Wyklęty16.12.2023 16:11
Ci ludzie zawłaszczyli rynek pracy i domagają się (usunięte przez administratora) pracy za pieniądze nieadekwatne do wykonywanej pracy
Jeśli się nie zgodzisz, to pomawiają o brak kwalifikacji
Teraz przed sądem wyjdzie jak mogłem programować w Magento, skoro nie miałem kwalifikacji. Przez 3 lata programowałem bez kwalifikacji?
Kłamaliście, żeby bronić dostępu do rynku pracy, osobom, które mogły Wam zrobić konkurencję i się Wam nie podporządkowały, a z tego co wiem są na to paragrafy. Graliście nielegalnie! Łamaliście prawo, a teraz chcecie iść w politykę, by dalej robić to co robiliście, tylko na większą skalę oraz pomagać takim samym biznesmanom
Proszę nie głosować na Pana Brymorę, gdyż on nie zrobi dobrze dla pracowników, tylko dla małopłacących Januszexów
Ja jestem inwestorem, a zapewne ten Pan opowiada, że jestem komunistom :)
W ogóle dla takich Panów jak niedouczony Pan Brymora (ja przewidziałem kryzys, on nie) ja jestem komunistą i wszyscy inni, którzy pomagają pracownikom
Nazywali mnie komunistą, grozili więzieniem, Gumola Grzesiu nawet dożywociem i co? I nic, rentę dostałem, czekam na dotacje, nie opowiadaj Witkowski, że nie zasługuje na dotację, bo nie znam się na biznesie
Skoro się nie znam, to po co chcieliście 6000 zł łapówki za załatwienie dotacji? Gdybym miał nie dostać dotacji, to bym otworzył fundację i się w niej zatrudnił :D, nie pracowałbym na Wasz zakłamany układ, który wcale nie realizował ŻADNYCH metod rehabilitacji mojej osoby, wręcz pogarszaliście mój stan zdrowia, ale chcieliście brać pieniądze za rehabilitowanie mnie zakłamańce. Jak się nie udało, to próbowaliście mnie zniszczyć - NIEPEŁNOSPRAWNEGO
A teraz na fejsbuniu pokazujecie jak to pomagacie. Nie prawda, stajecie platfusy na czele ruchów społecznych i tak nimi kierujecie, by się wykoleiły
opowiadacie ludziom, że się urodzili homoseksualistami, albo opowiadacie chorym psychicznie, że nie powinni mieć dziec. Jakaś nowa odmiana filozofii adolfika? Ta wasza zakłamana dobroć
W skrócie - zarabiasz, polepsza się Twój stan zdrowia. Masz depresję - musisz zarobić, znaleźć sobie partnera/partnerkę i gdy wrócisz do stanu równowagi objawy choroby psychicznej się zmniejszą. A oni dają chorej osobie cukierki, by zamiast ją wyleczyć, przytyła i miała większe trudności ze znalezieniem partnera. Albo pozbawiają środków finansowych lub je ograniczają, bo nie dałeś w łapę. Nie współpracujcie z tymi ludźmi. Ja ujawniam ich niecne działania, jeśli jednak oni zaczną robić to co napisałem dobrze (np zaczną dobrze prowadzić niepełnosprawnych), to miej pewność, ze zaraz w czymś innym Ci zaszkodzą, bo to tylko szuka agentura jak tu zaszkodzić Polakom, by Polska się nie odrodziła. Jak pod zaborami. Katolicy też łobuzują, ale Kaczyński nazwał Tuska niemieckim agentem. No cóż, troszkę się pomylił, bo raz nazywają go ruskim raz niemieckim. Sumliński wykazuje, że liberałowie brali pieniądze z Niemiec w reklamówkach na zorganizowanie partii
Tautologicznie przegrałeś Witkowski. Nie da się udowodnić, że to ja popełniłem przestępstwo, tylko Ty i Twoi koledzy z platformy.
Podobnie tutaj z Brymorą. Nie da się powiedzieć, że nie miałem kwalifikacji w Magento, skoro 3 lata programuje frontend. Można za to powiedzieć, że Brymora bronił dostępu do rynku pracy, bo nie zgodziłem się na bezterminową lojalkę za co? Za możliwość popracowania sobie :D Mój obecny szef mówi nawet do jakich firm poszli jego byli pracownicy, by udowodnić, ze tyle można się u niego nauczyć, a Brymora robi wszystko, byś nie odszedł i tyrał za śmieszne pieniądze. :D
Odradzam
A Witkowski nie chce dać dotacji, bo chce podobnie jak układ pracodawców działać w celu zagonienia lepszych programistów do pracy za 20-30 zł na godzinę dla kolegów od szampana. Zrobią wszystko co się da, by zagonić człowieka do pracy, poza podniesieniem pensji :D. Powiedzą Ci każde kłamstwo, zrobią każde świństwo, byle nie podnieść pensji. Wszystkie chwyty dozwolone. Dlatego nie polecam radomskich firm IT :D
Witkowski działa na rynku politycznym w celu ochrony interesów układu biznesowego z Radomia. Zamiast dać podwyżkę pracownikowi, działa tak, by dokuczać osobom, które nie zgodziły się tyrać na jego kolegów w tym jak opisałem, blokuje dotacje na biznes, a przyznaje je swoim kolegom i tym, którzy deklarują, że będą na niego głosować (korzyść osobista). Na to wszystko są paragrafy
Tautologicznie nie mają szans obalić moich tez, jedynie sąd może skłamać i mnie skazać, wyłącznie w sfałszowanym procesie
Także szalom i wesolutkich :D