beybe21.12.2012 08:24
były pracownik - 2012-12-19 14:37:14
Witam, ja też tam pracowałam i milo wspominam tylko moich współpracowników bo są to naprawdę zajebiści ludzie no i zarobki bo nie ma co ukrywać byly wysokie. Jeżeli chodzi o pracodawce to moim zdaniem zatrudniał u siebie w biurze niewłaściwe osoby. Grzesiek jego "prawa" ręka to kompletny idiota jak się denerwował to strasznie się pocił, pewnie pracownicy to pamiętają. Na niczym się nie znał. Paweł jego brat fajny nigdy nie miałam z nim problemów, zawsze jak mógł to pomagał. Ania hmmmm tak tępa laska nie powinna pracować w takiej filmie. Mirek ciężko mi go opisać bo czasami miałam wrażenie, że on robił wszystko aby firma upadła. A tak apropo Panie Elczewski co z moją wypłatą na którą czekam prawie dwa lata? A i zapomniałam o najwiękrzej gwiaździe Małgorzatce, idiotka która nie zna się nad tym co robi w sumie to sie nie dziwię, że bankrutują zatrudniając taką ekipę. A nie wiem czy to ważne i czy się komuś przyda ale przed tym jak Grzesiek zabrał z naszego sklepu komputer skopiowałam cały dysk także mam od chuj.. dowodów na ich ciemne interersy. Także Panie Elczewski proszę się zastanowić nad tym jak Pan traktuje innych bo nigdy nie wiadomo co się w życiu zdarzy i czy Pan nie będzie na Naszym miejscu!Zgadzam się z Tobą w 100% co do Ani i Gosi.Dziewczyny w magazynach bałagan,że poezja a potem,że są braki. Jeśli masz skopiowany dysk to czemu nic z tym nie robisz?