Pro-Met Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Henryk Szott

Kalisz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 11 ocen.

Opinie o Pro-Met Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Henryk Szott

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-Met Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Henryk Szott

Weronika

Rozumiem @byłypracownik, często pracownicy nie mają odwagi na dochodzenie swoich praw ale to często jedyna droga i wygląda na to, że w Pro-Medzie też jest podobnie. Wiadomo, że każdy szuka oszczędności ale pracownik zawsze powinien być doceniony. Na pewno dobrze byłoby też poznać zdanie drugiej strony i wtedy to tutaj skonfrontować.

Weronika

A jakieś prośby o podwyżki/interwencje w tym zakresie były podejmowane @Byłypracownik? Czasem warto zawalczyć o swoje racje i postawić ultimatum, może wtedy kierownictwo Pro-Met uwzględniłoby roszczenia pracowników?

Były pracownik
@Weronika 03.09.2017 14:52
A jakieś prośby o podwyżki/interwencje w tym zakresie były podejmowane @Byłypracownik? Czasem warto zawalczyć o swoje racje i p...

Każde rozmowy z szefem kończyły się jego wykrętem, że on sam nie ma pieniędzy i podwyżek żadnych nie bedzie. I to tylko nieliczni mieli odwagę pójść porozmawiać z tym nieprzyjemnym człowiekiem. Większość pracowników to jednak osoby w srednim wieku, które wolą się nie wychylać, chca spokojnie doczekać emerytury lub uważają, że w ich wieku już nigdzie indziej pracy nie znajdą.

Weronika

@Byly pracownik czyli jedynie przed świętami Pro-Met zapewnia jakiekolwiek dodatkowe bonusy do podstawowego wynagrodzenia w firmie? Czy aktualnie to się rownież nie zmieniło i nie można spodziewać się innych pozapłacowych benefitów?

Były pracownik
@Weronika 28.08.2017 06:42
@Byly pracownik czyli jedynie przed świętami Pro-Met zapewnia jakiekolwiek dodatkowe bonusy do podstawowego wynagrodzenia w fir...

Nadal nic się nie zmienilo. Nie ma żadnych dodatków. Szefostwo w ogole nie dba o pracowników. Nawet Ukraińcy stamtąd odchodzą.

Weronika

@byly pracownik to co Ciebie zatrzymało w firmie? Każda oponie, zestawienie plusów i minusów zatrudnienia, pomaga w podjęciu rożnych decyzji zawodowych. Czy w firmie funkcjonuje jakiś socjal?

Były pracownik
@Weronika 08.08.2017 07:03
@byly pracownik to co Ciebie zatrzymało w firmie? Każda oponie, zestawienie plusów i minusów zatrudnienia, pomaga w podjęciu ro...

Oczywiscie. Trzeba pytac, szukac informacji z roznych źródeł i analizować wszystkie plusy i minusy. Mnie zatrzymał brak innej pracy (to było tylko na przeczekanie). Na szczęście obecnie jest na rynku trochę lepiej. Poza tym jedna zmiana- praca od 6 do 14 i nieobowiązkowe weekendy. No i brak kosztów dojazdu (mieszkam niedaleko). Niestety nie ma tam czegoś takiego jak socjal. Nawet głupie kalosze, które powinna zapewnić firma, dostaje się po kimś (zdarte i smierdzące). Dopiero po proszeniu się i przypominaniu można liczyć na zamówienie nowej pary. Tak samo jak fartuchy i inne takie. A np. na święta (tylko Bożego Narodzenia) jak szef ma gest to wystawia przed zakład w wiaderkach do zabrania po 2 kg śledzi i 3 kg kapusty kiszonej.

Weronika

@były pracownik na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Pamiętajmy, że na każdym dziale warunki pracy czy atmosfera mogą przedstawiać się inaczej.

tez byly pracownik
@Weronika 18.04.2017 11:48
@były pracownik na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Pamiętajmy, że na każdym dziale warunki pracy czy atmosfera mogą przedst...

mysle ze na wyzszym niz myslisz, sposob wypowiedzi i doskonala znajomosc zagadnien z dzialu produkcji jak i zarzadzania mowi wiele :)

Były pracownik
@Weronika 18.04.2017 11:48
@były pracownik na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Pamiętajmy, że na każdym dziale warunki pracy czy atmosfera mogą przedst...

