Witam,
jak wygląda praca przedstawicieli handlowych? Jest do razu wymagana duża wiedza, czy można ją nabyć w firmie. Jaka jest rotacja na tego typu stanowiskach, atmosfera, narzędzia pracy itp,
Hodowca
29.04.2020 13:14
Nie polecam tej firmy!
Pasza złej jakości dodatkowo firma nalicza faktury, których tak naprawdę nie ma a wszystko po to aby wyciągnąć jak najwiecej kasy!
Przychody i zysk De Heus
238,3 mln
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Przychody firmy na poziomie 4 mld 331 mln zł w roku 2023 prezentują się bardzo korzystnie. Kwota 238 mln 347 tys. zł to wartość uzyskanego zysku brutto.
To imponujące wyniki. Co o tym myślicie? Jak to wpływa na Waszą pracę?
Marzena
12.10.2019 00:03
Zauważyłam, że De Heus ma sporo nowych ofert pracy: https://pracodawcy.pracuj.pl/de-heus-sp-z-o-o,22696. Szukają specjalisty ds. sprzedaży w dziale drobiu, pracownika produkcyjno-magazynowego, kierownika produktu ds. trzody chlewnej, specjalisty ds. kadr i płac i kierownika regionalnego ds. drobiu. Był ktoś może na rozmowie i może powiedzieć, jak wyglądała? Dzięki.
lilu
17.02.2020 22:11
@lis ...skoro tak wesoło podchodzą do pracownika dlaczego nie potrafi ta firma nikogo skutecznie zatrudnić , a ofert stałych jest dużo od kilku miesiecy
lis
18.02.2020 13:35
Może właśnie dlatego ;-)
Inna sprawa, że wysyłanie co chwilę takich samych ogłoszeń to tradycja w wielu dziwnych firmach. A może to hobby? ;-)
Pasze fatalnej jakości. Jeśli zależy wam na zdrowiu i dobrej kondycji waszych zwierząt, nie kupujcie. Ja niestety się przekonałem. Nie polecam!
08.10.2019 10:32
Czy w firmie De Heus Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?
uuuuuuuuuu
09.11.2019 13:14
To czemu nie macie pracowników ???????
Rozumiem dwie zmniany ok ale na okres próbny dać 2100netto to są jaja gdzie w innych zakładach dają minimum 2500 netto do ręki . Jedynym plusem waszym jest to że macie tylko dwie zmiany .
wczoraj
17.11.2019 19:25
Moja buzia Ci do mebli nie pasowała ?
Lucek
14.09.2019 09:14
Witam,
Ile zarabia pracownik produkcyjno-magazynowy w Łęczycy?
gagagag
13.10.2019 09:17
3 miesiące Ale to mało co dają nie chcą płacić to nie mają ludzi i tyle
30.10.2019 08:43
Dzień dobry. Odpowiadając na zadane pytanie - okres próbny w De Heus trwa 3 miesiące i zatrudniamy na podstawie umowy o pracę z pełnym pakietem socjalnym.
Pozdrawiamy, dział personalny firmy De Heus
ja
29.10.2019 18:43
Czy ktoś był na rozmowie - oferta dział kadr ? Czy to zwykła lipa i już mają kogoś swojego?
30.10.2019 08:40
Dzień dobry. Osoby zainteresowane ofertą pracy na stanowisko specjalisty ds. kadr i płac zachęcamy do wysłania CV na adres [email protected] lub za pośrednictwem portalu pracuj.pl
...a jak wygląda proces rekrutacyjny w De Heus dowiecie się Państwo zapoznając się z załączonym linkiem https://www.deheus.pl/kariera/de-heus-jako-pracodawca/jak-wyglada-proces-rekrutacyjny i bezpośrednim spotkaniu z nami :)
Xxx
02.10.2019 12:15
Pracowałem tam długo... ponad 10 lat. Było ok. Pensja na czas socjal ok. Dofinansowania do wakacji nie jakies kokosy ale na paliwo było. Ludzie tez sympatyczni i pomocni jednak do czasu. Padłem ofiarą optymalizacji. Zmienili się ludzie na "górze" i wszystko zaczęło w mojej ocenie nie w tym kierunku co trzeba. Kiedyś kierownictwo miało ludzką twarz. Może i dobrze płacą jak na warunki ł-cy. Jednak to co się tam dzieje teraz wykracza poza jakiekolwiek poczucie przyzwoitości i logiki. Kiedyś najlepszy pracodawca w rejonie teraz spada w dół.
