MPM Group

• Brzeźno
  • Szczepidło
  • Wieruszew

3. Opinie o pracodawcach Konin
  5. Opinie o MPM Group Sp. z o.o.

Opinie o MPM Group Konin

Nie przegap nowości o MPM Group Sp. z o.o.!

07go7fouc

09.05.2019 21:25

O ile sama agencja w Koninie działa i prezentuje poziom tak nie ma pojecia co sie dzieje na miejscu pracy w Niemczech. Czlowiekowi przedstawia sie piekna wizje pracy, w jednym z kilku miast, wszystko opisywane super aby dobrze sprzedac produkt. Realia sa zupelnie inne. Jadac kilkanascie godzin nie wiesz nadal gdzie bedziesz mieszkac, na miejscu warunki nie zachwycaja, pracy nie ma tak zachwycajaco duzo zdecydowanie wiecej jest ludzi niz pracy.(usunięte przez administratora)
    N8ck

08.05.2019 23:42

to co slysze o tej firmie to tym bardziej nie chce mi sie tam jechac bo nie wiem co tam zastane duzo jest tych opinij bardzo negatywnych wiec nie jade szukam dalej jest duzo ofert wiec cos znajde
    Kyxoycoucoucofo

08.05.2019 17:02

Jeden wielki bałagan tam jest i tyle ja tam pracowałem i doświadczyłem na własnei Skórze zero organizacji i nie mówcie jak tak jest pieknie bo nie jest
    Xxx

07.05.2019 20:48

Tu nie jest wcale lepiej w tej firmie był już cały Konin i z tego co wiem to nie mają juz dużo ludzi do pracy ja tam byłem i nie było dobrze
    Ostrzeżenie

06.05.2019 13:43

jak długo można tam jeździć i (usunięte przez administratora) za te grosze i jeszcze nie ma pracy raz idziesz raz nie co to za praca nie polecam
    Ostrzeżenie

06.05.2019 13:38

Chłopie nie jedź tam ! Znajdź inna agencje lub pracuj w Polsce jak masz chęci, ta firma to dno i wyzysk człowieka . Co innego opowiadają w biurze a co innego na miejscu.
    bonzo

13.04.2018 08:15

Szczerze ,nie polecam Oni mało co wiedzą co sie dzieje na budowach .
    Wilk

05.10.2018 18:49

Bonzo odezwij się mam pytanie do cb
    Tomasz

24.07.2018 18:13

Polecam ! Firma na rynku jako posrednictwo pracy najlepsza Wszystko na czas
    Weronika

03.06.2018 18:44

@Elektryk, opisujesz własne doświadczenia w tej firmie? Jak to nie ma urlopu? Każdy pracownik po przepracowaniu określonego czasu, nabywa do niego prawo. Być może się o niego nie upomniałeś? Kodeks pracy powinien być przestrzegany w każdej firmie. Powinieneś porozmawiać o tym z przełożonym. Dodaj, na jakim stanowisku pracowałeś i co należało do Twoich obowiązków?
    Bolo

21.06.2018 20:12

Coś ten Elektryk ściemnia. Ja tam pracowałem i urlop miałem, Normalna robota, żaden krzak. Niektórym to nic nie pasuje.

Oferty pracy - MPM Group Sp. z o.o.

Mechatronik (k/m/d)

Bremerhaven

123 - 234 PLN / h

tomaszo

07.11.2015 18:52

Witam a jak można się dostać do pracy w tej firmy czy wymagane są jakieś szczególne umiejętności
    Hektor

03.02.2018 22:54

Jak dostać się do konkretnej firmy? Wysłać cv, zadzwonić, czy podjechać osobiście? Co rozumiesz przez szczególne umiejętności? Na przykładzie spawacza, czy dana osoba spawa płoty czy może konstrukcje pod wodą?...
    Rr

21.05.2018 13:33

Tak umiejętnie lizać tyłek
    autobus

27.03.2018 19:09

niestety nie polecam a szkoda. po miesiacu wpadl na kwatere polsko niemiecki tkz koordynator i stwierdzil ze jest zjazd na tydzien do polski . z tygodnia zrobilo sie trzy. zero odzewu a ni normalnej rozmowy z biurem. zwykla agencja pracy. dobra zeby sprobowac bo jesli beda mieli front robot to ok bo placa. ale na poczucie stabilnosci nie liczcie. zapowiadalo sie lepiej. duza rotacja. ja pracowalem miesiac to sie przewinelo z 5-6 osob. kwatery bardzo slabe. brak neta.dojazdy to jak ktos zabierze to jedziesz jak nie to autobus jesli jest. (usunięte przez administratora)brak jakichkolwiek narzedzi . w zdecydujecie. ale rozmowa w biurze a warunki faktyczne to dwa inne swiaty
    anonymous

21.03.2018 23:21

Czyli polecacie wyjazd z mpm?
    autobus

03.03.2018 20:44

Zacząlem niedawno tu pracowac. wyplata bez zarzutu,potrzebna zaliczka- nie ma problemu. W mieszkaniach wszystko co trzeba. umowa na srednia krajowa karty ekuz dane. kontakt z biurem zawsze. tylko pracowac .
    Info

23.02.2018 08:19

Nie polecam. Stracilem tylko czas. Brak organizacji. Infrormacje podane w biurze calkowicie roznia sie od rzeczywistosci na budowie. Slabo, ale zrobicie jak uwazacie.
    anonymous

17.01.2018 12:55

Witam, wie może ktoś jak tam wyglądają w Niemczech próbki spawalnicze ?
    Hektor

31.01.2018 12:58

Jak mogą wyglądać? To już zależy od wymagań konkretnej firmy i co w danej firmie produkują. Może wystarczyć podolna, może być pion z dołu do góry a możesz i trafić, że wymagać będą pozycji sufitowej...
    Hicias

20.01.2018 13:16

Witam chcialem sie dowiedziec ile euro daja monterom na godzine. Pracuje juz 12 lat jako monter ze znajomoscia rysunku izometrycznego
    Marcin

02.10.2017 08:47

Firma ok, na budowach trochę bałagan, ale kasa na czas, warunki mieszkaniowe ok. Po raz pierwszy chyba nie musiałem czekać na wypłatę.
    Michał

01.10.2017 16:36

Polecam. Pracuje w tej firmie kilka miesięcy. Jestem zadowolony. Wypłata na czas. Dobre warunki.

