POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 72 ocen.

Opinie o POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA

obiektywny

Jeśli chodzi o Gobarto i zarobki to jest to najnowsza krajowa plus premia uznaniowa. Jeśli chodzi o to jaka jest atmosfera to generalnie jest różnie. Zakres obowiązków nijak się nie ma do tego co tak naprawdę robisz. Zmiana zakresu obowiązków na większe nie pociąga ze sobą podwyżek. Podtykaja dokumenty o zmiane zakresu z data zatrudnienia w firmie. Czyli wstecz.To jawny wyzysk. Oprócz tego do czego firma cie zatrudniła musisz sprzątać kible jadalnię szatnie hale magazyn oraz wokół siebie tam gdzie przebywasz. Podwyżek nie ma. Zawsze jest jakiś konkrargument. Ludzi którzy wykazują jakasię kreatywność coś robią lepiej więcej traktuje się jak głupców. Genormalnie masz milczeć i robić to co każe kiero. Nawet jeśli się z nim nie zgadzasz. Poza tym nie ma ochrony. Człowiek nie czuje się bezpiecznie. A ta cała koordynacja jakości to pić na wodę dla weterynarii. Szkoda czasu na te firmę. Nie szanują pracownika.

Iwona

@Żarłok, @Tymon mają rację. Nienawiść i obrażanie siebie nawzajem nie spowoduje zmian w warunkach pracy w POLSKIM KONCERNIE MIĘSNYM DUDA. Może naprawdę warto wybrać się do zarządu i porozmawiać? Lub ewentualnie tutaj swoje propozycje zmian w firmie. Może ktoś z szefostwa zajrzy na wątek firmy i zobaczy Wasze sugestie. Moim zdaniem takie małe czyny mogą być pierwszymi krokami do zmian w firmie.

Tymon

Zastanawiam się dlaczego tak negatywnie wypowiadacie się o firmie? Może warto rozmawiać z zarządem i tak przedstawić swoje wnioski? Teraz brakuje rąk do pracy i sądzę, że o wielu problemach nikt w zarządzie nic nie wie. Szkoda tracić pracę a zgoda buduje!!

Żarłok

Aż nie chce się czytać takich wpisów. Później ludzie dziwią się, że ich komentarz został usunięty. Tyle zawiści i obrażania. Żeby się dobrze pracowało ludzie musza dbać o to.

Iwona

@jo, @obywatel to nie miejsce na takie kłótnie i obrażanie się wzajemnie. Forum ma swój regulamin, którego wszyscy użytkownicy muszą przestrzegać. @obywatel skąd wiesz, że POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA jest sprzedany? Ważne, by informacje na forum były potwierdzone źródłowo, więc możesz to jakoś udowodnić? Nie ukrywam, że to ważne dla potencjalnych pracowników.

Marek

Czy jesteście pewni, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Firma działa już tyle lat, wiele zdobyła.

Strażak

Jedno wielkie dno dno dno kierownictwo sposób planowania zarządzania ludźmi totalna porażka, łaskę robią że dadzą zjeść na stołówce ale nich powiedzą skąd to mają ano ze zwrotów co już po terminie. O kadrze kierowniczej lepiej się nie wypowiadać bo to są półmózgi a zwłaszcza Lidia.G to już jest brakmózg cały zakład się z niej śmieje Ale jej możesz napluc w twarz a ona ze pada deszcz. Patologią nie wybierajcie się tam do pracy. Ogólnie syf kiła i mogiła.

Strażak

Jedno wielkie dno dno dno kierownictwo sposób planowania zarządzania ludźmi totalna porażka, łaskę robią że dadzą zjeść na stołówce ale nich powiedzą skąd to mają ano ze zwrotów co już po terminie. O kadrze kierowniczej lepiej się nie wypowiadać bo to są półmózgi a zwłaszcza Lidia.G to już jest brakmózg cały zakład się z niej śmieje Ale jej możesz napluc w twarz a ona ze pada deszcz. Patologią nie wybierajcie się tam do pracy. Ogólnie syf kiła i mogiła.

Metody

Taka firma to spokojna przyszłość dla pracowników. Narzekanie to dla niektórych pracowników podstawa, tylko po co?