Specialista
10.09.2019 22:54
Jeśli ktoś chce sprawdzić swoją wytrzymałość psychiczną to dobre miejsce, firma przestała patrzeć na przeciwnika jak na człowieka, pracownik traktowany jest tylko jako słupek osiągający dany wynik. Zarządzający sami zgubili się w tym co chcą osiągnąć a zarządzanie zasobami ludzkimi jest tylko w nazwie działu. Ogólnie nie polecam, wyścig szczurów, kopanie dołków.
Pozytywny
26.08.2019 14:39
Mam pytanie
Jakie zmiany są w tym zakładzie ??
Czy święta są wolne wszystkie ???
Wekenndy są wolne ????
Proszę o odpowiedź
15.07.2019 10:04
Pracowałem w firmie 5 miesięcy na stanowisku specjalisty ds. drobiu (dział sprzedaży). Zrezygnowałem, gdyż nie odpowiadał mi charakter pracy przedstawiciela handlowego. Jednakże moje wrażenia po tym okresie co do firmy są jak najbardziej pozytywne. Wdrożenie szyte na miarę pod pracownika, otwartość na sugestie i zgłaszanie potrzeb. W firmie panuje bardzo pozytywna atmosfera, ani razu nie spotkałem się z negatywną reakcją na prośbę o pomoc lub na zgłoszony problem. Nie wiem skąd opinia o wyścigu szczurów i konkurencji wśród przedstawicieli - ja doświadczyłem czegoś zupełnie odwrotnego - całemu zespołowi zależało, żeby każdy jakoś sobie z założonym budżetem radził. Jeśli handel/sprzedaż jest czymś, w czym chciałbyś się realizować i szukasz fajnych ludzi i zgranego zespołu, to w De Heus z pewnością będzie Ci dobrze.
17.07.2019 11:40
Zero spięć na linii pracownik - pracodawca. Kierowniczka regionu wyrozumiała, rozsądna i chętnie służyła pomocą.
25.07.2019 10:07
Firma organizuje warsztaty i szkolenia, zarówno techniczne jak i personalne (sprzedażowe). Na bieżąco wsparcie od kolegów z Holandii. Na każdym kroku informowano mnie, że można zgłaszać zapotrzebowanie na szkolenie, które firma w miarę możliwości stara się organizować. Zbyt krótko pracowałem, by z tego skorzystać, jednakże wiem, że zaplanowano dla mnie obszerne warsztaty technik sprzedażowych, a koledzy pracujący dłużej, którzy z owych warsztatów skorzystali, bardzo je sobie chwalili.
kkkk
28.09.2018 15:45
Zastanówcie się milion razy zanim podejmiecie pracę w tym kołchozie! Nikt was tak nie skrzywdzi psychicznie i finansowo jak DH. Ostrzegam!
Skazany
29.03.2019 23:09
Psychicznie to napewno Budimex skrzywdzi finansowo jakoś wyjdzie ale za średnią pracy po 16h na dobę nie pomijając weekendów
pepe
21.12.2018 20:31
Nie polecam. Mnie nabili w butelkę wykorzystali jako woła roboczego
Moje sugestie dla De Heus Sp. z o.o.:
mają poobcinane parametry w paszy
Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
To są plotuchy
An
02.02.2019 21:18
Wg mnie i moich obserwacji płacą dobrze i na czas . Ludzie maja tam dobra atmosferę i są z sobą zżyci czego w innych firma h nie ma. Widać ze dobra firma tez po ciężarówkach i opiniach klientów.
ja
02.02.2019 13:38
omijajcie szerokim lukiem, obiecanki i wizja działu HR - masakra
Szkoda zdrowia a jakość paszy - wiele do życzenia, parametry zaniżone to jeszcze nic;
Justyna
10.10.2018 19:00
Pracowalam tam. Atmosfera ok, ludzie nastawieni pozytywnie. Czytam te opisy i chyba pisza to ludzie którym mocno nie poszło ???? zeby wylecieć stamtąd naprawde trzeba sobie zasluzyc. Wg mnie godny polecenia pracodawca. Wymagania sa wszedzie, za siedzenie nikt nie placi.
