Eterni Norge, as

Bergen

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 39 ocen.

Eterni Norge, as
2 39

Opinie o Eterni Norge, as

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eterni Norge, as

polska wieś

do "Wqurwiony" piszesz o wieśniakach (usunięte przez administratora) a na wsi piszemy pRZepracowałem a nie pSZepracowałem i nie pSZes tylko przez pRZEZ i wiele innych błedów co pierwszej klasie dzieci na wsiach wiedza tez pracuje w norwegii i najgorsze nieroby i lizusy są z pomorza ,wielcy niby stoczniowcy co stocznie tylko przez brame widzieli .a ty wiesniaku jak nie masz na tyle wiadomosci z ortografii to sie nie wypowiadaj pSZepracowany NIEUKU

Wqurwiony

Niedobra firma ,bardzo niepolecam bo ucinają wynagrodzenie ,godziny,wogule nieodbierają telefonu,pełne aroganstwo,hamstwo,zawisc i obłuda firma-naganiacz najgorszy z najgorszych bardzo silnie nie polecam tych oszustów , Firma dla najgorszych co niepotrafią liczyc i nieznają angielskiego jenzyka i mają klapy na oczach bo tylko takie matoły wtym bagnie długo pracują i dają sie oszukiwac przez eterni posrany ,niepolecam tych oszustów &bumelantów anty polskich z polskich wsi na wschodzie !!!! pszez tę alafirme straciłem mnustwo zdrowia i pieniedzy pracując u jednego wiesniaka norveskiego ,ODRADZAM TYM BUMELANTÓW NA MAXA I Z CAŁEGO SERCA poniewasz dotej pory mi zalegają za pszepracowaną prace ponad 3.ooo €uro pszez pół roku sie nazbierało !

Kurczak
@Wqurwiony 13.03.2017 13:18

Ile zarabiają miesięcznie do ręki?

Roman

Bardzo negatywnie wypowiadacie się na temat firmy Eterni Norge. Może od ostatniego komentarza coś się zmieniło? Możecie powiedzieć, czy pracodawca zapewnia transport do pracy bądź też zwraca jego koszty? Czy pracownicy z Polski otrzymują taki sam rodzaj umowy jak lokalni?

Anty zlodziej i anty discopolo

Bardzo niżetelna firma i oszukuje na wszystkim ucina godziny .zakwaterowanie o standardzie ukrainskim czyli jak woboże i wokółciebie banda wiesniaków bezżadnych ambicji .aroganska franca zrobi wszystko aby zabrac tobie ile sie da .bardzo niepolecam wsómie zerknijcie na srednią ocen 2/6 to dla kazdego z działającym muzgiem daje odpowiednią ocene negatywną

Administrator

Jakim pracodawcą jest Eterni Norge, as? Jak wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie? Czy pracownicy mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

anty złodziej

smiecie jakich mało

anty złodziej

Nie polecam agencji mieszkania to zwykła patologia,hamstwo i bieda bo wynagrodzenia to mniej nisz zero !!

Były pracownik
@anty złodziej 13.03.2018 08:43

Potwierdzam ,mieszkania to nieumeblowane "chlewy", nie dotrzymują słowa odnośnie godzin pracy , mają zlecenia najczęściej z nieciekawych firm w których nie ma godzin pracy . Z daleka od tej firmy !

kinga

ta firma ma specjalne miejsce umnie w d.....u...pie

Ania
@kinga 10.03.2018 09:38

A możesz napisać gdzie pracowałaś ,bo coś mój facet wspominał że dostał od nich ofertę pracy.

Arek

Czy dostał juz ktoś umowę z jadących do pracy w Hirtshals ?

aaa
@Arek 28.02.2018 20:27

napisz do mnie na ten adres lewandowska1979@wp.pl

oszukany

firma chu....ja warta .odradzam

Nickolas
@Aldona 21.02.2018 12:52

Nie podaje żadnych szczegółów ,a wiec frustrat który nie dostał pracy , lub został zwolniony i teraz wypisuje brednie.

maciek

mam pytanko kontaktował sie ze mna Sebastian Gmerek z eterni jest kordynatorem powiedzcie mi czy warto podjąć prace czy to pułapka bo z tego co czytam to lipa

Tomek
@maciek 07.06.2017 23:48

Jeśli chcesz jechać do Oslo to tylko Seba. Szczerze.