Bartek

Tak duża firma musi mieć pewne procedury nadzoru nad pracownikami. Gdyby firma była zła jak piszą niektórzy to przy tej konkurencji nie byłoby śladu po firmie. Może niektórym nie odpowiada charakter pracy?

obywatel
@Bartek 31.07.2017 10:08
Tak duża firma musi mieć pewne procedury nadzoru nad pracownikami. Gdyby firma była zła jak piszą niektórzy to przy tej konkure...

jaka duża firma za dudy to była firma 4500 osób pracowało a teraz 1000 osób + ukraincy teraz firma bedzie nosiła inną nazwe bo przejeli ja inni ced drób

Inna firma

Czesc prawdopodobnie bede pracowal w Dudzie w Sosnowcu , mam dwa pytanka o socjal ... Czy idac na przerwe jest dostep do wyrobow miesnych z firmy jak szynki , pasztety do sniadania ?? i czy sa jakies bony lub karty przedplatowe ( jak tak to w jakiej kwocie do wydania) w firmowym sklepie Dudy ?? .... Z gory dziekuje za odp.

obywatel
@Inna firma 27.07.2017 17:52
Czesc prawdopodobnie bede pracowal w Dudzie w Sosnowcu , mam dwa pytanka o socjal ... Czy idac na przerwe jest dostep do wyrob...

chłopie zejdz na ziemie jaki socjall jakie bony zawsze morzna zjesc bo sie maprzerwe nastołówce

Moralista

Czy jesteście pewni, że o firmie nie można napisać pozytywnej opinii? Czy faktycznie jest wam tak źle? Jeśli tak to może lepiej odejdźcie i poprawcie sobie byt.

Iwona

@Globus rozumiem, że nie zgadzasz się z @Żarłok. Piszesz, że w firmie nie można liczyć na szacunek oraz godne traktowanie. Co dokładnie masz na myśli? Twierdzisz również, że w firmie panuje mobbing. Kodeks pracy definiuje mobbing jako "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników." Czy właśnie takie sytuacje miały miejsce? Firma ma obowiązek ich przeciwdziałaniu. Czy próbowałeś je zgłaszać?

obywatel
@Iwona 06.07.2017 08:45
@Globus rozumiem, że nie zgadzasz się z @Żarłok. Piszesz, że w firmie nie można liczyć na szacunek oraz godne traktowanie. Co...

to czemu wiceprezes suchan odszedł

Iwona

@Żarłokrozumiem, że nie do końca zgadzasz się z negatywnymi opiniami na temat firmy. Chętnie dowiemy się więcej również o tym jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy?

Żarłok

Jak ktoś bardzo chce to zawsze znajdzie powód żeby oczernić firmę. Dlaczego niektórzy nie pomyślą, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma? Może nie zawsze jest super.

Globus
@Żarłok 25.06.2017 22:45
Jak ktoś bardzo chce to zawsze znajdzie powód żeby oczernić firmę. Dlaczego niektórzy nie pomyślą, że wszędzie jest dobrze gdzi...

Super ? To jest totalne dno. Brak profesjonalizmu w tej firmie. Okropny bałagan panuje w tej firmie. Pracuje sie ponad godziny za które firma placi! Odpowiednie instytucje powinny sie tym zainteresować . Mobbing na porządku dziennym.Do nowych - ludzie nie idźcie do tej firmy . Jezeli cenicie czas wolny szacunek i godne traktowanie .

Kiepasa

Jak to wyglada teraz ? Chodzi mi o prace ph? Warto tam isc do pracy ?

Kiepasa

Jak to wyglada teraz ? Chodzi mi o prace ph? Warto tam isc do pracy ?

Żarłok

Bardzo niesmaczne żarty się trzymają niektórych. To są też ludzie i mają swój honor. Firma zatrudnia ludzi którzy chcą pracować, na swoich czasami nie można liczyć.

Czarek

Czy firma organizuje dla pracowników jakieś dodatkowe atrakcje? Może mają zwyczaj dowartościować pracowników?

obywatel
@Czarek 19.06.2017 22:15
Czy firma organizuje dla pracowników jakieś dodatkowe atrakcje? Może mają zwyczaj dowartościować pracowników?...

atrakcje z ukraincami

Iwona

@obywatel piszesz, że firma to "dno". Mógłbyś napisać dlaczego tak uważasz? Jak wygląda obecnie sytuacja w firmie? Dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które myślą o pracy w niej.

