3.9/5

• O ERBACHER the food family/Josera
  • Jak się u nas pracuje?
  • Benefity

• Cicha Góra

3. Opinie o pracodawcach Paproć
  5. Opinie o Josera Polska Sp. z o.o

Opinie o Josera Polska Sp. z o.o Paproć

Nie przegap nowości o Josera Polska Sp. z o.o!

Mikołaj B

26.05.2023 16:50

Josera Polska to Bardzo Dobry @Pracodawca. Firma kładzie ogromny nacisk na rozwój pracownika co wyróżnia ją na tle konkurencyjnych firm. Nasze drogi co prawda się rozeszły gdyż wybrałem ofertę innej firmy jednak aby doradzić potencjalnym kandydatom na różne stanowiska w firmie powiem - warto.
    Costa

05.07.2023 17:58

@cosa nostra Długo pracowałem i tutaj się nie zgodzę. Maszyny są sprzątane oraz są konserwację. W porównaniu z innymi firmami w tego typu produkcji jest znacznie gorzej z czystością jak i stanem maszyn . Większość jak nazywasz " awarii" nie wynika z złego stanu technicznego maszyn tylko braku podstawowej wiedzy w obsłudze . Nie dziwi mnie to ponieważ nie ma kto wam tej wiedzy przekazać . Zwolniliście stary zespół pracowników strzelając tym samym sobie w kolano.
    X

26.07.2023 13:50

Myślę że jak zaczniesz pracę to na parę lat aż przyjdzie jakiś mądrala i będzie z ciebie robił (usunięte przez administratora)....o a ty się nie dasz i cie zwolni to nic że pracujesz długo i masz doświadczenie zawodowe, nie pasujesz jemu a reszta bandy nic mu nie zrobi bo dala mu rękę wolna , a tu zonk Teraz gość pracuje w biurze ale trochę za późno się za niego wzięli, ludzie pracowali po 10 i więcej lat z bagażem doświadczeń i skończyli za brama Ale cóż Josera to nie jedna firma gdzie można fantastycznie pracować Życzę dobrego wyboru i zastanowienia się nad pracą w Josera Polska

10.06.2023 11:02

W nawiązaniu do ogłoszenia o pracę, jestem specjalistą SAP. Czy firma wspiera szkolenia i certyfikacje wyżej wymienionego. Jest to dość istotne odnośnie najlepszych praktyk. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Roman

23.05.2023 16:33

Czy jest możliwość zatrudnienia na magazynie wyłącznie na okres lipiec-wrzesień?
    operator maszyny pakującej

05.05.2023 15:36

Jak widzę od roku to ogłoszenie od roku aktywne to nasuwa mi się pytanie. A nawet kilka pytań. Czy nie ma chętnych bo za mało płacą? Czy nie ma chętnych bo kierownik porażka? Czy nie ma chętnych bo okazuje się że trzeba dźwigać kilogramy, robić za magazyniera i to na dworze oraz ciągle coś konserwować? Czy może chętni są ale firma ma za wysokie wymagania?
    Róża.

21.03.2023 07:55

Jak wygląda praca na magazynie. Czy warto aplikować
    Nowy

13.03.2023 14:50

Witam, Aplikowałem na stanowisko lidera zmiany. Możecie powiedzieć coś więcej o tym stanowisku? Czym dokładnie taki lider się zajmuje? Jaka atmosfera w pracy itp?
    Olek

02.03.2023 21:30

Jak wyglada praca na stanowisku Przedstawiciela? Czas pracy, ilość wizyt, jak rynek, czy plany realne, wynagrodzenie, użytkowanie prywatne auta itd,

06.03.2023 20:19

8h pracy, 5-6 wizyt do nowych klientow i wizyt serwisowych. Rynek rozny, ale josera jest na tyle znana ze rolnik wie o co chodzi. Plany różnie. Wynagrodzenie spoko. Porownywalnie do innych firm paszowych. Auto prywatnie można uzywac ale z glowa.
    Olek

