Mario05.08.2015 18:23
Hej poczytajcie jaką prozycję otrzymałem , czy cos Wam ona przypomina ?
Exaris Interim po zapoznaniu się z Pana aplikacja CV
zawiadamia, iż proces rekrutacji przebiegł pomyślnie.
Jeżeli jest Pan wciąż zainteresowany nasza oferta pracy,
prosimy o ponowne przesłanie nam danych osobowych, adresu zamieszkania oraz numeru
telefonu. Czekamy również na informacje czy chce Pan korzystać z naszego transportu (bezpłatny), oraz czy chce Pan korzystać z naszych mieszkań (płatne).
INFORMACJE O PRACY:
- praca przy taśmie produkcyjnej
- pakowanie produktów, układanie na paletach
- wizualna kontrola jakości
- rozładunek i załadunek towaru
- utrzymywanie w czystości stanowiska pracy, mycie maszyn produkcyjnych
Praca dla kobiet, mężczyzn, par.
Obuwie może być sportowe - w własnym zakresie , ubranie robocze otrzymuje się podczas pierwszego dnia pracy.
Praca w trybie dwuzmianowym:` 6-14, 14-22, Piec dni w tygodniu (5/7).
Możliwość podjęcia pracy w Soboty
Wynagrodzenie godzinne 8,30 euro NETTO
Możliwość wyrobienia nadgodzin po ustaleniu z pracodawcą
Pierwsza umowa podpisywana jest na okres 3 miesięcy
Praca również dla Studentów z którymi możemy podpisać umowę do czasu kontynuowania studiów
Po upływie tego czasu każdy pracownik otrzyma możliwość przedłużenia kontraktu na
na kolejne 3 miesiące oczywiście w zależności jak się dany pracownik sprawdzi w okresie próbnym
na lepszych warunkach dla pracownika, bądź tych samych.
Na miejscu pracy znajduje się polski koordynator, który jest do dyspozycji od 8:00 - 20:00, każdego dnia.
Pomaga on w założeniu kont bankowych, tłumaczeniu dokumentów.
'Informacja dla osób, które chcą korzystać z mieszkań - płatności należy dokonać najpóźniej do 11 Sierpnia, godziny 18:00
Umowy zostaną wysłane mailowo 14 Sierpnia w godzinach 15.00-18.00
Wyjazd organizowany jest na 16 Sierpnia
Umowy zostaną podpisane 17 Sierpnia
Pierwszy dzień pracy 18 Sierpnia .
14 Sierpnia do godziny 18:00, zostaną wysłane umowy do wglądu, aby każdy przed wyjazdem mógł się zapoznać z warunkami agencji Exaris Interim
Prosimy również o spisanie unikalnego dla każdego pracownika kodu, który zostanie wygenerowany na stronie 5, w umowie.
Po dotarciu do biura, w celu podpisania umów wystarczy okazać nam zapisany numer.
Umowy zostaną podpisane w naszej agencji Exaris Interim , dnia 17 Sierpnia.
W umowie wszystkie informacje zgadzają się z treścią ogłoszenia, oraz wiadomością zwrotna.
Liczba stron umowy: 6,
Umowa zostanie wysłana w języku polskim.
Miejsce wyjazdu:
Współpracujemy z belgijską firma transportowa. Busy zostaną wysłane do każdego uczestnika wyjazdu bezpośrednio pod miejsce zamieszkania (do osób, które chcą korzystać z naszego transportu).
Z każdym będziemy się kontaktować telefonicznie.
Kierowca będzie się kontaktować z Panem, w dniu wyjazdu, kilka godzin przed planowanym przyjazdem.
Przejazd z Polski do Belgii całkowicie opłaca agencja Exaris Interim
Firmowe busy zostaną wysłane w dniu wyjazdu pod mieszkania
osób ubiegających się o prace, następnie zawożą pracowników pod agencję w celu podpisania umowy bezpośrednio z pracodawcą
MIESZKANIA, DOJAZDY, UBEZPIECZENIE:
Właścicielem mieszkań jest Belg
Organizujemy również mieszkania dla pracowników.
Liczba osób na mieszkaniu: 8.
Cztery pokoje dwuosobowe.
Na każdym mieszkaniu znajdują się: łazienka (pralka, prysznic, suszarka do dyspozycji), oraz całkowicie
wyposażona kuchnia (dwie lodówki, zamrażarka) + wspólny salon. Media, internet (wifi) wliczone są w koszta czynszu za mieszkanie.
Mieszkanie płatne jest 70 euro / tydzień.
Przed podjęciem pracy pobierana jest oplata za pierwszy tydzień mieszkania w Belgii,
w wysokości dwustu dziewięćdziesięciu złotych od osoby (290 PLN). Informacja dla osób wpłacających - Opłatę można wysłać w walucie Euro, lub PLN.
Informujemy iż oplata nie jest warunkiem koniecznym do podjęcia u Nas pracy.
Osoby, które chcą korzystać z naszych mieszkań maja obowiązek uiścić kwotę 70 euro do 11 Sierpnia, natomiast osoby, które posiadają lokum w Brukseli lub okolicy, bądź planują wynająć coś we własnym zakresie - Nie musza nam nic wpłacać.
Nie ma możliwości zapłaty podanej kwoty na miej