Kontakt - MPM Group Sp. z o.o.

Kleczewska 23 62-510 Konin

Branża główna: Rekrutacja i HR

Jack

12.09.2017 10:10

Pracuję w tej firmię już ponad rok. Jestem bardzo zadowolony. Wiadomo pracować trzeba, za lenistwo i narzekanie nikt nie będzie płacił, ale wynagrodzenie jest na czas, wszystkie godziny są prawidłowo rozliczane. Firma godna polecenia.
    Jacek

17.08.2017 16:10

Kiepska firma zero komunikacji szef sekretarki nie polecam firmy mam konin straciłem dwie oferty pracy bo czekałem na ich ofertę pracy życzę najgorszego pracpwnika

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MPM Group?

paoao

30.08.2016 12:06

Posiadanie doświadczenia @pola nie jest niczym zadziwijacym, bo przecież wymagają odrobiny profesjonalizmu od swoich kandydatów, a to się przekłada jeszcze odpowiednio na wynagrodzenie w firmie. Pozdrawiam
    Maniek

16.06.2016 10:18

FIRMA SOLIDNA I KASA ZAWSZE SIE ZGADZA, JAK KTOS DOBRZE PRACUJE SA PODWYZKI I WSZYTKO Z BIUREM MOZNA ZALATWIC. W MIEDZY CZASIE PRACOWALEM W INNEJ FIRMIE I DO DZIS NIE DOSTALEM KASY. TAKZE JAK KTOS G.. WIE I NIE UMIE DOCENIC UCZCIWEGO PRACODAWCY TO NIECH BZDUR NIE PISZE. PRACUJE W MPM PONAD ROK I POLECAM WSZYSTKIM NORMALNYM FACHOWCOM A NIE PIJOKOM CO MAJA O WSZYSTKO PRETENSJE.

05.05.2015 11:32

Pracowałem w wielu firmach stoczniach, elektrowniach w Niemczech itp. i w końcu trafiłem na normalną, uczciwą firmę gdzie kasa się zgadza co do euro i jest bez nawet jednego dnia opóźnienia. jak ktoś nie ma porównania z innymi firmami to niech siedzi cicho, bo g.. wie. chłopaki polecam wam firme,ja tu nadal pracuje i mam nadzieje, ze jak najdłużej.
    franek

28.01.2015 15:07

firma jest ok.kasa na a nawet przed czasem.
    Jonas

14.01.2015 12:38

Widze, ze ktos musi sobie tutaj kupic masc na bol(usunięte przez administratora) ze zostal zwolniony. Jak nie ma pracy to ci jej nie wyczaruja a zostaja ci ktorych wybiora niemcy a nie szef. Ja tez zostalem zwolniony, ale po jakims czasie zostalem zatrudniony na inna budowe co wyszlo mi na lepsze bo teraz jest lepiej a na tamtej byly zgrzyty. jakos teraz pracuje w tej firmie od kilku miesiecy i jakos nigdy nie narzekalem na nie zaplacona kilometrowke czy przejazdy. Zasada zawsze bya taka najpierw wyplata potem inne naleznosci, trzeba wiedziec kiedy nalezy sie przejazd a potem mowic. To dla mnie pierwsza firma w ktorej jest tak jak nalezy. Normalna umowa i pieniadze na czas, a czasami i przed a kiedy potrzebujesz to i zaliczke dadza. troche pokory co niektorym by sie przydalo, bo znalezc takiego uciwego i prawego pracodawce jest ciezko, ale urazona duma przyslania oczy. ja jestem zadowolony i moja rodzina tez.
    MONTER

25.12.2014 17:51

mysle lulek,ze sam jestes sobie winien trzeba bylo nie gwiazdorzyc tylko robic dobrze swoja robote i sluchac sie fachowcow.A jesli chodzi o warunki to sam je uzgadniales i zaakceptowales i jezeli przyjechales bez samochodu to jest tylko twoj problem GULCZAS.Praca jest ok,kasa sie zgadza i jest na czas.POLECAM.
    monter

18.11.2014 11:49

witam, placa nawet przed czasem, robota jest ok, maja kilka robot w niemczech takich jak ( w berlinie, dusseldorfie, papenburburgu) - stocznie i elektrownie, ludzie sa w miare normalni, tylko w kwestia zalatwienia jakis spraw z biurem jest ciezko, bo takze sa wysylani ludzie co nie maja zadnego pojecia a gdzie wiele osob na ich miejsce chcialo by sie dostac, pieniedzy nie ma zawielkich, w dzisiejszych czasach liczy sie by byla praca i pieniedzia na czas ( z tym nie maja problemu)

05.11.2014 13:00

www

06.11.2014 20:01

jak nie płacą ? ile ci obiecali ?
    spawacz

25.08.2014 10:26

w firmie mpm group konin pracuje juz dwa lata i jestem bardzo zadowolony. polecam firme, bo jest solidna i wiarygodna,a co najwazniejsze w tej branzy kasa zawsze na czas.

Zostaw merytoryczną opinię o MPM Group Sp. z o.o.