielu osób.

OLEK

Witam. Proszę o odpowiedz czy WAYSS FREYTAG to agencja posrednictwa pracy z MIEJSCA PIASTOWEGO

Maja

Zachęcam do pisania najnowszych opinii o firmie Wayss Freytag Spółka Projektowa, tematy związane z dodatkami pracowniczymi oraz kwestią zatrudniania studentów w tej firmie będą bardzo mile widziane w tym wątku. Chętnie dowiemy się informacji o obecnych warunkach płacy jakie oferuję ten pracodawca, zapraszam do pisania nowych komentarzy w tym wątku.

podkarpackie

Czy wayss freytag to agencja posrednictwa pracy z miejsca piastowego

Podkarpacie

To jakaś kpina wszystkie posty Mateusza usuneliscie .Potwierdzam to co napisał .Dlaczego kłamiecie??! Był pracownikiem dobrym .Warunki tragiczne tam były!! .Usuwacie Nie Wygodne dla was Opinie,aby nowi pracownicy nic nie wiedzieli!!!!!

Andrzej z Krosna
@Podkarpacie 17.01.2018 06:38

To ty Anita

Andrzej z Krosna
@Andrzej z Krosna 20.03.2018 20:03

To ty Anita

ROBOL

pierwsze co wjezdzajac do firmy zuca sie w oczy Brabus v12 biturbo sl600 HYPERCAR za 2 mln złoty wiecej pisac nie musze. przekretasy

pracownik
@ROBOL 27.07.2017 10:17

A za mieszkanie 6 osobowe każą każdemu płacić po 400 euro. więc w sumie 1300pensja. Więc się też za mieszkanie dorabiają

anonim
@pracownik 21.08.2017 22:25

Zapomniałeś dodać że 150 e za mieszkanie zwracają ci później jako dodatek do wypłaty. Jeśli jest tak źle to szukaj sobie mieszkania na własną rękę, ale lepiej widzę że jest ponarzekać, a po za tym nikt nikogo na siłę nie trzyma w tej pracy.

Pracownik
@anonim 11.10.2017 10:01

Tak tylko mówią , że oddają. Ale przykro mi bardzo żadnych zwrotów do wypłaty nie ma

ktos

Czy może ktoś napisać od jakiej kwoty firma odprowadza składki do ZUS-u, jeżeli pracuje się na kontrakcie w Niemczech?

wacek

witam proszę napisać jakie zarobki są na tunelu lubień jako cieśla

Stefan

Firma ma dobra opinię a to nie bierze się z powietrza. Jeśli niektóre wpisy to ciąg wyzwisk to nie dziwię się że administrator skasował

adam
@Stefan 25.01.2018 15:54

następny lizus

adam
@Stefan 25.01.2018 15:54

nie firma tylko agencja posrednictwa pracy

Czarownica

Dołączę się - dlaczego usunęliście post Pana Mateusza?

andrzej

witam. dlaczego usuneliscie Mateusza post

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonim

Wiecznie niezadowolony ktoremu się nie chciało pracować. Firma nie będzie trzymać pracownika który nie wykonuje nalezycie swojej pracy a w narzekaniu jest mistrzem nr.1

anonim

(usunięte przez administratora)

Czarownica

Panie Mateuszu, odpowiadając na Pana post chciałam poinformować że: 1. W związku z tym że przepracował Pan na budowie raptem tydzień - pana nr podatkowy jeszcze nie przyszedł do skutkowało umieszczenie pana w najwyższej klasie podatkowej. - proszę nie pisać że pan nie dostaje wypłat na czas ponieważ najbliższą wypłatę dostanie Pan dopiero 10 grudnia, 2. Pan to nazywa przerwa śniadaniowa a u nas nazywa się to przerwa zgodnie z zapisami prawa pracy, za przerwę pracodawca nie jest zobowiązany płacić pracownikom. 3. Każdy pracownik jest meldowany w urzędzie Zollamt (do sprawdzenia) 4. Brak bieżącej wody - wyssane z palca. Nie da się funkcjonować bez bieżącej wody, więc co powie Pan pracownikom, którzy nadal tam pracują? 5. Stawkę negocjował Pan osobiście, proszę nie mieć pretensji o zbyt niską płacę. Z wyrazami szacunku

pracownik rabka

Rabka to kpina roszady dziwne akcje nie wiadomo o co biega robote robia rotacja ludzi w dodatku nie wykwalikowanych czeski film w chinskim kinie ta firma . Nic dodac Nic ujac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesli chodzi o logistyke i nie tylko zamieszanie nic ponad to

man

pracowalem w tej firmie bardzo krótko i sie pozegnalismy bo nie sprecyzowali w ogloszeniu czy potrzebuja kierowcy czy robola na budowie. Mineły dwa miesiące do dzis nie zostaly mi wyplacone wszystkie pieniadze.Ogolnie mowiac jeden wielki haos w firmie godziny sie nie zgadzają pracownicy dzwonią o swoje pieniądze a przez telefon z nikim z biura nie można tego załatwić