07.03.2023 16:19

Dzięki za odp ale piszesz chyba o rynku pasz, ja akurat pytam o rynek karm dla zwierząt towarzyszących, co oznacza użytkowanie auta „z głowa”? I kiedy klient nowy przestaje być nowym a staje się serwisowym? Łącznie 8 wizyt dziennie? Czy premie są realne do zdobycia? I ostatnie pytanie czemu były pracownik? :)

18.01.2023 09:53

Na jakich zasadach zawierana jest umowa o pracę w firmie Josera Polska Sp. z o.o.? Pojawiło się ogłoszenie na GoWork.pl 4 stycznia

03.02.2023 11:28

Dzień Dobry, W naszej firmie oferowane są umowy o pracę. Pierwsza umowa to umowa na okres próbny 3 miesięcy, następna umowa jest zawierana na czas określony 12 miesięcy, a kolejna na czas nieokreślony..
    Ryszard

16.11.2022 10:12

Czy to prawda ,że zwalniają starych pracowników?
    Nowy

01.12.2022 19:54

Jeśli nie odpowiadają Ci warunki pracy to zwolnij się . Zbudujemy prawdziwy i zgrany zespół !
    Piotr

15.12.2022 18:48

Przestań boczyć adam

09.12.2022 08:48

Macie logo jak przedszkole Słoneczko. Wnioskuję po wpisach że taka panuje atmosfera między pracownikami . Czy rzeczywiście szefostwo wprowadza niezdrową/ nerwową atmosferę?
    W terenie

21.11.2022 20:24

Witam, jak wyglada praca w terenie? Auto służbowe oraz plany? Realne?
    Xyz

14.11.2022 19:48

Jak wygląda rekrutacja na stanowiska zdalne? Chodzi mi o Back Office Support? Czy po uzyskaniu zatrudnienia wdrożenie do pracy odbywa się zdalnie czy w Poznaniu/Nowym Tomyślu?

12.11.2022 22:24

Hej, napisze ktoś lrawde jak wygląda praca handlowca? Plany realne, kontrolę, ilość wizyt, wynagrodzenie, użytkowanie samochodu? Dzięki z góry za inf ????

16.06.2022 11:24

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Josera Polska Sp. z o.o.? Chętnie zatrudniają?
    MER

18.09.2022 11:13

2/12 :(
    demons of the past

23.10.2022 22:33

Like a phoenix from the ashes... z naciskiem na Phoenix

25.09.2022 11:49

Czy w firmie Josera Polska Sp. z o.o. praktykowane są premie/nagrody kwartalne/roczne? Na stanowisku employer branding, na które poszukują na GoWork.pl to dość istotna kwestia.
    Kla

14.10.2022 12:58

Ty, czemu kłamiesz, a może ciebie to nie dotyczy, a może nie wiesz ?
    Gkn

15.10.2022 10:14

Żadna firma to nie rodzina. Rodzina to rodzina ???? a firma to firma. Jak ktoś tu kłamie to na pewno nie ja ????

25.09.2022 20:44

Firma aktualnie poszukuje handlowca produktów dla bydła Jakie warunki pracy Ktoś może powiedzieć jaka podstawa jaka premia oraz czy można liczyć na inne benefity ??
    UI

10.10.2022 07:17

Jak jesteś dobry to zarobisz, trzeba to tylko udowodnić
    Edek z krainy kredek

10.10.2022 21:50

Jest dobrze, nawet jak się nie robi planu można zarobić. Wystarcza na życie na poziomie ???? nie ma ciśnienia.