Byłam zwykłym pracownikiem produkcji, w tej firmie nie ma żadnych działów, bo przedsiębiorstwo jest małe. Owszem, sa rozne stanowiska, np zwijac ie rolmopsów, układanie małych koreczków w pudełeczka albo wkładanie płatów i rolmopsów do słoików. Byłam na wszystkich, bo jak nie ma ludzi to trzeba iść tam gdzie każą. A nawiązując to wypowiedzi "też byłego pracownika" to nie trzeba być bystry żeby zauważyć to, co się tam dzieje. Wiedza na temat zarządzania i kodeks pracy są ogólnodostępne dla wszystkich wystarczy trochę poczytać :)

Karp

Właśnie wstawił ogłoszenie na Calisia.pl.Tylko nie napisali czy szukają pracowników, czy niewolników. Hmmm.....

były pracownik

Moja opinia będzie obszerna, ale zachęcam do czytania.Gdyby jeszcze ktoś zastanawiał się nad tą pracą to zdecydowanie odradzam. Po pierwsze jeśli chodzi o wynagrodzenie zazwyczaj jest minimalne, a dlatego zazwyczaj, że czasami można dostać 50 zł premii, która zresztą i tak może być zabrana. Tak naprawdę do końca nigdy nie wiadomo w jaki sposób przyznawane jest wynagrodzenie i ta śmieszna premia. Oficjalnie dostaje się więcej za wyrobienie ponad normę, która swoją drogą jest kosmiczna i tylko pracownik z kilkuletnim stażem jest w stanie ją wyrobić... i to nie zawsze uczciwie! Po drugie warunki pracy ze względu na specyfikę branży są ciężkie. Jest bardzo zimno, zwłaszcza zimą- czasami nawet zimniej niż przewiduje regulamin pracy, nie wspominając już o przykrym "zapachu" śledzi i octu. Po trzecie jak już ktoś wcześniej pisał brak tu jakiejkolwiek stabilności. Umowy zawierane są na kilka miesięcy, w najlepszym wypadku na rok czy dwa (ale to rzadki przywilej dla wybranych). Po upływie tego czasu, jeśli pracownik nadal jest potrzebny, stare umowy są niszczone, a w ich miejsce pojawiają się nowe z niezmienioną początkową datą. Po czwarte nadgodziny, soboty i niedziele wypłacane są na czarno i oczywiście w kwocie niższej niż przewiduje art. 151.1 Kodeksu pracy. Po piąte, jeśli chodzi o urlopy, to pracownik musi wręcz prosić się o przyznanie mu dnia wolnego, co nie zawsze spotyka się z pozytywnym odzewem. Pewnie, pracodawca ma prawo odmówić urlopu jeśli jest to uzasadnione szczególnymi potrzebami pracodawcy i jego nieobecność zakłóciłaby tok pracy........ ale!! nie może to być usprawiedliwieniem, gdy pracodawca nie może znaleźć zastępstwa z powodu zbyt małej liczby osób. Braki personalne nie powinny odbijać się na pracownikach, a pracodawca powinien zapewnić w takim wypadku odpowiednią organizację pracy. Po szóste wiele do życzenia ma również jakość oferowanych produktów. Ze względu na wspomniane już wcześniej normy, pracownicy skupiają się NIE na jakości, lecz na ilości produkowanych wyrobów. Co w efekcie prowadzi do wytwarzania niedbałych i niestarannych produktów. Szczęście w nieszczęściu, że akurat produkty tej firmy trafiają na rynki zagraniczne i w Polsce nie można ich kupić. Po siódme- ostatnie i najważniejsze- podejście do pracownika. Zamiast motywować, pracowników się zastrasza i nieustannie krzyczy na nich. Nie mówiąc już o ciągłym poganianiu i pilnowaniu żeby zrobić jak najwięcej. Powoli pracownicy sami odchodzą i gdyby nie siła robocza z Ukrainy, zakład wkrótce by upadł. Dlaczego pracownicy nic z tym nie zrobią i pozwalają na takie traktowanie? Nie wiem. Być może się boja. Wiele z nich to również osoby starsze, którym pozostało niewiele do emerytury. Nic dziwnego, bo ludzie młodzi stamtąd po prostu uciekają. Niektórzy być może uznają, że nie warto. I tak, z jednej strony mamy pracowników, którym nie zależy na jakości oferowanej pracy, własnej uczciwości czy walce o lepsze warunki ze względu na niskie zarobki. Z drugiej zaś strony pracodawca, któremu w ogóle nie zależy na tym, żeby zadbać o pracownika, docenić go czy zmotywować i zamiast inwestować w zakład i ludzi, nastawiony jest tylko i wyłącznie na zysk i własne korzyści. Wiem, tak było jest i będzie nie tylko w tym zakładzie, ale w innych. Jednak nie na takich fundamentach buduje się solidną firmę. Dziękuję tym, którzy dotrwali do końca, w nagrodę żart, niestety bardzo życiowy: pracownik do szefa: - Szefie, piękny samochód! -Cóż mogę powiedzieć. Pracuj ciężko, zostawaj po godzinach, a może w przyszłym roku będę miał jeszcze lepszy! ...

