Vercom

• Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Vercom S.A.

Opinie o Vercom Poznań

Nie przegap nowości o Vercom S.A.!

zainteresowany

12.04.2021 12:42

Ktoś może się wypowiedzieć co do pracy w Rybniku?
    Błażej

16.08.2021 11:46

Fajny zespół, ciekawa praca oraz ogromne możliwości rozwoju. SerwerSMS.pl należy do Vercom SA notowanej na GPW. Polecam jak najbardziej!
    Angelika

16.08.2021 12:59

Hej :) pracuję w SerwerSMS 4 lata, polecam z czystym sumieniem i zapraszam do kontaktu! Mamy bardzo dobrą atmosferę, dużą szansę na rozwój, wiele możliwości, spokojna ale wymagająca zaangażowania praca. Obsługujemy jedynie klientów B2B. Praca tutaj dała mi wiele dobrego, jeśli masz doświadczenie, chęci i zapał do pracy, to na pewno znajdzie się tu miejsce dla Ciebie.

13.05.2021 10:01

Czy w Vercom S.A. wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
    Alicja z zespołu HR

16.08.2021 10:29

Premie i prowizje w grupie Vercom są ustalane w zależności od zespołu i projektu.
    .......

15.08.2021 12:40

nie warto wysyłać czy składać. Nie informują o stanie rekrutacji, możliwe, że poprzednie opinie wystawiali tylko pracownicy z polecenia. Straciłem pare godzin na zrobienie zadania rekrutacyjnego i nawet nie dostałem finalnie odpowiedzi. nie polecam.
    Alicja z zespołu HR

16.08.2021 10:28

Zawsze jesteśmy otwarci na feedback. Jest nam przykro jeżeli doszło do wspomnianej sytuacji. Staramy się regularnie i terminowo przekazywać informację zwrotną z procesu rekrutacji. Zapraszam Cię do kontaktu na adres mailowy [email protected], chcielibyśmy porozmawiać i wyjaśnić sytuację.
    Paulina Gorczyca

09.04.2021 22:25

Vercom to przede wszystkim ludzie, którzy inspiruja, pobudzają chęć rozwoju i umożliwiają zdobywanie nowej wiedzy oraz doswiadczenia. Firma, która dba o rodzinne aspekty. Jako młoda mama mogę liczyć na pełne wsparcie i wyrozumiałość moich przełożynych. Mam na swoim koncie kilku pracodawców, ale nigdzie nie czułam sie tak idealnie wpasowana w strukturę firmy jak w Vercomie.
    Piotr Gorzyński

01.04.2021 16:15

Szukałem firmy, która zapewni mi rozwój, a nowe wyzwania nie będą wiązały się z koniecznością zmiany miejsca pracy. Vercom ma ambitną wizję biznesową, którą konsekwentnie realizuje. Będąc tu 7 lat w ogóle się nie nudzę. Atmosfera jest dobra, wszyscy się wspierają. Jest fajny podział obowiązków, każdy w czymś innym się specjalizuje, czuć, że wszyscy gramy do jednej bramki. Nie widać negatywnej konkurencji. Wszyscy pracujemy nad tym, żeby odnieść sukces. Klienci są zadowoleni, wracają i rozszerzają zakres współpracy oraz traktują nas jako sprawdzonego i zaufanego partnera. To wszystko sprawia, że praca choć bardzo odpowiedzialna i wymagająca ogromnego zaangażowania daje mega satysfakcje i przyjemność. Z czystym sumieniem mogę polecić ;)
    Piotr z Performance

31.03.2021 12:52

W Vercom jestem 6 lat, zaczynałem jako Junior, teraz jestem Team Liderem w zespole Performance. Od początku podobał mi się klimat pracy i ludzkie podejście. Gramy wszyscy do jednej bramki, nawet jeśli pojawiają się u nas nieporozumienia to je wyjaśniamy i szczerze rozmawiamy. Polecam Vercom, jako miejsce pracy dla osób, które chcą mieć wpływ i dobrze czują się w niekorporacyjnej atmosferze pracy.

Kontakt - Vercom S.A.

ul. Wierzbięcice 1B 61-569 Poznań

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT
    Pracownik z działu IT

29.03.2021 11:56

Zaczynałem jako junior programista w tym momencie jestem Liderem zespołu Dev i wspieram rozwój wszystkich platform. To, co mi się podoba to możliwość rozwijania produktu, a nie tylko klepanie zadań od A do Z. Polecam tu pracę osobom, które chcą angażować się w robotę i widzieć efekty.
    Katarzyna

27.03.2021 23:15

Pracuję ponad 3 lata w charakterze kierownika projektu. Bardzo polecam, świetne miejsce do rozwoju, ciekawe projekty, wymagające zadania i klienci. Bardzo racjonalne podejście zarządu i koncentracja na celach. Startupowa atmosfera, fajny zespół.
    MZ

22.03.2021 12:57

Proces rekrutacji pod kątem terminowości, zadań, harmonogramu i przede wszystkim płynności komunikacji z Panią Rekruterką oceniam na 10/10. Część spotkań odbyła się on-line. Cały proces od momentu wysłania CV po podpisanie umowy zajął tylko 3 tygodnie, zatem polecam aplikowanie
    Zuzanna

23.03.2021 16:06

Jakub, mamy umowy o pracę i B2B. Pierwsza umowa jest na okres 3 miesięcy, kolejna podpisywana jest na dłuższy okres. Jeśli chodzi o początkowy etap to zawsze planujemy wdrożenie i osoba, która do nas dołącza otrzymuje odpowiednio wcześniej informację o kontynuacji współpracy.
    Paula

23.03.2021 13:27

W Vercom S.A. pracuję przeszło trzech lat - od razu wiedziałam, że to najlepsze miejsce na dłuższy przystanek w mojej zawodowej podróży. Począwszy od procesu rekrutacji firma zrobiła na mnie ogromne wrażenie - bardzo dobra organizacja, komunikacja i atmosfera, a nowoczesne biuro z widokiem na Poznań to przyjemny dodatek :) Sama praca - choć nie zawsze prosta jak to w firmach technologicznych bywa - na pewno satysfakcjonująca i co najważniejsze dająca możliwość rozwoju. Jeżeli zatem szukasz stabilnej, ciekawej i perspektywicznej pracy w polskiej spółce, z polskim kapitałem Vercom jest najlepszym wyborem!
    Oliwia z Marketingu

22.03.2021 14:41

Szczerze polecam pracę w Vercom. Bardzo dobra atmosfera, ludzie są rozmowni i otwarci. Firma patrzy dalekosiężnie i ma plany na kilka lat do przodu, które konsekwentnie realizuje. Od początku byłam wrzucona na głęboką wodę, dzięki czemu rozwinęłam swoje kompetencje.
    Oliwia z Marketingu

23.03.2021 12:48

Tak, jak najbardziej. Bardzo pomocni byli koledzy z pracy.
    admin

19.08.2015 14:04

Wiesz jak wygląda praca w firmie Vercom Sp. z o.o. ? Czekamy na Twoją opinię odnośnie warunków pracy!

Zostaw merytoryczną opinię o Vercom S.A.