• Wytwórnie Konstrukcji Stalowych

• Podlesie

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o Calmtec Przemysław Krochmal

Opinie o Calmtec Przemysław Krochmal Dąbrowa Górnicza

Nie przegap nowości o Calmtec Przemysław Krochmal!

Aneta

27.01.2022 11:31

Miałam okazję odbyć rozmowę rekrutacyjną w Calmtec, przebiegła bardzo profesjonalnie i w dobrej atmosferze, osoba rekrutująca przygotowana do spotkania.

07.02.2022 15:38

Pani Aneto serdecznie dziękuję za pozostawienie opinii. Pozdrawiam

Barbarosa

24.04.2026 10:14

Dobry. Złożylem ofertę pracy jako dozorca. Czy jest już odpowieć?

24.04.2026 10:25

Witam serdecznie i dziękuję za pytanie. Niestety nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko dozorcy do firmy Calmtec. Pozdrawiam serdecznie.

pepee

12.07.2025 19:23

czy firma współpracuje z firmami podwykonawczymi ?? monterzy, spawacze na projektach w polsce?? czy jest możliwość współpracy na działalności?>

14.07.2025 14:16

Witam serdecznie. Zapraszam do kontaktu w celu doprecyzowania odpowiedzi na pytanie i poznania wzajemnych możliwości współpracy poprzez kontakt mailowy lub telefoniczny z naszym biurem. Pozdrawiam
    Denys

29.07.2024 12:10

Dzień dobry! Czy w firmie są aktualnie wolne stanowiska?

29.07.2024 15:14

Witam serdecznie Zachęcam do odwiedzenia sekcji Aktualności gdzie obecnie znajduje się pięć aktualnych ogłoszeń. Pozdrawiam
    Adela

15.04.2024 16:40

dzień dobry. z chłopakiem widzieliśmy ofertę na produkcję z zeszłego roku w której było napisane, że doświadczenie nie jest konieczne. czy do dziś jest to aktualne? i jeśli tak to czy nowi pracownicy poleciliby mu aplikowanie teraz?
    Greg

16.04.2024 08:48

Cześć, też aplikowałem, chyba rekrutacja ciągle trwa dostałem informację, że jest dużo zgłoszeń ale jest jeszcze aktualne

16.04.2024 11:48

Witam serdecznie. Oferty pracy są dostępne w aktualnościach. W przypadku pracownika produkcji doświadczenie na dokładnie takim stanowisku nie jest wymagane. Ze względu na bardzo dużą liczbę aplikacji proces jest jeszcze w trakcie. Pozdrawiam
    Ania

03.04.2024 23:44

Witam. Przeczytałam dziś ogłoszenie w którym potrzebują Państwo pracownika na produkcję. Bardzo odpowiadają mi godziny pracy jakie przedstawione są w ogłoszeniu. Czy kobiety brane są w ogóle pod uwagę w rekrutacji ? Czy jest to praca zbyt ciężka i raczej dla panów?

04.04.2024 07:19

Witam serdecznie i dziękuję za pytanie. Aktualnie poszukujemy osoby do pracy przy produkcji pasm świetlnych. Jest to praca jak najbardziej również dla Pań, także zachęcam do wysłania aplikacji. Pozdrawiam

14.12.2023 13:23

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Calmtec Przemysław Krochmal?

26.02.2024 07:21

Witam serdecznie. Zapraszamy do śledzenia aktualnych rekrutacji i aplikowanie, chętnie odpowiemy na wszystkie pytania jakie mogą być ważne przed podjęciem pracy.

24.02.2024 11:06

25.02.2024 09:13

Witam serdecznie. Zachęcam do zaaplikowanie na aktualne stanowiska pracy, a chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.