e0

a to co takiego ciężkiego te dziewczyny robią ciężkiego na tym magazynie? jeśli chodzi o dzwiganie i takie sprawy to przecioez kodeks pracy wszystko okresla i tego się trzymajcie

Gffd

Prawda jest taka że obiecują ci umowę. Może i w końcu dostaniesz Ale czekasz za nią 2 miesiące bo kadrowa nie ma czasu. Płacą najniższą krajową a wymagają od ciebie żebyś robił wszystko. Wykorzystują dziewczyny do ciężkiej pracy na maszynie gdzie zazwyczaj robi tam facet. Premii nie ma wcale. A wybaczcie - jest na kwitku ale nie na koncie. Żadnych pieniędzy więcej nie dostaniesz chyba że będzie się robić nadgodziny i soboty - ale teraz to wola Ukraińców. A nawet jak nie masz umowy to większych pieniędzy nie dostaniesz bo powiedzą że odciagaja podatek tylko ciekawe jaki skoro brak umowy. A tam brak slow.

Cmoknijmniewczolo

Nie polecam. pracowałam tam 3 lata, zdecydowanie za długo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Od

Sa platne kazde ale powinno byc wiecej za nie skoro inni dostawaja te 100% chociaz. Mozna zarobic cos ale trzeba sie narobic jak wszedzie ale dla niektorych to i tak malo kaski

anonim

(usunięte przez administratora)

.

Obowoazuje najnizsza krajowa, a nadgodziny sa na czarno i jesli tez ktos pracuje na czarno to powinien dostawac ta stawke bez odciagania jakiegos podatku czy czegokolwiek a dostaje sie mniej. Za sobote nie ma nawet 100% tylko bylo 85zl a jest nagle 100 zeby ludzi zachecic

XxX

Szukają do pracy cały czas ale nikt nie cce przyjść bo mało płacą, a kierowniczka zamiast motywowac to straszy ze urlopow nie bedzie dawac jesli ktos nie zostaje na nadgodzinach "dodatkowych" ktore sa na czarno... i mniej platne niz powinny

anonim

(usunięte przez administratora)

Shantaram

Ja posiadam umowe o prace na czas okreslony do danego miesiaca. Jesli umowa sie konczy trzeba czekac za nast ok miesiac, stara umowa jest zabierana i dawaja nowa umowe z inna data czyli od poczatku pracy mam niby ta sama umowe ale jest przedluzana tylko o kilka miesiecy. Moze mam tylko ja tak. Ludzie czasem sa traktowani jak w przedszkolu dzieci, sa zastraszani i manipulowani, wydaje mi sie ze po prostu nie dziala tu organizacja pracy i szefostwo jakos sie tym nie przejmuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

Shantaram

Z tego co mi wiadomo to nikt nie dostal tu umowy na czas nieokreslony. Dostac umowe jest czyms niebywalym, trzeba sie po nia nachodzic ale sama praca nie jest zla, czlowiem sie tam nie narobi az tak jak w innych zakladach, fakt faktem ocet bardzo smierdzi i sledzie ale da sie przyzwyczaic. Jeslu nie jest sie osoba ktora sie wszystkim przejmuje to da sie rade, trzeba znac swoja wartosc, pokazac ze sie stara a praca tam nie bedzie zla.

sdsd

wbijcie sobie do glowy jedno - wszedzie gdzie szukaja osob dyspozycyjnych tygodniowo pracuje sie duzo powyzej 40h.

