NIE POLECAM tej firmy, która naraziła moją firmę na straty i utrate klienta. Ta jednoosobowa firma naprawiała u nas dźwig budowlany, wystawiła fakture na zabudowanie nowych i originalnych części a zabudowała stare , przez siebie regenerowane i dźwig ulegał coraz częstszym i kosztowniejszym naprawom co doprowadzało do długich przestojów.
Kamil
08.01.2015 08:49
Pracowałem w tej firmie 3 miesiące i do dzisiaj nie otrzymałem żadnego wynagrodzenia. To jednoosobowa firma a właściciel szuka naiwnych co mu będą za darmo pracować. Podobno przede mną było już kilku i zostali również oszukani. Przez 3 miesiące harówy na dziwnych budowach, nie wystawiał faktur kase brał do ręki i twierdzi że nie ma dochodu, nawet u niego w polu pracowałem a nawet dziękuję nie usąyszałem.
Zostaw merytoryczną opinię o PROFI-LIFT
Nie przegap nowości o PROFI-LIFT!
PROFI-LIFT
Górki Wielkie
Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie PROFI-LIFT. Znajdziesz tutaj ró...