19.07.2022 10:31

Witam, wszystkich. Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko magazyniera ds. surowców sypkich i opakowań, mam doświadczenie w prowadzeniu wózków, oraz uprawnienia UDT. Na jakie zarobki można liczyć na tym stanowisku? Kwestia wynagrodzenia jest ustalana indywidualnie, czy są jakieś stałe pułapy?
    Tadeusz

23.04.2022 11:41

Zwolniliście Krzysia, a lansujecie się że pomagacie innym jak swoim nie potraficie. Kto wam przyjdzie o drugiej w nocy odśnieżać. Brawo.
    Jarek

30.05.2022 14:48

a może Krzysiu sam odszedł... wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma:)
    Xavery

04.06.2022 17:04

Może racja, bo po rozmowie okazało się że jest bardzo zadowolony.
    XXX

28.05.2022 21:09

To jest dobra firma. Miła atmosfera. Wynagrodzenia powyżej średniej i na czas . Nieważne że nieraz nadgodzinki nie są policzone ale trzeba wybaczyć firmie takie pomyłki. Pełne wsparcie od kierownictwa . Darmowy parking tylko trochę mały bo nieraz nie ma miejsc parkingowych . Jest ciepło i ciepła wodą żeby się umyć a to najważniejsze. Polecam wszystkim zainteresowanym. Dodatkowo firma co roku inwestuje w rozwój pracowników szkolenia food family .
    Ania

27.05.2022 12:20

po rozmowie kwalifikacyjnej - średnie odczucia. Uczestniczyły 2 Panie z czego jedna była momentami nieprzyjemna i ewidentnie momentami się nudziła, pytania szablonowe i bez pomysłu na wyciągnięcie faktycznej wiedzy i osiągnięć. Mimo zapewnień o kontakcie niezależnie od decyzji - informacji oczywiście brak, to też świadczy o firmie. Szkoda, bo zapowiadało się ciekawie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Josera Polska Sp. z o.o?

Kontakt - Josera Polska Sp. z o.o

Leśna 35 64-300 Paproć

KRS:0000052055

Branża główna: Pasze i żywienie zwierząt hodowlanych

Sebastian

16.05.2022 16:32

Wojtek, podobno kajzerki w Biedronce znikają. Renament wykazali. Czy wiesz coś otym?
    Rokowiec

26.03.2022 09:14

Czy pewien osobnik w firmie już na wszystkich napisał maila? Zaraportował co się dało ?
    H.

28.02.2022 17:10

Witam jak wyglada praca magazyniera na surowcach sypkich i opakowan???
    Kindziuk

26.01.2022 10:28

Jestem zainteresowany pracą, jednak chciałem wiedzieć czy w firmie są związki zawodowe. To dość ważne dla mnie, bo przekonałem się że w niejasnych sytuacjach kadrowych jak i konfliktach może pomóc.
    Salami

16.02.2022 12:37

Nie ma potrzeby zakładania związków. Mniej wiesz, dalej zajdziesz. Wystarczy markować i nie ma problemów.
    Krakowska sucha

16.02.2022 12:40

Salami ma rację, nawet jakbyś sprawiał problemy przymknie si e oczko
    Krzysztof

28.12.2021 14:51

To jest dobra firma

31.12.2021 13:55

Racja
    adixer

23.01.2022 00:52

Wiesz róznie bywa w pracy
    Anon

23.06.2021 12:51

Długo biłem się z myślami czy wystawić tu opinię, ale w końcu się zdecydowałem. Nie wiem jak dokładnie wyglądają warunki pracy przedstawicieli (być może jest naprawdę dobrze), ale praca stacjonarna (mam tu na myśli produkcję i magazyn) pozostawia wiele do życzenia. Nie w kwestii finansowej, chociaż też mogłaby być lepsza, ale jest wporządku. Bardziej tu chodzi o atmosferę, która na w/w działach panuje. Moim zdaniem brakuje szacunku do pracownika, podejścia do niego jak do człowieka, a nie kolejnego trybiku w wielkiej korporacyjnej maszynie (najważniejsze są tabelki, wykresy, normy, a nie ważne jest to, że z powodu braków kadrowych pracownik musi wykonywać kilkukrotnie więcej pracy, żeby to nadrobić). (usunięte przez administratora) Nie chcę nikogo zniechęcać swoją wypowiedzią, ale na tych działach jest jeszcze sporo pracy do zrobienia, żeby sytuację poprawić. Pozdrawiam
    Piotr

30.09.2021 20:39

Myślałem że w Mauritiusie, ale to może ktoś inny.
    Lisa

28.12.2021 22:23

I na dodatek jest strona z opiniami,a negatywne opinie są usuwane, dlaczego Panie Jar.....

