(usunięte przez administratora) Płacą za to ile zdobywasz punktów (punkty sa za sprzedane uslugi: ubezpieczenia/polisy). Mimo iż miałem kilka, pieniędzy nie dostałem do dnia dzisiejszego. Odradzam tą firmę, w ktorej pracują niestety same cwaniaki i buraki co sie dorabiaja na oszustwach i mysla ze sa lepsi.
OSZUKANY
04.08.2014 14:12
Jeśli nie chcecie pracować jako volontariusze dla Financial Trust I który siedzibę wcześniej miał na Wronieckiej w Poznaniu aktualnie na Dąbrowskiego . to unikajcie jak ognia obu Panów szczególnie Głowackiego ,(usunięte przez administratora) jest tylko Pionem lub takiego udaje w tej firmie. A sekretarka udziela informacji które nijak mają się do rzeczywistości. złożyłem kilka dużych polis. Opłaconych za rok z góry i do tej pory a minęło ponad pół roku nie zobaczyłem pieniędzy i czekam na załatwienie licencji w innej firmie by pójść z tymi Panami do sądu . Lepiej miej zarobić na papierze i mieć wypłacone pieniądze niż mieć umowę która niczego nie gwarantuje
Zostaw merytoryczną opinię o Financial Trust
Nie przegap nowości o Financial Trust!
Financial Trust
Poznań
Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy Financial Trust. Przeczytasz...