28.10.2021 22:05
Nie polecam nikomu pracy w wyżej podanej firmie. Cyrk na kółkach razem z klaunami, zaczynając od czytania prywatnych wiadomości na telefonach pracowników przez kierownictwo, a kończąc na kłamstwach, (usunięte przez administratora)i intrygach. Firma z rodzinnej zmieniła się w korporacje w której nikt ze sobą nie rozmawia żeby nie wyszły wszystkie przekręty. Z całego serca odradzam.
29.11.2021 11:59
W pełni się zgadzam. Wieczne mydlenie oczu, kłamstwa, brak odpowiedzialności i przysłanianie się decyzjami z góry chociaż komunikacja szefostwo-regionalni jest raczej wątpliwa w niewygodnych tematach. Coraz większe wymagania i oczekiwanie, że pracownik będzie się godził na wykorzystywanie i zasłanianie się regulaminem który obowiązuje tylko jeśli jest to korzyść pracodawcy inaczej zawsze znajdzie się wymówka bo czas pandemii to dobry pretekst na zabieranie. A jeśli nie podpasujesz to za plecami zaplanują Twoje zwolnienie. Omijać szerokim łukiem
Zostaw merytoryczną opinię o KDM Firma Handlowa