Moje sugestie dla De Heus Sp. z o.o.:
Wiecej benefitow dla specjalistów. Więcej szkolen
K
11.10.2018 13:34
Może to zależy od działu. Wśród przedstawicieli handlowych jest baaardzo duża rotacja. Niektórzy nie pracują nawet roku - rezygnują sami albo są zwalniani w sumie bez powodu. Po prostu nie przedłuża się umowy, albo stale podnosi progi sprzedażowe. Często budżet do wykonania nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości. Wśród przedstawicieli (przynajmniej na drobiu) jest walka to teren i o klientów. Moim zdaniem nie jest to przyjemna atmosfera pracy. Ogólnie długo można się rozpisywać o warunkach pracy w DH. Ja nie polecam, chyba ze na tymczas
C
11.10.2018 16:39
Rotacja jest już w każdym dziale, nawet w biurach i na fabrykach. Odchodzą stare wygi, które trzymały tę firmę w ryzach. To co się teraz dzieje, to jest jakaś paranoja. Nikt za nic nie odpowiada, a załatwienie jakiejkolwiek sprawy graniczy z cudem. Benefity i wynagrodzenia śmieszne. Praca dla desperatów, opcjonalnie do czasu znalezienia czegoś normalnego.
Xenia
17.05.2018 21:44
Jakie samochody dostają przedstawiciele handlowi ?
moj nick
26.09.2018 16:38
startujesz od nowego focusa lub rapida jako mlodszy specjalista, jezeli masz staż pracy to dostajesz octavię lub mondeo. auta na 3 lata i raczej porzadnie wyposazone.
23.07.2018 21:17
Ocena 2/6 mówi swoje... ciekawe co na to firma
Pewnie nic. Jak zawsze. :-)
24.07.2018 19:11
XXX
Xenia
17.05.2018 22:02
Jakie samochody dostają przedstawiciele handlowi?
kura153
28.06.2018 11:56
start od forda lub skody, a im dłużej pracujesz tym bogatsza fura
xxx
18.06.2018 17:00
Omijaj te firmę szerokim łukiem. Szkoda zdrowia.
artssys
20.05.2018 15:00
Witam, chciałam się dowiedzieć czy warto odbyć w tej firmie praktyki studenckie ? Czy byli tam jacyś studenci ? Czy kierownictwo czy może jakiś dział jakości w porządku ?
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w De Heus?
paweł
15.04.2018 22:49
Z tymi wypowiedzeniami to sama prawda, HR ma 0 klasy w tym względzie. Pracowników traktuje się jak zło konieczne. Pakiet benfiów na dzisiejsze czasy żenujący. Kto może, ten szuka normalnego pracodawcy. Firma na równi pochyłej.
piotrek
14.04.2018 19:59
nie polecam pracy jako PH w tej firmie. nierealne budżety, niedostosowane do potencjału w terenie. ciągła walka wśród PH o klientów i tereny, co powoduje wyścig szczurów. mnóstwo papierkowej, bezsensownej roboty i klepania tabelek dla kierownictwa, przez co jest mało czasu na pracę w terenie. kierownicy słabo przeszkoleni, nie umieją zarządzać zespołem i nawet j. angielskiego (!), co w 21w. w dużej korporacji jest porażające i daje obraz o ich kwalifikacjach ;-) po firmie chodzą plotki o zwalnianiu pracowników bez uprzedzenia i z zaskoczenia mimo zadowalających wyników, wręczaniu wypowiedzeń w biurze w Łęczycy, 0 klasy !!
z zewnątrz wszystko ładnie pięknie, elegancki biurowiec, nowe samochody i szkolenia dla pracowników, ale przy tym niewyobrażalny stres i presja.
Patrycja
21.07.2017 14:25
Czy ktoś z zaglądających tutaj forumowiczów mógłby opisać swoje doświadczenia na temat pracy w De Heus Sp. z o.o.? Jakie są oferowane warunki zatrudnienia? W lipcu pojawiło się kilka ofert pracy - warto aplikować? Te informacje będą bezcenne dla osób, które rozważają podjęcie pracy w De Heus Sp. z o.o.
De Heus Sp. z o.o.