Sanpro Job Service

Sanpro Job Service - Agencja Zatrudnienia (nr wpisu do KRAZ 2360) - dla swojego Klienta poszukuje osób na stanowisko pracowników produkcyjnych w Kaliszu Zakres obowiązków: - przekładanie gotowych produktów, - opakowywanie, - układanie śledzi na tackach, - zawijanie rolmopsów, - słoikowanie ryb, - transportowanie gotowych produktów za pomocą wózka ręcznego, - odpowiednie lokowanie produktów, Oferujemy: - pracę od zaraz! Wymagania: - mile widziane doświadczenie na produkcji, - chęci o pracy, - aktualna książeczka sanepid Osoby zainteresowane bardzo prosimy o wysłanie CV mailowo: a.skrzypczak@impel.pl bądź kontakt telefoniczny 510 012 145 lub 727 003088 Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883. Ogłoszenie do firmy TOP FARMS w Runowie, k. Kórnika, która zajmuje się dystrybucją materiału siewnego zbóż (nie używamy nazwy firmy w ogłoszeniach!) Sanpro Job Service - Agencja Zatrudnienia (nr wpisu do KRAZ 2360) - dla swojego Klienta poszukuje kobiet i mężczyzn do wykonywania prostych czynności na produkcji w Runowie, k. Kórnika Wykonywane czynności: - pakowanie worków, - kontrola jakości, - układanie worków, - obsługa maszyn produkcyjnych Wymagania: - chęci do pracy, - dyspozycyjność Oferujemy: - umowę zlecenie - możliwość pracy w pełnym wymiarze godzin bądź dorywczo - 12 godzinny system pracy - zatrudnienie sezonowe (1 – 2 miesiące) Osoby zainteresowane bardzo prosimy o wysłanie CV mailowo: a.skrzypczak@impel.pl bądź kontakt telefoniczny 510 012 145 lub 727 003088 Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883.

mala

Czy ktos ostatnio pracowal w tej firmie na produkcji? Non stop sie oglaszaja,moze warto sprobowac?

xyz
@mala 18.08.2015 12:24
Czy ktos ostatnio pracowal w tej firmie na produkcji? Non stop sie oglaszaja,moze warto sprobowac?

Jeśli chcesz pracowac na czasrno za marne grosze i z normą co chwile podnoszoną to spróbuj- biorą wszystkich( jak potrzeba) a potem spadaj - z dnia na dzień jak nie ma pracy. Osobiście byłam - pracowałam i nikomu nie polecam- szczerze - nawet wrogowi

xyz

Tak to prawda- czytajac opinie zgadzam sie z tym co jest napisane- to drugie Chiny. Lepiej do parku ulice zamiatac niz tam w tym smrodzie i kołchozie pracowac i oglądac uciągnięty ryj szefowej, która nienawidzi ludzi- jak cos potrzebuje to milutka, a jak cos to by człowika (usunięte przez administratora).Na szczęscie były pracownik:)

oszukana

Jedno wielkie oszustwo,dziwie się jak można tak wykorzystywać ludzi,oszukiwano na zrobionych kg,niby praca na akord,a do wypłaty było tyle ile pasowało szefowej.Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozatym ,nie wiem czy ktoś ma normalną umowe ,większość na czarno ,gdzie jest PIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Były pracownik

W firmie właściciele uważają ,że ludzie tam pracujący nie umią liczyć i się nie znają na pracy.Porażka ,kiedyś trzeba było przepracować 2 dni za darmo żeby odrobić reklamacje,której nikt z pracowników nie widział,następnie za kilka tyg.właściciel kupił sobie nowe auto.Reszty nie ma co pisać,po prostu w promecie panuje prawo ''niewolnictwo''

Oszukany

Pracowałem w tej niby firmie aż całe cztery dni. Dno totalne. Tylko w Polsce tak można postępować z ludzmi. Popieram słowa poprzednika.

BYLY CZARNY PRACOWNIK

Byłem tam 6 tygodni, o 6 za dużo, z obiecanej umowy nic nie wyszło, odradzam i pierwszy i ostatni raz tam byłem, stracony czas!!!

były pracownik

Nigdzie wcześniej nie pracowałam aż tak krótko.

anonim

Witak -pracowałam tam nie cały miesiąc i był to stracony czas. pod koniec umowy ,wysłali mnie na urlop-a następnego dnia zawiadomili że nie przedłużają mi umowy. A gdzie tygodniowe wypowiedzenie. Szczytem głupoty było pobieranie od nowych pracowników pieniędzy na kwiaty- imieniny szefowej. Odradzam!!!!

PM

Firma pogrywa sobie z pracownikiem nie uwzględniając czasu wypowiedzenia umowy oraz nie wypłaceniu ekwiwalentu za niewykorzystany urlop. Tyle w temacie, dziękuję.

Zostaw opinię o Pro-Met Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Henryk Szott - Kalisz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-Met Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Henryk Szott