Iwona

@Boleka jak oceniasz firmę jako pracodawcę? Chętnie dowiemy się więcej o plusach pracy w Polskim Koncernie Mięsnym DUDA. Każda dodatkowa informacja może być cenna dla osób, które rozważają przesłanie swojej aplikacji do firmy.

obywatel
@Iwona 30.05.2017 12:46
@Boleka jak oceniasz firmę jako pracodawcę? Chętnie dowiemy się więcej o plusach pracy w Polskim Koncernie Mięsnym DUDA. Każda...

firma dno miesci sie wsosnowcu zakłady miesne silesia dawne duda

Darek

POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA to lider polskiego rynku mięsnego, bardzo intensywnie pracują nad wzmocnieniem pozycji na rynku międzynarodowym. Firma ciągle się rozwija i uważam, że pracownicy powinni cieszyć się praca w takiej firmie.

Bolek

POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA jest moim miejscem pracy i zawsze będę chwalił polskie firmy. Czasami jest ciężko ale takie życie.

Iwona

@Szok długo już pracujesz w firmie? Co możesz powiedzieć o procesie rekrutacji do firmy? Ciężko jest dostać pracę?

Szok

Dziadostwo dla despertów przez duże D jestem w szoku że to jeszcze żyje i że żadna kontrola tego nie zamkneła może nie na myśli mam sam proces produkcji ale podejscie do ludzi zatrudnienia wypłat jedna wielka sciema wszystko pod stołem jak nie z lewych kont to w bonach trzeba tam kontrolę nasłać nie ma wyjścia P.D.z Częstochowy pożal się Boże nie wspomnę o P.D.z Kielc dramat .Odradzam nie ładujcie się w to bagno szkoda czasu nigdy nie widziałem czegoś takiego dziki zachód.

Szok

Dziadostwo dla despertów przez duże D jestem w szoku że to jeszcze żyje i że żadna kontrola tego nie zamkneła może nie na myśli mam sam proces produkcji ale podejscie do ludzi zatrudnienia wypłat jedna wielka sciema wszystko pod stołem jak nie z lewych kont to w bonach trzeba tam kontrolę nasłać nie ma wyjścia P.D.z Częstochowy pożal się Boże nie wspomnę o P.D.z Kielc dramat .Odradzam nie ładujcie się w to bagno szkoda czasu nigdy nie widziałem czegoś takiego dziki zachód.

Iwona

@odleciał mógłbyś opowiedzieć czemu warto pracować w tej firmie Obecnie trwa rekrutacja na wiele różnych stanowisk w firmie. Osoby szukające informacji na temat pracy na pewno będą wdzięczne za dodatkowe informacje.

Żarłok

Złożyłem aplikacje na pracownika magazynu. Czy może mi ktoś powiedzieć ile ja tam zarobię? Czy podpisują umowę i na jak długo. A dodatki socjalne też mają? Mam małe doświadczenie w pracy i boje się że nie dam rady.

obywatel
@Żarłok 04.01.2017 18:30
Złożyłem aplikacje na pracownika magazynu. Czy może mi ktoś powiedzieć ile ja tam zarobię? Czy podpisują umowę i na jak długo....

to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poco piszesz jakie dodatki za komuny były dodatki!!!!!!

Odleciał
@Żarłok 04.01.2017 18:30
Złożyłem aplikacje na pracownika magazynu. Czy może mi ktoś powiedzieć ile ja tam zarobię? Czy podpisują umowę i na jak długo....

Fajna firma znana na rynku, warto tam pracować. Więcej wiary w siebie

dramat

Firma to nie żaden koncern bo cala sprzedaz leci na łeb na szyje i to w każdym rejonie Polski. Jak chcesz zarabiać na lewo i niskie pensje to wpadaj

alio

A można wiedzieć jakie są średnie zarobi i jakie benefity wchodzą w grę gdy rozpoczyna się pracę i później jak ma się już większe doświadczenie @góra?

pawel

Ludzie najniższa na umowie czy to Dyrektor czy przedstawciel handlowy reszta na lewo. W firmie istnieje układ Dyrektora handlowego z Prezesami i kilkoma innymi osobami w Firmie. Reszta to parobki do pracy. Córka Pana Dyrektora z Maktona Poznań zatrudniona celowo na Poznań jako PH w Dudzie. Ciagły spadek sprzedaży miesiąc do miesiąca na rynkach. Taki to koncern jak piszecie. Na produkcji układy.

JPK

Piękne są róże i piękne są bzy, ale z tych kwiatów, tak szczerze mówiąc, to najpiękniejsza jesteś właśnie Ty. Kocham cię za Twoje szafirowe oczy, kocham cię za Twoje ciemne włosy, kocham cię za Twoja delikatność i za to cię kocham, ze nie robisz mi na złość.