Name

Czy miał ktoś propozycje pracy do Hirtshals do przetwórni ryb .Czy konsultantka Petra K. jest wiarygodna ,będę wdzięczny za jakiekolwiek info ?.

Name
@aaa 16.02.2018 08:19

aaa Ale z jakiego miasta jesteś ,bo ja z okolic Gorzowa Wielkopolskiego (Wielkopolska) ?

Oleksy

Podpowiedzcie jak współpracuje się z firmą?

Jedrek

Zachorujesz to zapomnij o wpolczuciu bo o kasie niema mowy jedynie wydawac kase na adwokata bo tak to nic ich nie ruszy aby wyplacili Ci hajs za chorobowe .pozdrawiam biuro eternit

Pracownik

Odradzam jest tu pewien delikfet który trzęsie całym odziałem Eterni w Oslo. Mianowicie zastrasza pracowników na zasadzie będziesz robił u mnie na prywatnych projektach za friko ,albo zlatujesz z projektów itp. Oczywiście tylko wybrańcy ????. Ekipa dziewczyn i chłopaków w biurze ok prucz dąsajacej ,zarozumialej Marysi ????. Pozdrawiam wasz pracownik z projektu????

Pracownik
@Pracownik 26.10.2017 11:48

A oczywiście ma na imię Kristofer serdecznie go pozdrawiam

kulfon

Obiektywnie... Generalnie eterni Oslo na tle innych agencji nie wypada najgorzej. Maja swoje za uszami ale przy takiej ilosci chlopa jest w miare ok (a przerobilem przynajmniej 4 bemaningi). Kasa jest na czas, zlecenia troche krotkie ale nie ma przestojow. @byly pracownik - prawdziwym rodzynkiem to jest ta konsultanka z Rosji. Mowi po polsku ale naszych to chyba za bardzo nie lubi. Pozostale dwie w miare ok. @maciek - Sebastian zajmuje sie chyba rekrutacja. Czasem na kontakt trzeba dlugo czekac ale poza tym spoko chlop, uderzaj do niego - wiekszosc rzeczy zalatwi i na pewno pomoze (jak go ktos na gorze nie zblokuje). Tak wiec obiektywnie, calkiem szczerze, poza kilkoma malymi epizodami w moim przypadku chyba warto. Ale nie namawiam.

Anonim

Podbijam pytanie i proszę o obiektywą opinię. Pozdrawiam :)

Szwager

Nie wolno mi było pracować w Eterni (Oslo), nawet jeden dzień. Dali mi pokój z pluskwy. Błąd z transakcji zawartych je w biurze, kiedy poszedłem do podpisania umowy. Ze względu na ten błąd kopnął mnie Marius. 500 euro dla lotów mi nikt nie wróciła. Eterni ominąć imprezę!

Były pracownik

Odradzam pracę w tej firmie !! Jak już wcześniej ktoś pisał jedyny a właściwie jedyna konsultantka z którą da się rozmawiać to Marie. Prace może i mają ale za niskie stawki, podstawowa rzecz jak ubrania robocze to totalna porażka !! Ciuchy marnej jakości, często nie można się doprosić o cokolwiek, a rękawice do pracy które 'firma' daje nadają się jedynie do kosza! Kursy organizowane przez firmę jak pozostałe, rzeczy -porazka !! Poziom jak w przedszkolu ! Konsultanci wysyłając człowieka na projekt nie mają zielonego pojęcia o tym co to za projekt.. Aż dziwię się że nikt z wypowiadających się nie wspomniał o rodzynku eterni Kristoferze Tomaszewskim! Radzę wszystkim omijać go szerokim łukiem ! Na jego projektach pracuje się za minimalne stawki, wyzyskuje ludzi którzy mieszkają w jego domach/mieszkaniach by Ci remontowali mu nieruchomości za DARMO !! Typ pokroju chcesz mieć pracę , nie podskakuje tylko wykonuj rozkazy pana. Mobbing i wyzysk na porządku dziennym. OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM !!!!

