Podacie ich witrynę internetową?
Czy moze ktos napisac cos wiecej o tym typie?
Mój dziadek zakładał u niego drzwi płacąc mu od razu na miejscu, wyciągnął kopertę gdzie trzyma swoje oszczędności i podał mu kwote taka jaka kosztowały drzwi. Dziś całe 7 tysięcy które miał ktoś mu ukradł z mieszkania w którym dwa tygodnie temu drzwi zakładała firma tego pana. (Nie mówię że to akurat musi być ta firma ) Sprawa jest zgłoszona na policję.
Proponuje nie montować, oszust, faktury nie otrzymałem, pewnie pan oszukuje państwo, za fakturę na firmę każe dopłacać, drzwi słabe . Reklamacji nie ma bo wyzywa od najgorszych.
Facet na początku sie pcha do meszkania i wciska kit ze dzwi sa do wymiany i ze on ma dziekoszczelne i antywlamaniowe w niskiej cenie wciska raty itd..ale jak co do czego okazuje sie ze te drzwi to wielki chlam a nie solidne drzwi faktycznie koles ma tupet naciągacz jak ta lala sami mieliśmy do czynienia z nim widać od razu ze to niezły przekręnt z tym jego montarzem drzwi a jak sie mu odmowi to jest cham na potege wspolczuje ludzia ktorzy sie nabrali na jego beztalencie i pseldo drzwi a za taka cene to mozna kupic solidniejsze i z prawdziwymi fachowcami którzy zrobią to rzetelnie.
Pan ośmielił się stwierdzić, że klienci "zawracają mu du_ę". Może faktycznie powinni przestać. Zupełnie nie polecam. Życzę rychłej zmiany specjalizacji zawodowej.
Zgadam się z powyższymi opiniami, wykonawca jest arogancki i chamski, nie można wyegzekwować zgłoszonej reklamacji. Dziwię się, że przy tak dużej konkurencji ten Pan jeszcze się utrzymuje na rynku i nabiera w dalszym ciągu ludzi. Ja przez kilka tygodni próbowałam zgłosić reklamację, ale Pan często nie odbierał telefonu, a w końcu kiedy odebrał telefon to mi naubliżał. Ja jednak tego tak nie zostawię, mam dokument potwierdzający wykonanie usługi i będę dochodzić swoich praw.
Potwierdzam powyższe opinie o firmie.Nie szanują klienta,przy montażu drzwi zdemolowane ściany,wykończenie na poziomie ucznia szkoły zawodowej.Przy próbie rozmowy telefonicznej usłyszałem w telefonie blużnierstwa i przerwanie połączenia.Nie wystawiają faktury tylko wyrwany z bloczka rachunek nieewidencjonowany.Chyba złoże pisma do skarbówki i urzędu ochrony konsumenta.Należy się antyreklama w internecie,żeby ostrzec ludzi przed takimi ;paprokami;
Wepchnął się do domu, gdy mój 70 letni ojciec był sam i chciał mu sprzedać drzwi, kiedy mój ojciec powiedział, że nie ma pieniędzy, to zmusił mojego ojca do podpisania kredytu. Tacy ludzie powinni siedzieć w więzieniu !!!!!!!!!!
Hanna, czy zrobiłaś coś w tej sprawie? Jestem w podobnej sytuacji, zbieram dowody, może uda mi się coś z tym zrobić, napisz do mnie: jastop@onet.pl
Odradzam zwykły naciągacz i cham a na dodatek oszust.Trzymajcie się z daleka od tego pana naciągacza
Wulgarny naciągacz. "Na chama" próbuje wcisnąć wymianę drzwi, a kiedy się mu grzecznie odmawia obrzuca człowieka wyzwiskami "Spier... ". Dobrze że jest internet i można sprawdzić z kim się tak na prawdę ma do czynienia.
Nierzetelny naciągacz, nie płaćcie mu zanim nie skończy zleconej pracy! Brak kontaktu, totalne ignorowanie klienta. Nie polecam!