Klijent

W firmie w Zabkach na ul.Pilsudzkiego jest bardzo niemily,rudy PAN MAGAZYNIER ktory w bardzo ordynarny sposob traktuje dostawców,dlatego w swiat idzie zla opinia na temat firmy DUDA a wystawia taka PAN MAGAZYNIER to znaczy ważniejszy od Prezesa!!

ferdzi

Ale tobie sie cos pmylilo To Firma z Sosnowca a nie z Warszawy. Nie mylcie Maktona z Dudą z Sosnowca

ferdzi

Ludzie co wy wypisujecie . Jak może być dobra atmosfera jak sciagają ukrainców do pracy. Mam w Dudzie pracującego kolegę. Proponuję pensje po 1200-1500 zł. Oczywiscie wszystko na lewo najniższa na papierze. Sprzedaż Dudy spada w całej Polsce, na śląsku 2 mln złotych tak huczy cala branża ta Firma się kurczy.

Anonim

Słyszałem że Duda kupuje Bekpol z Wałbrzycha, nie wiecie czy to prawda czy tylko plotki?

anonim

(usunięte przez administratora)

:-)

jakie premie???

Francja

dostałem taki kontakt (usunięte przez administratora), podobno mają pracę dla ubojowców i wykrawaczy we francji na normalniej umowie o prace

Wall

Trzyma się na rynku fakt tylko dlatego że pracują tam tacy ludzie jak my. Czysty wyzysk kierownik produkcji tylko czeka żeby pieniądza zabrać za święta nie płacą A Panie lejowe myśla ze sa mistrzami paranoja

firmadramat

Firma dramat, zawsze była. Na górze przydupasy prezesów. Od Dyrektora handlowego począwszy. Wszedzie układy. Ciągła rotacja stanowisk. Pieniądze słabe płacone w wiekszosci pod stołem. Taka to Firma i nie porownujcie jej do PKM DUDA bo to dwie inne Firmy. Ta to zaden koncern

###
@firmadramat 23.04.2016 13:48
Firma dramat, zawsze była. Na górze przydupasy prezesów. Od Dyrektora handlowego począwszy. Wszedzie układy. Ciągła rotacja sta...

Tragedia na produkcji....

góra
@firmadramat 23.04.2016 13:48
Firma dramat, zawsze była. Na górze przydupasy prezesów. Od Dyrektora handlowego począwszy. Wszedzie układy. Ciągła rotacja sta...

firma jest ok. tylko trzeba więcej pracować niż się mądrzyć. Wypłaty są na czas bo to spółka akcyjna to po pierwsze a po drugie pensja wypłacana musi być bo tak stanowi prawo pracy. Jeśli ktoś ma jakieś zarzuty czy uwagi czekamy na informację.

kpina

A co sadzicie o produkcji. Brugada 2 i 3 hmm jak dla mnie tragedia wystarczy znac dobrze kiero lub prowadzacych i robisz co chcesz a taki pion podjazdowy traktuje cie jak zero

cała prawda

FIRMA TRAGEDIA!! Zero szacunku dla pracownika ucinanie płac, niewypłacanie całej kwoty za nadgodziny, wyzysk jeden wielki, przy urlopie zero premii mimo, że urlopu było kilka dni w miesiącu, na święta KUBKI DLA PRACOWNIKÓW OD FIRMY KPINA!! ( usunięte przez administratora )

ja

U dudy najlepiej maja ci co choruja im wolno wszystko zawsze dostana urlop itp. a kierownictwo ?? doceniaja tym co du** liza

anka

Czy u Dudy jest zakładowy fundusz socjalny? Bo nie wiem czy skladac wniosek o wczasy pod gruszą?

obywatel

potrzebuje ukrainców

obywatel

nie ma przyjęć do dudy na ich miejscach są ukraincy zapieprzaja po 12h 6 dni wtygodniu

lol

mi,to chodzi o tą Justynę z szopienic,,?

lol

racja,właściwie nic mnie to nie interesuje,bo znam ją tylko z "widzenia'.pozdro...

lol

racja,właściwie nic mnie to nie interesuje,bo znam ją tylko z "widzenia'.pozdro...

lol

dlaczego Justyna M.się zwolniła? czy ktoś wie?

Zostaw opinię o POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSKI KONCERN MIĘSNY DUDA