28.10.2021 19:49

Na co się nastawić w trakcie rekrutacji w Josera Polska Sp. z o.o.? Umieścili kilka ogłoszeń na GoWork.pl.
    Limonka

23.11.2021 21:58

Zalezy jakie stanowisko. Jezeli przedstawiciel to wiedza ogolna z zywienia.
    Tomek

15.06.2021 18:51

Czy przedstawiciel petfood moze zarobic w Josera śrenio wiecej niz 6000 netto miesiecznie? Prosze o odp tak/nie.
    Josi

21.10.2021 22:13

4500 brutto
    Ploteczki

26.10.2021 07:59

Ściema
    Majster

04.08.2021 22:45

Widzę ogloszenia na stanowisko w dziale UR po raz kolejny czy to jakieś nowe stanowisko czy poprzedni pracownik już wyleciał? A kim jest ten typ opisywany jako mało przyjemny czy to kierownik produkcji? Proszę o informację o warunkach pracy w dziale UR
    Krzysztof

28.07.2021 08:37

Bardzo mocno rozwinięta nieformalna komunikacja. Plotkarstwo i złośliwość pracowników. Wszyscy nadają na wszystkich. Każdy pracuje dla siebie. Poziom traktowania przez dyrekcję to poziom kierownika szlifierni do wózkowego. Pensje na poziomie komunikacji.

16.07.2021 10:48

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Josera Polska Sp. z o.o.?

23.07.2021 09:56

Zawsze jest część pensji w premii, im większa pensja tym premia większa. W razie absencji chorobowej jest ujmowana lub zajmowana.
    iamon

06.05.2021 16:59

Jak wygląda praca przedstawiciela handlowego w tej firmie? Warto tam pracowąć? Jaki samochod się dostaje, Laptop i telefon służbowy też się dostaje?

07.05.2021 03:31

Jeżeli osoba chętna do zatrudnienia na takim stanowisku jako priorytet stawia sobie zapewnienie najwyższych standardów wsparcia i obsługi Klientów, prace zespołową w atmosferze zaufania i szacunku oraz zależy jej na ciągłym doskonaleniu i nabywaniu najnowszej wiedzy fachowej, kompetencji sprzedażowych oraz osobistych, to na pewno będzie bardzo zadowolny z pracy w Josera Polska. Nasza firma stawia mocno na rozwój zawoodowy i ciągłe doskonalenie umiejętności swoich doradców i przedstawicieli regionalnych. Jest z tego znana na rynku. Jeżeli chodzi o narzędzia pracy to standardowo każdy z naszych przedstawicieli w terenie otrzymuje samochód służbowy VW GOLF, laptop, iPad oraz telefon iPhone.

26.03.2021 11:47

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w Josera Polska Sp. z o.o.?

02.04.2021 11:51

Tak całe wynagrodzenie trafia na konto. Rozliczenie otrzymujesz w formie papierowej.
    Wolfgang

06.02.2021 21:24

Ukazało się ogłoszenie na stanowisko "Dyspozytor procesu produkcyjnego". Czy dobrze myślę ze jest to po prostu pracownik produkcji? Tak to się nazywa w normalnych firmach przynajmniej. Więc nawiązując do tego ogłoszenia, czy ktoś z kompetentnych i poinformowanych może mi powiedzieć ile taki dyspozytor zarabia w firmie Josera?
    Obecny pracownik

23.02.2021 12:09

Pracownik traktowany jak pies? Jestem w takim razie ciekaw jak ty traktujesz zwierzęta, bo ja swojego psa traktuje jak członka rodziny i do tego można porównać firmę Josera. Nikt mnie tu źle nie potraktował, generalnie żeby dostać OPR to trzeba zasłużyć. Nikt bez powodu nie robi bury. Wiadomo że w każdej firmie są zgrzyty ale ten zarzut to czysty absurd!
    Depech

28.03.2021 20:18

Dla ZAINTERESOWANYCH to nie jest mój POST !!! Że ktoś opisuję i piszę nazwę SANO w zadaniu to nie oznacza że to mój post, a wiem że w firmie Josera Polska tak nie którzy MYŚLĄ - są po prostu w błędzie !!!!!!!!! Niech skupią się na dobrej pracy dla swoich pracowników !!!! Pozdrawiam KOLEGÓW i KOLEŻANKI w Josera Polska

15.12.2020 11:28

Jak jest z pakietem medycznym w Josera Polska Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
    Leova

28.12.2020 15:36

Tak, można podpiąć rodzinę.