24.07.2017 09:43
Pani Patrycjo, zapewniamy, że warto aplikować :) w procesie rekrutacyjnym udzielamy szczegółowych informacji na temat naszych ofert - zapraszamy :)
Pozdrawiamy,
rr
09.08.2017 18:24
Warunki standardowe jak w każdej innej firmie multisport, ubezpieczenie. Ale generalnie nie próbują zatrzymać pracowników zero premii ( tylko świąteczne) na początek żeby zdobyć doświadczenie jest ok ale na stałe nie polecam
Daniel1988
25.12.2016 21:46
Witam serdecznie mam pytanie odnośnie firmy De Hous w Miescisku na jakie zarobki może liczyć tam kierowca zawodowy i jakie warunki oferuje firma czy może mi ktoś takich informacji udzielić pozdrawiam
Ogonek 123445
07.12.2016 14:19
Witam ! Może wie ktoś jak to jest w de heus jako kierowca sprzedawca sklepu obwozowego miał ktoś styczność z taką praca w dealer de heus. Jakie mniej wiecej zarobki i td :)
Pam
09.05.2016 21:27
@cenowo można liczyć na oferty pracy, akurat szukają specjalisty ds. trzody chlewnej czy specjalisty ds. ochrony środowiska. Na to pierwsze wymienione przeze mnie stanowisko trzeba mieć wyższe wykształcenie, np. rolnicze, a także prawo jazdy kat. B.
ciekawy
18.04.2016 18:55
Jakie są zarobki na stanowisku specjalisty od budownictwa inwentarskiego w Łęczycy? Czy firma zatrudnia na umowy o prace czy na stale?
ononaono
02.03.2016 12:10
hej. chiałam uścislić. Umowy o tzw. zakazie konkurencji sa wiążące jeśli pracodawca, płaci za czas, w którym wymaga lojalności. I to nie 2 PLN tylko co najmniej tyle ile płacił średno. Więc nie ma co jeczeć o tych umowach tylko poczytać na necie albo zapytać prawnika. Podobnie na umowy firmowe.
Pozdrawiam
Wywiadu udzielił/aAleksandra Frankiewicz
27.01.2016 16:31
Jesteście ekspertami w żywieniu zwierząt i liderem w dostarczaniu rozwiązań żywieniowych na polskim rynku paszowym. W jaki sposób to takiego biznesu szukać odpowiednich pracowników?
To zależy od stanowiska, na które rekrutujemy. Kanałami najbardziej nasyconymi informacjami dla kandydatów są strona www.kariera.deheus.pl oraz nasz fanpage na Facebook’u. Korzystamy również z portali rekrutacyjnych i społecznościowych, ogłoszeń w mediach ogólnopolskich i lokalnych, a także z usług profesjonalnych firm doradczych. Współpracujemy również z uczelniami o profilu rolniczym. Zdecydowanie stawiamy jednak na kontakt osobisty z potencjalnymi kandydatami np. podczas spotkań na uczelniach wyższych czy na targach pracy. Staramy się również, już teraz, zainteresować sobą uczniów szkół z rynku lokalnego, organizując dla nich dni otwarte czy wycieczki edukacyjne do naszych wytwórni.
Do jakich działów najczęściej poszukujecie nowych pracowników?
Ze względu na rosnący udział firmy De Heus w rynku paszowym, najczęściej poszukujemy wsparcia dla działów sprzedaży. Na terenie całej Polski zatrudniamy specjalistów ds. bydła, drobiu, trzody chlewnej i sprzedaży dystrybucyjnej. Zgromadzony kapitał wiedzy i unikatowego know-how pozwala naszej firmie na inwestycję w pracowników bez doświadczenia zawodowego. Mamy jednak pewne warunki. Muszą cechować się pozytywną energią, otwartością na nowe doświadczenia i pasją zootechniczną, którą chcą wykorzystywać w pracy terenowej z klientami.
Na czym polega weryfikacja ich wiedzy i umiejętności?
Proces rekrutacyjny do De Heus to kilka spotkań służących wzajemnemu poznaniu się i podjęciu odpowiedzialnej decyzji o współpracy. Podczas poszczególnych etapów rekrutacji kandydat spotyka się z przedstawicielem działu personalnego, kierownikiem działu, do którego aplikuje oraz, opcjonalnie, z dyrektorem pionu. W każdym przypadku jest to rozmowa o zawodowych planach, osobistych celach, doświadczeniach kandydata oraz o wzajemnych oczekiwaniach. Wszystkim uczestnikom procesu gwarantujemy poufność oraz informację zwrotną po każdym ze spotkań rekrutacyjnych. Co ważne, oferty pracy kierujemy nie tylko do kandydatów spoza naszej organizacji, ale również do naszych pracowników, dając im możliwość rozwoju zawodowego w nowych obszarach.
W jaki sposób skonstruowany jest system wynagrodzeń?
Siatka płac oparta jest na wartościowaniu stanowisk pracy i jest corocznie waloryzowana odpowiednio do sytuacji rynkowej, ocenianej na bazie wskaźników makroekonomicznych i raportów płacowych. Również roczna ocena pracy wpływa na podstawę wynagrodzenia w zależności od wyników i jakości pracy oraz rozwoju kompetencji.