06.10.2023 09:58

Jeśli już ktoś wspominał niedawno o podziękowaniu za współpracę, to czym spowodowana jest aktualna rekrutacja dla technologa? Właśnie niedawno została dodana oferta na taki portal i wstępnie się jej przyglądam. Interesuje mnie stwierdzenie czy to rotacja czy może rozwój? była wzmianka o tym, że raczej są na niego słabe szanse, wiec czy na produkcji jest w ogóle gdzie awansować?

06.10.2023 10:43

Witam serdecznie. Zachęcam do zaaplikowania, a chętnie odpowiemy na wszystkie pytania i rozwiejemy ewentualne wątpliwości. Pozdrawiam

25.05.2023 12:54

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Calmtec Przemysław Krochmal? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

06.10.2023 10:48

Witam serdecznie. Zachęcam do zaaplikowania na aktualne oferty pracy a chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiam

03.09.2023 13:03

Czy Calmtec Przemysław Krochmal zapewnia kartę multisportu?

06.10.2023 10:47

Witam serdecznie. Jak najbardziej Karta Multisport jest dostępna w naszej firmie. Pozdrawiam
    PX

19.07.2023 22:52

Jakie są zarobki na produkcji? Dostane na start 4500 netto? Czy bliżej minimalnej krajowej?

20.07.2023 06:22

Witam serdecznie. Zarobki są zależne od posiadanych kompetencji oraz charakteru wykonywanej pracy i ustalane są w trakcie procesu rekrutacji. Zachęcam do złożenia aplikacji. Pozdrawiam

13.02.2023 11:12

Czym w Calmtec Przemysław Krochmal zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?

06.03.2023 09:19

Witam serdecznie Zachęcam do zaaplikowania na aktualne oferty pracy i telefon lub spotkanie w celu omówienia szczegółów. Pakiet benefitów stale się rozwija. Pozdrawiam

Kontakt - Calmtec Przemysław Krochmal

Katowicka 11 42-530 Dąbrowa Górnicza

Branża główna: Konstrukcje metalowe

04.11.2022 09:52

Jakie narzędzia pracy zapewnia Calmtec Przemysław Krochmal? Można liczyć na telefon? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

13.12.2022 11:14

Witam, narzędzia pracy dostosowywane są do zajmowanego stanowiska i potrzeb jakie wynikają z obowiązków pracy. Pozdrawiam
    Operator Prasy krawędziowej

15.08.2022 20:18

Witam biorąc pod uwagę że państwo aktualnie poszukujecie operatora prasy krawędziowej czy może ktoś z państwa przybliżyć na jakich maszynach się u państwa pracuje? oraz widełki wynagrodzenia netto operatorów ? dziękuje i pozdrawiam.
    Operator prasy krawedziowej

26.08.2022 15:21

Witam kiedy wchodzę w link do oferty pracy w akutalnosciach wyskakuje bład. Zakonczyli państwo rekrutacje czy macie problemy ze stroną? Pozdrawiam.

29.08.2022 08:59

Witam serdecznie. Oferta jest aktualna, pojawił się problem techniczny który już został usunięty. Zachęcam do aplikowania. Pozdrawiam

12.07.2022 16:03

Jaki jest powód kolejnych rekrutacji? sezon? czy poszukiwanie pracowników na stałe?

13.07.2022 09:16

Witam serdecznie W związku z rozwojem naszej firmy potrzebujemy zwiększyć również nasz zespół więc szukamy osób które na stałe chcą dołączyć do naszej firmy. Zachęcam do śledzenia aktualnych ofert. Pozdrawiam
    Rafał

11.06.2022 11:10

Do kogo powinna się zgłaszać osoba chcąca ubiegać się o zatrudnienie w firmie. Strona internetowa nie nie posiada zakładki kariera więc nie wiadomo gdzie bezpośrednio złożyć CV i list motywacyjny.