Michał

Ze wszytkim można się dogadać, kasa zawsze na czas, pracuję u nich od około 5 lat i jestem zadowolony. Dobre pieniądze, warunki i opieka. Polecam

wacek

czy pracują górnicy w już w Rabce przy tunelu jesli tak to jaka kasa

stasek

Gdzie nie popatrzę na jaką stronę to sami oszuści a jednak ludzie u nich pracują. A gdzie się pojawi jakaś dobra opinia to "ty jesteś od NICH". Napiszcie jakieś konkrety bo widać nie ma firm które nie są oszustami. Jakie stawiki, czy płacą co miesiąc - czy nie płacą, co odbijają od brutta, kiedy zjazdy, co opłacają - co mamy sobie sami opłacić, umowa o prace czy zlecenie czy w ogóle brak umowy. Nie trudno napisać OSZUŚCI i nie napisać żadnych konkretów. Chcę pracować jako zbrojarz/spawacz za granicą (z wiadomych przyczyn). Kto mi napisze coś o konkretach.

manio

Jestem zatrudniony w tej firmie. Podpisałem umowie i miesiąc siedziałem na postojowym. Pieniądze z umowy dostałem więc zarobiłem za nic. Teraz pracuje w Niemczech i jest w miarę dobrze. Mieszkania mogły by być lepsze - szukaliśmy z chłopakami ale za 250EUR nic lepszego nie znajdziesz. Poprzednio robiłem w Krakbau, warunki podobne ale tu lepiej płacą.

wacek

po trzech dniach to nie chciało Ci się robić czy co?

Niezadowolony

Witam. Tez zostalem oszukany. Właśnie wróciłem z Niemiec po 3 dniach i też zamierzam założyć im sprawę. Może jak będzie nas więcej to coś ugramy? Pozdrawiam

zawiedziony

Potwierdzam nazw firm co nie miara a przekręty te same,a najlepsza nazwa firmy to Biznes Serwis po 400 euro za mieszkania w Niemczech każą sobie płacić,dajcie sobie spokój z tą grupą firm z Miejsca Piastowego.

Porucznik
@zawiedziony 08.03.2017 20:26

Popieram kolego będę zakładał im sprawę z tego tytułu mam faktury i jestem oszukany

anonim
@Porucznik 26.03.2017 17:59

Faktury może im masz, a to że ci zwracają 150e do wypłaty to już zapomniałeś, w sumie to mieszkanie wychodzi 250e a jak się komuś nie podoba to zawsze może szukać na własną rękę

wacek

czy ktoś wie coś na temat pracy w Rabce mają drążyć tunel

Krzysiek
@wacek 23.01.2017 17:02

Tęz mnie interesuje Rabka. Ponoć tunel i praca 2lata a zarobki min 6tys

wacek
@Krzysiek 27.01.2017 15:29

a skąd wiesz jakie zarobki

Paweł
@Krzysiek 27.01.2017 15:29

Dobre żarty robisz kolego! Ta firma to jeden wielki przekręt.

Mirek
@wacek 23.01.2017 17:02

Wie - czekają na Ciebie, żeby Cię wykorzystać i to wszystko! Będziesz dla nich tylko sztuką w stadzie do orki.

wacek
@Mirek 30.01.2017 18:32

pracowaleś w tej firmie że tak dokładnie wiesz i na czym to polega że nie płacą czy coś innego jakieś konkrety podać proszę

wacek
@Krzysiek 27.01.2017 15:29

pracujesz tam w rabce

wacek
@wacek 06.02.2017 13:34

ktoś wie jak się dostać do tej firmy na rabke

olaf
@wacek 23.01.2017 17:02

praca dla włochów ale z polską ekipą (nie trza szwargolic) - stawki może nie tak rewelacyjne jak we frycowie ale nie ma takiej rotacji. Stałe zatrudnienie i umowa o prace - rzadkość ostatnimi czasy. ogólnie zadowolony

W

ja nie narzekam

wacek
@W 29.12.2016 08:41

a gdzie pracujesz

mizerka

Ja pracuję w tej firmie od poczatku istnienia i serdecznie polecam niema co nażekać bo gdżie nas niema tam jest ok

porucznik
@mizerka 12.05.2016 16:31

oj oj bogdan po trupach i do celu

darek
@mizerka 12.05.2016 16:31

bogdan kto Cię nie zna to CI uwierzy, jesteś jednym z nich.

Marek
@mizerka 12.05.2016 16:31

Nie do końca Pan wie, co Pan mówi. Poznaj Pan to wszystko bliżej, to zmienisz Pan zdanie gwarantuję.

Zostaw opinię o Wayss Freytag Spółka Projektowa - Niemcy

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wayss Freytag Spółka Projektowa