Wayss Freytag Spółka Projektowa

Niemcy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 19 ocen.

Opinie o Wayss Freytag Spółka Projektowa

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wayss Freytag Spółka Projektowa

Podkarpacie

To jakaś kpina wszystkie posty Mateusza usuneliscie .Potwierdzam to co napisał .Dlaczego kłamiecie??! Był pracownikiem dobrym .Warunki tragiczne tam były!! .Usuwacie Nie Wygodne dla was Opinie,aby nowi pracownicy nic nie wiedzieli!!!!!

Czarownica

Dołączę się - dlaczego usunęliście post Pana Mateusza?

kuczak
@Czarownica 27.12.2017 13:13

Bo ku(usunięte przez administratora) chłop zje(usunięte przez administratora) wypowiedź kilkoma kur(usunięte przez administratora) i ku(usunięte przez administratora) usuneły mu je(usunięte przez administratora) treść.

andrzej

witam. dlaczego usuneliscie Mateusza post

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonim

Wiecznie niezadowolony ktoremu się nie chciało pracować. Firma nie będzie trzymać pracownika który nie wykonuje nalezycie swojej pracy a w narzekaniu jest mistrzem nr.1

anonim

(usunięte przez administratora)

Czarownica

Panie Mateuszu, odpowiadając na Pana post chciałam poinformować że: 1. W związku z tym że przepracował Pan na budowie raptem tydzień - pana nr podatkowy jeszcze nie przyszedł do skutkowało umieszczenie pana w najwyższej klasie podatkowej. - proszę nie pisać że pan nie dostaje wypłat na czas ponieważ najbliższą wypłatę dostanie Pan dopiero 10 grudnia, 2. Pan to nazywa przerwa śniadaniowa a u nas nazywa się to przerwa zgodnie z zapisami prawa pracy, za przerwę pracodawca nie jest zobowiązany płacić pracownikom. 3. Każdy pracownik jest meldowany w urzędzie Zollamt (do sprawdzenia) 4. Brak bieżącej wody - wyssane z palca. Nie da się funkcjonować bez bieżącej wody, więc co powie Pan pracownikom, którzy nadal tam pracują? 5. Stawkę negocjował Pan osobiście, proszę nie mieć pretensji o zbyt niską płacę. Z wyrazami szacunku

pracownik rabka

Rabka to kpina roszady dziwne akcje nie wiadomo o co biega robote robia rotacja ludzi w dodatku nie wykwalikowanych czeski film w chinskim kinie ta firma . Nic dodac Nic ujac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesli chodzi o logistyke i nie tylko zamieszanie nic ponad to

man

pracowalem w tej firmie bardzo krótko i sie pozegnalismy bo nie sprecyzowali w ogloszeniu czy potrzebuja kierowcy czy robola na budowie. Mineły dwa miesiące do dzis nie zostaly mi wyplacone wszystkie pieniadze.Ogolnie mowiac jeden wielki haos w firmie godziny sie nie zgadzają pracownicy dzwonią o swoje pieniądze a przez telefon z nikim z biura nie można tego załatwić

ROBOL

pierwsze co wjezdzajac do firmy zuca sie w oczy Brabus v12 biturbo sl600 HYPERCAR za 2 mln złoty wiecej pisac nie musze. przekretasy

pracownik
@ROBOL 27.07.2017 10:17

A za mieszkanie 6 osobowe każą każdemu płacić po 400 euro. więc w sumie 1300pensja. Więc się też za mieszkanie dorabiają

anonim
@pracownik 21.08.2017 22:25

Zapomniałeś dodać że 150 e za mieszkanie zwracają ci później jako dodatek do wypłaty. Jeśli jest tak źle to szukaj sobie mieszkania na własną rękę, ale lepiej widzę że jest ponarzekać, a po za tym nikt nikogo na siłę nie trzyma w tej pracy.

Michał

Ze wszytkim można się dogadać, kasa zawsze na czas, pracuję u nich od około 5 lat i jestem zadowolony. Dobre pieniądze, warunki i opieka. Polecam

wacek

czy pracują górnicy w już w Rabce przy tunelu jesli tak to jaka kasa

stasek

Gdzie nie popatrzę na jaką stronę to sami oszuści a jednak ludzie u nich pracują. A gdzie się pojawi jakaś dobra opinia to "ty jesteś od NICH". Napiszcie jakieś konkrety bo widać nie ma firm które nie są oszustami. Jakie stawiki, czy płacą co miesiąc - czy nie płacą, co odbijają od brutta, kiedy zjazdy, co opłacają - co mamy sobie sami opłacić, umowa o prace czy zlecenie czy w ogóle brak umowy. Nie trudno napisać OSZUŚCI i nie napisać żadnych konkretów. Chcę pracować jako zbrojarz/spawacz za granicą (z wiadomych przyczyn). Kto mi napisze coś o konkretach.

manio

Jestem zatrudniony w tej firmie. Podpisałem umowie i miesiąc siedziałem na postojowym. Pieniądze z umowy dostałem więc zarobiłem za nic. Teraz pracuje w Niemczech i jest w miarę dobrze. Mieszkania mogły by być lepsze - szukaliśmy z chłopakami ale za 250EUR nic lepszego nie znajdziesz. Poprzednio robiłem w Krakbau, warunki podobne ale tu lepiej płacą.

wacek

po trzech dniach to nie chciało Ci się robić czy co?

