Opinie o Mlelectric sp. z o.o. w Kraków

Poniżej przeczytasz opinie aktualnych i byłych pracowników o firmie Mlelectric sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Mlelectric sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Wykonywanie instalacji energetycznych i telekomunikacyjnych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Mlelectric sp. z o.o. w Kraków

Tomek Nowy wpis

Firmy tej nie polecam. Podczas rozmowy wszystko ok. obiecują dobre pieniądze. W rzeczywistośći po kilku dniach pracy dostajesz umowę na czas określony ze stawką 150 zł dniówki za 10/12 h . Chyba żerują na tych co się dali złapać. Firma zatrudnia (usunięte przez administratora) którzy żeby coś zarobić (usunięte przez administratora) np. wchodzą na kilkudziesięciometrowe słupy wysokich napięć bez jakichkolwiek zabezpieczeń bo robota na akord i trzeba się spieszyć .Żaden z nich nie ma Iraty i wiedzę o pracach wysokościowych znają z książek. Szkoda chłopaków bo przy ich trudnej sytuacji geopolitycznej są zmuszeni do prac które w ciągłej pogoni wykonywane być nie powinny .Może kiedyś PIP się zainteresuje.

Maja Nowy wpis

@Tomek Rozumiem, że pod kątem rozliczeniowym firma działa się bez żadnych zarzutów? @alpinista czy od stycznia bieżącego roku zaszły jakieś istotne zmiany, jeśli chodzi o atmosferę w Mlelectric? Będziemy wdzięczni za merytoryczny komentarz.

Romek Nowy wpis
@Maja

ja raczej tej firmy nie polecę.... (usunięte przez administratora)pacyfikuje wszystkich

Gregor Nowy wpis

Mlelectric mając super opinię jako pracodawca to pewnie nie ma problemów z pozyskiwaniem pracowników?

alpinista

Pracuję w mlelectric od ponad roku i narazie nie ma zamiaru zmieniac pracy. Tym bardziej widząc ilu pracowników ostatnio przyszło z innych firm sądzę, że cieżko coś lepszego znaleźć w branży :)

Elektromonter
Przebieg rekrutacji

Moje zatrudnienie rozpoczęło się od rozmowy telefonicznej, wypytywali mnie czym się wcześniej zajmowałem, jakie mam doświadczenie. Poźniej dostałem na emaila wstępne warunki jakie mogą mi zapewnić. Wszystko wyglądało ok, więc poszedłem na spotkanie w Krakowie, w biurze. Po dłuższej rozmowie, co i jak odnośnie pracy, umówiłem się na 5 dniowy wyjazd zobaczyć jak to wygląda na żywo. Po tym czasie zostałem umowę o pracę na okres próbny 3 miesiące, jestem w połowie i jest bardzo okey.

• Poziom rozmowy:
MT Industrietechnik GmbH & Co.KG
(84 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Damian

Firma mająca normalne podejście do pracownika. Ogólnie pieniądze spoko, a jeżeli jest jakiś problem można się łatwo dogadać

Vivaldi

Współpracowałem z chłopakami z mlelectric przy budowie linii i muszę przyznać, że znają się na rzeczy

Firma godna polecenia :)

Tomek

To co szczególnie jest w tej firmie na plus to kwestia kasy, nie kombinują

pozytywnaneutralnanegatywna

Mlelectric ma opinię super pracodawcy. Polecam

Igor

Witam. Moze ktos wystawic obiektywna opinie o firmie Mlelectric. Jak tam jest, jakie warunki i zarobki na poczatek? Zawsze tak jest ze kazdemu cos nie pasuje, ale prosze o opinie dajaca jasny obraz o firmie. Dziekuje i pozdrawiam

Batman

Witam. Możesz napisać coś wiecej na temat tej firmy? jak wygląda praca,ile godzin, jaki system wynagrodzenia, jaki sprzet jest potrzebny, co daje firma,jakie sa warunki mieszkalne? pozdrawiam

Batman

Chodzi mi wlasnie o poczatek i pozniej

Cinek
@Batman

Szafeczka szczerze mówiąc nie wiem kiedy ty pracowałeś, ale nie wiele pokrywa się z rzeczywistością to co piszesz. Pracuje w tej firmie juz od dłuższego czasu i do tej pory nie było problemów z kasą. A o systemie wynagrodzeń wygląda to tak, że jesteśmy rozliczani od słupa, więc pensja jest zależna od tempa pracy. Nie wiem jak było kilka lat temu ale teraz nikt tu na kase nie narzeka.

Maja

@szwagierrozumiem, że dobrze pracuje Ci się w firmie. A na jakie dodatkowe benefity mogą liczyć pracownicy?

szwagier

Jeżeli masz uprawnienia i nie boisz się wysokości śmiało mogę polecić

xXx

Normalne podejście do pracownika, polecam

Kris

Dobra firma, jako nie liczni nie kombinują z kasą

D

Firma rozwija się, cały czas zatrudnia nowych pracowników, najpierw okres próbny 3 miesiąca, później normalnie umowa o pracę

vteck

Markowy sprzęt, niezłe zarobki, dobry kontakt z szefostwem, polecam

jonny16

Pracuję w firmie od roku i nie mam zamiaru zmieniać. Pod względem finansowym jak najbardziej ok, wypłaty są terminowo, a i z zaliczkami nie ma problemów. Jedynym minusem może być charakter pracy czyli wyjazdy, ale to już jest taki typ pracy, poza tym fajnie mieć później 3 tygodnie wolnego

pozytywnaneutralnanegatywna

Dobry socjal, duże zarobki, przyjemnie pracuje się w tej firmie :)

Firma godna polecenia

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Mlelectric sp. z o.o. - Kraków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Mlelectric sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Mlelectric sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Mlelectric sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Mlelectric sp. z o.o. napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Mlelectric sp. z o.o.
4.4/5 Na podstawie 170 ocen.
  • Pułaskiego 9 lok. 272
    35-011 Kraków
  • NIP: 8133676410 KRS: 0000448665
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)