20.06.2022 06:46

Witam serdecznie. Pani Mario abym mógł odpowiedzieć na to pytanie proszę o przesłanie swojego CV na adres [email protected], w przypadku pojawienia się ogłoszeń rekrutacyjnych będziemy mogli porozmawiać o konkretnych kompetencjach. Pozdrawiam

04.07.2022 14:32

Witam serdecznie. Właśnie ruszyła rekrutacja na kolejne stanowiska do naszej firmy, zachęcam do zapoznania się z ofertami w aktualnościach na naszym profilu GoWork. Pozdrawiam

12.06.2022 12:39

Czy firma Calmtec Przemysław Krochmal udziela pożyczek pracowniczych? Na jakie dodatkowe wsparcie może liczyć pracownik?

15.06.2022 07:29

Witam serdecznie. Powyższe pytanie dotyczy wewnętrznych spraw firmy. Pozdrawiam

03.03.2022 09:15

Czy w firmie Calmtec Przemysław Krochmal są regularne szkolenia pracownicze?

03.03.2022 12:20

Witam serdecznie. Dbamy o to aby kompetencje w naszej firmie były na najwyższym poziomie w związku z czym jeżeli zachodzi potrzeba uzupełnienia lub poszerzenia wiedzy organizujemy potrzebne szkolenia. W razie szczegółowych pytań zapraszam do kontaktu Pozdrawiam

31.05.2022 08:37

Witam Panie Dariuszu. Terminy uzależnione są od rodzajów szkoleń oraz ich dostępności. Pozdrawiam

20.04.2022 15:38

Polecam, rzetelna i profesjonalna firma, dotrzymująca terminów.

25.04.2022 09:22

Witaj, korzystałem z usług firmy Calmtec i opinię wystawiłem jako klient. Pozdrawiam
    Klient

11.05.2022 15:14

Dla mojego zamówienia była to najlepsza oferta pod kątem moich potrzeb zarówno czasu jak i ceny.

23.10.2021 10:50

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Calmtec Przemysław Krochmal?

07.02.2022 15:34

Witam. Zasady w naszej firmie są przejrzyste, a warunki uzgadniane są zawsze na początku współpracy. Okres próbny zależy od stanowiska i również jest jasno określony przy podjęciu pracy. Zachęcam do śledzenia aktualności gdzie pojawiają się ogłoszenia rekrutacyjne. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Calmtec Przemysław Krochmal?

31.01.2022 15:17

Szukam stabilnej pracy i zastanawiam się jak działa Calmtec w pandemii, były jakieś zwolnienia?
    Jac73

01.02.2022 06:58

Praca była cały czas nie było zwolnień

07.02.2022 15:31

Witam. Nasza firma działa nieprzerwanie. Zachęcam do śledzenie aktualności, pojawiają się tam nasze aktualne ogłoszenia rekrutacyjne. Pozdrawiam
    Arek

07.02.2022 15:22

Można przyjść porozmawiać jak jest kłopot
    Oskar

14.09.2021 20:04

Witam. Po powrocie z Niemiec szukam nowych wyzwań zawodowych, wobec tego weryfikuję komentarze. Sądzę, że odszukam rzetelne informacje o pracodawcach z okolic Dąbrowy Górniczej. Mam prośbę, dajcie znać jaka jest atmosfera pracy w firmie Calmtec Przemysław Krochmal? Czy firma dba o pracowników? Czy jest jadłodajnia z obiadami dofinansowanymi przez pracodawcę? Nie mam dzieci więc nie gotuje w domu. Oskar
    No name

19.10.2021 22:47

Zaraz obok jest Mr hamburger, więc potraktujmy to jako jadłodajnie :)

16.07.2017 16:01

Peter

23.06.2019 15:15

A co to za różnica, dla fachowca to nie problem. Tylko obibok bedzie narzekał, dla mnie czysta robota i lekka w przeciwieństwie do stali
    popopo

12.06.2016 14:09

hej ile zarobie na krawedziarce prosze o info:)??

Zostaw merytoryczną opinię o Calmtec Przemysław Krochmal