Anty :brudny,biedny,wstrętny śąsk

Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firmaŁańcuchy

Anty eterni.pl

Oszusci i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byłem pszez tę firme w bergen ii i totalna poraszka,zakwaterowanie to bardzo kiepskiej klasy warunki ukraińskie czyli tylko rozklekotane wyro bez lodówki,internetu ,tv,bez prysznica,bez kuchni ,w pracy bardzo antypolska nagonka na polaków i hamstwo, wypłaty zawsze duźo mniejsze od zamieszczanych w ogłoszeniach i w umowie,ten eterni zatrudnia byle dziwki z śląska brudnego ! Opiekunowie to totalne hamstwo i nierubstwo Bardzo niepolecam

Czaki

Witam ja pracuje sezonowo przy rybkach i jest ok kasa na czas itd nie podoba sie to w Pl czeka praca za wiecie ile heeee pozdr.

anonim

(usunięte przez administratora)

Greg

Adecco? Popracuj jeszcze chwilę to dopiero zobaczysz co potrafia. Adecco to jest masakra totalna,. W Eterni nie pracowałem, ale miałem chlopaka na projekcie. Coś ponoć kasa się nie zgadza za czesto. Słabo.

Jan Henryk

Ostrzegam przed pracą w tej firmie. Firma werbuje właśnie na projekt do Sogndal . Będziecie pracowali we dwóch przy czym jeden z was będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Jak to działa . Twój projekt skończy się na Swięta Bożego Narodzenia .Tuż przed Swietami zostaniesz okradziony przez swego kolegę .Niestety ale jeszcze firma będzie winiła ciebie za to że pozwoliłeś się okraść . Tak właśnie bylo ze mną. Tak zostałem okradziony a firma nie zrobiła nic aby już na plac budowy nie wpuszczać złodzieja . Druga sprawa że ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] okradł firmę .Też to zgłaszałem ale firma daje się okradać .Myślę że z czasem nie dostanę wypłaty dlatego odchodzę i ostrzegam potencjalnych kandytatów .

Andii garsija

W tej firmie żądzą sami kolesie.Reszta fachowców jest na chwile.Aby sezon zaliczyć.Pozdrawiam wszystkich Polaków z biura.Odradzam prace w tej firmie ,,odział Tronthem,,

nowłaśniejanek

Witajcie panowie ;D...podzielam komentarze, agencja ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co się dzieje na projekcie i z ludźmi a firma wynajmująca ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e się coś dzieje.Mam nadzieję,ze komentarze na temat tej agencji będą przestrogą przed przed podejmowaniem pracy(Sognddal).Stres, wqurwienie,inwigilacja i zapierd..ol gwarantowane.

xyz

Wreszcie odważył się ktoś mówić o firmie Etreni.Był jeden forman który zwolnił 5 osób ,ale w końcu sam sie rozchorował.Eterni przyslała drugiego który zaczął od wyrzucenia z budowy pracownika.Teraz od czwarku zostaną we dwójkę

stary polonez

Ostrożnie z tą firmą.Płacą raz w miesiącu.Wyrzucają z pracy i nie dają drugiej szansy./Mogliby przenieść na inny projekt ale nie przenoszą/.Na projekcie w Sogndal wymieniono 150% zespołu /wszystkim nie damo drugiej szansy/.Musisz mieć w razie czego za co wrócić do domu ,lub mieć upatrzoną inną pracę.Praca ciężka trzeba nosić ciężkie płyty 30 kg.Pracuje się samemu.Tak więc musisz mieć doświadczenie i to duże,jest dużo otworów do wycięcia,które trzeba wycinać precyzyjnie. Jak dzwonią po ciebie abyś był w Norwegii w ciągu kilku 2-3 dni,to znaczy że kogoś wyrzucili z projektu. Projekt w Sogndal ma wakacje od drugiego tygodnia lipca /4 tygodnie/.Od sierpnia praca na około 2 miesiące

Anty wiesniak

Niepolecam tego naganiacza , bardzo antypolskie nastawienie do poalków w biurze same osły, ucinają z wypłat za co chcą bez uzasadnienia, wmawiają ze praca w miastach a puzniej się okazuje ze praca na wyspie gdzie same wiesniaki coś jak alkatras i 1 sklep, praca tesz pszekolorowana abyś tylko pszyleciał , mięczaki i leszcze ,bardzo niepolecam do tego płacą po miesiącu i nie wszystko .oszysci

Zostaw opinię o Eterni Norge, as - Bergen

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eterni Norge, as