Niezadowolony

Witam. Tez zostalem oszukany. Właśnie wróciłem z Niemiec po 3 dniach i też zamierzam założyć im sprawę. Może jak będzie nas więcej to coś ugramy? Pozdrawiam

zawiedziony

Potwierdzam nazw firm co nie miara a przekręty te same,a najlepsza nazwa firmy to Biznes Serwis po 400 euro za mieszkania w Niemczech każą sobie płacić,dajcie sobie spokój z tą grupą firm z Miejsca Piastowego.

Porucznik
@zawiedziony 08.03.2017 20:26

Popieram kolego będę zakładał im sprawę z tego tytułu mam faktury i jestem oszukany

anonim
@Porucznik 26.03.2017 17:59

Faktury może im masz, a to że ci zwracają 150e do wypłaty to już zapomniałeś, w sumie to mieszkanie wychodzi 250e a jak się komuś nie podoba to zawsze może szukać na własną rękę

wacek

czy ktoś wie coś na temat pracy w Rabce mają drążyć tunel

wacek
@wacek 06.02.2017 13:34

ktoś wie jak się dostać do tej firmy na rabke

olaf
@wacek 23.01.2017 17:02

praca dla włochów ale z polską ekipą (nie trza szwargolic) - stawki może nie tak rewelacyjne jak we frycowie ale nie ma takiej rotacji. Stałe zatrudnienie i umowa o prace - rzadkość ostatnimi czasy. ogólnie zadowolony

W

ja nie narzekam

wacek
@W 29.12.2016 08:41

a gdzie pracujesz

mizerka

Ja pracuję w tej firmie od poczatku istnienia i serdecznie polecam niema co nażekać bo gdżie nas niema tam jest ok

darek
@mizerka 12.05.2016 16:31

bogdan kto Cię nie zna to CI uwierzy, jesteś jednym z nich.

Marek
@mizerka 12.05.2016 16:31

Nie do końca Pan wie, co Pan mówi. Poznaj Pan to wszystko bliżej, to zmienisz Pan zdanie gwarantuję.

jaw

Proszę wpisać Budomx Miejsce Piastowe to ta sama firma ,tylko pod inną nazwą.

Piotrek
@jaw 08.08.2015 10:56

Badz wpisac Mbud, Sbud, Kroscar,Serwis 5+ Ltd., i tak można długo wymieniać... Pomysłów na nowe nazwy im nie brakuje. Spółki im rosną jak grzyby po deszczu. W pewnym momencie człowiek nie wie gdzie jest zatrudniony, w której spółce i jaki ma rodzaj umowy.

tedy
@Piotrek 30.01.2017 18:22

to faktycznie - trudno się połapać bo co chwilę coś się zmienia. ale jak kasa się zgadza to jest ok.

jaw

Witam ja mam podpisaną umowe z tą firmą tylko nie mogę się doczekać aż mnie wyślą na jakiś wyjazd a umowe już mam miesiąc na dodatek jak dzwonie do biura to pani nawet nie raczy podieść słuchawki i tak dzwonie całymi dniami ale cisza SZCZERZE nie polecam tej firmy sami oszuści. !!!!!!!!

Piotrek
@darek 06.11.2016 01:18

Prawdę mówisz, tak jest dokładnie. Strzeżcie się tej grupy firm!

arek
@Jarek 30.01.2017 18:17

Jakieś konkrety ? Bo na jaką firmę nie patrze to wszyscy to sami oszuści - to gdzie mam iść do pracy?

jou

witam złożyłem aplikacje do tej firmy na wyjazd do Danii jako ciesla ale nigdzie nie mogę znależć o nich opinii.Ktoś coś o Nich wie?

martinez
@jou 23.02.2015 09:29

Ja tam pracuje już 10 lat. Na różnych budowach w Niemczech, Szwecji czasem w Danii (zależy gdzie cię wyślą) Jak chcesz pracować zawsze znajdziesz pracę. Niezłe warunki pracy, tanie mieszkania i zjazdy do domu co 4-5 tygodni. Transport opłacają więc trzeba tylko się wyżywić i zawsze idzie się dogadać.

arek
@martinez 12.06.2017 09:48

A konkrety? Ile na rękę za godzinę? co trzeba sobie opłacić samemu?

Zostaw opinię o Wayss Freytag Spółka Projektowa - Niemcy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wayss Freytag Spółka Projektowa