De Heus w naszym kraju to wielkie przedsięwzięcie dające prace kilkuset osobom.
To prawda. Obecnie zatrudniamy blisko 600 pracowników w Polsce i około 3000 na świecie. Nasza praca zorganizowana jest w kilku pionach: produkcji, sprzedaży i marketingu, administracji oraz zaopatrzeniu i logistyce.
Czy stawiacie na rozwój zawodowy Waszych pracowników?
Oczywiście. Rozwój zawodowy i osobisty jest wpisany w naszą kulturę organizacyjną. Wciąż doskonalimy nasze umiejętności, działania, produkty. De Heus dba o rozwój swojej kadry uwzględniając potrzeby biznesowe firmy i osobiste preferencje pracowników. Dajemy możliwość realizacji projektów indywidualnych i zespołowych, w kraju i za granicą. Różnorodność działań, możliwość kreowania przyszłości i praca w międzynarodowym środowisku powodują, że z dnia na dzień stajemy się bardziej kompetentni, efektywni i usatysfakcjonowani naszą pracą.
Zaczynaliście w Polsce tuż po transformacji ustrojowej. Początki pewnie były skromne?
Na polskim rynku paszowym pracujemy od 1991 roku. Swoją działalność rozpoczynaliśmy od dystrybucji produktów holenderskiej firmy Koudijs. W 1998 roku zakupiliśmy pierwszą fabrykę w Łęczycy, gdzie do dziś produkujemy pasze dla zwierząt. Już ćwierć wieku, wspólnie z hodowcami, rozwijamy polskie rolnictwo, dostarczając rozwiązania żywieniowe oraz oferując profesjonalne doradztwo, wiedzę i doświadczenie. Obecnie mamy już 8 wytwórni.
Co jest podstawą Waszego działania?
Firma De Heus to wiodący producent pasz dla drobiu, bydła i trzody chlewnej. Wytwarzamy także produkty mlekozastępcze, koncentraty i premiksy. Zapewniamy również profesjonalne doradztwo żywieniowo-techniczne. Organizujemy szkolenia i warsztaty dla hodowców.
Na żywieniu zwierząt znacie się chyba jak mało kto?
Można tak powiedzieć. Codziennie, razem z naszymi klientami pracujemy na ich fermach. Wiedzę i doświadczenie zdobyte w ten sposób przekształcamy w rozwiązania żywieniowe i biznesowe. Między innymi dzięki temu nasi klienci mogą rozwijać swoje gospodarstwa i poprawiać wyniki, które są miarą naszego wspólnego sukcesu. Możemy także pochwalić docenianymi przez hodowców projektami, takimi jak: Akademia Płynnego Żywienia, Akademia Zdrowej Racicy, Biznes z jajem, Milk Scan oraz nowym, unikatowym w branży – portalem wiedzy o żywieniu zwierząt www.wiedza.deheus.pl.
Wasza działalność opisywana jest przez tak zwane filary powering progress. Na czym to polega?
Powering progress to nazwanie i określenie tego w jaki sposób od zawsze pracujemy w De Heus. To styl naszej pracy oparty o filary: jakość, wynik biznesowy, niezależny partner, lepiej i przedsiębiorczość. Nasza codzienna praca, rozwiązania, które dostarczamy to najwyższa możliwa jakość. Jesteśmy przedsiębiorczy, udoskonalając działania, tak by wspólnie z naszymi klientami osiągać coraz lepsze wyniki biznesowe.
Wydajecie "Ranczo", czyli własną gazetę. Jakie tematy są w niej poruszane?
Jest to kwartalnik dla klientów De Heus oraz osób zainteresowanych hodowlą bydła, drobiu oraz trzody chlewnej. Przekazujemy porady hodowlane, ciekawostki. Przedstawiamy wywiady z hodowcami, relacje z wybranych szkoleń, warsztatów czy otwarć obiektów inwentarskich. "Ranczo" jest odpowiedzią na potrzeby hodowców.
Jesteście zaangażowani społecznie, a więc jakie projekty w tym zakresie podejmujecie?
Jesteśmy liderem w branży paszowej, a bycie liderem zobowiązuje do odpowiedzialności i najwyższych standardów działań na każdym polu, również społecznym. Dlatego nie zapominamy o społecznościach lokalnych. Organizujemy akcje związane z bezpieczeństwem dzieci, zwłaszcza na drogach wiejskich. W ciągu ostatnich lat zorganizowaliśmy wiele prelekcji z policjantami, a kilkadziesiąt tysięcy dzieci obdarowaliśmy kaskami rowerowymi i odblaskami, poprawiającymi bezpieczeństwo i widoczność na drogach.
