Prowadzona jest ciągle rekrutacja do firmy Spółdzielnia Mieszkaniowa Osiedle Młodych W Poznaniu. Czy polecilibyście firmę jako pracodawcę?
Bardzo Fajna spółdzielnia tylko trochę szkoda że w moim odczuciu ktoś z działu technicznego i biura projektowego bierze łapówki... materiały budowlane stosowane do termomodernizacji mogły by być tańsze i lepsze ale dział techniczny mocno broni tych dostawców którzy im płacą ...Przykre jeśli to prawda natomiast chyba raczej się nie mylę... Pan G.K z dz tech mocno broni swojego a jego pomagier z biura projektowego J.K mocno trzyma wspólną wersję ... Brawo Panowie Niestety tak Lepszej Polski nie zbudujemy ...:(
niestety to prawda - coś o tym wiem i przykro mi że w ten sposób są oszukiwani spółdzielcy ...
Firma Spółdzielnia Mieszkaniowa Osiedle Młodych W Poznaniu prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- pracownik do Działu Technicznego, Poznań - Luty 2023
- Inspektor nadzoru ds. budowlanych, Gdańsk - Grudzień 2022
- Asystent / Asystentka biura sprzedaży mieszkań, Warszawa - Listopad 2022
- Pracownik Działu Technicznego, Poznań - Listopad 2022
- Zastępca Kierownika Osiedli - Kierownik Działu Technicznego w Kierownictwie Osiedli Stare Żegrze i Polan, Poznań - Listopad 2022
- KONSERWATOR INSTALACJI WODNO-KANALIZACYJNEJ I GAZOWEJ, Poznań - Październik 2022
- Pracownik w Dziale Technicznym, Poznań - Październik 2022
- INSPEKTOR NADZORU ROBÓT BUDOWLANYCH, Gdańsk - Sierpień 2022
- Inspektor nadzoru robót budowlanych, Gdańsk - Sierpień 2022
- Konserwator - Stolarz, Poznań - Sierpień 2022
Czy pracujesz w firmie Spółdzielnia Mieszkaniowa Osiedle Młodych W Poznaniu lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .