Nie polecam, premie praktycznie nie istnieją a jeśli już są to wynoszą mniej więcej 100 zł w najlepszych miesiącach. Namawiania ludzi na drogie opcje za wszelką cenę, bo wyniki muszą się zgadzać i target na dzień, nie ważne, czy klientowi pasuje, czy nie. Wszyscy nastawieni na zysk i żeby sprzedawać więcej i więcej, co jest męczące psychicznie i fizycznie - ciągłe zamartwianie się i mocna presja, bo jakiś klient nie wrócił po daną rzecz mimo obietnicy i budżet leci, praca cały dzień na nogach, brak możliwości siedzenia, nawet gdy nie ma na sklepie klientów godzinę, a dostawa i sprzątanie jest zrobione. Pracownicy się zmieniają co miesiąc/dwa miesiące, dlatego ogłoszenie o pracę ciągle jest odświeżane. Premia zależy od tego, czy całościowo wyrobi się miesięczny budżet jako zespół. Nie ma czegoś takiego jak premia od % indywidualnej sprzedaży, nawet jak zrobiło się wiele tysięcy więcej, niż inni. Jak za to ile pracy trzeba włożyć w to wciskanie ludziom byle czego, a w międzyczasie ogarnianie dostaw, zamówień internetowych, sprzątania magazynu i sklepu to stawka minimalna w tych czasach jest po prostu śmieszna, tym bardziej jak na firmę, która kreuje się na markę premium. Kierowniczka regionalna jest fałszywa, udaje neutralną, a obgaduje za plecami razem z kierowniczką sklepu i zastępcą. Wieczne plotki poza sklepem i na magazynie, tak jakby im za to płacili. Jeśli jesteś pupilkiem i lizusem, ciągle komplementujesz je to przetrwasz długo, nawet mając bardzo słabe wyniki, inaczej krzyżyk na drogę i zastanawianie się w który losowy dzień dostaniesz wypowiedzenie. Nie bez powodu jest taka rotacja. Byłem tam i nigdy nie wróciłbym tam ponownie, nawet jakby płacili nagle więcej, niż stawka minimalna. Dodatkowo na odchodne trzeba zapłacić za odzież pracowniczą, która co zabawne jest niezbędna do pracy. Dopóki organizacja w tej firmie się nie zmieni to wątpię, że długo pociągną.