Do promocji stosujecie autorskie pomysły, czasem trochę nietypowe.
Chodzi Panu pewnie o nasze niestandardowe materiały jak na przykład makiety zwierząt o rzeczywistych wymiarach. Jesteśmy tam, gdzie hodowcy, odpowiadając na potrzeby klientów: żywieniowe, biznesowe czy edukacyjne. Rynek możemy rozwijać tylko wspólnie z klientami, dlatego dzielimy się naszą wiedzą, tym co robimy, czy to przez artykuły w prasie branżowej, czy szkolenia organizowane dla hodowców. Również na targach przyciągamy interesującymi warsztatami, podczas których uczymy i dzielimy się swoim doświadczeniem, przedstawiamy ciekawostki.
Prowadzicie projekt "Akademia Indyka". Jaki jest jego cel?
To program, dedykowany osobom, które na co dzień prowadzą profesjonalną hodowlę indyków. Jej misją jest budowa polskiego rynku indyka poprzez wsparcie hodowców w poprawie wskaźników ekonomicznych oraz dobrostanu tych zwierząt. Dzięki temu, że twórcami Akademii jest sześć firm, obecnych w łańcuchu produkcyjnym indyka, na wiele aspektów możemy spojrzeć kompleksowo i wspólnie z hodowcami szukać optymalnych rozwiązań. Akademia Indyka jest doskonałym przykładem sposobu, w jaki pracujemy na co dzień, w przedsiębiorczy sposób angażując się w rozwój rynku.
Przedsiębiorczo zdobywacie też nowych klientów?
Staramy się tak działać. Pozyskujemy klientów dzięki szerokiej ofercie żywieniowej, szytej na miarę ich potrzeb. Dzięki profesjonalnemu podejściu w De Heus umiemy rozpoznawać potrzeby żywieniowe zwierząt i proponować rozwiązania, spełniające wymagania różnych grup klientów. Niewątpliwą zaletą, która pozwala nam przyciągać do siebie klientów, jest profesjonalne doradztwo naszych żywieniowców.
Co wyróżnia Waszą firmę pośród innych w tej branży?
Naszymi znakami rozpoznawczymi są profesjonalne doradztwo żywieniowo - techniczne oraz specjalistyczne programy żywieniowe dopasowane do potrzeb naszych klientów. Oferujemy również doradztwo w budowie obiektów inwentarskich, realizowane przez profesjonalistów z działu Agra-Matic. W 2011 r. działalność naszej firmy została doceniona i wyróżniona przez Królową Niderlandów, co oznacza, że włączyliśmy w nazwę firmy określenie „królewski” oraz wizerunek holenderskiej korony do swojego logo. A poza tym, jesteśmy partnerem w biznesie i pracodawcą, dla którego ważni są ludzie.
Dziękuję za rozmowę.
Brolli
07.04.2015 15:28
Witam,
Miałem ofertę rozmowy, lecz odbywa się ona 500 km od mojego miejsca zamieszkania i tak się zastanawiam czy warto jechać, i jak dużą siłe przebicia trzeba mięć żeby u nich pracować, może ktoś coś powie.
gęsior
19.01.2015 14:26
bulisz, ale tylko jak pójdziesz do konkurencji a jak nie to oni płacą tobie - a to zmienia postać rzeczy. firma solidna i bezpieczna.
Wiktor2553
31.12.2014 15:36
Najpierw się zastanów masz tam do podpisania umowę o zakazie konkurencji,Jak ją podpiszesz to musisz pracować u nich do końca a jak odchodzisz to im bulisz 50000 złotych.Chyba ze zmieniasz branże to nie.
tata
21.10.2014 07:46
Hej czy ktoś pracował w tej firmie? Ostatnio ukazało się ogłoszenie na Specjalistę ds. drobiu.
Czy ktoś może coś napisać o specyfice tej pracy, warunkach zatrudnienia, socjaliu i narzędziach.
Przyznam szczerze że pracuje w innej branży ale zastanawiam się nad jej zmianą. Nie mam pojęcia co czy to firma korporacyjna czy jakieś prywatne przedsiębiorstwo?
virus
30.12.2011 12:11
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ja też robie w de heus i pogadamy jak popracujesz trochę dłużej
Zostaw merytoryczną opinię o De Heus Sp. z o.o.