06.02.2019 18:39

Co z firmą Josera jest nie tak ? Miesiącami poszukują doradcy do spraw żywienia bydła w 16 lokalizacjach ... O co chodzi ? Zaczynam się zastanawiać czy to nie jest przypadkiem jedna z firm która chyba dla jaj ogłasza się na pracuj.pl.
    Zenon

07.06.2019 12:49

tak, te stanowiska są dobre finansowo, szkolenia itp, jeżeli chodzi o kwestie atmosfery w dziale to jest ok
    Depeche

02.10.2020 13:22

Dobrowolnie usunąłem wpis wcześniejszy ,nie dlatego że zmieniłem zdanie o X osobie ,tylko szkoda mi firmy Josera Polska,która przez 10 lat mnie "karmiła" i byłem BARDZO ZADOWOLONY Nie będę pisałem nic złego na firmę bo naprawdę jest dobrą i solidną Oczekiwała od mnie 100% mojej pracy i za angażowania tyle jej dawałem do 28 .09 kiedy mi powiedziano cyt. "DEMOTYWUJESZ PRACOWNIKÓW ". JA ????Szok był TOTALNY !! Dobrze że żona słyszała całą rozmowę, gdy mnie zwalniano bez przypadek odebrałem tel.bardzo była zdziwiona jak można tak OCZERNIĆ tak oddaną osobę firmie ,ale można JEDNAK Niech firma prosperuję i się rozwija dla tych DOBRYCH ludzi którzy tam pracują Te osoby co tak mnie szybko zwolniły-,myślę że "KARAMA POWRACA" i poczują to co ja ..... Szkoda ich opisywać merytorycznie ,bo nie ma to "WARTOŚCI DODANEJ" i tyle ..... P R O D U K C J A ------ A R O D O -----
    Gość z IFC

21.03.2020 16:16

Będąc ostatnio w waszej firmie zauważyłem, że zatrudniliście kilku byłych pracowników II ligi Phoenix Contact. No cóż od czegoś trzeba zacząć :)
    100%

03.08.2020 05:37

Drugą liga to pewnie sam, jesteś skoro jesteś tam tak częstym gościem ????
    Anonimowa

30.07.2020 20:52

Witam, nie polecam rekrutacji w firmie Josera Polska. Przedstawiają się jako międzynarodowa firma z najlepszymi specjalistami choćby pod względem HR. Niestety nie jest to prawda. PO 2 odbytych rozmowach (każda po godzinie) do dzisiaj po 2 miesiącach nie otrzymałam feedbacku ani informacji zwrotnej, pomimo zapewnień, że taka nastąpi. Stanowisko sprzedażowe w oddziale poznańskim. Jeszcze nigdy z takim podejściem do potencjalnego pracownika się nie spotkałam, przykre bo bardzo dużo czasu poświeciłam na rozmowy.

27.05.2020 10:35

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
    depech

01.06.2020 09:57

Pewnie że tak ...firma wszystko robi legalnie,także i umowę o prace Firma jest ok !!
    Nati

21.07.2020 12:21

Witam, dlaczego Państwo nie informujecie o statusie ofert pracy??- info. dla osób wysyłających aplikacje
    Kas

26.04.2020 12:35

Witam, czy firma przeprowadza obecnie rekrutacje? Może się ktoś wypowiedzieć? Jak zarobki wyglądają na stanowiskach administracyjnych? Jak z możliwościami rozwoju zawodowego? Wielkie dzięki

Zostaw merytoryczną opinię o Josera Polska Sp. z o.o